Autonvuokraukset Liettuassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Liettuassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Vilna, Liettua
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Vilna, Liettua
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Liettua

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Liettua

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Liettua?

Maan Liettua sisällä ADDCAR RENTAL vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 19 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Kaunas on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Kaunas löytyy myös 4 ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Liettua?

65 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Pienikokoinen vieraillessaan Liettua tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Liettua vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 19 € päivässä Pienikokoinen autosta.

Autonvuokraustarjoukset Liettua

Löydä kohteesta Liettua juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

7 € - 37 €

Kaikki autotyypit

7 € - 76 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Liettua on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Liettua on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Liettua, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Liettua voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Liettua autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Liettua

ADDCAR RENTAL

19 sijaintia

GREEN MOTION

15 sijaintia

Carsrent

11 sijaintia

RENTIS

11 sijaintia

Sixt

11 sijaintia

Hertz

10 sijaintia

Prime Car Rent

10 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

10 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Liettua suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Liettua

Autonvuokraus Liettua

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Liettua, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Liettua?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Liettua. Jos matkustat kohteeseen Liettua maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Liettua?

Liettua on rankattu 33/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Liettua on saanut teiden laatupisteiksi 5. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Liettua sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Liettua?

0,40‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Liettua - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,40‰ on maan Liettua lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Maassa Liettua on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 20 vuotta.

Kuinka paljon maassa Liettua maksaa polttoaine?

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Liettua oli keskimäärin 1,65 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos et halua vuokrata autoa maasta Liettua, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,33 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,94 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Liettua hinnat?

autoa Liettua hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Liettua?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Liettua osiossa on 231 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Liettua?

Eri maissa, myös kohteessa Liettua, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Liettua?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Liettua. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Liettua

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Liettua

Aloita matkan suunnittelu - Liettua


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Liettua?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Liettua on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Liettua?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Liettua antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Liettua, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Liettua tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Liettua momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Liettua.

Löytyykö kohteesta Liettua autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Liettua vuokra-autoille.

Voinko etsiä Liettua vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Liettua autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Liettua

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.