Autonvuokraukset kohteessa Kittilä, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Kittilä, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kittilä, Suomi
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Kittilä, Suomi
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kittilä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kittilä

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kittilä?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kittilä löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 32 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kittilä on 85 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kittilä?

Datamme perusteella Volkswagen Polo on suosituin vuokra-auto kaupungissa Kittilä.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä kaupungissa Kittilä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 37 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Kittilä on Volkswagen Golf SportWagen keskimääräisen hinnan ollessa 58 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 43 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Kittilä, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kittilä, Lappi
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Corolla
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Fiesta
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

60 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Astra Sports Tourer
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

61 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Focus Wagon
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Volvo V40
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

91 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Focus Wagon
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

99 €/pvä

5 elo - 11 elo
Ford Mondeo Estate

Tärkeää tietoa Kittilä autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Kittilässä on yleensä mahdollista kaikille nuorille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan yli vuoden. Nuoria kuskeja koskevat Kittilässä myös niin sanotut nuoren kuljettajan lisämaksut, mitkä nostattavat hieman vuokrauksen hintaa. Lisämaksuja joutuvat yleensä maksamaan Suomessa alle 25-vuotiaat asiakkaat. Joillakin vuokraamoilla on lisämaksuja myös iäkkäille seniorikuskeille. Maksut kuitenkin vaihtelevat vuokraamoittain. Koska ikä on tärkeä tekijä vuokrausehdoissa, on autovuokraamolle ilmoitettava aina auton kaikki kuskit. Mikäli autolle tarvitaan esimerkiksi pitkän ajomatkan vuoksi useampi kuin yksi kuski, on lisäkuskeista maksettava lisämaksu.

Pohjoisessa Kittilässä on alle 6 500 asukasta, ja kunnan teillä liikenne on yleensä rauhallista. Mikäli autossasi tai puhelimessasi on GPS, on Kittilän teillä helppo liikkua. Auton vuokraaminen on monille Kittilään saapuville matkailijoille hyvä vaihtoehto, sillä välimatkat kunnan eri alueiden välillä voivat olla pitkiä. Liikenteen sijaan Kittilässä aiheuttavat haasteita sääolot. Lapin talvi on pitkä, ja teillä on lunta ja jäätä lähes koko talvikauden ajan. Ydintalvella päivän valoisa aika on lyhyt, joten tiet voivat olla myös pimeitä. Mikäli et ole tottunut autoilemaan liukkaalla kelillä, kannattaa Kittilän teillä olla varovainen. Vuoden ympäri liikenteessä on varottava myös poroja. Muista pitää turvaväli edellä kulkevaan autoon, ja jos näet tiellä poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi matalalla nopeudella, kun tilanne niin sallii. Autoilijat saattavat varoittaa vastaantulevia kuskeja poroista teillä tai teiden varsilla esimerkiksi valoja väläyttämällä. Tiedät olevasi poronhoitoalueella, jos näet teiden pientareilla poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kittilän kylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa, taajama-alueilla puolestaan 50. Taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus nousee yleensä 80 kilometriin tunnissa, mutta seuraa nopeusrajoituksia koskevia kylttejä teiden varsilla.

Kittilä on luontokohteiden ystävän paratiisi vuoden ympäri. Auton vuokraus Kittilässä on erinomainen ajatus, sillä julkinen liikenne on kunnan alueella rajallista. Autolla pääset kulkemaan omien aikataulujesi mukaan Kittilän seudun eri alueille, niin hiihtokeskuksiin kuin parhaiden patikkapolkujenkin äärelle. Vuokraa auto ja suuntaa tutkimaan alueen upeita luonnonpuistoja kuten Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa tai hieman kauempana sijaitsevia Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoja. Tunturien keskellä, kaukana kaupunkien valoista, pääset nauttimaan revontulien loimusta parhaimmillaan. Levin hiihtokeskus ja aktiviteettipuisto sijaitsevat vain noin 20 minuutin automatkan päässä Kittilän kyläkeskuksesta. Mikäli aiot harrastaa Kittilässä vaikkapa lumilautailua tai laskettelua, muista tarkistaa autovuokraamosta, onko autoosi mahdollista saada lisävarusteena suksiboksi tai -teline.


Autonvuokraustarjoukset Kittilä, Lappi

Löydä kohteesta Kittilä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

36 € - 83 €

Kaikki autotyypit

51 € - 214 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 58 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kittilä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 108 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kittilä, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 150 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kittilä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 82 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 119 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kittilä, Suomen on syyskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 74 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kittilä, Suomen on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Corolla
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Toyota Yaris

Kittilä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kittilä, Lappi

Hertz

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Scandia Rent

1 sijainti

Alamo

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Firent

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kittilä

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kittilä

Suositut autotyypit

Wagon, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

112 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kittilä viimeisten 72 tunnin aikana: Wagon, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kittilä on 112 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 127 €/pvä.
Kohteen Kittilä suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Economy Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kittilä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kittilä

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kittilä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kittilä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kittilä tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Kittilä kaupungissa 90 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kittilä ajat.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kittilä road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 49,5 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kittilä

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kittilä

Aloita matkan suunnittelu - Kittilä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kittilä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kittilä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.