Autonvuokraukset Romaniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Romaniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bukarest, Romania
4. huhtikuu — 11. huhtikuu
Sama palautus
Bukarest, Romania
ti 4/4
Keskipäivä
ti 11/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Romania autonvuokraustiedot

Romaniassa on ehdottoman tärkeää, ettei kuljettajalla ole veressään yhtään alkoholia, sillä sallittu raja on pyöreät nolla promillea. Jos kuljettajalla siis on yhtään alkoholia veressä, voi hän saada sakkoja, ajokiellon tai jopa vankeutta. Teillä liikkuessa ajovalot on pidettävä päällä ympäri vuorokauden asutusalueiden ulkopuolella, ja pitkien valojen käyttö on suositeltavaa pimeällä, kunhan ne otetaan normaaliin tapaan pois päältä vastaantulijoita kohdatessa. Matkapuhelimen käytöstä ajon aikana seuraa sakkoja, mutta hands free -laitteet ovat sallittuja. Kaikkien autossa olevien on kiinnitettävä turvavyö. Nopeusrajoitus asutusalueilla on samaa luokkaa kuin Suomessakin, asutusalueiden ulkopuolella ja moottoriteillä se on hieman korkeampi. Moottoriteillä ja kansallisilla pääteillä ajamiseen tarvitaan voimassa oleva "vignette", eräänlainen tiemaksu. Sellaisen voi ostaa huoltoasemilta ja rajanylityspaikoilta. Vignette ei ole onneksi kallis, ja voit valita sen voimassaoloajan tarpeen mukaan. Voimassaoloaika vaikuttaa vignetten hintaan, ja tavallisille henkilöautoille lyhyin voimassaoloaika on viikko.

Kuljettajalla on luonnollisesti oltava vuokraamossa mukanaan voimassa oleva ajokortti, ja passi tai henkilötodistus. Eurooppalainen ajokortti kelpaa sellaisenaan, mutta muut voivat joutua esittämään kansainvälisen ajokortin. Autovuokraamosta riippuen myös 18-vuotias voi vuokrata auton Romaniassa, mutta koska kuljettajalta vaaditaan myös, että hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden, on vähimmäisikä käytännössä 19 vuotta. Tavallisesti alle 25-vuotiailta voidaan myös periä lisämaksu. Osa vuokraamoista vaatii kuitenkin vähintään 21 vuoden ikää. Autonvuokraus Romaniassa onnistuu luottokortilla, ja joissakin vuokraamoissa hyväksytään myös debit-kortti. Prepaid-kortit eivät yleensä kelpaa. Kuten tavallista, varauksen yhteydessä käytetty luottokortti on oltava mukana vuokraamossa, ja sen on kuuluttava auton kuljettajalla. Lisäksi kortilta varataan auton arvosta riippuen jokin summa vuokrauksen ajaksi. Halvat vuokra-autot johtavat pienempään varaussummaan. Huomioi kuitenkin, että kaikki tiet eivät Romaniassa ole kovin hyvässä kunnossa, joten vuokra-autojen vertailu kannattaa tehdä myös sen pohjalta, eikä valita välttämättä pienintä ja edullisinta autoa. Vakuutuksen saat vuokrauksen yhteydessä, etkä käytännössä voi edes vuokrata autoa ilman jonkinlaista vakuutuspakettia.

Romanian pääkaupungissa Bukarestissa on runsaasti liikennettä. Onkin laskettu, että kaupungin asukkaat viettävät keskimäärin yhdeksän päivää vuodessa liikenneruuhkissa. Yötä ja lounasaikaa lukuun ottamatta kaupungin pääreiteillä on käytännössä jatkuva ruuhka. Siinä missä autonvuokraus on kätevä tapa nähdä Romaniaa ja erityisesti sen luonnonkauniita kohteita, autoilu Bukarestiin voi olla hankalaa. Mikäli varaat majoituksen kaupungista, voi olla järkevää valita hotelli, jolla on oma, yksityinen parkkipaikka. Näin vältyt kiertelemästä kaduilla etsien pysäköintipaikkaa. Siihen voi kulua pitkä aika, ja ruuhkat voivat hidastaa etsintää entisestään. Pysäköinti on kuitenkin halpaa, kun paikan sattuu löytämään. Paikan voi helpoiten löytää yksityisistä parkkihalleista tai kaupungin julkisista parkkipaikoista, joista suurin on jalkapallostadioni Arena Naționalăn luona. Siellä on kaikkiaan yli tuhat pysäköintipaikkaa. Lisäksi kaupungin uusissa ostoskeskuksissa on reilusti parkkipaikkoja. Pysäköinti keskustan ulkopuolelle ei onneksi ole ongelma, sillä Bukarestissa on myös raitiovaunuja ja metro. Jälkimmäistä eivät maanpäälliset liikenneruuhkat onneksi häiritse.


Autonvuokraustarjoukset Romania

Löydä kohteesta Romania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

6 € - 32 €

Kaikki autotyypit

6 € - 72 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Romania on 16 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Romania on lokakuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Romania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Romania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Romania on 34 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Romania on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Romania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Romania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Romania on 41 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Romania on syyskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Romania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Romania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Romania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Romania

Autonom

63 sijaintia

Flexicar

46 sijaintia

Flex Rent a Car

37 sijaintia

Autounion Car Rental

25 sijaintia

Sunnycars

22 sijaintia

keddy by Europcar

19 sijaintia

Autoboca

17 sijaintia

Global Rent A Car

16 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Romania autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Arena Națională15,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Arena Națională323,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Arena Națională8,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Romania suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Romania

Autonvuokraus Romania

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Romania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Autonom on eniten autonvuokrauspisteitä Romania alueella. Yritykseltä löytyy 63 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Romania sisällä, harkitse Bukarest valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Autonom vuokraamolla on 4 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Romania. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.


Aloita matkan suunnittelu - Romania


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Romania momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Romania, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.