Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Espanjassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Espanjassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Málaga, Andalusia, Espanja
3. maaliskuu — 10. maaliskuu
Málaga, Andalusia, Espanja
su 3/3
Keskipäivä
su 10/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Espanja

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Espanja

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Espanja?

Tietojemme mukaan Amigos Car Rental on maan Espanja halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Amigos Car Rental vuokra-auton tekevät sen usein 25 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 4 € per päivä, kun teet Amigos Car Rental vuokra-autovarauksen.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Espanja?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Espanja on Record Go. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 55 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 6,2 / 10. 43 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Record Go kohteessa Espanja vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Espanja?

Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Espanja sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 450 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Harkitse vierailevasi kaupungissa Málaga, joka on maan Espanja suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 11 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Espanja?

Maahan Espanja matkustavat valitsevat yleensä Pienikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 31 % käyttäjistämme on vuokrannut Pienikokoinen Espanja matkan ajaksi keskimääräiseen 28 € per päivä hintaan.

Parhaat tarjoukset Espanja autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Espanja
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Opel Corsa
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Opel Crossland X
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Fiat Panda
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

4 maalis - 12 maalis
Ford Fiesta
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

6 €/pvä

4 maalis - 13 maalis
Vauxhall Mokka
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

6 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Opel Mokka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

6 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Opel Astra
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

6 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Vauxhall Mokka

Espanja autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Espanjan ainutlaatuiset liikennelait?

Ajaaksesi Espanjassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotias, kuten Suomessakin. Vaikka moni asia näyttää olevan Espanjassa samoin kuin Suomen teitä ajellessa, on Espanjassa monia liikennettä koskevia lakeja, jotka on syytä tietää ennen rattiin hyppäämistä. Vaikka Espanja on tunnettu auringosta ja sangriasta, autoilijan on syytä pysytellä alkoholittomissa juomissa, sillä alkoholilainsäädäntö on tiukka. Auringonpaisteessa voisi olla mukava ajella ilman paitaa, mutta tämä voi johtaa Espanjassa sakkoihin. Sakot voi tulla siitäkin, jos pidät ratista kiinni vain yhdellä kädellä tai huudatat musiikkia autossa liian kovaäänisesti, sillä tämä voidaan katsoa häirinnäksi. Vaikka espanjalaiset ovat kovia tööttäilemään, auton äänimerkillä voi olla myös tärkeä tarkoitus. Sillä voidaan esimerkiksi varoittaa muita autoilijoita vuoriston mutkissa. Jos tööttäät ilman syytä, poliisi voi sakottaa sinua tieliikenteen häirinnästä. Jos näet maantiellä edessä olevan auton hätävilkkujen syttyvän yllättäen, pidä varasi – edessä voi olla ruuhka tai muu yllättävä este. Nopeusrajoitukset ovat Espanjan suurimmilla teillä samaa luokkaa kuin Suomessa kesällä. Nopeustutkia on etenkin joidenkin teiden varsilla tiuhaan, joten pysyttele sallitussa nopeudessa.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Espanjassa?

Jos haluat vuokrata auton Espanjasta lomasi ajaksi, varmista, että kaikki vaadittavat asiakirjat ovat mukanasi. Voimassa olevan ajokortin lisäksi tarvitset passin tai virallisen henkilökortin. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan kaikilta EU-alueen ulkopuolelta tulevilta autoilijoilta, mutta koska Suomi on osa EU-aluetta, suomalaisille se ei ole pakollinen. Vaikka Espanjassa voi ajaa 18-vuotiaana, auton voit vuokrata pääsääntöisesti vasta 21-vuotiaana. Harvat autovuokraamot vuokraavat autoja alle 21-vuotiaille kuskeille – tai sinulta saatetaan periä mittava nuoren kuskin lisämaksu. Lisäksi ajokorttisi on oltava ainakin vuoden vanha. Vaikka Espanjassa on halvat vuokra-autot, autojen hinnat sisältävät yleensä aina auton perusvakuutuksen ilman ylimääräisiä kustannuksia. Vuokratessasi autoa on kuitenkin syytä harkita lisävakuutusta, sillä vilkkaassa liikenteessä tai vuoristossa voi sattua yllättäviä tilanteita. Voit valita lisävakuutukset kattamaan myös puhjenneet renkaat hinauksineen, sinusta johtuneet onnettomuudet ja kolari sekä varkaudet. Matkavakuutus kattaa osan tien päällä sattuneista onnettomuuksista, mutta ne eivät tavallisesti sisällä autonvuokrausta tai vahinkoja, joita autoon saattaa tulla.

Millä Espanjan alueilla on eniten liikennettä?

Espanjan tiet ovat vilkkaimmillaan kesäisin, kun sadat tuhannet turistit ympäri maailmaa vierailevat maassa. Autonvuokraus onnistuu helposti millä tahansa Espanjan lentokentällä, ja yleensä autot voi palauttaa myös vuokraamoiden muihin toimipisteisiin. Kaupungeista Barcelona on ehdottomasti ruuhkaisin. Myös Etelä-Espanjassa sijaitsevalla Aurinkorannikolla sekä saarista esimerkiksi Teneriffalla kannattaa varautua ruuhkiin etenkin kesällä ja muina suosituimpina matkailusesonkeina. Pääkaupungissa Madridissa on myös paljon liikennettä, varsinkin arkipäivisin. Töihin matkalla olevat kaupunkilaiset voivat ruuhkauttaa pääkaupungin tiet, joten ajelua kannattaa välttää aamuisin ja iltapäivisin työpäivän päättymisen aikaan. Auto on kuitenkin Espanjassa ehdottomasti kätevä kulkuväline, etenkin, jos tarkoituksenasi on kiertää maata enemmän. Kaikista vilkkaimpina matkailukuukausina parkkipaikan metsästys olla työn ja tuskan takana. Eurooppalaiset viettävät kesälomansa suomalaisista poiketen vasta loppukesästä, ja esimerkiksi rantakohteissa parkkeeraaminen on heinä-elokuussa hankalaa. Suurimmista kaupungeista löytyy paljon vaihtoehtoja vuokra-autolle, esimerkiksi bussit, paikallisjunat ja metrot. Suosituissa lomakohteissa, kuten Aurinkorannalla ja Kanariansaarilla, voi liikkua kätevästi kävellen. Auto kannattaa jättää parkkiin ainakin Espanjan suurimpien festivaalien ja kaupunkijuhlien aikana. Ota selville osuuko vierailusi ajankohtaan paikallista feriaa tai muuta juhlaa, joka sulkee teitä ja ruuhkauttaa liikennettä.

Mitkä ovat Espanjan parhaat luonnonkauniit tiet?

Espanja on upea autoilumaa, ja maan tärkeimmät tiet ovat erinomaisessa kunnossa. Espanja tarjoaa autoilijoille kuvankaunista luontoa ja henkeäsalpaavia maisemia. Kun ajat kaupungista toiseen, tulet väistämättä näkemään varmasti vaihtelevia maisemia, vuoristoa sekä maaseutua. Andalusian alueelta löytyy monia Espanjan kauneimpia teitä. Kulje Andalusian itsehallintoalueen rannikkotietä pitkin, niin pääset nauttimaan upeista merimaisemista ja trooppisista palmupuista. Jos suuntaat Aurinkorannikolta Cádizin suuntaan, pystyt hyvällä säällä näkemään jopa Afrikan mantereen rannat sekä Iso-Britannialle kuuluvan Gibraltarin. Maan pohjoisosassa luonnonkaunis valtatie ohittaa Bilbaon, Santanderin ja Gijónin matkalla Baamondeen. Tämä upea matka vie sinut rantamaisemista rotkoihin ja karuihin vuoriin. Jos taas haluat ihailla oliiviviljelmiä silmänkantamattomiin, lähde Granadasta Jaénin kautta kohti Madridia. Jaénin oliivialueella oliivien tuoksun voi tuntea jopa autossa istuessa – ja maisemat ovat henkeäsalpaavat.


Autonvuokraustarjoukset Espanja

Löydä kohteesta Espanja juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

12 € - 28 €

Kaikki autotyypit

17 € - 42 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Espanja on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 32 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 53 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 45 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Espanja on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 65 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Espanja on lokakuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 53 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espanja on 39 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Espanja on marraskuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espanja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espanja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espanja avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 maalis - 13 maalis
Opel Corsa
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

4 maalis - 12 maalis
Opel Corsa

Espanja autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Espanja

Sunnycars

450 sijaintia

keddy by Europcar

256 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

196 sijaintia

Free2Move

196 sijaintia

Europcar

187 sijaintia

Avis

153 sijaintia

Alquicoche

139 sijaintia

Budget

137 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Espanja autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Plaza De Las Flores347,9 km
Plaza de la Merced424,3 km
Eläintarha Fuengirola448,1 km
La Rambla492,1 km
Palma-ranta545,8 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla12,0 km
Lloret Beach77,8 km
Palma-ranta203,2 km
Plaza De Las Flores459,5 km
Plaza de la Merced756,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Plaza de la Merced8,8 km
Eläintarha Fuengirola19,1 km
Plaza De Las Flores330,6 km
Palma-ranta706,2 km
La Rambla777,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Espanja suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Espanja
Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel

Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel

Carrer Del Danubi, 24,Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spain

15,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Sofia Barcelona, In The Unbound Collection By Hyatt

Hotel Sofia Barcelona, In The Unbound Collection By Hyatt

Plaza de Pio XII, 4, Barcelona, Spain

4,6 km kaupungin keskustasta

Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona

Avenida de Roma 2-4, Barcelona, Spain

3,0 km kaupungin keskustasta

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Rambla de Catalunya, 26, Barcelona, Spain

1,1 km kaupungin keskustasta

Eurostars Grand Marina

Eurostars Grand Marina

Moll de Barcelona Edifici Sud Of. 323, Barcelona, Spain

1,3 km kaupungin keskustasta

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Spain

4,6 km kaupungin keskustasta

Camping 3 Estrellas

Camping 3 Estrellas

Gavà, Katalonia, Espanja

5,1 km kaupungin keskustasta

Bah Barcelona Airport Hotel

Bah Barcelona Airport Hotel

Plaza De La Volateria, 3, El Prat de Llobregat, Catalonia, Spain

2,0 km kaupungin keskustasta

Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only

Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only

Avenida De Gran Canaria 24, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,5 km kaupungin keskustasta

Claris Hotel & Spa Gl

Claris Hotel & Spa Gl

Pau Claris, 150, Barcelona, Spain

1,6 km kaupungin keskustasta

W Barcelona

W Barcelona

Plaça Rosa Dels Vents, 1, Barcelona, Spain

1,9 km kaupungin keskustasta

Sercotel Rosellón

Sercotel Rosellón

C/ Del Rossellon 390, Barcelona, Spain

2,4 km kaupungin keskustasta

Sercotel Caspe

Sercotel Caspe

Caspe 103-109, Barcelona, Spain

1,4 km kaupungin keskustasta

Hotel SB Glow

Hotel SB Glow

Carrer De Badajoz 148-154, Barcelona, Spain

2,3 km kaupungin keskustasta

NH Sants Barcelona

NH Sants Barcelona

Carrer de Numancia, 74, Barcelona, Spain

3,3 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Barcelona, An IHG Hotel

Intercontinental Barcelona, An IHG Hotel

Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Spain

2,2 km kaupungin keskustasta

Barceló Imagine

Barceló Imagine

Calle Agustin De Foxa, 32, Madrid, Spain

6,3 km kaupungin keskustasta

Exe Getafe

Exe Getafe

Calle Chamberlain 1, Getafe, Madridin maakunta, Spain

1,4 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Espanja

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Espanja, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Espanja?

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Espanja. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Espanja?

Maan Espanja tieverkosto on rankattu 5,8 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 11/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Espanja?

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Espanja - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Espanja lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Espanja alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Espanja maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Espanja oli 1,57 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Espanja, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,89 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Espanja hinnat?

autoa Espanja hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Espanja?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Espanja osiossa on 3 958 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Espanja?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Espanja. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Espanja?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Espanja. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Espanja?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Espanja voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Espanja?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Espanja, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Espanja, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Espanja autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Espanja momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Espanja momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Espanja autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Espanja löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Espanja vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Espanja.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Espanja

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Espanja


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Espanjassa
su 3/3
Keskipäivä
su 10/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.