Autonvuokraukset Kroatiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kroatiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Split, Kroatia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Split, Kroatia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kroatia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kroatia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kroatia?

Tietojemme mukaan SURPRICE CAR RENTAL on maan Kroatia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton tekevät sen usein 37 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 7 € per päivä, kun teet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autovarauksen.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kroatia?

Maan Kroatia sisällä Mack vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 53 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Split, joka on maan Kroatia suosituin kaupunki. Vuokraamolla Mack on 6 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kroatia?

43 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Kroatia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kroatia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 33 € päivässä Edullinen autosta.

Parhaat tarjoukset Kroatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kroatia
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

25 kesä - 5 heinä
Fiat Panda
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

21 kesä - 30 kesä
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Opel Corsa
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

25 kesä - 5 heinä
Opel Corsa
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Fiat Panda
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

25 kesä - 5 heinä
Ford Focus
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Corolla
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Opel Crossland X

Kroatia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus on hyvä keino tutustua Kroatiaan, mutta autoilijan on hyvä muistaa, että liikennekulttuuri poikkeaa hieman suomalaisesta. Paikalliset esimerkiksi ohittelevat herkästi, myös rannikon kapeilla ja mutkaisilla teillä. Monet liikennelaista ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Lain mukaan esimerkiksi jokaisen autossa olevan on käytettävä turvavyötä, ja matkapuhelimeen puhuminen ajon aikana on kiellettyä, joskin hands free -laitteet ovat sallittuja. Ajovalot on pidettävä aina päällä. Lakien noudattamatta jättämisestä seuraa sakkoja, ja kuljettajan passi voidaan ottaa talteen siihen asti, että hän on maksanut sakon. Jalankulkijoille on aina annettava etuoikeus, vaikka he ylittäisivät tien suojatien ulkopuolella. Kypärä on pakollinen niin moottoripyörän tai mopon kuljettajalle kuin matkustajallekin. Alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain auton takapenkillä ja alle viisivuotiaat on kiinnitettävä turvaistuimeen. Alle kaksivuotiaiden lasten turvakaukalon voi kuitenkin laittaa myös etuistuimelle, kunhan se on asianmukaisesti kiinnitetty ja selkä menosuuntaan. Nopeusrajoituksen ylittämisestä seuraa sakkoja, mutta räikeimmissä tapauksissa, siitä voi saada jopa vankeutta. Omalla autolla Kroatiassa ajavan on syytä huomioida, että autosta on löydyttävä varoitusliivit, kolmio ja ensiapulaukku. Vuokra-autosta nämä tulisi löytyä valmiiksi. Talven aikaan mukana on oltava myös lumiketjut ja lapio.

Vuokra-autojen hinnat eivät Kroatiassa ole kovin korkeat, ja autonvuokraus Kroatiassa antaa mahdollisuuden vierailla monissa kiinnostavissa kohteissa nopeasti. Auton vuokraajalta vaaditaan Kroatiassa ajokortti, henkilötodistus tai passi, ja kuljettajan nimissä oleva luottokortti. Debit-kortit eivät käy kaikissa autovuokraamoissa. Kroatiassa 18-vuotias henkilö voi vuokrata auton, mutta säännöt vaihtelevat myös autovuokraamoittain. Jotkut autovuokraamot saattavat asettaa lisämaksun alle 25-vuotiaille kuljettajille tai rajoittaa automalleja, joita he voivat vuokrata. Sinun ei välttämättä tarvitse ottaa ylimääräisiä vakuutuksia autoa vuokratessasi, sillä lakisääteinen vakuutus kuuluu kaikkiin vuokriin. Jos kuitenkin haluat ajaa myös Kroatian rajojen yli esimerkiksi Montenegroon tai jopa Kreikkaan asti, vuokraamo saattaa vaatia sinulta lisämaksun tai erillisen vakuutuksen. Kroatiassa moottoritiet ovat maksullisia. Kun ajat moottoritielle, sinun tulee ottaa lippu automaatista tietullin läpi ajaessasi. Säilytä lippu huolella, sillä maksat matkan samaa lippua näyttämällä. Lippu ilmaisee, mistä kohtaa olet moottoritielle liittynyt. Anna lippu tarkastajalle tieltä poistuessasi, ja näet maksettavan summan näytöllä. Voit maksaa luotto- ja debit-korteilla sekä käteisellä. Sekä eurot että kunat kelpaavat.

Kroatiaan rakennetaan jatkuvasti uusia moottoriteitä, ja matkailijoiden suosiman Adrian valtatienkin liikenne on siirtynyt ainakin osittain moottoriteille. Dalmatian alueella on kuitenkin runsaasti liikennettä myös kyseisellä reitillä, erityisesti kesäaikaan, sillä se on matkailijoiden suosima alue. Halvat vuokra-autot houkuttelevat monia liikkumaan Kroatiassa autolla, ja lisäksi turisteja saapuu omilla kulkuvälineillään esimerkiksi Saksasta ja Italiasta. Liikennettä on Dalmatiassa runsaasti erityisesti Dubrovnikin ja Splitin kaupungeissa ja niiden ympäristössä. Parkkipaikan löytäminen ei näissä kohteissa ole itsestäänselvyys. Jos kuitenkin majoitut kaupungissa hotelliin ja autonvuokraus on suunnitelmissasi, tarkista myös, onko hotellilla yksityinen parkkipaikka. Dubrovnikin kaupungissa vieraileva voi yrittää löytää paikkoja kadun varrelta, mutta jos pieni kävelyretki vanhaan kaupunkiin ei haittaa, kaupungin julkinen parkkihalli voi myös olla hyvä vaihtoehto. Sieltä löytyy yli reilusti paikkoja useasta kerroksesta. Myös Splitin kaupungista löytyy turistikaudella runsaasti liikennettä. Kadun varren parkkipaikkojen löytäminen voi olla hieman hankalaa – etenkin, jos haluat paikan rantakadulta. Onneksi myös Splitistä löytyy kaupungin julkinen parkkihalli, jossa paikkoja on mukavasti. Halli on lisäksi auki 24 tuntia vuorokaudessa.


Autonvuokraustarjoukset Kroatia

Löydä kohteesta Kroatia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 40 €

Kaikki autotyypit

4 € - 133 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kroatia on marraskuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kroatia on maaliskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 63 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kroatia on lokakuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kroatia on maaliskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 59 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kroatia on lokakuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 73 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Kroatia on syyskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 72 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kroatia on kesäkuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 130 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

25 kesä - 5 heinä
Fiat Panda
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

21 kesä - 30 kesä
Fiat Panda
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Ford Ka

Kroatia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kroatia

Mack

53 sijaintia

FLEET

32 sijaintia

Sunnycars

32 sijaintia

CarWiz

23 sijaintia

AIR-RENTACAR

22 sijaintia

Sixt

22 sijaintia

FLIZZR

21 sijaintia

AVAX

20 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Kroatia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kroatia

Autonvuokraus Kroatia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kroatia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kroatia maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Maan Kroatia tieverkosto on rankattu 5,6 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 19/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Kroatia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kroatia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kroatia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kroatia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kroatia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.