Autonvuokraus Vantaa

Autonvuokraus Vantaa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Vantaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 3.4.
Keskipäivä
la 4.4.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Vantaa?

Kaikki
16 € - 67 €
Economy
17 € - 49 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Vantaa on maaliskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 18 EUR per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse edullisen auton vuokraamista maaliskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Vantaa voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Suosituimmat autovuokraamot Vantaa

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
enterprise Suosittu Enterprise Enterprise tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
europcar Eniten toimipaikkoja Europcar Europcar tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 3 toimipisteessä

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä
Helsinki, Suomi
Läheiset nähtävyydet:
Suomen ilmailumuseo 1.5 km
Akvaariolinna 9.1 km
Turku lentokenttä
Turku, Suomi
Läheiset nähtävyydet:
Akvaariolinna 143 km
Suomen ilmailumuseo 150 km
Tampere-Pirkkala lentokenttä
Tampere, Suomi
Läheiset nähtävyydet:
Akvaariolinna 142 km
Suomen ilmailumuseo 144 km

Autovuokraamo Vantaa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vantaa

Takaisin

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,4

Pisteet perustuvat 61 620 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 243 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Sixt

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,5

Pisteet perustuvat 1 089 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 180 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Payless

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,6

Pisteet perustuvat 15 951 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

E-Z Rent-A-Car

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,4

Pisteet perustuvat 6 008 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Ace

Vuokraamon pisteet: OK 5,9

Pisteet perustuvat 5 253 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

keddy by Europcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 100 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema autonvuokrauspistettä

Hilton Helsinki Airport

Lentajankuja 1

0.1 km lentokentältä

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin Tie 4

2.3 km lentokentältä

Clarion Hotel Helsinki Airport

Karhumäentie 5

1.3 km lentokentältä

Break Sokos Hotel Flamingo

Tasetie 8

3.0 km lentokentältä

Airport Hotel Bonus Inn

Elannontie 9

3.2 km lentokentältä

Airport Hotel Pilotti

Veromäentie 1

3.6 km lentokentältä

Scandic Helsinki Airport

Lentäjäntie 1

0.2 km lentokentältä

Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

Ralssitie 2

2.5 km lentokentältä

Forenom Hostel Vantaa Airport

Ilmailutie 9

1.1 km lentokentältä

Scandic Helsinki Aviapolis

Robert Huberin Tie 6

2.2 km lentokentältä

20Rooms

Kyläkaivontie 6 D

4.7 km lentokentältä

Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

Ilmailutie 13

1.3 km lentokentältä

Glo Hotel Airport, Ascend Hotel Collection

Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2

0.2 km lentokentältä

Original Sokos Hotel Vantaa

Hertaksentie 2

5.2 km lentokentältä

Gosleep Lounge

Lentoasemantie Terminal 2

0.3 km lentokentältä

Hotel Tikkurila

Läntinen Valkoisenlähteentie 52

4.2 km lentokentältä

Villa Helmi

8 Paarmarinne

10.1 km lentokentältä

Autonvuokraus Vantaa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Vantaalla?

Autonvuokraus Vantaalla on mahdollista pääsääntöisesti 19 vuoden iästä ylöspäin. Useimmat kaupungin vuokraamot, etenkin kansainväliset tunnetut autovuokraamoketjut Sixtistä Hertziin, vaativat asiakkailtaan 19 vuoden ikää ja lisäksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Mikäli olet 18-vuotias, eikä ajokorttisi ole ollut voimassa vielä täyttä vuotta, kannattaa vuokra-autoja tiedustella Vantaan pienemmiltä vuokraamoilta. Ne saattavat vaatia autovuokraajilta ainoastaan voimassa olevan ajokortin, joten tarkkaa ikärajaa ei ole. Kiinnitä huomiota ikärajoituksen lisäksi myös siihen, periikö vuokraamo nuorilta autokuskeilta jonkinlaista lisämaksua. Yleensä auton vuokraus tulee hieman tavallista kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille. He joutuvat yleensä maksamaan Vantaan autovuokraamoille nuoren kuljettajan lisämaksun. Jos haluat saada auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaile nuorilta kuljettajilta perittäviä ylimääräisiä maksuja tarkasti. Ne ovat vuokraamokohtaisia. Myös seniori-ikäisten autokuskien on hyvä varmistaa, onko potentiaalisilla Vantaan vuokraamoilla yläikärajaa. Jos vuokra-autoa kuskaa useampi kuin yksi henkilö, muista ilmoittaa myös lisäkuskit vuokraamollesi. Tavallisesti lisäkuskeista peritään Vantaalla lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Vantaalla

Nopeusrajoitukset Vantaalla vaihtelevat alueittain ja kaduittain, joten kuskin kannattaa olla tarkkana rajoituksia ilmaisevien liikennemerkkien suhteen. Asuinalueiden sisällä ja vilkkailla kaupunkialueilla nopeusrajoitus on Vantaalla tavallisesti kadusta riippuen 30–40 km/h. Noin puolet Vantaan kaduista noudattavat joko 30 km/h tai 40 km/h nopeusrajoitusta. Asuinalueiden ulkopuolisilla isommilla teillä nopeusrajoitus on usein 50 km/h. Vantaalla ajavien on hyvä tottua valtateiden nopeatahtiseen liikenteeseen, sillä kaupungin alueella kulkee esimerkiksi Kehä III -kehätie. Sen alueella nopeusrajoitus vaihtelee 60–100 km/h. Monien liittymien takia kehätien liikenteessä on hyvä olla tarkkana. Kuten muuallakin Suomessa, myös Vantaalla rattijuopumuksen promilleraja on tiukat 0,5 promillea. Alkoholia nauttineiden on siis pysyttävä poissa ratista. Muista pitää vuokra-autosi ajovalot päällä sekä päivällä että yöllä, kuten Suomen laki vaatii. Päivällä on käytettävä ainakin huomiovaloja ja hämärän tultua myös takavaloja. Vantaan kaupunkialueella pysäköinti onnistuu helpoiten yksityisillä parkkialueilla ja -halleissa, tosin myös kadunvarsipaikkoja on tarjolla jonkin verran. Esimerkiksi Myyrmäen, Tikkurilan ja Kivistön keskusta-alueilla parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia. Tarkista myös, onko parkkeeraukselle merkitty valitsemallasi kadulla aikarajoitusta. Vantaan taajamissa ilmaisia parkkipaikkoja on yleensä katujen varsilla reilusti.

Nähtävyyksiä Vantaalla ja sen lähellä

Vantaan kaupungissa ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan useita pieniä keskustoja. Niinpä kaupungin mielenkiintoiset vierailupaikat sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Vaikka Vantaalla on toimiva joukkoliikenne, on autonvuokraus Vantaalla hyvä vaihtoehto. Vuokra-auto on kätevä tapa tutustua Vantaan ja lähialueiden nähtävyyksiin. Lapsiperheille ja kaikille teknologian ja tieteen ystäville mielenkiintoinen vierailukohde on Heuraka-tiedekeskus, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Pientä hemmottelua kaipaavien ja vesipetojen kannattaa suunnata minä vuodenaikana tahansa Vantaan Flamingo Spa -kylpylään, jonka yhteydessä on myös muuta viihdykettä kaiken ikäisille. Lomaostokset voit tehdä kylpylän kyljessä sijaitsevassa Jumbo-kauppakeskuksessa. Luontoharrastajille oikea vierailukohde on Sipoonkorven kansallispuisto, joka sijaitsee osittain Vantaan alueella. Mikäli haluat tehdä päiväretken Vantaan rajojen ulkopuolelle, vieraile esimerkiksi taiteilijakaupunki Järvenpäässä. Siellä matkailijoita odottaa muun muassa Sibeliuksen kotimuseo Ainola. Piipahda myös ostosmatkalla läheisessä Helsingissä tai ihastelemassa Porvoon puukeskustaa. Porvooseen on Vantaalta vain noin 30 min ajomatka.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Mikäli Suomen pääkaupunkiseudun liikenteessä ajaminen hermostuttaa, varmista että vuokra-autopakettiisi Vantaalla sisältyy riittävä vakuutusturva. Kaikki vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen vakuutuksen, mutta vakuutusturva ei välttämättä ole riittävä kuskin mielenrauhan kannalta. Lähes kaikkiin vuokra-autoihin Vantaalla kuuluu automaattisesti esimerkiksi kolariturva. Varkausturvasta tai ikkuna- ja rengasturvasta voit joutua maksamaan erikseen. Lisävakuutusten hinnat vaihtelevat, joten hintavertailu kannattaa vakuutusten kohdalla. Pidä myös mielessäsi, että vuokraamoiden lähtöhintoihin Vantaalla kuuluu lähes aina kuskin omavastuuosuus. Jos siis joudut esimerkiksi kolariin, maksat kolarivahinkojen omavastuun osuuden itse. Omavastuuosuudesta voi päästä eroon, mutta se vaatii yleensä vuokrabudjetin venyttämistä. Lisämaksun avulla voit yleensä joko kutistaa omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Vantaalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vantalla voit ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla ja muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota autovuokraamoon mukaan sekä ajokortti että jokin virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Vantaalla onnistuu?

Auton vuokraaminen on pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla Vantaalla helppoa, sillä vuokraamoita on laaja valikoima eri puolilla kaupunkia. Jos saavut kaupunkiin lentäen, autonvuokraus Vantaalla onnistuu kätevästi heti lentokentältä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähituntumassa on Vantaan suurin autovuokraamoiden keskittymä. Kun lähdet pois Vantaalta, myös palautus onnistuu lentoasemalle. Autovuokraamoita on myös muissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Myyrmäen tuntumasta Kaivokselasta tai Tikkurilasta. Vuokra-auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta, mutta lisämaksusta monet Vantaan autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi. (Tarkastettu: 16/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Vantaa

Autonvuokraus Vantaa
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00