Autonvuokraukset Montenegrossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Montenegrossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tivat, Montenegro
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Tivat, Montenegro
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Montenegro

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Montenegro

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Montenegro?

INTERRENT on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Montenegro hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Montenegro on 31 € per päivä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Montenegro?

Maan Montenegro sisällä GREEN MOTION vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 17 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Tivat on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Tivat löytyy myös 4 GREEN MOTION autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Montenegro?

Mitä autonvuokraukseen maassa Montenegro tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Edullinen. Itse asiassa 40 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 34 € päivässä.

Parhaat tarjoukset Montenegro autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Montenegro
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Astra
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Vauxhall Mokka
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

29 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Skoda Octavia
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Crossland X
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Fiat Panda
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volvo V40

Montenegro autonvuokraustiedot

Montenegrossa ajaminen ei ole suomalaisille yleensä hankalaa, sillä liikenne on Suomen tapaan oikeanpuoleinen. Maan tieverkostoa on parannettu huomattavasti viime vuosikymmeninä, joten päätiet ovat hyväkuntoisia. Siksi autonvuokraus Montenegrossa on hyvä tapa tutustua maahan kattavasti. Autoilua koskevat lait ovat hyvin samankaltaisia kuin muuallakin Euroopassa. Turvavyö vaaditaan kaikilta autossa olevilta ja ajovalot on pidettävä päällä ympäri vuorokauden kaikilla teillä. Alle 12-vuotiaiden on istuttava auton takapenkillä ja alle viisivuotiaille on oltava turvaistuin. Kuten monissa muissakin maissa, kuljettajalla on velvollisuus pysähtyä, mikäli hän joutuu onnettomuuteen. Hänen on myös autettava muita, mikäli hän kohtaa tiellä onnettomuuspaikan. Montenegrossa ei ole moottoriteitä, joten siellä ei ole myöskään moottoritiemaksuja. Maasta löytyy kuitenkin pari tunnelia, joissa on pieni tietullimaksu. Lisäksi Montenegron saarille kulkevat lautat ovat maksullisia. Maksulliset parkkipaikat voidaan merkitä maalaamalla ruutuun parkkimittarin kuva. Kadun varren maksulliset parkkipaikat ovat kuitenkin harvinaisia Montenegrossa, ja suurin osa paikoista on ilmaisia. Jotkin Montenegron kaupungit on jaettu värikoodein eri alueisiin, ja pysäköinnin hinta vaihtelee koodin mukaan. Tällöin maksullisen pysäköinnin merkin alla on myös kyltti, joka ilmaisee alueen värin.

Voit vuokrata auton Montenegrossa, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Suomalaisille tämä tarkoittaa tyypillisesti, että kuljettaja on vähintään 19-vuotias. On kuitenkin myös monia autovuokraamoja, jotka vaativat kuljettajalta korkeampaa ikää, useimmiten 22 vuotta, ja vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Tarkista aina vuokraamokohtaiset vaatimukset ennen kuin varaat auton. Yleistä on myös, että alle 25-vuotiaat kuljettajat maksavat vuokratessaan lisämaksun, eivätkä he voi välttämättä vuokrata mitä tahansa autoa. Kuljettajalta vaaditaan voimassa oleva ajokortti ja passi. Kansainvälinen ajokortti tarvitaan niissä tapauksissa, kun ajokortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla. Lakisääteinen vakuutus sisältyy auton vuokraan. Pakettiin kuuluu yleensä myös jonkinlainen vakuutus varkauden varalta. Lisäksi vuokraamoista on tavalliseen tapaan mahdollista ottaa laajempia vakuutuspaketteja. Kansainvälisissä vuokraamoissa autonvuokraus onnistuu luottokortilla ja joskus myös debit-kortilla. Kortilta varataan vuokrauksen ajaksi summa, joka vaihtelee sen mukaan, minkälaisen auton vuokraat. Halvat vuokra-autot sisältävät luonnollisesti pienimmät luottovaraukset. Joissakin paikallisissa vuokraamoissa voi olla myös mahdollista maksaa käteisellä, mutta mikäli varaat auton etukäteen verkosta, tarvitset aina kortin.

Montenegrossa ei keskimäärin ole runsaasti liikennettä, sillä pääkaupunkikin on asukasluvultaan Helsinkiä pienempi. Kesällä turisteja riittää kuitenkin erityisesti maan rantateillä. Autoilijan onkin syytä varata ylimääräistä aikaa jonoissa mateluun. Rannikon kaupunki Budva, josta löytyy runsaasti hiekkarantoja ja hotelleja, vetää puoleensa liikennettä. Teillä on yleensä vain yksi kaista per suunta. Moniin Euroopan maihin verrattuna Montenegron kaupungeista löytyy vielä ilmaisia parkkipaikkoja, joskin ne ovat suurimmaksi osaksi turistien suosimien alueiden ulkopuolella. Rannan kaduilta ei helposti löydä vapaita parkkiruutuja, joten paikkaa kannattaa etsiä hieman syrjemmästä. Suurin osa Montenegron kaupunkien maksullisista parkkipaikoista on puomein suljettuja alueita. Pysäköinti on yleisesti ottaen halpaa. Hotellien omia parkkipaikkoja kannattaa myös hyödyntää. Erityisesti Kotorin kaupungissa, joka myös on turistien kovassa suosiossa, parkkipaikan löytäminen voi olla hieman hankalaa. Aivan vanhan kaupungin ulkopuolella paikkoja on vähän, mutta auton voi jättää kauemmas esimerkiksi stadionin parkkipaikalle, josta kävelee nopeasti itse kaupungin muureille. Myös pääkaupungissa Podgoricassa voi olla hieman liikennettä, mutta vähemmän kuin turistien suosimilla reiteillä rannikolla.


Autonvuokraustarjoukset Montenegro

Löydä kohteesta Montenegro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 55 €

Kaikki autotyypit

9 € - 85 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Montenegro on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Montenegro on maaliskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Montenegro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Montenegro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Montenegro Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Montenegro on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Montenegro on lokakuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Montenegro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Montenegro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Montenegro Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Montenegro on 46 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Montenegro on toukokuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Montenegro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Montenegro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Montenegro Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Astra

Montenegro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Montenegro

GREEN MOTION

17 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

16 sijaintia

Montenegro Car

11 sijaintia

Stella Car

9 sijaintia

Sixt

8 sijaintia

Sunnycars

8 sijaintia

Viaggiare Rent

7 sijaintia

Avis

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Montenegro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Montenegro

Autonvuokraus Montenegro

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Montenegro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Montenegro. Jos matkustat kohteeseen Montenegro maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Maan Montenegro tieverkosto on rankattu 3,2 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 104/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Montenegro

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Montenegro

Aloita matkan suunnittelu - Montenegro


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Montenegro, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Montenegro helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.