Autonvuokraukset kohteessa Kittilä, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Kittilä, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kittilä, Suomi
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Kittilä, Suomi
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Kittilä, Lappi

Löydä kohteesta Kittilä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

32 € - 85 €

Kaikki autotyypit

43 € - 162 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kittilä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kittilä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 76 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kittilä, Suomen on elokuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kittilä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 95 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kittilä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 83 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kittilä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kittilä, Suomen on 75 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kittilä, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kittilä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kittilä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kittilä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kittilä, Lappi
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

10,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Kittilä autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Kittilässä on yleensä mahdollista kaikille nuorille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan yli vuoden. Nuoria kuskeja koskevat Kittilässä myös niin sanotut nuoren kuljettajan lisämaksut, mitkä nostattavat hieman vuokrauksen hintaa. Lisämaksuja joutuvat yleensä maksamaan Suomessa alle 25-vuotiaat asiakkaat. Joillakin vuokraamoilla on lisämaksuja myös iäkkäille seniorikuskeille. Maksut kuitenkin vaihtelevat vuokraamoittain. Koska ikä on tärkeä tekijä vuokrausehdoissa, on autovuokraamolle ilmoitettava aina auton kaikki kuskit. Mikäli autolle tarvitaan esimerkiksi pitkän ajomatkan vuoksi useampi kuin yksi kuski, on lisäkuskeista maksettava lisämaksu.

Pohjoisessa Kittilässä on alle 6 500 asukasta, ja kunnan teillä liikenne on yleensä rauhallista. Mikäli autossasi tai puhelimessasi on GPS, on Kittilän teillä helppo liikkua. Auton vuokraaminen on monille Kittilään saapuville matkailijoille hyvä vaihtoehto, sillä välimatkat kunnan eri alueiden välillä voivat olla pitkiä. Liikenteen sijaan Kittilässä aiheuttavat haasteita sääolot. Lapin talvi on pitkä, ja teillä on lunta ja jäätä lähes koko talvikauden ajan. Ydintalvella päivän valoisa aika on lyhyt, joten tiet voivat olla myös pimeitä. Mikäli et ole tottunut autoilemaan liukkaalla kelillä, kannattaa Kittilän teillä olla varovainen. Vuoden ympäri liikenteessä on varottava myös poroja. Muista pitää turvaväli edellä kulkevaan autoon, ja jos näet tiellä poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi matalalla nopeudella, kun tilanne niin sallii. Autoilijat saattavat varoittaa vastaantulevia kuskeja poroista teillä tai teiden varsilla esimerkiksi valoja väläyttämällä. Tiedät olevasi poronhoitoalueella, jos näet teiden pientareilla poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kittilän kylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa, taajama-alueilla puolestaan 50. Taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus nousee yleensä 80 kilometriin tunnissa, mutta seuraa nopeusrajoituksia koskevia kylttejä teiden varsilla.

Kittilä on luontokohteiden ystävän paratiisi vuoden ympäri. Auton vuokraus Kittilässä on erinomainen ajatus, sillä julkinen liikenne on kunnan alueella rajallista. Autolla pääset kulkemaan omien aikataulujesi mukaan Kittilän seudun eri alueille, niin hiihtokeskuksiin kuin parhaiden patikkapolkujenkin äärelle. Vuokraa auto ja suuntaa tutkimaan alueen upeita luonnonpuistoja kuten Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa tai hieman kauempana sijaitsevia Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoja. Tunturien keskellä, kaukana kaupunkien valoista, pääset nauttimaan revontulien loimusta parhaimmillaan. Levin hiihtokeskus ja aktiviteettipuisto sijaitsevat vain noin 20 minuutin automatkan päässä Kittilän kyläkeskuksesta. Mikäli aiot harrastaa Kittilässä vaikkapa lumilautailua tai laskettelua, muista tarkistaa autovuokraamosta, onko autoosi mahdollista saada lisävarusteena suksiboksi tai -teline.

Autovuokraamot Kittilässä tarjoavat asiakkailleen niin sanotun standardivakuutuksen lisäksi erilaisia lisävakuutuksia. Yleensä vuokra-auton hintaan kuuluvassa vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka voi olla satoja tai jopa tuhansia euroa. Mikäli haluat pienentää omavastuuta tai poistaa sen mahdollisesti vakuutuksesta kokonaan, kysy vuokraamolta, minkälaisia lisävakuutuksia asiakkaille on tarjolla. Jos Lapin teillä ajaminen hermostuttaa poroista tai sääoloista johtuen, voit miettiä myös esimerkiksi kaikkia auton matkustajia koskevan tapaturmavakuutuksen hankintaa. Usein vakuutusturvaa voi täydentää vakuutuksilla, jotka koskevat kolmannelle osapuolelle esimerkiksi kolaritilanteessa aiheutuneita vahinkoja. Vertaa tarkkaan vuokraamoiden vuokraehtoja ja vakuutusten sisältöjä. Vertailu kannattaa, sillä lisävakuutukset voivat tuoda auton vuokraukselle lisähintaa monta kymmentä euroa päivää kohden.

Vaikka Kittilä on asukasmääränsä puolesta melko pieni paikkakunta, on se suosittu matkakohde. Auton vuokraus Kittilässä onkin helppoa, ja Kittilän alueelle saapuvilla matkailijoilla on mukavasti valinnanvaraa autovuokraamoiden suhteen. Mikäli suuntaat lomallasi vaikkapa Leville, kannattaa vuokra-auto varata ja noutaa Kittilän lentokentällä toimivilta autovuokraamoilta. Ajomatkaa Leville on Kittilän lentokentältä noin 25 minuuttia, joten vuokra-autolla pääset perille kätevästi. Lentokentällä matkailijoita palvelevat ainakin FiRent, Hertz, Europcar, Avis, Budget, Scandia Rent ja Sixt. Jos haluat saada vuokra-auton allesi heti lentokentältä, varaa itsellesi sopiva auto etukäteen. Osa lentoaseman autovuokraamojen asiakaspalvelupisteistä on nimittäin auki vain etukäteisvarauksella. Joitakin vuokraamoja on myös Kittilään kuuluvassa Sirkan kylässä, jonka alueella Levin hiihtokeskus sijaitsee. Voit siis halutessasi hankkia vuokra-auton Leville saavuttuasi. Yleensä vuokra-auto noudetaan Kittilässä suoraan autovuokraamolta, mutta voit sopia myös auton toimituksesta vaikkapa lomamökillesi tai hotellillesi. Autovuokraamot perivät auton toimituksesta ja noudosta lisämaksun. Kaikki vuokraamot eivät tarjoa autojen toimitus- ja noutopalveluita.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kittilä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kittilä

Autonvuokraus Kittilä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kittilä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Kittilä GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 36 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Kittilä on 47 €/päivä.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kittilä tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Kittilä kaupungissa 90 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kittilä ajat.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kittilä road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 33 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kittilä

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kittilä

Aloita matkan suunnittelu - Kittilä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kittilä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kittilä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kittilä ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kittilä.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Kittilä vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kittilä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.