Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Tallinna, Harjumaa

Haussa halpa vuokra-auto Tallinna, Harjumaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Tallinna, Harjumaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tallinna, Harjumaa
Edullinen24 €/pvä
Pienikokoinen25 €/pvä
Keskikokoinen27 €/pvä
Standardi49 €/pvä
Pienikokoinen farmari33 €/pvä
Keskikokoinen maasturi42 €/pvä
Keskikokoinen farmari44 €/pvä
Standardi farmari48 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tallinna

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tallinna

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tallinna?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tallinna löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tallinna on 26 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Tallinna?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tallinna 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tallinna?

Keskimääräiseen hintaan 25 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä), Toyota Auris Touring Sports vuokra-autot kaupungissa Tallinna on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Renault Trafic vuokraaminen kaupungissa Tallinna keskimääräiseen hintaan 96 €/pvä (61 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Tallinna, Harjumaa

Löydä kohteesta Tallinna juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

19 € - 53 €

Kaikki autotyypit

29 € - 77 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 30 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Tallinna, Viron on maaliskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 52 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Tallinna, Viron on marraskuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 72 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Tallinna, Viron on helmikuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tallinna, Viron on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 86 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Tallinna, Viron on helmikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 55 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Tallinna, Viron on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Volkswagen Golf

Tallinna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tallinna, Harjumaa

NU Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

GREEN MOTION

8,0
Erittäin hyvä
1 arvostelu8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,6

Value

6,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

8,2

Value

7,2

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Payless

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Right Cars

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tallinna

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tallinna

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Passenger Van, Compact

Halvin vuokra-auto

21 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin Tallinna autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Sixt.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tallinna viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Passenger Van, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tallinna on 21 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Tallinna suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Picanto.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tallinna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tallinna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Tallinna, Viro?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Tallinna on noin 48 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 25 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tallinna tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 25 € ja 65 € välille.

Peritäänkö Tallinna, Viro autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tallinna on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tallinna suosittuja autovuokraamoja ovat mm. NU Car, Budget ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna kesäkuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Tallinna kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä 77 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tallinna maksaa keskimäärin 103 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tallinna, Viro?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Tallinna tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Tallinna kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Tallinna ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Tallinna?

Millainen sää on kohteessa Tallinna, Viro kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Tallinna kuukauden toukokuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 37 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Tallinna samanlainen kuin muualla Harjumaa alueella?

Jos etsit Tallinna vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Harjumaa lämpötila on yleensä 10 °C ja sademäärä vastaavasti 37 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tallinna hinnat?

autoa Tallinna hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tallinna?

toukokuuta 2024 alkaen 78 toimijaa on valittavissa autoa Tallinna osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tallinna?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tallinna. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tallinna?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Tallinna. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tallinna?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Tallinna on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tallinna?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tallinna antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tallinna, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Tallinna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tallinna momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tallinna.

Löytyykö kohteesta Tallinna autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Tallinna vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Tallinna vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Tallinna autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tallinna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tallinna

Suositut vuokra-autotyypit Tallinnassa