Autonvuokraus Tallinna

Autonvuokraus Tallinna - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Tallinna? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ke 27.5.
Keskipäivä
to 28.5.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Tallinna?

Kaikki
14 € - 91 €
Economy
8 € - 40 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Tallinna on helmikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 14 EUR per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti toukokuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Tallinna voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Tallinna: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tallinna

Takaisin

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 32 729 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,7

Pisteet perustuvat 2 632 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Payless

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,6

Pisteet perustuvat 15 971 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

keddy by Europcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 100 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

GREEN MOTION

Vuokraamon pisteet: OK 5,4

Pisteet perustuvat 366 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10,0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 3 sijaintia

Sixt

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,8

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Carsrent

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Tallinna

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Tallinnassa?

Tallinnassa ja muualla Virossa auton vuokrauksen ikäraja on usein 21 vuotta. Alle 21-vuotiaiden voi olla hankalaa löytää heitä palvelevaa autovuokraamoa, mutta mahdotonta se ei ole. Kaikille alle 25–30-vuotiaille kuskeille auton vuokraaminen voi myös tulla keskimääräistä kalliimmaksi, sillä autovuokraamot perivät yleensä tämän ikäluokan kuskeilta erilaisia lisämaksuja ja -vakuutuksia. Myös 70 ikävuotta lähenteleviä seniorikuskeja voidaan pyytää maksamaan lisämaksu vuokrauksen yhteydessä. Lisämaksut ja niiden tarkat ikärajoitukset vaihtelevat. Jos auton vuokraus Tallinnassa on ajankohtaista, vertaile siis hintoja ja vuokrauksen ehtoja tarkasti. Tallinnassa vuokra-auton voi saada hyvinkin halvalla, eli lisämaksut eivät yleensä nosta vuokrahintaa kohtuuttomaksi.

Tärkeää tietoa Tallinnan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Viron pääkaupungissa Tallinnassa liikenne on vilkasta. Autoilijat ovat usein nopealiikkeisiä, eli suomalaisen liikenteen rytmiin tottuneen kuskin kannattaa olla varsinkin ruuhkaisilla teillä tarkkana. Liikenteeseen kuitenkin tottuu nopeasti, joten auton vuokraus Tallinnassa on yleensä hyvä ajatus. Se antaa vapauden liikkua myös Tallinnan kaupunkialueen ulkopuolella. Keskustassa ja asuinalueilla nopeusrajoitukset voivat olla hyvinkin tiukat, 20–30 kilometriä tunnissa. Taajamien pääteillä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa ja maanteillä, taajamien ulkopuolella, 90 kilometriä tunnissa. Tallinnassa, aivan kuten suomalaiskaupungeissakin, on pakollista käyttää turvavöitä. Matkapuhelimeen puhelimesta ajon aikana voit saada tuntuvat sakot. Tiet ovat Tallinnan seudulla hyväkuntoisia, joten alueelle on helppo reissata autolla. Mikäli suuntaat Viron maaseudulle, voi vastaan tulla huonompikuntoisia teitä.

Nähtävyyksiä Tallinnassa ja sen lähellä

Tallinnan keskustan kaikille alueille ei kannata suunnata autolla. Esimerkiksi kaupungin suurin matkailuvaltti, Tallinnan idyllinen vanhakaupunki kapeine katuineen, ei sovi autoiluun. Vuokraa auto silloin, jos haluat tutustua Tallinnan vähemmän tunnetumpiin alueisiin ja Viron maaseutuun. Autolla hurautat nopeasti keskustasta esimerkiksi Kalamajan trendikkääseen ja värikkääseen kaupunginosaan. Vieraile myös Tallinnan televisiotornissa, jonka ravintolasta aukeavat huimat maisemat kaupungin yli. Samalla voit piipahtaa myös läheisessä Tallinna Botaanikaaedissa, eli kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa. Tee päiväretki Piritan viehättävään rantakaupunkiosaan, jossa historian ystäviä kutsuu esimerkiksi Maarjamäen kartano. Piritan uimaranta houkuttelee uimaan lämpiminä kesäpäivinä. Mikäli luontokohteet kiinnostavat, suuntaa retkelle myös Viimsin niemeen, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tallinnan ydinkeskustasta. Lahemaan kansallispuisto odottaa vaellusharrastajia puolestaan noin 70 kilometrin päässä kaupungista. Kaupunkikohteiden ystävän kannattaa napata vuokra-auto alleen ja lähteä tutustumaan läheisiin Paldiskin ja Jõelähtmen paikkakuntiin. Jos vuokraat auton vaikkapa kahdeksi päiväksi, käy myös kylpylöistään tunnetussa Pärnussa. Automatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin tunnin ja 40 minuuttia.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tallinnassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu yleensä varkaus- ja kolaritapauksia koskeva turva, mutta vakuutuksessa voi olla melko suurikin omavastuuosuus. Jos niin sanotun standardivakuutuksen omavastuu tuntuu vieraassa maassa liian korkealta, on monilla Tallinnan autovuokraamoilla tarjolla erilaisia lisävakuutuksia, jotka pienentävät vakuutuksen omavastuuosuutta. Jos haluat istua ratin taakse rauhallisin mielin, lisävakuutuksen ottaminen kannattaa. Parhaimmissa vakuutuspaketeissa omavastuu poistuu täysin tai lähes täysin sekä varkaus- että kolaritapausten kohdalla.

Voiko Tallinnassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Tallinnassa ja muualla Virossa suomalaisella ajokortilla. Muista pakata ajokortti mukaan, sillä auton vuokraus Tallinnassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin avulla.

Mistä auton nouto ja palautus Tallinnassa onnistuu?

Auton vuokraus on Tallinnassa helppoa, sillä vuokra-autojen toimipisteitä on kaupungissa monilla eri alueilla. Autovuokraamoja on Tallinnan lentokentällä useita, ja kenttä sijaitsee noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lisäksi vuokraamoja on kaupungin sataman tuntumassa, rautatieaseman alueella ja ydinkeskustassa. Osassa Tallinnan vuokraamoista auton nouto ja palautus onnistuvat ainoastaan vuokraamon tiettyyn toimipisteeseen. Jos siis saavut Tallinnaan vesiteitse, pidä huoli siitä, että vuokraamo on sataman tuntumassa tai vuokraamolla on joustava toimituspalvelu. Samoin lentomatkustajille helpoin valinta on vuokrata auto lentokentältä. Tallinnan lentoasemalla auton vuokrauksesta kiinnostuneita palvelevat esimerkiksi A+ Autorent, InterRent Lennujaam ja Hertz. Satamassa matkailijoita odottavat puolestaan Sixt ja Abex Car Rental. Mikäli haluat, että auto toimitetaan sinulle vaikkapa hotellille, paras vaihtoehto on yleensä jokin iso vuokraamoketju. Esimerkiksi Sixt toimittaa ja noutaa asiakkaidensa vuokra-autot Tallinnassa lisämaksua vastaan. Palvelu ei kuitenkaan välttämättä ole tarjolla 24h kaikkina viikonpäivinä. Auton toimitusaikataulusta kannattaa siis sopia hyvissä ajoin etukäteen.

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tallinna Ulemiste lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tallinna Ulemiste autonvuokrauspistettä

Swissotel Tallinn

Tornimae 3

2.8 km lentokentältä

Park Inn by Radisson Meriton Conference&Spa Tallin

Toompuiestee 27 / Paldiski Mnt 4

4.3 km lentokentältä

Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva Mnt 7C

3.2 km lentokentältä

Hilton Tallinn Park

Fr. R. Kreutzwaldi 23

2.6 km lentokentältä

Original Sokos Hotel Viru

Viru Väljak 4

3.4 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel Olumpia Tallinn

Liivalaia 33

2.8 km lentokentältä

Hotel Metropol

Roseni 13

3.6 km lentokentältä

Meriton Old Town Garden Hotel

Lai 24/Pikk 29

4.0 km lentokentältä

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Ravala Street 3

3.0 km lentokentältä

Kreutzwald Hotel Tallinn

Endla 23

4.0 km lentokentältä

L'ermitage Hotel

Toompuiestee 19

4.2 km lentokentältä

Metropol Spa Hotel

Roseni 9

3.5 km lentokentältä

Kalev Spa Hotel & Waterpark

Aia 18

3.8 km lentokentältä

The von Stackelberg Hotel Tallinn

Toompuiestee 23

4.3 km lentokentältä

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3

3.4 km lentokentältä

St. Olav Hotel

Lai 5

4.0 km lentokentältä

Tallink Spa and Conference Hotel

Sadama 11a

3.9 km lentokentältä

Hestia Hotel Europa

Paadi 5

3.5 km lentokentältä

Autonvuokraus Tallinna

Ajankohtana toukokuu tähän päivään mennessä, 252 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Tallinna.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Tallinna?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Tallinna on noin 44 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 28 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tallinna tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 10 € ja 18 € välille.

Missä Tallinna autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Right Cars on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 18 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 10 €/päivä paikassa Tallinna.

Peritäänkö Tallinna autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tallinna on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tallinna suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna kesäkuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Tallinna kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä 77 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Tallinna maksaa keskimäärin 76 €/päivä.

Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Tallinna?

Yrityksellä ADDCAR RENTAL on eniten vuokraamoja kaupungissa Tallinna, josta löytyy yhteensä 7 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 72 €/päivä tarjouksia ADDCAR RENTAL vuokra-autoille kaupungissa Tallinna.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tallinna?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Tallinna tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Tallinna kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Tallinna ajat.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Viro

Aloita matkan suunnittelu Tallinna

Autonvuokraus Tallinna
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00