Autonvuokraukset Espanjassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Espanjassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Málaga, Andalusia, Espanja
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Málaga, Andalusia, Espanja
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Espanja autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Espanja
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

10 maalis - 21 maalis
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Toyota Corolla
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

9 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Volkswagen Tiguan
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

9 €/pvä

15 helmi - 2 maalis
Toyota Avensis
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Volkswagen up!
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

15 helmi - 2 maalis
Vauxhall Mokka
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

9 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Volvo V40
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

10 maalis - 21 maalis
Opel Corsa

Espanja autonvuokraustiedot

Ajaaksesi Espanjassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotias, kuten Suomessakin. Vaikka moni asia näyttää olevan Espanjassa samoin kuin Suomen teitä ajellessa, on Espanjassa monia liikennettä koskevia lakeja, jotka on syytä tietää ennen rattiin hyppäämistä. Vaikka Espanja on tunnettu auringosta ja sangriasta, autoilijan on syytä pysytellä alkoholittomissa juomissa, sillä alkoholilainsäädäntö on tiukka. Auringonpaisteessa voisi olla mukava ajella ilman paitaa, mutta tämä voi johtaa Espanjassa sakkoihin. Sakot voi tulla siitäkin, jos pidät ratista kiinni vain yhdellä kädellä tai huudatat musiikkia autossa liian kovaäänisesti, sillä tämä voidaan katsoa häirinnäksi. Vaikka espanjalaiset ovat kovia tööttäilemään, auton äänimerkillä voi olla myös tärkeä tarkoitus. Sillä voidaan esimerkiksi varoittaa muita autoilijoita vuoriston mutkissa. Jos tööttäät ilman syytä, poliisi voi sakottaa sinua tieliikenteen häirinnästä. Jos näet maantiellä edessä olevan auton hätävilkkujen syttyvän yllättäen, pidä varasi – edessä voi olla ruuhka tai muu yllättävä este. Nopeusrajoitukset ovat Espanjan suurimmilla teillä samaa luokkaa kuin Suomessa kesällä. Nopeustutkia on etenkin joidenkin teiden varsilla tiuhaan, joten pysyttele sallitussa nopeudessa.

Jos haluat vuokrata auton Espanjasta lomasi ajaksi, varmista, että kaikki vaadittavat asiakirjat ovat mukanasi. Voimassa olevan ajokortin lisäksi tarvitset passin tai virallisen henkilökortin. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan kaikilta EU-alueen ulkopuolelta tulevilta autoilijoilta, mutta koska Suomi on osa EU-aluetta, suomalaisille se ei ole pakollinen. Vaikka Espanjassa voi ajaa 18-vuotiaana, auton voit vuokrata pääsääntöisesti vasta 21-vuotiaana. Harvat autovuokraamot vuokraavat autoja alle 21-vuotiaille kuskeille – tai sinulta saatetaan periä mittava nuoren kuskin lisämaksu. Lisäksi ajokorttisi on oltava ainakin vuoden vanha. Vaikka Espanjassa on halvat vuokra-autot, autojen hinnat sisältävät yleensä aina auton perusvakuutuksen ilman ylimääräisiä kustannuksia. Vuokratessasi autoa on kuitenkin syytä harkita lisävakuutusta, sillä vilkkaassa liikenteessä tai vuoristossa voi sattua yllättäviä tilanteita. Voit valita lisävakuutukset kattamaan myös puhjenneet renkaat hinauksineen, sinusta johtuneet onnettomuudet ja kolari sekä varkaudet. Matkavakuutus kattaa osan tien päällä sattuneista onnettomuuksista, mutta ne eivät tavallisesti sisällä autonvuokrausta tai vahinkoja, joita autoon saattaa tulla.

Espanjan tiet ovat vilkkaimmillaan kesäisin, kun sadat tuhannet turistit ympäri maailmaa vierailevat maassa. Autonvuokraus onnistuu helposti millä tahansa Espanjan lentokentällä, ja yleensä autot voi palauttaa myös vuokraamoiden muihin toimipisteisiin. Kaupungeista Barcelona on ehdottomasti ruuhkaisin. Myös Etelä-Espanjassa sijaitsevalla Aurinkorannikolla sekä saarista esimerkiksi Teneriffalla kannattaa varautua ruuhkiin etenkin kesällä ja muina suosituimpina matkailusesonkeina. Pääkaupungissa Madridissa on myös paljon liikennettä, varsinkin arkipäivisin. Töihin matkalla olevat kaupunkilaiset voivat ruuhkauttaa pääkaupungin tiet, joten ajelua kannattaa välttää aamuisin ja iltapäivisin työpäivän päättymisen aikaan. Auto on kuitenkin Espanjassa ehdottomasti kätevä kulkuväline, etenkin, jos tarkoituksenasi on kiertää maata enemmän. Kaikista vilkkaimpina matkailukuukausina parkkipaikan metsästys olla työn ja tuskan takana. Eurooppalaiset viettävät kesälomansa suomalaisista poiketen vasta loppukesästä, ja esimerkiksi rantakohteissa parkkeeraaminen on heinä-elokuussa hankalaa. Suurimmista kaupungeista löytyy paljon vaihtoehtoja vuokra-autolle, esimerkiksi bussit, paikallisjunat ja metrot. Suosituissa lomakohteissa, kuten Aurinkorannalla ja Kanariansaarilla, voi liikkua kätevästi kävellen. Auto kannattaa jättää parkkiin ainakin Espanjan suurimpien festivaalien ja kaupunkijuhlien aikana. Ota selville osuuko vierailusi ajankohtaan paikallista feriaa tai muuta juhlaa, joka sulkee teitä ja ruuhkauttaa liikennettä.

Espanja on upea autoilumaa, ja maan tärkeimmät tiet ovat erinomaisessa kunnossa. Espanja tarjoaa autoilijoille kuvankaunista luontoa ja henkeäsalpaavia maisemia. Kun ajat kaupungista toiseen, tulet väistämättä näkemään varmasti vaihtelevia maisemia, vuoristoa sekä maaseutua. Andalusian alueelta löytyy monia Espanjan kauneimpia teitä. Kulje Andalusian itsehallintoalueen rannikkotietä pitkin, niin pääset nauttimaan upeista merimaisemista ja trooppisista palmupuista. Jos suuntaat Aurinkorannikolta Cádizin suuntaan, pystyt hyvällä säällä näkemään jopa Afrikan mantereen rannat sekä Iso-Britannialle kuuluvan Gibraltarin. Maan pohjoisosassa luonnonkaunis valtatie ohittaa Bilbaon, Santanderin ja Gijónin matkalla Baamondeen. Tämä upea matka vie sinut rantamaisemista rotkoihin ja karuihin vuoriin. Jos taas haluat ihailla oliiviviljelmiä silmänkantamattomiin, lähde Granadasta Jaénin kautta kohti Madridia. Jaénin oliivialueella oliivien tuoksun voi tuntea jopa autossa istuessa – ja maisemat ovat henkeäsalpaavat.


Autonvuokraustarjoukset Espanja

Löydä kohteesta Espanja juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 41 €

Kaikki autotyypit

25 € - 87 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 76 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 69 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Espanja on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 116 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Espanja on huhtikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 51 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 70 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Espanja on helmikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espanja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

10 maalis - 21 maalis
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Toyota Corolla
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

6 €/pvä

6 helmi - 9 helmi
Opel Astra Sports Tourer

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Espanja autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Plaza De Las Flores347,9 km
Eläintarha Fuengirola448,1 km
La Rambla492,1 km
Palma-ranta545,8 km
Lloret Beach554,1 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla12,0 km
Lloret Beach77,8 km
Palma-ranta203,2 km
Plaza De Las Flores459,5 km
Eläintarha Fuengirola784,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Eläintarha Fuengirola19,1 km
Plaza De Las Flores330,6 km
Palma-ranta706,2 km
La Rambla777,4 km
Lloret Beach843,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Espanja suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Espanja

Autonvuokraus Espanja

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Espanja, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Centauro on maan Espanja halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Centauro vuokra-auton tekevät sen usein 29 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 3 € per päivä, kun teet Centauro vuokra-autovarauksen.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Espanja on Goldcar Rental SP. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 42 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 5,3 / 10. 16 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Goldcar Rental SP kohteessa Espanja vietetyn loman ajaksi.

Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Espanja sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 611 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Harkitse vierailevasi kaupungissa Málaga, joka on maan Espanja suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 13 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Espanja. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Maan Espanja tieverkosto on rankattu 5,8 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 11/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Espanja - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Espanja lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Espanja alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Maahan Espanja matkustavat valitsevat yleensä Economy vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 21 % käyttäjistämme on vuokrannut Economy Espanja matkan ajaksi keskimääräiseen 9 € per päivä hintaan.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Espanja oli 1,61 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Espanja, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,72 € per litra.


Aloita matkan suunnittelu - Espanja


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Espanja voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Espanja, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Espanja autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Espanja momondo-sivustolla.

Kyllä, kohteesta Espanja löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Espanja.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.