Autonvuokraukset kohteessa Tallinna, Harjumaa

Haussa halpa vuokra-auto Tallinna, Harjumaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tallinna, Viro
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tallinna

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tallinna

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tallinna?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tallinna löytyvät yleensä Right Cars kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRight Cars, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 10 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tallinna on 18 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Tallinna?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tallinna 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tallinna?

Keskimääräiseen hintaan 39 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 16 €/pvä), Volkswagen Golf vuokra-autot kaupungissa Tallinna on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Renault Trafic vuokraaminen kaupungissa Tallinna keskimääräiseen hintaan 99 €/pvä (59 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Tallinna, Harjumaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tallinna, Harjumaa
Edullinen17 €/pvä
Pienikokoinen18 €/pvä
Keskikokoinen22 €/pvä
Tila-auto53 €/pvä
Pienikokoinen farmari27 €/pvä
Keskikokoinen maasturi28 €/pvä
Keskikokoinen farmari34 €/pvä
Standardi farmari35 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Tallinna autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Tallinnassa?

Tallinnassa ja muualla Virossa auton vuokrauksen ikäraja on usein 21 vuotta. Alle 21-vuotiaiden voi olla hankalaa löytää heitä palvelevaa autovuokraamoa, mutta mahdotonta se ei ole. Kaikille alle 25–30-vuotiaille kuskeille auton vuokraaminen voi myös tulla keskimääräistä kalliimmaksi, sillä autovuokraamot perivät yleensä tämän ikäluokan kuskeilta erilaisia lisämaksuja ja -vakuutuksia. Myös 70 ikävuotta lähenteleviä seniorikuskeja voidaan pyytää maksamaan lisämaksu vuokrauksen yhteydessä. Lisämaksut ja niiden tarkat ikärajoitukset vaihtelevat. Jos auton vuokraus Tallinnassa on ajankohtaista, vertaile siis hintoja ja vuokrauksen ehtoja tarkasti. Tallinnassa vuokra-auton voi saada hyvinkin halvalla, eli lisämaksut eivät yleensä nosta vuokrahintaa kohtuuttomaksi.

Tärkeää tietoa Tallinnan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Viron pääkaupungissa Tallinnassa liikenne on vilkasta. Autoilijat ovat usein nopealiikkeisiä, eli suomalaisen liikenteen rytmiin tottuneen kuskin kannattaa olla varsinkin ruuhkaisilla teillä tarkkana. Liikenteeseen kuitenkin tottuu nopeasti, joten auton vuokraus Tallinnassa on yleensä hyvä ajatus. Se antaa vapauden liikkua myös Tallinnan kaupunkialueen ulkopuolella. Keskustassa ja asuinalueilla nopeusrajoitukset voivat olla hyvinkin tiukat, 20–30 kilometriä tunnissa. Taajamien pääteillä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa ja maanteillä, taajamien ulkopuolella, 90 kilometriä tunnissa. Tallinnassa, aivan kuten suomalaiskaupungeissakin, on pakollista käyttää turvavöitä. Matkapuhelimeen puhelimesta ajon aikana voit saada tuntuvat sakot. Tiet ovat Tallinnan seudulla hyväkuntoisia, joten alueelle on helppo reissata autolla. Mikäli suuntaat Viron maaseudulle, voi vastaan tulla huonompikuntoisia teitä.

Nähtävyyksiä Tallinnassa ja sen lähellä

Tallinnan keskustan kaikille alueille ei kannata suunnata autolla. Esimerkiksi kaupungin suurin matkailuvaltti, Tallinnan idyllinen vanhakaupunki kapeine katuineen, ei sovi autoiluun. Vuokraa auto silloin, jos haluat tutustua Tallinnan vähemmän tunnetumpiin alueisiin ja Viron maaseutuun. Autolla hurautat nopeasti keskustasta esimerkiksi Kalamajan trendikkääseen ja värikkääseen kaupunginosaan. Vieraile myös Tallinnan televisiotornissa, jonka ravintolasta aukeavat huimat maisemat kaupungin yli. Samalla voit piipahtaa myös läheisessä Tallinna Botaanikaaedissa, eli kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa. Tee päiväretki Piritan viehättävään rantakaupunkiosaan, jossa historian ystäviä kutsuu esimerkiksi Maarjamäen kartano. Piritan uimaranta houkuttelee uimaan lämpiminä kesäpäivinä. Mikäli luontokohteet kiinnostavat, suuntaa retkelle myös Viimsin niemeen, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tallinnan ydinkeskustasta. Lahemaan kansallispuisto odottaa vaellusharrastajia puolestaan noin 70 kilometrin päässä kaupungista. Kaupunkikohteiden ystävän kannattaa napata vuokra-auto alleen ja lähteä tutustumaan läheisiin Paldiskin ja Jõelähtmen paikkakuntiin. Jos vuokraat auton vaikkapa kahdeksi päiväksi, käy myös kylpylöistään tunnetussa Pärnussa. Automatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin tunnin ja 40 minuuttia.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tallinnassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu yleensä varkaus- ja kolaritapauksia koskeva turva, mutta vakuutuksessa voi olla melko suurikin omavastuuosuus. Jos niin sanotun standardivakuutuksen omavastuu tuntuu vieraassa maassa liian korkealta, on monilla Tallinnan autovuokraamoilla tarjolla erilaisia lisävakuutuksia, jotka pienentävät vakuutuksen omavastuuosuutta. Jos haluat istua ratin taakse rauhallisin mielin, lisävakuutuksen ottaminen kannattaa. Parhaimmissa vakuutuspaketeissa omavastuu poistuu täysin tai lähes täysin sekä varkaus- että kolaritapausten kohdalla.

Voiko Tallinnassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Tallinnassa ja muualla Virossa suomalaisella ajokortilla. Muista pakata ajokortti mukaan, sillä auton vuokraus Tallinnassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin avulla.

Mistä auton nouto ja palautus Tallinnassa onnistuu?

Auton vuokraus on Tallinnassa helppoa, sillä vuokra-autojen toimipisteitä on kaupungissa monilla eri alueilla. Autovuokraamoja on Tallinnan lentokentällä useita, ja kenttä sijaitsee noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lisäksi vuokraamoja on kaupungin sataman tuntumassa, rautatieaseman alueella ja ydinkeskustassa. Osassa Tallinnan vuokraamoista auton nouto ja palautus onnistuvat ainoastaan vuokraamon tiettyyn toimipisteeseen. Jos siis saavut Tallinnaan vesiteitse, pidä huoli siitä, että vuokraamo on sataman tuntumassa tai vuokraamolla on joustava toimituspalvelu. Samoin lentomatkustajille helpoin valinta on vuokrata auto lentokentältä. Tallinnan lentoasemalla auton vuokrauksesta kiinnostuneita palvelevat esimerkiksi A+ Autorent, InterRent Lennujaam ja Hertz. Satamassa matkailijoita odottavat puolestaan Sixt ja Abex Car Rental. Mikäli haluat, että auto toimitetaan sinulle vaikkapa hotellille, paras vaihtoehto on yleensä jokin iso vuokraamoketju. Esimerkiksi Sixt toimittaa ja noutaa asiakkaidensa vuokra-autot Tallinnassa lisämaksua vastaan. Palvelu ei kuitenkaan välttämättä ole tarjolla 24h kaikkina viikonpäivinä. Auton toimitusaikataulusta kannattaa siis sopia hyvissä ajoin etukäteen.


Autonvuokraustarjoukset Tallinna, Harjumaa

Löydä kohteesta Tallinna juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

21 € - 53 €

Kaikki autotyypit

33 € - 85 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 35 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tallinna, Viron on marraskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 49 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tallinna, Viron on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 80 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tallinna, Viron on marraskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tallinna, Viron on syyskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 71 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tallinna, Viron on joulukuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tallinna Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viron on 58 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Tallinna, Viron on tammikuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tallinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

18 loka - 22 loka
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

18 loka - 22 loka
Volkswagen Golf
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

18 loka - 22 loka
Opel Corsa

Tallinna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tallinna, Harjumaa

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,6

Value

6,6

Payless

3 sijaintia

Right Cars

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

Europcar

3 sijaintia

NU Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

6,0

Value

5,0

ADDCAR RENTAL

8 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tallinna

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tallinna

Suosituin vuokraamo

Right Cars

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

17 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Suosituin Tallinna autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Right Cars. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja INTERRENT .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tallinna viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tallinna on 17 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 24 €/pvä.
Kohteen Tallinna suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Trafic.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tallinna autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Viron Kansallisooppera3,4 km
Katariinankuja3,7 km
Tallinnan kaupunginmuseo3,8 km
Kaarli Kirik3,8 km
Pyhän Hengen Kirkko3,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Kaarli Kirik119,1 km
Pyhän Hengen Kirkko119,7 km
Katariinankuja119,8 km
Tallinnan kaupunginmuseo119,9 km
Viron Kansallisooppera119,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Viron Kansallisooppera1,5 km
Katariinankuja1,9 km
Tallinnan kaupunginmuseo1,9 km
Pyhän Hengen Kirkko2,0 km
Kaarli Kirik2,0 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tallinna suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tallinna

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tallinna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tallinna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Tallinna, Viro autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tallinna on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tallinna suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Right Cars, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Tallinna lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 1 °C ja sademäärä 69 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tallinna maksaa keskimäärin 56 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tallinna, Viro?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Tallinna tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Tallinna kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Tallinna ajat.

Millainen sää on kohteessa Tallinna, Viro kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Tallinna kuukauden syyskuu aikana on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 75 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Tallinna samanlainen kuin muualla Harjumaa alueella?

Jos etsit Tallinna vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Harjumaa lämpötila on yleensä 11 °C ja sademäärä vastaavasti 75 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tallinna hinnat?

autoa Tallinna hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tallinna?

syyskuuta 2023 alkaen 78 toimijaa on valittavissa autoa Tallinna osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tallinna?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tallinna. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tallinna?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Tallinna. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Tallinna

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tallinna

Autonvuokraus Tallinna naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Tallinna alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Viron muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Viron

Aloita matkan suunnittelu - Tallinna


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tallinna?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Tallinna on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tallinna?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tallinna antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tallinna, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Tallinna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tallinna momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tallinna.

Löytyykö kohteesta Tallinna autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Tallinna vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Tallinna vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Tallinna autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tallinna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.