Autonvuokraukset Irlannissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Irlannissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Dublin, Irlanti
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Irlanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Irlanti

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Irlanti?

CARHIRE.ie on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Irlanti hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 38 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Irlanti on 106 € per päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Irlanti?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Irlanti on Sixt. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 381 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 6,5 / 10. 50 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Sixt kohteessa Irlanti vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Irlanti?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten autonvuokrauspisteitä Irlanti alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 31 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi keddy by Europcar vuokra-auton? Dublin on suosituin kaupunki maassa Irlanti, ja sieltä löytyy 10 keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Irlanti?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Irlanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 50 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 63 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Irlanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Irlanti
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

13 syys - 16 syys
Opel Crossland X
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

13 syys - 16 syys
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

13 syys - 16 syys
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

13 syys - 16 syys
Ford Focus
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

64 €/pvä

13 syys - 16 syys
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

13 syys - 16 syys
Opel Corsa
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

70 €/pvä

13 syys - 16 syys
Ford Mondeo Estate
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

72 €/pvä

13 syys - 16 syys
Opel Mokka
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

92 €/pvä

13 syys - 16 syys
Volkswagen Passat

Irlanti autonvuokraustiedot

Irlannin tärkein liikennesääntö on pysyä vasemmalla. Suomalaiskuskille vasemmanpuoleinen liikenne onkin varmasti autoilun suurin haaste. Muista, että liikennelait eroavat hieman toisistaan Irlannin tasavallassa ja Pohjois-Irlannissa. Irlannin tasavallassa nopeusrajoitukset ovat samaa luokkaa kuin Suomessakin. Pohjois-Irlannissa taas nopeusrajoitukset sekä kaupunkialueilla ja moottorialueilla matalammat kuin mihin Suomessa on totuttu. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkkejä tiiviisti. Irlannissa kaikki paikannimet luetellaan sekä iiriksi että englanniksi, ja etäisyydet ilmoitetaan sekä kilometreinä että maileina. Pohjois-Irlannissa kaikki merkit ovat englanniksi, ja etäisyyksien ilmoittamiseen käytetään maileja.

Autonvuokraus onnistuu Irlannissa lähes kaikissa autovuokraamoissa, jos olet täyttänyt 21 vuotta. Useat vuokraamot perivät kuitenkin nuoren kuljettajan lisämaksun alle 21-vuotiailta, joten vuokraus voi tulla nuorille vuokraajille hieman kalliimmaksi kuin muille. Joillakin vuokraamoilla on myös yläikäraja asiakkailleen. Muualta Euroopasta tulevia matkailijoita ei edellytetä Irlannissa hankkimaan kansainvälistä ajokorttia autonvuokrausta varten, mutta se kannattaa ottaa mukaan, jos mahdollista. Suomalainen ajokortti on sen sijaan aina pakollista olla mukana. Voimassa olevan ajokortin lisäksi sinulla on oltava myös vastuuvakuutus, jonka voi yleensä hankkia autovuokraamon kautta. Esimerkiksi luottokortin vakuutusturva tai matkavakuutus eivät yleensä kata autonvuokrauksia. Irlannin pienillä teillä ja vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaminen voi olla haasteellista. Vakuutustarve kannattaakin miettiä tarkkaan, jos suunnitelmissa on tutkia maata laajemmin. Kysy autovuokraamosta erilaisista vakuutusvaihtoehdoista. Vakuutukset kannattaa ottaa huomioon jo vuokra-autoa valitessa, sillä joissain vuokrauspaketeissa tärkeimmät vakuutukset kuuluvat vuokrahintaan. Ennen kuin starttaat vuokra-autollasi vuokraamolta, varmista, että tiedät missä rekisteröintiote on. Pidä mukanasi myös auton vuokraussopimus. Löydät halvat vuokra-autot Irlannissa vaivattomimmin, kun tutkit tarjontaa ennen matkaa ja varaat auton jo valmiiksi. Koska vuokra-autojen hinnat saattavat vaihdella, vertaile hintoja etukäteen esimerkiksi momondon kautta. Etenkin vilkkaimpina lomakuukausina vuokra-auton etukäteisvaraus voi olla tarpeen.

Irlannin Dublin kuuluu maailman ruuhkaisimpien kaupunkien joukkoon. Muista Irlannin kaupungeista muun muassa Limerick ja Cork ovat todella vilkkaasti liikennöityjä, ja myös näissä kaupungeissa kannattaa varautua ajoittaisiin ruuhkiin. Etenkin aamulla suurien irlantilaiskaupunkien tiet ovat usein ruuhkaisia työmatkaliikenteen vuoksi. Dublinissa ruuhkaisin katu on Templeogue Road – tien kautta kulkevat kaupunkilaiset joutuvat istumaan ruuhkissa jopa 79 tuntia viikossa. Corkin ruuhkaisin tie on puolestaan M8, joka kulkee kohti N8-tietä. Kaupungeissa, joissa on paljon liikennettä voi olla todella hankalaa löytää parkkipaikka. Esimerkiksi Dublinissa kannattaa harkita parkkeeraamista hieman keskustan ulkopuolelle, sillä lähiöistä voi löytää ilmaisen parkkipaikan helposti. Kysy myös hotellistasi tai muusta majapaikastasi parkkimahdollisuutta. Keskustan kaduilla parkkimaksu tulee maksaa yleensä pysäköintimittariin. Pienemmissä kaupungeissa parkkeeraaminen ja ylipäänsä autoilu on helpompaa. Vuokra-auto on edullinen tapa matkustamiseen Irlannissa, varsinkin silloin, jos haluat siirtyä kaupungista toiseen omaan tahtiin. Irlanti on täynnä kaunista luontoa, maatiloja sekä laakeaa maisemaa. Viimeisten vuosien aikana tiet Irlannissa ovat parantuneet merkittävästi, ja pitkän matkan autoreissuja varten maa tarjoaa monia uusia, nopeita moottoriteitä. Suurelta osin Irlanti on maaseutua, ja maalaisteiden liikenteessä kannattaa varautua tielle tuleviin kotieläimiin, kuten lampaisiin ja lehmiin, sekä maatalouslaitteisiin.


Autonvuokraustarjoukset Irlanti

Löydä kohteesta Irlanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 121 €

Kaikki autotyypit

29 € - 762 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 58 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Irlanti on marraskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 58 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Irlanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 75 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Irlanti on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Irlanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 308 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Irlanti on elokuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 56 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Irlanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 84 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Irlanti on joulukuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Irlanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

13 syys - 16 syys
Chevrolet Spark
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

13 syys - 16 syys
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

13 syys - 16 syys
Opel Astra

Irlanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Irlanti

keddy by Europcar

31 sijaintia

Sunnycars

31 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

29 sijaintia

Europcar

25 sijaintia

Hertz

16 sijaintia

CARHIRE.ie

10 sijaintia

Dollar

10 sijaintia

Thrifty

10 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Irlanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Irlanti

Autonvuokraus Irlanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Irlanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Irlanti. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Yhteensä 137 maasta Irlanti on sijoittunut sijalle 24 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Irlanti sai pisteeksi 5,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.


Autonvuokraukset suosituilla Irlanti alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Irlanti mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Irlanti

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Irlanti

Autonvuokraukset kaupungin Irlanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Irlanti lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Irlanti


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Irlanti, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Irlanti suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.