Autonvuokraukset Kroatiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kroatiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Split, Kroatia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Split, Kroatia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kroatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kroatia
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

24 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

35 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Renault Mégane
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

84 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Bentley Arnage
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

21 kesä - 1 heinä
Ford EcoSport
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

28 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Kroatia

Löydä kohteesta Kroatia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 56 €

Kaikki autotyypit

4 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kroatia on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 33 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kroatia on maaliskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 62 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kroatia on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 29 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kroatia on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 54 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kroatia on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 71 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Kroatia on syyskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 81 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kroatia on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 104 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kroatia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Kia Forte

Kroatia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus on hyvä keino tutustua Kroatiaan, mutta autoilijan on hyvä muistaa, että liikennekulttuuri poikkeaa hieman suomalaisesta. Paikalliset esimerkiksi ohittelevat herkästi, myös rannikon kapeilla ja mutkaisilla teillä. Monet liikennelaista ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Lain mukaan esimerkiksi jokaisen autossa olevan on käytettävä turvavyötä, ja matkapuhelimeen puhuminen ajon aikana on kiellettyä, joskin hands free -laitteet ovat sallittuja. Ajovalot on pidettävä aina päällä. Lakien noudattamatta jättämisestä seuraa sakkoja, ja kuljettajan passi voidaan ottaa talteen siihen asti, että hän on maksanut sakon. Jalankulkijoille on aina annettava etuoikeus, vaikka he ylittäisivät tien suojatien ulkopuolella. Kypärä on pakollinen niin moottoripyörän tai mopon kuljettajalle kuin matkustajallekin. Alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain auton takapenkillä ja alle viisivuotiaat on kiinnitettävä turvaistuimeen. Alle kaksivuotiaiden lasten turvakaukalon voi kuitenkin laittaa myös etuistuimelle, kunhan se on asianmukaisesti kiinnitetty ja selkä menosuuntaan. Nopeusrajoituksen ylittämisestä seuraa sakkoja, mutta räikeimmissä tapauksissa, siitä voi saada jopa vankeutta. Omalla autolla Kroatiassa ajavan on syytä huomioida, että autosta on löydyttävä varoitusliivit, kolmio ja ensiapulaukku. Vuokra-autosta nämä tulisi löytyä valmiiksi. Talven aikaan mukana on oltava myös lumiketjut ja lapio.

Vuokra-autojen hinnat eivät Kroatiassa ole kovin korkeat, ja autonvuokraus Kroatiassa antaa mahdollisuuden vierailla monissa kiinnostavissa kohteissa nopeasti. Auton vuokraajalta vaaditaan Kroatiassa ajokortti, henkilötodistus tai passi, ja kuljettajan nimissä oleva luottokortti. Debit-kortit eivät käy kaikissa autovuokraamoissa. Kroatiassa 18-vuotias henkilö voi vuokrata auton, mutta säännöt vaihtelevat myös autovuokraamoittain. Jotkut autovuokraamot saattavat asettaa lisämaksun alle 25-vuotiaille kuljettajille tai rajoittaa automalleja, joita he voivat vuokrata. Sinun ei välttämättä tarvitse ottaa ylimääräisiä vakuutuksia autoa vuokratessasi, sillä lakisääteinen vakuutus kuuluu kaikkiin vuokriin. Jos kuitenkin haluat ajaa myös Kroatian rajojen yli esimerkiksi Montenegroon tai jopa Kreikkaan asti, vuokraamo saattaa vaatia sinulta lisämaksun tai erillisen vakuutuksen. Kroatiassa moottoritiet ovat maksullisia. Kun ajat moottoritielle, sinun tulee ottaa lippu automaatista tietullin läpi ajaessasi. Säilytä lippu huolella, sillä maksat matkan samaa lippua näyttämällä. Lippu ilmaisee, mistä kohtaa olet moottoritielle liittynyt. Anna lippu tarkastajalle tieltä poistuessasi, ja näet maksettavan summan näytöllä. Voit maksaa luotto- ja debit-korteilla sekä käteisellä. Sekä eurot että kunat kelpaavat.

Kroatiaan rakennetaan jatkuvasti uusia moottoriteitä, ja matkailijoiden suosiman Adrian valtatienkin liikenne on siirtynyt ainakin osittain moottoriteille. Dalmatian alueella on kuitenkin runsaasti liikennettä myös kyseisellä reitillä, erityisesti kesäaikaan, sillä se on matkailijoiden suosima alue. Halvat vuokra-autot houkuttelevat monia liikkumaan Kroatiassa autolla, ja lisäksi turisteja saapuu omilla kulkuvälineillään esimerkiksi Saksasta ja Italiasta. Liikennettä on Dalmatiassa runsaasti erityisesti Dubrovnikin ja Splitin kaupungeissa ja niiden ympäristössä. Parkkipaikan löytäminen ei näissä kohteissa ole itsestäänselvyys. Jos kuitenkin majoitut kaupungissa hotelliin ja autonvuokraus on suunnitelmissasi, tarkista myös, onko hotellilla yksityinen parkkipaikka. Dubrovnikin kaupungissa vieraileva voi yrittää löytää paikkoja kadun varrelta, mutta jos pieni kävelyretki vanhaan kaupunkiin ei haittaa, kaupungin julkinen parkkihalli voi myös olla hyvä vaihtoehto. Sieltä löytyy yli reilusti paikkoja useasta kerroksesta. Myös Splitin kaupungista löytyy turistikaudella runsaasti liikennettä. Kadun varren parkkipaikkojen löytäminen voi olla hieman hankalaa – etenkin, jos haluat paikan rantakadulta. Onneksi myös Splitistä löytyy kaupungin julkinen parkkihalli, jossa paikkoja on mukavasti. Halli on lisäksi auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Kroatiassa riittää kauniita maisemia, ja niitä voi ihastella myös tien päällä. Yksi maan kauneimmista ajoreiteistä on Adrian valtatie, joka seuraa Kroatian rantaviivaa. Kuljettajan on syytä varautua kapeisiin ja mutkaisiin teihin, joten vuokra-autojen vertailu on hyvä tehdä myös auton kokoa harkiten. Matkan varrelta löytyy viehättäviä rantakyliä, vilkkaita satamia sekä viihtyisiä hiekkarantoja. Palveluita sekä majoitusmahdollisuuksia on matkan varrella runsaasti. Kuuluisimpiin kohteisiin reitillä kuuluvat keskiaikaiset kaupungit Split ja Dubrovnik. Myös sisämaassa on teitä, joiden maisemista kelpaa nauttia. Rannikon Senjin kaupungista kohti itää vievä D23 ei ole kovin pitkä tie, mutta sitä seuraava autoilija voi ihastella reitin luonnonkaunista vuoristomaisemaa järvineen vihreine niittyineen. Matkan varrella olevista kylistä löytyy huoltoasemia ja muutamia hotelleja, mutta huomattavasti vähemmän kuin rannikon reiteiltä. Varteenotettava vaihtoehto on myös tie D66. Istrian niemimaan itäpuolella sijaitseva tie vie autoilijan Pulasta Matuljiin läpi kiinnostavien ja kauniiden kaupunkien. Vaikka eteläisen Kroatian alueet ovat enemmän turistien suosiossa, löytyy tältäkin reitiltä niin hotelleja kuin rantojakin.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kroatia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kroatia

Autonvuokraus Kroatia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kroatia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Rhodium on maan Kroatia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Rhodium vuokra-auton tekevät sen usein 45 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 11 € per päivä, kun teet Rhodium vuokra-autovarauksen.

Maan Kroatia sisällä Mack vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 34 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Split, joka on maan Kroatia suosituin kaupunki. Vuokraamolla Mack on 4 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Kroatia maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Maan Kroatia tieverkosto on rankattu 5,6 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 19/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Kroatia. Maassa Kroatia asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Kroatia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

21 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Compact vieraillessaan Kroatia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kroatia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 14 € päivässä Compact autosta.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,75 € per litra bensiinistä maassa Kroatia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Kroatia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kroatia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kroatia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kroatia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kroatia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Kroatia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kroatia momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kroatia autonvuokrauksissa.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Kroatia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.