Autonvuokraukset Saksassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Saksassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Berliini, Saksa
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Saksa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Saksa
Audi A6
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

73 €/pvä

25 kesä - 1 heinä
Audi A6
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

2 kesä - 6 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

2 kesä - 6 kesä
BMW 3 Series
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Renault Mégane
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

41 €/pvä

2 kesä - 6 kesä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

2 kesä - 6 kesä
Peugeot 308
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

2 kesä - 6 kesä
BMW 3 Series
BMW X1
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

63 €/pvä

7 heinä - 10 heinä
BMW X1

Autonvuokraustarjoukset Saksa

Löydä kohteesta Saksa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 63 €

Kaikki autotyypit

46 € - 107 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Saksa on tammikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 58 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Saksa on lokakuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 105 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Saksa on marraskuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 55 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Saksa on tammikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 81 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Saksa on toukokuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 95 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Saksa on elokuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Saksa Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Saksa on 57 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Saksa on elokuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Saksa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Saksa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Saksa autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Lanxess Arena149,4 km
Alexanderplatz435,8 km
Prora Beach596,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz18,7 km
Prora Beach230,8 km
Lanxess Arena476,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Lanxess Arena449,2 km
Alexanderplatz477,2 km
Prora Beach687,4 km

Saksa autonvuokraustiedot

Saksa on ollut jo vuosia suomalaisten suosituin autolomakohde. Maan liikennelait poikkeavat kuitenkin joissain asioissa selvästi Suomen laeista. Ainutlaatuisin piirre Saksan liikennesäännöissä on ehdottomasti se, ettei maassa ole nopeusrajoituksia. Mikäli nopeusrajoitusta ei ole ilmoitettu kyltein, saa moottoritiellä ajaa niin nopeaa kuin haluaa. Tietysti jokainen autoilija on vastuussa siitä, ettei aiheuta nopeudellaan liikenneriskejä. Talviaikaan on tärkeä huomioida, etteivät nastarenkaat ole Saksassa sallittuja. Jos ajelet Saksassa pakkasaikaan, voi renkaat vaihtaa kitkarenkaisiin talven ajaksi. Mikäli ajelet vuoristossa tai mäkisillä seuduilla, on takakonttiin hyvä laittaa lumiketjut, jotka voidaan vetää renkaiden päälle. Monissa Saksan kaupungeissa on niin sanottuja ympäristövyöhykkeitä, joilla on omat rajoituksensa ajoneuvojen ja autoilun suhteen. Näistä kannattaa ottaa selvää kaupunkikohtaisesti. Jos saat sakot, sakko voidaan periä heti paikan päällä tai poliisi voi kirjoittaa sakkolapun. Päihteiden alaisena ajaminen on tietenkin tiukasti kielletty ja rangaistukset tästä erityisen korkeat. Saksan lain mukaan kaikissa autoissa on oltava ensiapupakkaus ja punainen kolmio.

Saksa on suosittu automatkailumaa, ja autonvuokraus on maassa todella yleistä. Mikäli haluat vuokrata auton matkasi ajaksi, on tietyt vaatimukset hyvä tietää etukäteen. Autonvuokraamisen ikäraja on 18 vuotta, mutta monet autovuokraamot voivat vaatia asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Alle 25-vuotiailta vaaditaan usein lisämaksu auton vuokrauksesta. Maksutapana käy usein vain luottokortti. Vuokraamot varaavat luottokortilta tietyn rahamäärän vuokrauksen takuuna, mutta raha vapautetaan kortilta ajoneuvon palauttamisen jälkeen – mikäli auto on täysin kunnossa. Voit myös ostaa vakuutuksen, joka kattaa mahdolliset vauriot ja vahingot. Lisäksi tarvitset voimassa olevan passin tai henkilökortin sekä voimassa olevan ajokortin. Ajokortin ei tarvitse olla kansainvälinen, sillä suomalainen ajokortti käy hyvin EU-maassa. Saksassa on kuitenkin muutamia autovuokraamoita, jotka vaativat kansainvälistä ajokorttia – tämä kannattaa varmistaa aina suoraan autovuokraamolta. Vuokra-autojen hinnat ovat Saksassa yleisesti ottaen melko edullisia ja autonvuokraus on tehty helpoksi Saksaan matkustavalle. Voit vertailla erilaisia autovaihtoehtoja kätevästi momondon kautta. Löydät Saksan halvat vuokra-autot jo melko pikaisella etsinnällä.

Saksa on autoilijoiden suosiossa ja se näkyy myös liikenteessä. Moottoritiet ovat vilkkaita ja, vaikka nopeusrajoituksia ei ole, joutuvat autot usein seisomaan ruuhkassa. Suuret kaupungit ovat tietysti usein ruuhkaisimpia. Saksassa liikenne on vilkkainta Berliinissä ja Münchenissä. Ruuhka-aikaan matka voi kestää jopa puolet normaalia pidempään, eikä liikenteessä seisominen ole ollenkaan tavatonta. Berliinissä sijaitsevat Saksan kolme vilkkainta tieosuutta. Kuljettajilta vaaditaan todella paljon kärsivällisyyttä erityisesti Lichtenraden ja Kreuzbergin välisellä B96-tiellä, Spandaun ja Tiergartenin välisellä B2-tiellä ja koko A100-moottoritiellä. Muita vilkkaita teitä Saksassa ovat myös Köln–Itävalta-tie A3, Karlsruhe–Itävalta-tie A8 ja Frankfurt–Basel-tie A5. Voit seurata liikenneruuhkia helposti myös erilaisilla sovelluksilla, jotka seuraavat liikennetilannetta reaaliajassa. Liikenneruuhkaan vaikuttavat myös päivät, esimerkiksi perjantaisin liikenne on yleisesti ottaen vilkasta. Myös hyvä, liikenneruuhkien tasalla pysyvä navigaattori on erinomainen apu ruuhkien välttämiseen.

Saksa tarjoaa autoilijalle paljon nähtävää ja koettavaa, siksi autonvuokraus Saksassa onkin erittäin suositeltavaa. Maa on monipuolinen luonnoltaan ja hätkähdyttävän kaunis, matkustitpa mihin vuodenaikaan tahansa. Saksa tarjoaa niin vuoristoa, metsää, viinitiloja kuin satumaisia maisemia. Etelä-Saksan ajoreitti kulkee läpi Schwarzwaldin vuoriston ja metsien. Schwarzwaldin tien varrella saat nauttia upeista maisemista. Tiellä on muun muassa vuoristonäkymiä, Hornisgrinden ja ihastuttava Mummelsee-järvi. Saksa tarjoaa myös upeita linnamaisemia, jotka ovat kuin suoraan satukirjasta. Ajaessasi Mannheimista Mosbachiin näet upean Mannheimin barokkipalatsin, Schwetzingenin linnan ja Heidelbergin linnan. Lisää satumaisemia tarjoaa myös ajoreitti, joka kulkee kahdeksan luonnonpuiston läpi. Reitin varrella ohitetaan muun muassa kaupungit Hanau, Steinau, Marburg ja Kassel. Saksan viinialue on myös erittäin suosittu matkailukohde. Viinireitti sijaitsee Pfalzin alueella Reinin länsipuolella ja Alsacen pohjoispuolella. Maisemat ovat ainutlaatuiset laajoine viiniviljelmineen. Reitti on ihanteellinen autoilijalle, ja sen varrella on monia pysähdyspaikkoja. Nähtävää on niin paljon, että matka on hyvä suunnitella etukäteen. Reitit ovat mitä parhaimpia autoiluun, ja huoltoasemia, ravintoloita ja hotelleja löytyy matkailijoille helposti.


Vuokraa auto läheltä kohteen Saksa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Saksa

Autonvuokraus Saksa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Saksa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Saksa halvin autovuokraamo on Major Agency, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 22 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Major Agency auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 60 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Maan Saksa sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 1 471 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa München, joka on maan Saksa suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 40 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Saksa maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Maan Saksa tieverkosto on rankattu 5,7 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 13/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Saksa. Maassa Saksa asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 16-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Maahan Saksa matkustavat valitsevat yleensä Economy vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 14 % käyttäjistämme on vuokrannut Economy Saksa matkan ajaksi keskimääräiseen 21 € per päivä hintaan.

Viime viikosta alkaen kohteessa Saksa bensiinin keskimääräinen hinta oli 2,05 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Saksa alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Saksa mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Saksa suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Saksa lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Saksa


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Saksa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Saksa, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Saksa ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Saksa momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Saksa autonvuokrauksissa.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Saksa autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.