Autonvuokraukset Maltalla

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Maltalla? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Luqa, Malta
13. joulukuu — 20. joulukuu
Luqa, Malta
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Malta

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Malta

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Malta?

Suncar Rent a Car omistaa enemmän toimipaikkoja maan Malta sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 10 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Malta?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Malta kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Mini. Arviolta 65 % käyttäjistämme valitsi Mini viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 17 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Malta autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Maltan ainutlaatuiset liikennelait?

Ajaminen Maltalla poikkeaa Suomesta merkittävästi siinä, että liikenne on vasemmanpuolista. Myös ohittaminen tapahtuu siis päinvastoin, eli oikealta puolelta. Tämä voi ensikertalaisesta tuntua hankalalta – ja esimerkiksi ympyrässä ajaminen "väärään" suuntaan voi tuottaa ongelmia. Kokenut kuljettaja tottuu ajamiseen kuitenkin yleensä nopeasti. Liikennelakien mukaan kaikkien auton matkustajien on kiinnitettävä turvavyö. Veren alkoholipitoisuuden yläraja on hyvin tiukka, ja rajan ylityksestä voi seurata huomattava sakko tai jopa vankeutta. Ajovalot on laitettava päälle tunneliin ajaessa, ja torvea saa käyttää asutusalueilla vain hätätilanteissa. Nopeusrajoitus on asutusalueilla ja niiden ulkopuolella pääosin samaa luokkaa kuin Suomessa, eikä Maltalla ei ole varsinaisia moottoriteitä. Parkkiruudut maalataan eri väreillä, jotta kuljettajan olisi helppo havaita, millaiset säännöt koskevat kyseistä ruutua. Valkoisiin ruutuihin voi parkkeerata kuka tahansa, kun taas keltaiset ruudut ovat kiellettyjä, sillä ne on tarkoitettu esimerkiksi lastaukseen tai muihin ennalta määrättyihin työtehtäviin. Vihreät ruudut on tarkoitettu vain asukkaille koko päivän ajan, kun taas siniset ruudut on varattu asukkaille illan ja yön aikana.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Maltalla?

Maltalla vähintään 21-vuotias henkilö voi vuokrata auton, ja vaatimuksena on myös, että hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden. Autovuokraamosta riippuen joihinkin autokategorioihin tarvitaan korkeampi ikä, mutta halvat vuokra-autot saa yleensä kuka tahansa, kunhan yllä olevat ehdot täyttyvät. Alle 25-vuotiailta voidaan ottaa lisämaksu. Kuljettajan on esitettävä voimassa oleva ajokortti ja henkilötodistus tai passi. Jos ajokortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla, ajokortin lisäksi on esitettävä kansainvälinen ajokortti. Kuljettajalla on ajaessaan oltava aina ajokortti, auton rekisteriote ja vakuutus. Sinun ei tarvitse välttämättä ottaa erillistä vakuutusta, sillä lain vaatima vakuutus sisältyy auton vuokraan. Rekisteriote löytyy yleensä vuokra-auton hansikaslokerosta. Kaikki autovuokraamot tarjoavat kuitenkin erilaisia lisävakuutuksia tai sopimuksia, joilla voit esimerkiksi pienentää omavastuutasi – tai lisätä vakuutukseen tuulilasin vahingot tai rengasrikon, jotka eivät normaalista kuulu perusvakuutuksen piiriin. Vuokra-autojen vertailu onnistuu etukäteen esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus onnistuu sekä luottokortilla että joidenkin autovuokraamoiden kohdalla myös debit-kortilla. Miltei poikkeuksetta varauksen yhteydessä käytetty kortti on esitettävä vuokraamossa autoa noutaessa, ja kortin on kuuluttava kuljettajalle.

Millä Maltan alueilla on eniten liikennettä?

Maltalla on paljon liikennettä. Maan muodostavat saaret Malta ja Gozo ovat pieniä, ja asukkaita on vain noin puoli miljoonaa. Maassa on kuitenkin runsaasti autoja. Se on itse asiassa Euroopan kärkijoukossa, kun mitataan autojen määrää asukasmäärää kohden. Paikallisten lisäksi teillä liikkuu runsaasti turisteja, joita halvat vuokra-autojen hinnat houkuttelevat tutustumaan maahan omatoimisesti. Ruuhkilta ei siis voi välttyä, erityisesti silloin kun tien päälle on lähdettävä aamulla tai iltapäivällä, samaan aikaan työmatkalaisten kanssa. Todennäköisemmin törmäät ruuhkiin Gozon ja Maltan saarten välillä olevan lauttayhteyden luona, ja pääkaupungin Vallettan ympäristössä. Siellä myös pysäköintipaikan löytäminen voi olla hankalaa. Kaupungin muurien sisällä kadut ovat kapeita ja usein yksisuuntaisia, joten helpointa on etsiä parkkipaikka muurien ulkopuolelta. Matkat eivät ole pitkiä, sillä kaupunki on pieni, ja pääset keskustaan kävellen muurin reunamilta muutamassa minuutissa. Kaupungilla on kaksi yleistä parkkipaikkaa muurin ulkopuolella, ja niihin voi pysäköityä ilmaiseksi. Lisäksi ulkopuolelta löytyy myös maksullinen parkkihalli. Vallettaan pääsee muista kaupungeista myös bussilla tai taksilla, mutta ne juuttuvat liikenteeseen siinä missä muutkin autot. Maltalla ei ole rautatietä.

Mitkä ovat Maltan parhaat luonnonkauniit tiet?

Autonvuokraus Maltalla on hyvä idea, sillä moniin luonnonkauniisiin kohteisiin on siellä vaikea päästä julkisella liikenteellä. Ne rannat, joihin pääsee bussilla, ovat tietysti myös täynnä väkeä. Maltalla vieraileva ei joudu valitsemaan ajoreittejään tarkkaan, sillä sekä Gozo että Malta ovat pieniä saaria. Turistin on siis helppo kiertää molemmat saaret kokonaan parissa päivässä. Kauniimpiin reitteihin Maltalla kuuluu esimerkiksi Triq il-Wied, jolta on upeat maisemat merelle etelään ja jonka varrelta löytyy myös kuuluisia nähtävyyksiä. Niihin kuuluvat esimerkiksi suuri Blue Grotto -luola ja Haġar Qimin temppelin rauniot. Autonvuokraus helpottaa liikkumista erityisesti Gozon saarella, jolla on Maltan pääsaarta vähemmän kaupunkeja mutta yhtä paljon kiinnostavaa nähtävää. Gozon saarelle pääsee Maltan länsiosasta helposti autolautalla. Autolla liikkuessasi voit myös pysähtyä milloin tahansa, esimerkiksi suola-altailla ja lukuisilla luolilla seuratessasi Gozon kaunista rantaviivaa Triq Ix-Xewjnillä. Lyhyistä matkoista johtuen ravintolat, majoitusmahdollisuudet ja tankkausasemat ovat aina lähellä. Erityisesti rantojen ympäristöistä löytyy viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita.


Autonvuokraustarjoukset Malta

Löydä kohteesta Malta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

5 € - 33 €

Kaikki autotyypit

6 € - 85 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Malta on 14 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Malta on helmikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Malta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Malta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Malta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Malta

Suncar Rent a Car

10 sijaintia

1First Car Rental

9 sijaintia

Malta First Car Hire

9 sijaintia

Best Buy

8 sijaintia

Drifter Car Rentals

8 sijaintia

Budget

6 sijaintia

CB Rent a Car

6 sijaintia

Dollar

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Malta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Malta

Autonvuokraus Malta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Malta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Malta?

Malta maassa kuljettajat ajavat vasemmalla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Malta?

Yhteensä 137 maasta Malta on sijoittunut sijalle 91 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Malta sai pisteeksi 3,4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Malta?

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Malta jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,80‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Malta voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Maassa Malta on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 17 vuotta.

Kuinka paljon maassa Malta maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Malta oli 1,36 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,87 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Malta hinnat?

autoa Malta hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Malta?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Malta osiossa on 167 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Malta?

Eri maissa, myös kohteessa Malta, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Malta?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Malta. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Malta?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Malta on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Malta?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Malta antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Malta, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Malta tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Malta momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Malta.

Löytyykö kohteesta Malta autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Malta löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Malta vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Malta autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.