Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Islannissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Islannissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Di 28/5
Di 4/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Islanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Islanti
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

27 Mai - 29 Mai
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

27 Mai - 29 Mai
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Ford Fiesta
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Opel Crossland X
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Ford Focus
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Jeep Renegade
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

17 Jun - 28 Jun
Opel Corsa
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Nissan Qashqai

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Islanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Islanti

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Islanti?

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Islanti on Ice Rental Cars. Matkailijat ovat löytäneet Ice Rental Cars vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 37 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 54 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Islanti?

Maan Islanti sisällä keddy by Europcar vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 20 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Reykjavik on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Islanti käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä keddy by Europcar 5 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Islanti?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Islanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Pienikokoinen. Arviolta 31 % käyttäjistämme valitsi Pienikokoinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 77 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Autonvuokraustarjoukset Islanti

Löydä kohteesta Islanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

31 € - 94 €

Kaikki autotyypit

47 € - 95 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 48 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Islanti on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Islanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 82 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Islanti on huhtikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Islanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 94 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Islanti on joulukuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Islanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 64 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Islanti on huhtikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Islanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 111 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Islanti on heinäkuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 114 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Islanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

27 Mai - 29 Mai
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

27 Mai - 29 Mai
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

11 Jun - 18 Jun
Ford Fiesta

Islanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Islanti

keddy by Europcar

20 sijaintia

Sunnycars

19 sijaintia

Hertz

17 sijaintia

Europcar

16 sijaintia

Avis

8 sijaintia

Budget

8 sijaintia

Firefly

7 sijaintia

Ice Rental 4x4

6 sijaintia

Autonvuokraus Islanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Islanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Islanti?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Islanti laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Islanti?

Yhteensä 137 maasta Islanti on sijoittunut sijalle 38 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Islanti sai pisteeksi 4,8 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Islanti?

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Islanti jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Islanti voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 20-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Islanti maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Islanti 2,09 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Egypti hinnalla 0,27 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,96 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Islanti hinnat?

autoa Islanti hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Islanti?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Islanti osiossa on 234 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Islanti?

Eri maissa, myös kohteessa Islanti, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Islanti?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Islanti. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Islanti?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Islanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Islanti?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Islanti suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Islanti, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Islanti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Islanti momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Islanti.

Löytyykö kohteesta Islanti autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Islanti.

Voinko etsiä Islanti vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Islanti, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Islanti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Di 28/5
Keskipäivä
Di 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Islanti