Autonvuokraukset Islannissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Islannissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Reykjavik, Islanti
6. helmikuu — 13. helmikuu
Sama palautus
Reykjavik, Islanti
ma 6/2
Keskipäivä
ma 13/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Islanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Islanti
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Opel Mokka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

5 maalis - 10 maalis
Toyota Yaris
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

39 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Volkswagen Tiguan
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

5 maalis - 10 maalis
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

5 maalis - 10 maalis
Volkswagen Golf
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

5 maalis - 10 maalis
Ford Focus Wagon
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Jeep Renegade
Volvo XC60
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

122 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Volvo XC60
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Volkswagen Golf SportWagen

Islanti autonvuokraustiedot

Islanti on poikkeuksellinen maa, sillä siellä ei ole ainuttakaan moottoritietä. Nopeusrajoitukset ovat siis tiukat maan isoimmillakin teillä. Islannin ainutlaatuisen, upean luonnon takia on laitonta poistua virallisilta teiltä ja ajaa merkittyjen teiden ulkopuolella. Yhtenä erikoisuutena maasta löytyy myös yksikaistaisia tunneleita. Näissä vastaantulevaa ajoneuvoa väistetään pysähtymispaikoille, jotka löytyvät tien oikeasta reunasta. Väistävä ajoneuvo on se, jolla pysähdyspaikka tulee ensin vastaan. Hälytysajoneuvoilla on toki näissä aina etuajo-oikeus. Varsinaista talvirengaspakkoa Islannissa ei ole. Talvi- tai syväuraisia renkaita tulisi kuitenkin käyttää tiellä ollessa lunta tai jäätä. Autovuokraamosta kannattaakin varmistaa ennen matkaa autossa olevan keliin soveltuvat renkaat, jos aikoo matkustaa maassa talvikuukausina. Näin on suositeltua toimia etenkin, kun kohde on sisämaassa tai vuoristoisemmilla alueilla. Islannin laki on myös erittäin tiukka ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Ajamisen suhteen on täysi nollatoleranssi, ja sakot ovat kovia rattijuopumuksista. Jätä siis olut myöhemmälle, jos olet aikeissa lähteä ajamaan. Ajovalojen käyttö on myös pakollista kaikkina vuorokauden aikoina.

Autonvuokraus Islannissa onnistuu helposti, mikäli taskusta löytyy passi sekä ajokortti. Jos haluat vuokrata auton valmiiksi ennen matkaa voit tehdä sen helposti momondon kautta ja saapuessasi Islantiin noudat vain varaamasi auton. Tällöin matkustaminen on mukavan helppoa ja autonvuokraukseen ei tarvitse käyttää liikaa aikaa matkaa suunnitellessa. EU- tai EEA-maassa myönnetty ajokortti kelpaa autonvuokraukseen sellaisenaan Islannissa. Passi tai EU-alueella myönnetty henkilökortti riittää henkilöllisyyden todistamiseksi autonvuokrauksessa. Yleinen vähimmäisikä autonvuokraukseen vaihtelee yhtiöittäin. Monet autovuokraamot vaativat vähintään 25 vuoden ikää vuokraukseen, mutta saattavat vuokrata nuoremmillekin kuljettajille auton lisämaksusta. Tämäkin asia kannattaa varmistaa autovuokraamolta hyvissä ajoin ennen matkaa. Vähimmäisvakuutus sisältyy aina autonvuokrauksen hintaan. Jos haluaa kuitenkin mielenrauhaa lomalle, kannattaa tutustua kattavampiin vakuutuksiin. Niiden kanssa ei tarvitse liikaa miettiä vahinkoja, joita tien päällä voi sattua. Islannin haastavat keliolosuhteet tuovat vielä oman lisämausteensa näihin. Lisävakuutuksia voivat olla esimerkiksi hinausapu, turva rengasrikon sattuessa tai lasivakuutus. Vuokra-autojen vertailu ja samalla lisävakuutuksen ottaminen on helppoa tehdä momondon kautta.

Koko Islannissa on yleisestikin erittäin vähän liikennettä. Maan asukastiheys onkin yksi maailman alhaisimpia. Reykjavikissa asuu suurin osa sen asukkaista, joten luonnollisesti siellä esiintyy myös eniten liikennettä. Ruuhkaa kaupungissa ei esiinny juuri ollenkaan – poikkeuksina liikenneonnettomuudet tai muut harvinaisemmat tapahtumat, jotka saattavat hidastaa liikennettä. Pysäköintipaikkoja Reykjavikista löytyy runsaasti. Keskustassa pysäköinti on maksullista ja muuttuu sitä edullisemmaksi, mitä kauemmas poistuu keskustan alueelta. Hyvä vaihtoehto voikin olla jättää auto kaupungin laitamille ja kulkea sieltä bussilla tai kävellen keskustaan. Kesäisin osa Reykjavikin kaduista on suljettu autoilijoilta, ja kaupunkilaiset sekä turistit saavat nauttia keskustan kävelykaduista. Näin on tehty myös muutamina vuosina joulukuussa, joten nämä asiat kannattaa huomioida ajoreitin suunnittelussa. Islannin muut kaupungit ovat kooltaan niin pieniä, että niissä ei juuri esiinny liikennettä suuressa mittakaavassa. Kesäisin maassa liikkuu myös paljon matkailijoita. Autonvuokraus on suosittua ja monet haluavat kiertää maata omaan tahtiin. Suosituimmissa nähtävyyksissä saattaakin esiintyä jonkin verran liikennettä näinä aikoina. Myös maanteillä kannattaa harjoittaa varovaisuutta, sillä ajaminen voi olla haastavaa paikallisiin ajotapoihin tottumattomalle turistille.

Islannin kenties tunnetuin tie on valtatie 1. Tämä kiertää koko Islannin ja on niiden matkailijoiden suosiossa, jotka haluavat tutustua paremmin upeisiin kohteisiin, joita Islannilla on tarjota. Matkan varrelta löytyy upeita vuoristoja, vesiputouksia, kuumia lähteitä ja useampia jäätiköitä. Matkaan on helppo lähteä, sillä reitti kulkee pääkaupunki Reykjavikin läpi, mistä suurin osa matkailijoista aloittaa usein kierroksensa. Erityisesti talviaikaan kannattaa kuitenkin tutustua keliolosuhteisiin etukäteen ja varmistaa autossa olevan kaikki tarpeelliset lisävarusteet, jos joutuisi vaikkapa lumipyryn keskelle. Islannista löytyy myös erikoisuutena erikseen merkityt F-tiet. Nämä ovat sisämaassa kulkevia vuoristoteitä, jotka ovat auki ainoastaan kesäkuukausina. Muina aikoina niillä on mahdotonta ajaa talvisten olosuhteiden takia. Nämä tiet vaativat myös nelivetoauton, eikä niille tavallisella henkilöautolla ole asiaa. Valtatie yhden varrella huoltoasemia, kauppoja ja hotelleja löytyy säännöllisin väliajoin. On suositeltavaa silti tankata aina kun mahdollista. Vuoristoteillä ajettaessa taas kannattaa ottaa mukaansa jopa ylimääräinen kanisteri polttoainetta, jotta se ei pääsisi loppumaan. Autonvuokraus Islannissa on suosittua sen syrjäisen sijainnin ja luonnonkauniiden maisemien takia. Halvat vuokra-autot löydätkin parhaiten momondon kautta. Vain pari klikkausta ja elämäsi seikkailu voi alkaa.


Autonvuokraustarjoukset Islanti

Löydä kohteesta Islanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 109 €

Kaikki autotyypit

45 € - 163 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Islanti on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 80 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Islanti on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 96 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Islanti on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 75 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 83 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Islanti on tammikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 117 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Islanti on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 122 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Islanti Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Islanti on 110 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Islanti on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 75 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Islanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Islanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Ford Ka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

5 maalis - 10 maalis
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

25 huhti - 10 Touko
Ford Fiesta

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Islanti autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Skaftafell273,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Skaftafell189,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Skaftafell240,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Islanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Islanti

Autonvuokraus Islanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Islanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Islanti on Wheego. Matkailijat ovat löytäneet Wheego vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 37 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 55 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Maan Islanti sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 22 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Reykjavik on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Islanti käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Sunnycars 6 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Islanti laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Islanti on sijoittunut sijalle 38 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Islanti sai pisteeksi 4,8 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Islanti jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Islanti voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 20-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Islanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on SUV. Arviolta 20 % käyttäjistämme valitsi SUV viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 48 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Islanti 2,08 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Islanti

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Islanti

Autonvuokraukset kaupungin Islanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Islanti lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Islanti


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Islanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Islanti suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Islanti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Islanti.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Islanti.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Islanti, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.