Autonvuokraukset kohteessa Vantaa, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Vantaa, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vantaa, Suomi
8. heinäkuu — 15. heinäkuu
Sama palautus
Vantaa, Suomi
pe 8/7
Keskipäivä
pe 15/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Vantaa, Uusimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Vantaa, Uusimaa
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

15 elo - 19 elo
Toyota Fortuner
Renault Duster
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

16 elo - 20 elo
Renault Duster
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

79 €/pvä

11 elo - 25 elo
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

15 elo - 19 elo
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

31 elo - 29 syys
Renault Mégane
Class SUV
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa

84 €/pvä

11 elo - 25 elo
Class SUV
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

11 elo - 25 elo
Hyundai Accent
Renault Duster
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

16 elo - 20 elo
Renault Duster
Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

30 elo - 28 syys
Daihatsu Sirion

Autonvuokraustarjoukset Vantaa, Uusimaa

Löydä kohteesta Vantaa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 76 €

Kaikki autotyypit

40 € - 133 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Vantaa, Suomen on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vantaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 50 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Vantaa, Suomen on lokakuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vantaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 81 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Vantaa, Suomen on tammikuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vantaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

30 elo - 28 syys
Daihatsu Sirion
Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

15 elo - 19 elo
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

31 elo - 29 syys
Hyundai Accent

Vantaa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vantaa, Uusimaa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

5,3

Value

4,6
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Vantaa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Vantaa

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

34 €

Suosituin malli

Ford Focus
Suosituin Vantaa autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Scandia Rent ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Vantaa viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Vantaa on 34 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 50 €/pvä.
Kohteen Vantaa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Focus. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Tärkeää tietoa Vantaa autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Vantaalla on mahdollista pääsääntöisesti 19 vuoden iästä ylöspäin. Useimmat kaupungin vuokraamot, etenkin kansainväliset tunnetut autovuokraamoketjut Sixtistä Hertziin, vaativat asiakkailtaan 19 vuoden ikää ja lisäksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Mikäli olet 18-vuotias, eikä ajokorttisi ole ollut voimassa vielä täyttä vuotta, kannattaa vuokra-autoja tiedustella Vantaan pienemmiltä vuokraamoilta. Ne saattavat vaatia autovuokraajilta ainoastaan voimassa olevan ajokortin, joten tarkkaa ikärajaa ei ole. Kiinnitä huomiota ikärajoituksen lisäksi myös siihen, periikö vuokraamo nuorilta autokuskeilta jonkinlaista lisämaksua. Yleensä auton vuokraus tulee hieman tavallista kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille. He joutuvat yleensä maksamaan Vantaan autovuokraamoille nuoren kuljettajan lisämaksun. Jos haluat saada auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaile nuorilta kuljettajilta perittäviä ylimääräisiä maksuja tarkasti. Ne ovat vuokraamokohtaisia. Myös seniori-ikäisten autokuskien on hyvä varmistaa, onko potentiaalisilla Vantaan vuokraamoilla yläikärajaa. Jos vuokra-autoa kuskaa useampi kuin yksi henkilö, muista ilmoittaa myös lisäkuskit vuokraamollesi. Tavallisesti lisäkuskeista peritään Vantaalla lisämaksu.

Nopeusrajoitukset Vantaalla vaihtelevat alueittain ja kaduittain, joten kuskin kannattaa olla tarkkana rajoituksia ilmaisevien liikennemerkkien suhteen. Asuinalueiden sisällä ja vilkkailla kaupunkialueilla nopeusrajoitus on Vantaalla tavallisesti kadusta riippuen 30–40 km/h. Noin puolet Vantaan kaduista noudattavat joko 30 km/h tai 40 km/h nopeusrajoitusta. Asuinalueiden ulkopuolisilla isommilla teillä nopeusrajoitus on usein 50 km/h. Vantaalla ajavien on hyvä tottua valtateiden nopeatahtiseen liikenteeseen, sillä kaupungin alueella kulkee esimerkiksi Kehä III -kehätie. Sen alueella nopeusrajoitus vaihtelee 60–100 km/h. Monien liittymien takia kehätien liikenteessä on hyvä olla tarkkana. Kuten muuallakin Suomessa, myös Vantaalla rattijuopumuksen promilleraja on tiukat 0,5 promillea. Alkoholia nauttineiden on siis pysyttävä poissa ratista. Muista pitää vuokra-autosi ajovalot päällä sekä päivällä että yöllä, kuten Suomen laki vaatii. Päivällä on käytettävä ainakin huomiovaloja ja hämärän tultua myös takavaloja. Vantaan kaupunkialueella pysäköinti onnistuu helpoiten yksityisillä parkkialueilla ja -halleissa, tosin myös kadunvarsipaikkoja on tarjolla jonkin verran. Esimerkiksi Myyrmäen, Tikkurilan ja Kivistön keskusta-alueilla parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia. Tarkista myös, onko parkkeeraukselle merkitty valitsemallasi kadulla aikarajoitusta. Vantaan taajamissa ilmaisia parkkipaikkoja on yleensä katujen varsilla reilusti.

Vantaan kaupungissa ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan useita pieniä keskustoja. Niinpä kaupungin mielenkiintoiset vierailupaikat sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Vaikka Vantaalla on toimiva joukkoliikenne, on autonvuokraus Vantaalla hyvä vaihtoehto. Vuokra-auto on kätevä tapa tutustua Vantaan ja lähialueiden nähtävyyksiin. Lapsiperheille ja kaikille teknologian ja tieteen ystäville mielenkiintoinen vierailukohde on Heuraka-tiedekeskus, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Pientä hemmottelua kaipaavien ja vesipetojen kannattaa suunnata minä vuodenaikana tahansa Vantaan Flamingo Spa -kylpylään, jonka yhteydessä on myös muuta viihdykettä kaiken ikäisille. Lomaostokset voit tehdä kylpylän kyljessä sijaitsevassa Jumbo-kauppakeskuksessa. Luontoharrastajille oikea vierailukohde on Sipoonkorven kansallispuisto, joka sijaitsee osittain Vantaan alueella. Mikäli haluat tehdä päiväretken Vantaan rajojen ulkopuolelle, vieraile esimerkiksi taiteilijakaupunki Järvenpäässä. Siellä matkailijoita odottaa muun muassa Sibeliuksen kotimuseo Ainola. Piipahda myös ostosmatkalla läheisessä Helsingissä tai ihastelemassa Porvoon puukeskustaa. Porvooseen on Vantaalta vain noin 30 min ajomatka.

Mikäli Suomen pääkaupunkiseudun liikenteessä ajaminen hermostuttaa, varmista että vuokra-autopakettiisi Vantaalla sisältyy riittävä vakuutusturva. Kaikki vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen vakuutuksen, mutta vakuutusturva ei välttämättä ole riittävä kuskin mielenrauhan kannalta. Lähes kaikkiin vuokra-autoihin Vantaalla kuuluu automaattisesti esimerkiksi kolariturva. Varkausturvasta tai ikkuna- ja rengasturvasta voit joutua maksamaan erikseen. Lisävakuutusten hinnat vaihtelevat, joten hintavertailu kannattaa vakuutusten kohdalla. Pidä myös mielessäsi, että vuokraamoiden lähtöhintoihin Vantaalla kuuluu lähes aina kuskin omavastuuosuus. Jos siis joudut esimerkiksi kolariin, maksat kolarivahinkojen omavastuun osuuden itse. Omavastuuosuudesta voi päästä eroon, mutta se vaatii yleensä vuokrabudjetin venyttämistä. Lisämaksun avulla voit yleensä joko kutistaa omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Vantalla voit ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla ja muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota autovuokraamoon mukaan sekä ajokortti että jokin virallinen henkilöllisyystodistus.

Auton vuokraaminen on pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla Vantaalla helppoa, sillä vuokraamoita on laaja valikoima eri puolilla kaupunkia. Jos saavut kaupunkiin lentäen, autonvuokraus Vantaalla onnistuu kätevästi heti lentokentältä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähituntumassa on Vantaan suurin autovuokraamoiden keskittymä. Kun lähdet pois Vantaalta, myös palautus onnistuu lentoasemalle. Autovuokraamoita on myös muissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Myyrmäen tuntumasta Kaivokselasta tai Tikkurilasta. Vuokra-auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta, mutta lisämaksusta monet Vantaan autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi.


Vuokraa auto läheltä kohteen Vantaa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vantaa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Vantaa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vantaa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Vantaa ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 81 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 49 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 54 € ja keskihinta on 56 €.

Vuokraamolla Scandia Rent on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Vantaa, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 43 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 26 €/päivä paikassa Vantaa.

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Vantaa, Suomi. Näistä Budget vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 71 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Vantaa huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Vantaa taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Vantaa rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vantaa lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Vantaa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Vantaa

Aloita matkan suunnittelu - Vantaa


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Vantaa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Vantaa suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Vantaa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Vantaa, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Voit erityisesti suodattaa Vantaa vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Vantaa vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.