Autonvuokraus Tallinna, Viro

Haussa halpa vuokra-auto Tallinna, Viro? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tallinna, Viro
29. heinäkuu — 5. elokuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
to 29/7
Keskipäivä
to 5/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Tallinna, Viro

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 45 €

Kaikki autotyypit

23 € - 88 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viro on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tallinna, Viro on helmikuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tallinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tallinna Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viro on 31 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tallinna, Viro on marraskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tallinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tallinna Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viro on 39 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tallinna, Viro on helmikuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tallinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tallinna Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viro on 32 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tallinna, Viro on syyskuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tallinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tallinna Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tallinna, Viro on 48 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tallinna, Viro on joulukuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tallinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tallinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tallinna Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Tallinna: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tallinna, Viro
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

8,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

7,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
8 sijaintia
8 sijaintia
5 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Tallinna

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Tallinnassa?

Tallinnassa ja muualla Virossa auton vuokrauksen ikäraja on usein 21 vuotta. Alle 21-vuotiaiden voi olla hankalaa löytää heitä palvelevaa autovuokraamoa, mutta mahdotonta se ei ole. Kaikille alle 25–30-vuotiaille kuskeille auton vuokraaminen voi myös tulla keskimääräistä kalliimmaksi, sillä autovuokraamot perivät yleensä tämän ikäluokan kuskeilta erilaisia lisämaksuja ja -vakuutuksia. Myös 70 ikävuotta lähenteleviä seniorikuskeja voidaan pyytää maksamaan lisämaksu vuokrauksen yhteydessä. Lisämaksut ja niiden tarkat ikärajoitukset vaihtelevat. Jos auton vuokraus Tallinnassa on ajankohtaista, vertaile siis hintoja ja vuokrauksen ehtoja tarkasti. Tallinnassa vuokra-auton voi saada hyvinkin halvalla, eli lisämaksut eivät yleensä nosta vuokrahintaa kohtuuttomaksi.

Tärkeää tietoa Tallinnan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Viron pääkaupungissa Tallinnassa liikenne on vilkasta. Autoilijat ovat usein nopealiikkeisiä, eli suomalaisen liikenteen rytmiin tottuneen kuskin kannattaa olla varsinkin ruuhkaisilla teillä tarkkana. Liikenteeseen kuitenkin tottuu nopeasti, joten auton vuokraus Tallinnassa on yleensä hyvä ajatus. Se antaa vapauden liikkua myös Tallinnan kaupunkialueen ulkopuolella. Keskustassa ja asuinalueilla nopeusrajoitukset voivat olla hyvinkin tiukat, 20–30 kilometriä tunnissa. Taajamien pääteillä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa ja maanteillä, taajamien ulkopuolella, 90 kilometriä tunnissa. Tallinnassa, aivan kuten suomalaiskaupungeissakin, on pakollista käyttää turvavöitä. Matkapuhelimeen puhelimesta ajon aikana voit saada tuntuvat sakot. Tiet ovat Tallinnan seudulla hyväkuntoisia, joten alueelle on helppo reissata autolla. Mikäli suuntaat Viron maaseudulle, voi vastaan tulla huonompikuntoisia teitä.

Nähtävyyksiä Tallinnassa ja sen lähellä

Tallinnan keskustan kaikille alueille ei kannata suunnata autolla. Esimerkiksi kaupungin suurin matkailuvaltti, Tallinnan idyllinen vanhakaupunki kapeine katuineen, ei sovi autoiluun. Vuokraa auto silloin, jos haluat tutustua Tallinnan vähemmän tunnetumpiin alueisiin ja Viron maaseutuun. Autolla hurautat nopeasti keskustasta esimerkiksi Kalamajan trendikkääseen ja värikkääseen kaupunginosaan. Vieraile myös Tallinnan televisiotornissa, jonka ravintolasta aukeavat huimat maisemat kaupungin yli. Samalla voit piipahtaa myös läheisessä Tallinna Botaanikaaedissa, eli kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa. Tee päiväretki Piritan viehättävään rantakaupunkiosaan, jossa historian ystäviä kutsuu esimerkiksi Maarjamäen kartano. Piritan uimaranta houkuttelee uimaan lämpiminä kesäpäivinä. Mikäli luontokohteet kiinnostavat, suuntaa retkelle myös Viimsin niemeen, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tallinnan ydinkeskustasta. Lahemaan kansallispuisto odottaa vaellusharrastajia puolestaan noin 70 kilometrin päässä kaupungista. Kaupunkikohteiden ystävän kannattaa napata vuokra-auto alleen ja lähteä tutustumaan läheisiin Paldiskin ja Jõelähtmen paikkakuntiin. Jos vuokraat auton vaikkapa kahdeksi päiväksi, käy myös kylpylöistään tunnetussa Pärnussa. Automatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin tunnin ja 40 minuuttia.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tallinnassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu yleensä varkaus- ja kolaritapauksia koskeva turva, mutta vakuutuksessa voi olla melko suurikin omavastuuosuus. Jos niin sanotun standardivakuutuksen omavastuu tuntuu vieraassa maassa liian korkealta, on monilla Tallinnan autovuokraamoilla tarjolla erilaisia lisävakuutuksia, jotka pienentävät vakuutuksen omavastuuosuutta. Jos haluat istua ratin taakse rauhallisin mielin, lisävakuutuksen ottaminen kannattaa. Parhaimmissa vakuutuspaketeissa omavastuu poistuu täysin tai lähes täysin sekä varkaus- että kolaritapausten kohdalla.

Voiko Tallinnassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Tallinnassa ja muualla Virossa suomalaisella ajokortilla. Muista pakata ajokortti mukaan, sillä auton vuokraus Tallinnassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin avulla.

Mistä auton nouto ja palautus Tallinnassa onnistuu?

Auton vuokraus on Tallinnassa helppoa, sillä vuokra-autojen toimipisteitä on kaupungissa monilla eri alueilla. Autovuokraamoja on Tallinnan lentokentällä useita, ja kenttä sijaitsee noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lisäksi vuokraamoja on kaupungin sataman tuntumassa, rautatieaseman alueella ja ydinkeskustassa. Osassa Tallinnan vuokraamoista auton nouto ja palautus onnistuvat ainoastaan vuokraamon tiettyyn toimipisteeseen. Jos siis saavut Tallinnaan vesiteitse, pidä huoli siitä, että vuokraamo on sataman tuntumassa tai vuokraamolla on joustava toimituspalvelu. Samoin lentomatkustajille helpoin valinta on vuokrata auto lentokentältä. Tallinnan lentoasemalla auton vuokrauksesta kiinnostuneita palvelevat esimerkiksi A+ Autorent, InterRent Lennujaam ja Hertz. Satamassa matkailijoita odottavat puolestaan Sixt ja Abex Car Rental. Mikäli haluat, että auto toimitetaan sinulle vaikkapa hotellille, paras vaihtoehto on yleensä jokin iso vuokraamoketju. Esimerkiksi Sixt toimittaa ja noutaa asiakkaidensa vuokra-autot Tallinnassa lisämaksua vastaan. Palvelu ei kuitenkaan välttämättä ole tarjolla 24h kaikkina viikonpäivinä. Auton toimitusaikataulusta kannattaa siis sopia hyvissä ajoin etukäteen.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tallinna, Viro kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tallinna Ulemiste lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Tallinna

Ajankohtana heinäkuu tähän päivään mennessä, 272 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Tallinna.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Tallinna noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Budget ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Tallinna autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa elokuu kohteessa Tallinna, Viro?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana elokuu kohteessa Tallinna on noin 27 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 15 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tallinna tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 13 € ja 15 € välille.

Missä Tallinna autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Right Cars on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 16 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 9 €/päivä paikassa Tallinna.

Peritäänkö Tallinna, Viro autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tallinna on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tallinna suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Right Cars, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna elokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Tallinna elokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 11 °C ja sademäärä 75 mm cm elokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Tallinna maksaa keskimäärin 70 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Tallinna?

Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa Tallinna, Viro, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 63 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa Tallinna, Viro.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tallinna, Viro?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Tallinna tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Tallinna kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Tallinna ajat.

Millainen sää on kohteessa Tallinna, Viro kuukauden heinäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Tallinna kuukauden heinäkuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 77 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Tallinna on yleensä lämmintä heinäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Tallinna samanlainen kuin muualla Harjumaa alueella?

Jos etsit Tallinna vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden heinäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Harjumaa lämpötila on yleensä 17 °C ja sademäärä vastaavasti 77 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Viro


Autonvuokraukset kaupungin Tallinna lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Tallinna

Aloita matkan suunnittelu - Tallinna