Autonvuokraukset Liettuassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Liettuassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Vilna, Liettua
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Vilna, Liettua
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Liettua autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Liettua
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

20 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

25 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

30 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Kia Forte
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

34 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Peugeot 308
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Liettua

Löydä kohteesta Liettua juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 70 €

Kaikki autotyypit

5 € - 177 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Liettua on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Liettua on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Liettua. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Liettua voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Liettua Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Liettua on 9 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Liettua on marraskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 73 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Liettua. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Liettua voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Liettua Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Mitsubishi Colt

Vuokraa auto läheltä kohteen Liettua suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Liettua

Autonvuokraus Liettua

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Liettua, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

GREEN MOTION tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Liettua. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/päivä, kun varaus tapahtuu GREEN MOTION kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia GREEN MOTION kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 22 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Tällä hetkellä maan Liettua suosituin vuokraamo on GREEN MOTION . 2 käyttäjää on antanut vuokraamolle GREEN MOTION asiakasarviopisteet 2,5/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistä valitsi vuokraamon GREEN MOTION kohteessa Liettua vietetyn loman ajaksi.

Maan Liettua sisällä ADDCAR RENTAL vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 18 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Vilna on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Vilna löytyy myös 6 ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen keskusta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Liettua. Jos matkustat kohteeseen Liettua maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Liettua on rankattu 33/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Liettua on saanut teiden laatupisteiksi 5. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Liettua sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

0,40‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Liettua - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,40‰ on maan Liettua lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Maassa Liettua on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 20 vuotta.

34 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Compact vieraillessaan Liettua tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Liettua vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 20 € päivässä Compact autosta.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Liettua oli keskimäärin 1,86 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos et halua vuokrata autoa maasta Liettua, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,30 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Liettua

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Liettua

Aloita matkan suunnittelu - Liettua


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Liettua on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Liettua antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Liettua tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Liettua.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Liettua vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Liettua autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.