Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Saksassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Saksassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ons. 26/6
ons. 3/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Saksa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Saksa
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

6 sep. - 9 sep.
Volkswagen up!
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

16 juli - 28 juli
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

6 sep. - 9 sep.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

16 juli - 28 juli
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

16 juli - 19 juli
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

24 €/pvä

16 juli - 19 juli
Nissan Qashqai
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

22 aug. - 25 aug.
Volkswagen up!
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

25 €/pvä

16 juli - 19 juli
Volvo V40
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

6 sep. - 9 sep.
Opel Astra

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Saksa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Saksa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Saksa?

Tällä hetkellä Saksa halvin autovuokraamo on Wheego, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 23 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Wheego auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 52 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Saksa?

Ok Mobility on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Saksa, kun 44 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Ok Mobility on suosittu myös heidän 5 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 8,0/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Saksa sisältä ei välttämättä löydy yhtään Ok Mobility toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Saksa?

Maan Saksa sisällä keddy by Europcar vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 812 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa München, joka on maan Saksa suosituin kaupunki. Vuokraamolla keddy by Europcar on 28 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Saksa?

Maahan Saksa matkustavat valitsevat yleensä Pienikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 31 % käyttäjistämme on vuokrannut Pienikokoinen Saksa matkan ajaksi keskimääräiseen 52 € per päivä hintaan.

Autonvuokraustarjoukset Saksa

Löydä kohteesta Saksa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

34 € - 72 €

Kaikki autotyypit

48 € - 84 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 42 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Saksa on maaliskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 61 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Saksa on elokuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 78 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 49 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 118 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Saksa on elokuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 48 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 83 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Saksa on tammikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 109 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Saksa on maaliskuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Saksa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

6 sep. - 9 sep.
Volkswagen up!
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

16 juli - 28 juli
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

16 juli - 28 juli
Volkswagen Polo

Saksa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Saksa

keddy by Europcar

812 sijaintia

Sunnycars

675 sijaintia

Europcar

644 sijaintia

FLIZZR

552 sijaintia

Global Rent A Car

524 sijaintia

Sixt

499 sijaintia

BUCHBINDER

483 sijaintia

Avis

377 sijaintia

Autonvuokraus Saksa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Saksa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Saksa?

Saksa maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Saksa?

Maan Saksa tieverkosto on rankattu 5,7 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 13/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Saksa?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Saksa. Maassa Saksa asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 16-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Saksa maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Saksa bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,77 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Egypti hinnalla 0,27 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 3,00 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Saksa hinnat?

autoa Saksa hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Saksa?

kesäkuuta 2024 alkaen 6 864 toimijaa on valittavissa autoa Saksa osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Saksa?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Saksa. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Saksa?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Saksa. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Saksa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Saksa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Saksa?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Saksa, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Saksa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Saksa ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Saksa momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Saksa momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Saksa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Saksa autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Saksa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Saksa autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saksa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ons. 26/6
Keskipäivä
ons. 3/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Saksa