Autonvuokraus Vantaa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Vantaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vantaa, Suomi
21. tammikuu — 28. tammikuu
Sama palautus
Vantaa, Suomi
to 21/1
Keskipäivä
to 28/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Vantaa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vantaa
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.2

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.2

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Vantaa?

Kaikki

19 € - 60 €

Economy

17 € - 45 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Vantaa on helmikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 19 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista helmikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Vantaa voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autonvuokraustarjoukset Vantaa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pienet autot luokitellaan tyypillisesti joko economy-luokan autoksi, kompakteiksi tai keskikokoisiksi autoiksi. Pienempien autoluokkien hinnat ovat yleensä 41 €/päivä kaupungissa Vantaa. Löydät alapuolelta kuluvan viikon parhaat hinnat momondossa.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
15 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Vantaa
Vantaa
Chevrolet Sonic Sedan
15 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Etsi vastaava
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
17 €/päivä
29. tammikuu - 4. helmikuu
Vantaa
Vantaa
Chevrolet Sonic Sedan
17 €/päivä
29. tammikuu - 4. helmikuu
Etsi vastaava
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
18 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Vantaa
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Kia Rio Hatchback
18 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Etsi vastaava
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
19 €/päivä
30. tammikuu - 14. helmikuu
Vantaa
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Chevrolet Sonic Sedan
19 €/päivä
30. tammikuu - 14. helmikuu
Etsi vastaava
Mitsubishi Lancer
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
19 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Vantaa
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Mitsubishi Lancer
19 €/päivä
30. tammikuu - 7. helmikuu
Etsi vastaava
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
19 €/päivä
1. helmikuu - 28. helmikuu
Vantaa
Helsinki Railway Station
Chevrolet Sonic Sedan
19 €/päivä
1. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava

Tietoja matkastasi kohteeseen Vantaa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Vantaalla?

Autonvuokraus Vantaalla on mahdollista pääsääntöisesti 19 vuoden iästä ylöspäin. Useimmat kaupungin vuokraamot, etenkin kansainväliset tunnetut autovuokraamoketjut Sixtistä Hertziin, vaativat asiakkailtaan 19 vuoden ikää ja lisäksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Mikäli olet 18-vuotias, eikä ajokorttisi ole ollut voimassa vielä täyttä vuotta, kannattaa vuokra-autoja tiedustella Vantaan pienemmiltä vuokraamoilta. Ne saattavat vaatia autovuokraajilta ainoastaan voimassa olevan ajokortin, joten tarkkaa ikärajaa ei ole. Kiinnitä huomiota ikärajoituksen lisäksi myös siihen, periikö vuokraamo nuorilta autokuskeilta jonkinlaista lisämaksua. Yleensä auton vuokraus tulee hieman tavallista kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille. He joutuvat yleensä maksamaan Vantaan autovuokraamoille nuoren kuljettajan lisämaksun. Jos haluat saada auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaile nuorilta kuljettajilta perittäviä ylimääräisiä maksuja tarkasti. Ne ovat vuokraamokohtaisia. Myös seniori-ikäisten autokuskien on hyvä varmistaa, onko potentiaalisilla Vantaan vuokraamoilla yläikärajaa. Jos vuokra-autoa kuskaa useampi kuin yksi henkilö, muista ilmoittaa myös lisäkuskit vuokraamollesi. Tavallisesti lisäkuskeista peritään Vantaalla lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Vantaalla

Nopeusrajoitukset Vantaalla vaihtelevat alueittain ja kaduittain, joten kuskin kannattaa olla tarkkana rajoituksia ilmaisevien liikennemerkkien suhteen. Asuinalueiden sisällä ja vilkkailla kaupunkialueilla nopeusrajoitus on Vantaalla tavallisesti kadusta riippuen 30–40 km/h. Noin puolet Vantaan kaduista noudattavat joko 30 km/h tai 40 km/h nopeusrajoitusta. Asuinalueiden ulkopuolisilla isommilla teillä nopeusrajoitus on usein 50 km/h. Vantaalla ajavien on hyvä tottua valtateiden nopeatahtiseen liikenteeseen, sillä kaupungin alueella kulkee esimerkiksi Kehä III -kehätie. Sen alueella nopeusrajoitus vaihtelee 60–100 km/h. Monien liittymien takia kehätien liikenteessä on hyvä olla tarkkana. Kuten muuallakin Suomessa, myös Vantaalla rattijuopumuksen promilleraja on tiukat 0,5 promillea. Alkoholia nauttineiden on siis pysyttävä poissa ratista. Muista pitää vuokra-autosi ajovalot päällä sekä päivällä että yöllä, kuten Suomen laki vaatii. Päivällä on käytettävä ainakin huomiovaloja ja hämärän tultua myös takavaloja. Vantaan kaupunkialueella pysäköinti onnistuu helpoiten yksityisillä parkkialueilla ja -halleissa, tosin myös kadunvarsipaikkoja on tarjolla jonkin verran. Esimerkiksi Myyrmäen, Tikkurilan ja Kivistön keskusta-alueilla parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia. Tarkista myös, onko parkkeeraukselle merkitty valitsemallasi kadulla aikarajoitusta. Vantaan taajamissa ilmaisia parkkipaikkoja on yleensä katujen varsilla reilusti.

Nähtävyyksiä Vantaalla ja sen lähellä

Vantaan kaupungissa ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan useita pieniä keskustoja. Niinpä kaupungin mielenkiintoiset vierailupaikat sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Vaikka Vantaalla on toimiva joukkoliikenne, on autonvuokraus Vantaalla hyvä vaihtoehto. Vuokra-auto on kätevä tapa tutustua Vantaan ja lähialueiden nähtävyyksiin. Lapsiperheille ja kaikille teknologian ja tieteen ystäville mielenkiintoinen vierailukohde on Heuraka-tiedekeskus, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Pientä hemmottelua kaipaavien ja vesipetojen kannattaa suunnata minä vuodenaikana tahansa Vantaan Flamingo Spa -kylpylään, jonka yhteydessä on myös muuta viihdykettä kaiken ikäisille. Lomaostokset voit tehdä kylpylän kyljessä sijaitsevassa Jumbo-kauppakeskuksessa. Luontoharrastajille oikea vierailukohde on Sipoonkorven kansallispuisto, joka sijaitsee osittain Vantaan alueella. Mikäli haluat tehdä päiväretken Vantaan rajojen ulkopuolelle, vieraile esimerkiksi taiteilijakaupunki Järvenpäässä. Siellä matkailijoita odottaa muun muassa Sibeliuksen kotimuseo Ainola. Piipahda myös ostosmatkalla läheisessä Helsingissä tai ihastelemassa Porvoon puukeskustaa. Porvooseen on Vantaalta vain noin 30 min ajomatka.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Mikäli Suomen pääkaupunkiseudun liikenteessä ajaminen hermostuttaa, varmista että vuokra-autopakettiisi Vantaalla sisältyy riittävä vakuutusturva. Kaikki vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen vakuutuksen, mutta vakuutusturva ei välttämättä ole riittävä kuskin mielenrauhan kannalta. Lähes kaikkiin vuokra-autoihin Vantaalla kuuluu automaattisesti esimerkiksi kolariturva. Varkausturvasta tai ikkuna- ja rengasturvasta voit joutua maksamaan erikseen. Lisävakuutusten hinnat vaihtelevat, joten hintavertailu kannattaa vakuutusten kohdalla. Pidä myös mielessäsi, että vuokraamoiden lähtöhintoihin Vantaalla kuuluu lähes aina kuskin omavastuuosuus. Jos siis joudut esimerkiksi kolariin, maksat kolarivahinkojen omavastuun osuuden itse. Omavastuuosuudesta voi päästä eroon, mutta se vaatii yleensä vuokrabudjetin venyttämistä. Lisämaksun avulla voit yleensä joko kutistaa omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Vantaalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vantalla voit ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla ja muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota autovuokraamoon mukaan sekä ajokortti että jokin virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Vantaalla onnistuu?

Auton vuokraaminen on pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla Vantaalla helppoa, sillä vuokraamoita on laaja valikoima eri puolilla kaupunkia. Jos saavut kaupunkiin lentäen, autonvuokraus Vantaalla onnistuu kätevästi heti lentokentältä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähituntumassa on Vantaan suurin autovuokraamoiden keskittymä. Kun lähdet pois Vantaalta, myös palautus onnistuu lentoasemalle. Autovuokraamoita on myös muissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Myyrmäen tuntumasta Kaivokselasta tai Tikkurilasta. Vuokra-auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta, mutta lisämaksusta monet Vantaan autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi. (Tarkastettu: 16/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Vantaa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Vantaa

Tänä vuonna ajankohtana tammikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 220 vuokra-autohakua kohteeseen Vantaa.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Vantaa noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise, Avis ja Sixt ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Vantaa COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Vantaa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Vantaa?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Vantaa ajankohtana helmikuu on keskihinnaltaan 53 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 33 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 26 € ja keskihinta on 46 €.

Missä Vantaa autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla GREEN MOTION on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Vantaa, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 36 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 21 €/päivä paikassa Vantaa.

Peritäänkö Vantaa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Vantaa. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Vantaa valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Firent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Vantaa?

5 toimipaikkaa löytyy kaupungista Vantaa. Näistä Firent vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 52 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Vantaa?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Vantaa huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Vantaa taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Vantaa rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Vantaa kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Vantaa autonvuokrausta.

Onko sää kaupungissa Vantaa samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden tammikuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vantaa lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Vantaa? Aloita matkan suunnittelu!