Autonvuokraukset Irlannissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Irlannissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Dublin, Irlanti
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Irlanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Irlanti
Audi A6
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

435 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Audi A6
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

122 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Mitsubishi Colt
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

307 €/pvä

28 heinä - 3 elo
BMW 3 Series
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

125 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Mini Countryman
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

119 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Fiat 500
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

253 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Daewoo Leganza
Peugeot 207
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

291 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Peugeot 207
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

441 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Bentley Arnage
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

164 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Irlanti

Löydä kohteesta Irlanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 172 €

Kaikki autotyypit

15 € - 178 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Irlanti on lokakuuta. Hinta on 81 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Irlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 74 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Irlanti on helmikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Irlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Irlanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Irlanti on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Irlanti on syyskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 64 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Irlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Irlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

122 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Mitsubishi Colt
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

125 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Mini Countryman
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

119 €/pvä

27 kesä - 5 heinä
Fiat 500

Irlanti autonvuokraustiedot

Irlannin tärkein liikennesääntö on pysyä vasemmalla. Suomalaiskuskille vasemmanpuoleinen liikenne onkin varmasti autoilun suurin haaste. Muista, että liikennelait eroavat hieman toisistaan Irlannin tasavallassa ja Pohjois-Irlannissa. Irlannin tasavallassa nopeusrajoitukset ovat samaa luokkaa kuin Suomessakin. Pohjois-Irlannissa taas nopeusrajoitukset sekä kaupunkialueilla ja moottorialueilla matalammat kuin mihin Suomessa on totuttu. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkkejä tiiviisti. Irlannissa kaikki paikannimet luetellaan sekä iiriksi että englanniksi, ja etäisyydet ilmoitetaan sekä kilometreinä että maileina. Pohjois-Irlannissa kaikki merkit ovat englanniksi, ja etäisyyksien ilmoittamiseen käytetään maileja.

Autonvuokraus onnistuu Irlannissa lähes kaikissa autovuokraamoissa, jos olet täyttänyt 21 vuotta. Useat vuokraamot perivät kuitenkin nuoren kuljettajan lisämaksun alle 21-vuotiailta, joten vuokraus voi tulla nuorille vuokraajille hieman kalliimmaksi kuin muille. Joillakin vuokraamoilla on myös yläikäraja asiakkailleen. Muualta Euroopasta tulevia matkailijoita ei edellytetä Irlannissa hankkimaan kansainvälistä ajokorttia autonvuokrausta varten, mutta se kannattaa ottaa mukaan, jos mahdollista. Suomalainen ajokortti on sen sijaan aina pakollista olla mukana. Voimassa olevan ajokortin lisäksi sinulla on oltava myös vastuuvakuutus, jonka voi yleensä hankkia autovuokraamon kautta. Esimerkiksi luottokortin vakuutusturva tai matkavakuutus eivät yleensä kata autonvuokrauksia. Irlannin pienillä teillä ja vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaminen voi olla haasteellista. Vakuutustarve kannattaakin miettiä tarkkaan, jos suunnitelmissa on tutkia maata laajemmin. Kysy autovuokraamosta erilaisista vakuutusvaihtoehdoista. Vakuutukset kannattaa ottaa huomioon jo vuokra-autoa valitessa, sillä joissain vuokrauspaketeissa tärkeimmät vakuutukset kuuluvat vuokrahintaan. Ennen kuin starttaat vuokra-autollasi vuokraamolta, varmista, että tiedät missä rekisteröintiote on. Pidä mukanasi myös auton vuokraussopimus. Löydät halvat vuokra-autot Irlannissa vaivattomimmin, kun tutkit tarjontaa ennen matkaa ja varaat auton jo valmiiksi. Koska vuokra-autojen hinnat saattavat vaihdella, vertaile hintoja etukäteen esimerkiksi momondon kautta. Etenkin vilkkaimpina lomakuukausina vuokra-auton etukäteisvaraus voi olla tarpeen.

Irlannin Dublin kuuluu maailman ruuhkaisimpien kaupunkien joukkoon. Muista Irlannin kaupungeista muun muassa Limerick ja Cork ovat todella vilkkaasti liikennöityjä, ja myös näissä kaupungeissa kannattaa varautua ajoittaisiin ruuhkiin. Etenkin aamulla suurien irlantilaiskaupunkien tiet ovat usein ruuhkaisia työmatkaliikenteen vuoksi. Dublinissa ruuhkaisin katu on Templeogue Road – tien kautta kulkevat kaupunkilaiset joutuvat istumaan ruuhkissa jopa 79 tuntia viikossa. Corkin ruuhkaisin tie on puolestaan M8, joka kulkee kohti N8-tietä. Kaupungeissa, joissa on paljon liikennettä voi olla todella hankalaa löytää parkkipaikka. Esimerkiksi Dublinissa kannattaa harkita parkkeeraamista hieman keskustan ulkopuolelle, sillä lähiöistä voi löytää ilmaisen parkkipaikan helposti. Kysy myös hotellistasi tai muusta majapaikastasi parkkimahdollisuutta. Keskustan kaduilla parkkimaksu tulee maksaa yleensä pysäköintimittariin. Pienemmissä kaupungeissa parkkeeraaminen ja ylipäänsä autoilu on helpompaa. Vuokra-auto on edullinen tapa matkustamiseen Irlannissa, varsinkin silloin, jos haluat siirtyä kaupungista toiseen omaan tahtiin. Irlanti on täynnä kaunista luontoa, maatiloja sekä laakeaa maisemaa. Viimeisten vuosien aikana tiet Irlannissa ovat parantuneet merkittävästi, ja pitkän matkan autoreissuja varten maa tarjoaa monia uusia, nopeita moottoriteitä. Suurelta osin Irlanti on maaseutua, ja maalaisteiden liikenteessä kannattaa varautua tielle tuleviin kotieläimiin, kuten lampaisiin ja lehmiin, sekä maatalouslaitteisiin.

Irlanti on täynnä eeppisiä maisemia sekä jylhiä rannikkonäkymiä. Innokkaiden automatkailijoiden onneksi maa tarjoaa myös upeita ​​ajoreittejä. Jos olet käymässä Dublinissa, suuntaa autolla kohti Wicklow-vuoria ja Liffey-joen lähdettä. Pysähdy piknikille Powerscourtin vesiputoukselle tai juo kahvia suloisessa Laraghin kylässä. Pyhän Kevinin luostari on puolestaan täydellinen pysäkki ennen Port Laoiseen saapumista. Derrystä Coleraineen vievä tie on yksi maan kauneimpia, sillä ajat muinaista rantaviivaa pitkin. Nauti maailmankuulusta Gaint's Causewaysta, Carrick-a-Rede-köysisillasta ja keskiaikaisen Dunluce-linnan raunioista. Pohjois-Irlanti on Game of Thrones -faneille ehdoton vierailupaikka, sillä maasta löytyy seitsemän sarjan kuvauspaikkaa. Autolla puikkelehdit helposti kuvauspaikalta toiselle. Killarneysta alkava ja päättyvä Ring of Kerry -reitti on täydellinen yhdistelmä merta, tietä ympäröiviä saaria sekä vuoristokaupunkeja ja -kyliä. Tätä tietä ajaessa uusia nähtävyyksiä on jokaisen mutkan takana, mikä tekee matkasta jännittävän. Tietä on kutsuttu yhdeksi Irlannin maagisimmista teistä.


Vuokraa auto läheltä kohteen Irlanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Irlanti

Autonvuokraus Irlanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Irlanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Hertz on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Irlanti hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 89 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Irlanti on 140 € per päivä.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Irlanti on Sixt. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 334 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 5,9 / 10. 21 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Sixt kohteessa Irlanti vietetyn loman ajaksi.

Vuokraamolla Enterprise on eniten autonvuokrauspisteitä Irlanti alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 29 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Enterprise vuokra-auton? Dublin on suosituin kaupunki maassa Irlanti, ja sieltä löytyy 6 Enterprise autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Irlanti. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Yhteensä 137 maasta Irlanti on sijoittunut sijalle 24 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Irlanti sai pisteeksi 5,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Maan Irlanti laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Irlanti sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Maassa Irlanti on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Irlanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 17 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 12 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,83 € per litra bensiinistä maassa Irlanti. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,31 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,76 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Irlanti alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Irlanti mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Irlanti

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Irlanti

Autonvuokraukset kaupungin Irlanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Irlanti lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Irlanti


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Irlanti, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Irlanti suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Irlanti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Irlanti.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Irlanti.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Irlanti autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.