Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Kroatiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kroatiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 28/6
Fri 5/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Kroatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kroatia
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Volkswagen Golf
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Opel Adam
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

26 Jun - 3 Jul
Ford Fiesta
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Opel Corsa
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

26 Jun - 3 Jul
Chevrolet Spark
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

19 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Nissan Qashqai
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

27 Jun - 2 Jul
Ford Ka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

26 Jun - 3 Jul
Toyota Corolla

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kroatia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kroatia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kroatia?

Tietojemme mukaan Avia Rent A Car on maan Kroatia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Avia Rent A Car vuokra-auton tekevät sen usein 29 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä, kun teet Avia Rent A Car vuokra-autovarauksen.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Kroatia?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Kroatia on Sixt. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 164 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 7,2 / 10. 29 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Sixt kohteessa Kroatia vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kroatia?

Maan Kroatia sisällä Mack vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 54 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Split, joka on maan Kroatia suosituin kaupunki. Vuokraamolla Mack on 6 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kroatia?

32 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Kroatia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kroatia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 29 € päivässä Edullinen autosta.

Autonvuokraustarjoukset Kroatia

Löydä kohteesta Kroatia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

13 € - 50 €

Kaikki autotyypit

13 € - 100 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kroatia on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 36 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kroatia on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 54 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kroatia on lokakuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kroatia on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kroatia on 50 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kroatia on huhtikuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kroatia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kroatia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kroatia pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Volkswagen Golf
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Opel Adam

Kroatia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kroatia

Mack

54 sijaintia

FLEET

32 sijaintia

AIR-RENTACAR

23 sijaintia

CarWiz

23 sijaintia

FLIZZR

23 sijaintia

Sunnycars

23 sijaintia

Right Cars

22 sijaintia

Sixt

22 sijaintia

Autonvuokraus Kroatia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kroatia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Kroatia?

Kroatia maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Kroatia?

Maan Kroatia tieverkosto on rankattu 5,6 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 19/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Kroatia?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Kroatia. Maassa Kroatia asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Kroatia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Kroatia maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,56 € per litra bensiinistä maassa Kroatia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Egypti hinnalla 0,27 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 3,00 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kroatia hinnat?

autoa Kroatia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kroatia?

kesäkuuta 2024 alkaen 826 toimijaa on valittavissa autoa Kroatia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kroatia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kroatia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kroatia?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kroatia. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kroatia?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kroatia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kroatia?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kroatia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kroatia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Kroatia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kroatia momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kroatia momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Kroatia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kroatia autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Kroatia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Kroatia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kroatia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 28/6
Keskipäivä
Fri 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kroatia