Autonvuokraukset Saksassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Saksassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Berliini, Saksa
8. kesäkuu — 15. kesäkuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
to 8/6
Keskipäivä
to 15/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Saksa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Saksa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Saksa?

Tällä hetkellä Saksa halvin autovuokraamo on INTERRENT , jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 23 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat INTERRENT auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 54 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Saksa?

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Saksa, kun 43 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 317 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,1/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Saksa sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Saksa?

Maan Saksa sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 1 530 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa München, joka on maan Saksa suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 40 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Saksa?

Maahan Saksa matkustavat valitsevat yleensä Pienikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 33 % käyttäjistämme on vuokrannut Pienikokoinen Saksa matkan ajaksi keskimääräiseen 52 € per päivä hintaan.

Parhaat tarjoukset Saksa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Saksa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Corolla
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

23 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Avensis
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

14 kesä - 17 kesä
Opel Astra
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Volkswagen up!
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

6 kesä - 13 kesä
Hyundai i10
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

4 elo - 13 elo
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

14 kesä - 17 kesä
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

4 elo - 13 elo
Toyota Corolla
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

6 kesä - 13 kesä
Skoda Octavia

Saksa autonvuokraustiedot

Saksa on ollut jo vuosia suomalaisten suosituin autolomakohde. Maan liikennelait poikkeavat kuitenkin joissain asioissa selvästi Suomen laeista. Ainutlaatuisin piirre Saksan liikennesäännöissä on ehdottomasti se, ettei maassa ole nopeusrajoituksia. Mikäli nopeusrajoitusta ei ole ilmoitettu kyltein, saa moottoritiellä ajaa niin nopeaa kuin haluaa. Tietysti jokainen autoilija on vastuussa siitä, ettei aiheuta nopeudellaan liikenneriskejä. Talviaikaan on tärkeä huomioida, etteivät nastarenkaat ole Saksassa sallittuja. Jos ajelet Saksassa pakkasaikaan, voi renkaat vaihtaa kitkarenkaisiin talven ajaksi. Mikäli ajelet vuoristossa tai mäkisillä seuduilla, on takakonttiin hyvä laittaa lumiketjut, jotka voidaan vetää renkaiden päälle. Monissa Saksan kaupungeissa on niin sanottuja ympäristövyöhykkeitä, joilla on omat rajoituksensa ajoneuvojen ja autoilun suhteen. Näistä kannattaa ottaa selvää kaupunkikohtaisesti. Jos saat sakot, sakko voidaan periä heti paikan päällä tai poliisi voi kirjoittaa sakkolapun. Päihteiden alaisena ajaminen on tietenkin tiukasti kielletty ja rangaistukset tästä erityisen korkeat. Saksan lain mukaan kaikissa autoissa on oltava ensiapupakkaus ja punainen kolmio.

Saksa on suosittu automatkailumaa, ja autonvuokraus on maassa todella yleistä. Mikäli haluat vuokrata auton matkasi ajaksi, on tietyt vaatimukset hyvä tietää etukäteen. Autonvuokraamisen ikäraja on 18 vuotta, mutta monet autovuokraamot voivat vaatia asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Alle 25-vuotiailta vaaditaan usein lisämaksu auton vuokrauksesta. Maksutapana käy usein vain luottokortti. Vuokraamot varaavat luottokortilta tietyn rahamäärän vuokrauksen takuuna, mutta raha vapautetaan kortilta ajoneuvon palauttamisen jälkeen – mikäli auto on täysin kunnossa. Voit myös ostaa vakuutuksen, joka kattaa mahdolliset vauriot ja vahingot. Lisäksi tarvitset voimassa olevan passin tai henkilökortin sekä voimassa olevan ajokortin. Ajokortin ei tarvitse olla kansainvälinen, sillä suomalainen ajokortti käy hyvin EU-maassa. Saksassa on kuitenkin muutamia autovuokraamoita, jotka vaativat kansainvälistä ajokorttia – tämä kannattaa varmistaa aina suoraan autovuokraamolta. Vuokra-autojen hinnat ovat Saksassa yleisesti ottaen melko edullisia ja autonvuokraus on tehty helpoksi Saksaan matkustavalle. Voit vertailla erilaisia autovaihtoehtoja kätevästi momondon kautta. Löydät Saksan halvat vuokra-autot jo melko pikaisella etsinnällä.

Saksa on autoilijoiden suosiossa ja se näkyy myös liikenteessä. Moottoritiet ovat vilkkaita ja, vaikka nopeusrajoituksia ei ole, joutuvat autot usein seisomaan ruuhkassa. Suuret kaupungit ovat tietysti usein ruuhkaisimpia. Saksassa liikenne on vilkkainta Berliinissä ja Münchenissä. Ruuhka-aikaan matka voi kestää jopa puolet normaalia pidempään, eikä liikenteessä seisominen ole ollenkaan tavatonta. Berliinissä sijaitsevat Saksan kolme vilkkainta tieosuutta. Kuljettajilta vaaditaan todella paljon kärsivällisyyttä erityisesti Lichtenraden ja Kreuzbergin välisellä B96-tiellä, Spandaun ja Tiergartenin välisellä B2-tiellä ja koko A100-moottoritiellä. Muita vilkkaita teitä Saksassa ovat myös Köln–Itävalta-tie A3, Karlsruhe–Itävalta-tie A8 ja Frankfurt–Basel-tie A5. Voit seurata liikenneruuhkia helposti myös erilaisilla sovelluksilla, jotka seuraavat liikennetilannetta reaaliajassa. Liikenneruuhkaan vaikuttavat myös päivät, esimerkiksi perjantaisin liikenne on yleisesti ottaen vilkasta. Myös hyvä, liikenneruuhkien tasalla pysyvä navigaattori on erinomainen apu ruuhkien välttämiseen.


Autonvuokraustarjoukset Saksa

Löydä kohteesta Saksa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 52 €

Kaikki autotyypit

50 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 43 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Saksa on tammikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 57 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Saksa on tammikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 91 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 80 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 101 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Saksa on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 58 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Saksa on huhtikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

14 kesä - 17 kesä
Toyota Corolla
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Hyundai i10

Saksa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Saksa

Sunnycars

1530 sijaintia

keddy by Europcar

780 sijaintia

Europcar

636 sijaintia

FLIZZR

541 sijaintia

Global Rent A Car

497 sijaintia

BUCHBINDER

490 sijaintia

Sixt

485 sijaintia

Avis

343 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Saksa autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Lanxess Arena149,4 km
Bauhaus Museum221,7 km
Deutsches Museum305,9 km
Messe Berlin427,1 km
Alexanderplatz435,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz18,7 km
Messe Berlin22,1 km
Bauhaus Museum214,7 km
Prora Beach230,8 km
Lanxess Arena476,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Deutsches Museum29,0 km
Bauhaus Museum293,7 km
Lanxess Arena449,2 km
Messe Berlin473,1 km
Alexanderplatz477,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Saksa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Saksa

Autonvuokraus Saksa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Saksa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Saksa maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Maan Saksa tieverkosto on rankattu 5,7 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 13/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.


Autonvuokraukset suosituilla Saksa alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Saksa mielenkiintoisista alueista

Aloita matkan suunnittelu - Saksa


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Saksa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Saksa, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.