Autonvuokraus Espanja

Autonvuokraus Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Espanja seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ke 2.2.
Keskipäivä
la 5.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Espanja: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
18 € - 37 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA ESPANJA Torrevieja 29 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Torrevieja on yleensä halvinta maassa Espanja, jossa hinta per yö on keskimäärin 18 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA ESPANJA Puerto de la Cruz 47% kalliimpi Kaupungissa Puerto de la Cruz on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Espanja maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 37 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: ESPANJA Barcelona 72% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Barcelona kuin mistään muusta alueelta maan Espanja sisällä.

Autovuokraamot maassa Espanja

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Enterprise
162 sijaintia
Barcelona 40 €/pvä
Málaga 66 €/pvä
Hertz
101 sijaintia
Barcelona 33 €/pvä
Málaga 35 €/pvä
Thrifty
90 sijaintia
Barcelona 35 €/pvä
Málaga 42 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Espanja ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Sevilla

9 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Mallorca

21 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Alicante

14 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Barcelona

19 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Málaga

23 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Valencia

31 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Valencia

15 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Mallorca

30 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Alicante

37 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Barcelona

44 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Málaga

34 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Bilbao

31 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Alicante

11 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Mallorca

26 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Marbella

38 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Málaga

29 €/päivä
Maasturi

4. suosituin

Bilbao

54 €/päivä
Maasturi

5. suosituin

Barcelona

36 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Granadilla

28 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Mallorca

36 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Alicante

55 €/päivä
Pakettiauto

3. suosituin

Barcelona

44 €/päivä
Pakettiauto

4. suosituin

Málaga

63 €/päivä
Pakettiauto

5. suosituin

Torrevieja

159 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Mallorca

66 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Alicante

94 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Málaga

66 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Marbella

77 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Barcelona

88 €/päivä
Suuri

5. suosituin

Granadilla

72 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Espanja

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Espanja ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Espanjan ainutlaatuiset liikennelait?

Ajaaksesi Espanjassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotias, kuten Suomessakin. Vaikka moni asia näyttää olevan Espanjassa samoin kuin Suomen teitä ajellessa, on Espanjassa monia liikennettä koskevia lakeja, jotka on syytä tietää ennen rattiin hyppäämistä. Vaikka Espanja on tunnettu auringosta ja sangriasta, autoilijan on syytä pysytellä alkoholittomissa juomissa, sillä alkoholilainsäädäntö on tiukka. Auringonpaisteessa voisi olla mukava ajella ilman paitaa, mutta tämä voi johtaa Espanjassa sakkoihin. Sakot voi tulla siitäkin, jos pidät ratista kiinni vain yhdellä kädellä tai huudatat musiikkia autossa liian kovaäänisesti, sillä tämä voidaan katsoa häirinnäksi. Vaikka espanjalaiset ovat kovia tööttäilemään, auton äänimerkillä voi olla myös tärkeä tarkoitus. Sillä voidaan esimerkiksi varoittaa muita autoilijoita vuoriston mutkissa. Jos tööttäät ilman syytä, poliisi voi sakottaa sinua tieliikenteen häirinnästä. Jos näet maantiellä edessä olevan auton hätävilkkujen syttyvän yllättäen, pidä varasi – edessä voi olla ruuhka tai muu yllättävä este. Nopeusrajoitukset ovat Espanjan suurimmilla teillä samaa luokkaa kuin Suomessa kesällä. Nopeustutkia on etenkin joidenkin teiden varsilla tiuhaan, joten pysyttele sallitussa nopeudessa.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Espanjassa?

Jos haluat vuokrata auton Espanjasta lomasi ajaksi, varmista, että kaikki vaadittavat asiakirjat ovat mukanasi. Voimassa olevan ajokortin lisäksi tarvitset passin tai virallisen henkilökortin. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan kaikilta EU-alueen ulkopuolelta tulevilta autoilijoilta, mutta koska Suomi on osa EU-aluetta, suomalaisille se ei ole pakollinen. Vaikka Espanjassa voi ajaa 18-vuotiaana, auton voit vuokrata pääsääntöisesti vasta 21-vuotiaana. Harvat autovuokraamot vuokraavat autoja alle 21-vuotiaille kuskeille – tai sinulta saatetaan periä mittava nuoren kuskin lisämaksu. Lisäksi ajokorttisi on oltava ainakin vuoden vanha. Vaikka Espanjassa on halvat vuokra-autot, autojen hinnat sisältävät yleensä aina auton perusvakuutuksen ilman ylimääräisiä kustannuksia. Vuokratessasi autoa on kuitenkin syytä harkita lisävakuutusta, sillä vilkkaassa liikenteessä tai vuoristossa voi sattua yllättäviä tilanteita. Voit valita lisävakuutukset kattamaan myös puhjenneet renkaat hinauksineen, sinusta johtuneet onnettomuudet ja kolari sekä varkaudet. Matkavakuutus kattaa osan tien päällä sattuneista onnettomuuksista, mutta ne eivät tavallisesti sisällä autonvuokrausta tai vahinkoja, joita autoon saattaa tulla.

Millä Espanjan alueilla on eniten liikennettä?

Espanjan tiet ovat vilkkaimmillaan kesäisin, kun sadat tuhannet turistit ympäri maailmaa vierailevat maassa. Autonvuokraus onnistuu helposti millä tahansa Espanjan lentokentällä, ja yleensä autot voi palauttaa myös vuokraamoiden muihin toimipisteisiin. Kaupungeista Barcelona on ehdottomasti ruuhkaisin. Myös Etelä-Espanjassa sijaitsevalla Aurinkorannikolla sekä saarista esimerkiksi Teneriffalla kannattaa varautua ruuhkiin etenkin kesällä ja muina suosituimpina matkailusesonkeina. Pääkaupungissa Madridissa on myös paljon liikennettä, varsinkin arkipäivisin. Töihin matkalla olevat kaupunkilaiset voivat ruuhkauttaa pääkaupungin tiet, joten ajelua kannattaa välttää aamuisin ja iltapäivisin työpäivän päättymisen aikaan. Auto on kuitenkin Espanjassa ehdottomasti kätevä kulkuväline, etenkin, jos tarkoituksenasi on kiertää maata enemmän. Kaikista vilkkaimpina matkailukuukausina parkkipaikan metsästys olla työn ja tuskan takana. Eurooppalaiset viettävät kesälomansa suomalaisista poiketen vasta loppukesästä, ja esimerkiksi rantakohteissa parkkeeraaminen on heinä-elokuussa hankalaa. Suurimmista kaupungeista löytyy paljon vaihtoehtoja vuokra-autolle, esimerkiksi bussit, paikallisjunat ja metrot. Suosituissa lomakohteissa, kuten Aurinkorannalla ja Kanariansaarilla, voi liikkua kätevästi kävellen. Auto kannattaa jättää parkkiin ainakin Espanjan suurimpien festivaalien ja kaupunkijuhlien aikana. Ota selville osuuko vierailusi ajankohtaan paikallista feriaa tai muuta juhlaa, joka sulkee teitä ja ruuhkauttaa liikennettä.

Mitkä ovat Espanjan parhaat luonnonkauniit tiet?

Espanja on upea autoilumaa, ja maan tärkeimmät tiet ovat erinomaisessa kunnossa. Espanja tarjoaa autoilijoille kuvankaunista luontoa ja henkeäsalpaavia maisemia. Kun ajat kaupungista toiseen, tulet väistämättä näkemään varmasti vaihtelevia maisemia, vuoristoa sekä maaseutua. Andalusian alueelta löytyy monia Espanjan kauneimpia teitä. Kulje Andalusian itsehallintoalueen rannikkotietä pitkin, niin pääset nauttimaan upeista merimaisemista ja trooppisista palmupuista. Jos suuntaat Aurinkorannikolta Cádizin suuntaan, pystyt hyvällä säällä näkemään jopa Afrikan mantereen rannat sekä Iso-Britannialle kuuluvan Gibraltarin. Maan pohjoisosassa luonnonkaunis valtatie ohittaa Bilbaon, Santanderin ja Gijónin matkalla Baamondeen. Tämä upea matka vie sinut rantamaisemista rotkoihin ja karuihin vuoriin. Jos taas haluat ihailla oliiviviljelmiä silmänkantamattomiin, lähde Granadasta Jaénin kautta kohti Madridia. Jaénin oliivialueella oliivien tuoksun voi tuntea jopa autossa istuessa – ja maisemat ovat henkeäsalpaavat.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Espanja?

  Tietojemme mukaan Goldcar Rental SP on maan Espanja halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Goldcar Rental SP vuokra-auton tekevät sen usein 25 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 2 € per päivä, kun teet Goldcar Rental SP vuokra-autovarauksen.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Espanja?

  Suosituin autovuokraamo kohteessa Espanja on Goldcar Rental SP. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 184 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 5,8 / 10. 14 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Goldcar Rental SP kohteessa Espanja vietetyn loman ajaksi.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Espanja?

  Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Espanja sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 522 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Harkitse vierailevasi kaupungissa Málaga, joka on maan Espanja suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 12 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Espanja?

  Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Espanja. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Espanja?

  Maan Espanja tieverkosto on rankattu 5,8 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 11/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Espanja?

  0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Espanja - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Espanja lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Espanja alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Espanja?

  Maahan Espanja matkustavat valitsevat yleensä Compact vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 26 % käyttäjistämme on vuokrannut Compact Espanja matkan ajaksi keskimääräiseen 3 € per päivä hintaan.

 • Kuinka paljon maassa Espanja maksaa polttoaine?

  Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Espanja oli 1,46 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Espanja, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,30 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,28 € per litra.


Autonvuokraus Espanja
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00