Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kittilä, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Kittilä, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kittilä, Suomi
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Kittilä, Suomi
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Kittilä, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kittilä, Lappi
Edullinen21 €/pvä
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen58 €/pvä
Mini28 €/pvä
Tila-auto82 €/pvä
Pienikokoinen farmari28 €/pvä
Keskikokoinen farmari64 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Kittilä, Lappi

Löydä kohteesta Kittilä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

34 € - 142 €

Kaikki autotyypit

48 € - 197 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 72 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kittilä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 81 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kittilä, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 139 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kittilä, Suomen on joulukuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 85 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 124 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kittilä, Suomen on syyskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 98 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kittilä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kittilä pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

20 huhti - 27 huhti
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

20 huhti - 27 huhti
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

20 huhti - 27 huhti
Volkswagen Golf

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kittilä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kittilä

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kittilä?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kittilä löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kittilä on 39 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kittilä?

Datamme perusteella Toyota Yaris on suosituin vuokra-auto kaupungissa Kittilä.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Yaris vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 €/pvä kaupungissa Kittilä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 38 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Kittilä on Volkswagen Golf SportWagen keskimääräisen hinnan ollessa 53 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 39 €/pvä.

Kittilä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kittilä, Lappi

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

GREEN MOTION

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kittilä

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kittilä

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

43 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Kittilä autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kittilä viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kittilä on 43 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 63 €/pvä.
Kohteen Kittilä suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kittilä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kittilä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Kittilä, Suomi?

Ajalle toukokuu kohteessa Kittilä, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 55 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 55 €. 51 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Kittilä, mutta ajalle toukokuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 25 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Kittilä, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kittilä on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kittilä suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Alamo ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kittilä, Suomi?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kittilä tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Kittilä kaupungissa 90 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kittilä ajat.

Onko sää kaupungissa Kittilä samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kittilä road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −2 °C ja sademäärän vastaavasti 25,5 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kittilä hinnat?

autoa Kittilä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kittilä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kittilä osiossa on 25 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kittilä?

Eri maissa, myös kohteessa Kittilä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kittilä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kittilä. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kittilä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kittilä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kittilä?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kittilä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kittilä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kittilä ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kittilä momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kittilä.

Löytyykö kohteesta Kittilä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Kittilä vuokra-autoille.

Voinko etsiä Kittilä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kittilä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kittilä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kittilä

Suositut autovuokraamot Kittilässä