Autonvuokraukset kohteessa Vantaa, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Vantaa, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vantaa, Suomi
1. joulukuu — 8. joulukuu
Vantaa, Suomi
pe 1/12
Keskipäivä
pe 8/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Vantaa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Vantaa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Vantaa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Vantaa löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Vantaa on 18 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Vantaa?

Kun vuokraat autoa kaupungista Vantaa, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 50 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen up! 44 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Vantaa niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä ja Volkswagen up! hintaan 16 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Vantaa, Uusimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Vantaa, Uusimaa
Edullinen20 €/pvä
Pienikokoinen26 €/pvä
Keskikokoinen38 €/pvä
Standardi48 €/pvä
Mini20 €/pvä
Korkeatasoinen64 €/pvä
Luksus60 €/pvä
Pienikokoinen farmari31 €/pvä
Vuokraamon valinta35 €/pvä
Keskikokoinen farmari41 €/pvä
Standardi farmari49 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Vantaa autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Vantaalla?

Autonvuokraus Vantaalla on mahdollista pääsääntöisesti 19 vuoden iästä ylöspäin. Useimmat kaupungin vuokraamot, etenkin kansainväliset tunnetut autovuokraamoketjut Sixtistä Hertziin, vaativat asiakkailtaan 19 vuoden ikää ja lisäksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Mikäli olet 18-vuotias, eikä ajokorttisi ole ollut voimassa vielä täyttä vuotta, kannattaa vuokra-autoja tiedustella Vantaan pienemmiltä vuokraamoilta. Ne saattavat vaatia autovuokraajilta ainoastaan voimassa olevan ajokortin, joten tarkkaa ikärajaa ei ole. Kiinnitä huomiota ikärajoituksen lisäksi myös siihen, periikö vuokraamo nuorilta autokuskeilta jonkinlaista lisämaksua. Yleensä auton vuokraus tulee hieman tavallista kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille. He joutuvat yleensä maksamaan Vantaan autovuokraamoille nuoren kuljettajan lisämaksun. Jos haluat saada auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaile nuorilta kuljettajilta perittäviä ylimääräisiä maksuja tarkasti. Ne ovat vuokraamokohtaisia. Myös seniori-ikäisten autokuskien on hyvä varmistaa, onko potentiaalisilla Vantaan vuokraamoilla yläikärajaa. Jos vuokra-autoa kuskaa useampi kuin yksi henkilö, muista ilmoittaa myös lisäkuskit vuokraamollesi. Tavallisesti lisäkuskeista peritään Vantaalla lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Vantaalla

Nopeusrajoitukset Vantaalla vaihtelevat alueittain ja kaduittain, joten kuskin kannattaa olla tarkkana rajoituksia ilmaisevien liikennemerkkien suhteen. Asuinalueiden sisällä ja vilkkailla kaupunkialueilla nopeusrajoitus on Vantaalla tavallisesti kadusta riippuen 30–40 km/h. Noin puolet Vantaan kaduista noudattavat joko 30 km/h tai 40 km/h nopeusrajoitusta. Asuinalueiden ulkopuolisilla isommilla teillä nopeusrajoitus on usein 50 km/h. Vantaalla ajavien on hyvä tottua valtateiden nopeatahtiseen liikenteeseen, sillä kaupungin alueella kulkee esimerkiksi Kehä III -kehätie. Sen alueella nopeusrajoitus vaihtelee 60–100 km/h. Monien liittymien takia kehätien liikenteessä on hyvä olla tarkkana. Kuten muuallakin Suomessa, myös Vantaalla rattijuopumuksen promilleraja on tiukat 0,5 promillea. Alkoholia nauttineiden on siis pysyttävä poissa ratista. Muista pitää vuokra-autosi ajovalot päällä sekä päivällä että yöllä, kuten Suomen laki vaatii. Päivällä on käytettävä ainakin huomiovaloja ja hämärän tultua myös takavaloja. Vantaan kaupunkialueella pysäköinti onnistuu helpoiten yksityisillä parkkialueilla ja -halleissa, tosin myös kadunvarsipaikkoja on tarjolla jonkin verran. Esimerkiksi Myyrmäen, Tikkurilan ja Kivistön keskusta-alueilla parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia. Tarkista myös, onko parkkeeraukselle merkitty valitsemallasi kadulla aikarajoitusta. Vantaan taajamissa ilmaisia parkkipaikkoja on yleensä katujen varsilla reilusti.

Nähtävyyksiä Vantaalla ja sen lähellä

Vantaan kaupungissa ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan useita pieniä keskustoja. Niinpä kaupungin mielenkiintoiset vierailupaikat sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Vaikka Vantaalla on toimiva joukkoliikenne, on autonvuokraus Vantaalla hyvä vaihtoehto. Vuokra-auto on kätevä tapa tutustua Vantaan ja lähialueiden nähtävyyksiin. Lapsiperheille ja kaikille teknologian ja tieteen ystäville mielenkiintoinen vierailukohde on Heuraka-tiedekeskus, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Pientä hemmottelua kaipaavien ja vesipetojen kannattaa suunnata minä vuodenaikana tahansa Vantaan Flamingo Spa -kylpylään, jonka yhteydessä on myös muuta viihdykettä kaiken ikäisille. Lomaostokset voit tehdä kylpylän kyljessä sijaitsevassa Jumbo-kauppakeskuksessa. Luontoharrastajille oikea vierailukohde on Sipoonkorven kansallispuisto, joka sijaitsee osittain Vantaan alueella. Mikäli haluat tehdä päiväretken Vantaan rajojen ulkopuolelle, vieraile esimerkiksi taiteilijakaupunki Järvenpäässä. Siellä matkailijoita odottaa muun muassa Sibeliuksen kotimuseo Ainola. Piipahda myös ostosmatkalla läheisessä Helsingissä tai ihastelemassa Porvoon puukeskustaa. Porvooseen on Vantaalta vain noin 30 min ajomatka.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Mikäli Suomen pääkaupunkiseudun liikenteessä ajaminen hermostuttaa, varmista että vuokra-autopakettiisi Vantaalla sisältyy riittävä vakuutusturva. Kaikki vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen vakuutuksen, mutta vakuutusturva ei välttämättä ole riittävä kuskin mielenrauhan kannalta. Lähes kaikkiin vuokra-autoihin Vantaalla kuuluu automaattisesti esimerkiksi kolariturva. Varkausturvasta tai ikkuna- ja rengasturvasta voit joutua maksamaan erikseen. Lisävakuutusten hinnat vaihtelevat, joten hintavertailu kannattaa vakuutusten kohdalla. Pidä myös mielessäsi, että vuokraamoiden lähtöhintoihin Vantaalla kuuluu lähes aina kuskin omavastuuosuus. Jos siis joudut esimerkiksi kolariin, maksat kolarivahinkojen omavastuun osuuden itse. Omavastuuosuudesta voi päästä eroon, mutta se vaatii yleensä vuokrabudjetin venyttämistä. Lisämaksun avulla voit yleensä joko kutistaa omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Vantaalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vantalla voit ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla ja muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota autovuokraamoon mukaan sekä ajokortti että jokin virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Vantaalla onnistuu?

Auton vuokraaminen on pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla Vantaalla helppoa, sillä vuokraamoita on laaja valikoima eri puolilla kaupunkia. Jos saavut kaupunkiin lentäen, autonvuokraus Vantaalla onnistuu kätevästi heti lentokentältä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähituntumassa on Vantaan suurin autovuokraamoiden keskittymä. Kun lähdet pois Vantaalta, myös palautus onnistuu lentoasemalle. Autovuokraamoita on myös muissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Myyrmäen tuntumasta Kaivokselasta tai Tikkurilasta. Vuokra-auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta, mutta lisämaksusta monet Vantaan autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi.


Autonvuokraustarjoukset Vantaa, Uusimaa

Löydä kohteesta Vantaa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

29 € - 63 €

Kaikki autotyypit

48 € - 142 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 40 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Vantaa, Suomen on syyskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 61 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Vantaa, Suomen on toukokuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 124 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Vantaa, Suomen on tammikuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Vantaa, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 91 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Vantaa, Suomen on lokakuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 83 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vantaa, Suomen on 105 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Vantaa, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vantaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vantaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vantaa luksus car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

30 marras - 10 joulu
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

30 marras - 10 joulu
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

30 marras - 7 joulu
Volkswagen Golf

Vantaa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vantaa, Uusimaa

Hertz

6 sijaintia

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,5

Value

9,5

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Scandia Rent

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Vantaa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Vantaa

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

21 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Vantaa autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat ADDCAR RENTAL ja GREEN MOTION .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Vantaa viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Vantaa on 21 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 35 €/pvä.
Kohteen Vantaa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Vantaa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vantaa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Vantaa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vantaa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa joulukuu kohteessa Vantaa, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Vantaa ajankohtana joulukuu on keskihinnaltaan 83 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 83 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 96 € ja keskihinta on 96 €.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Vantaa, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Vantaa huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Vantaa taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Vantaa rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Qashqai vuokra-autoja kaupungissa Vantaa?

Onko sää kaupungissa Vantaa samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden marraskuu aikana on yleensä 0 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 60 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vantaa lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Vantaa hinnat?

autoa Vantaa hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Vantaa?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Vantaa osiossa on 44 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Vantaa?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Vantaa. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Vantaa?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Vantaa. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Vantaa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Vantaa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Vantaa?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Vantaa suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Vantaa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Vantaa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Vantaa momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Vantaa, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Vantaa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Vantaa vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Vantaa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Vantaa vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vantaa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.