Autonvuokraukset Montenegrossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Montenegrossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tivat, Montenegro
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Tivat, Montenegro
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Montenegro autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Montenegro
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

74 €/pvä

13 heinä - 20 heinä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

65 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

66 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Fiat 500
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Mitsubishi Colt
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

87 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

99 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

67 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

72 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series
Ford S-MAX
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

126 €/pvä

13 heinä - 20 heinä
Ford S-MAX

Autonvuokraustarjoukset Montenegro

Löydä kohteesta Montenegro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 46 €

Kaikki autotyypit

10 € - 79 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Montenegro on 16 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Montenegro on huhtikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Montenegro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Montenegro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Montenegro Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Mitsubishi Colt
Skoda Citigo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

13 heinä - 20 heinä
Skoda Citigo
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

58 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte

Montenegro autonvuokraustiedot

Montenegrossa ajaminen ei ole suomalaisille yleensä hankalaa, sillä liikenne on Suomen tapaan oikeanpuoleinen. Maan tieverkostoa on parannettu huomattavasti viime vuosikymmeninä, joten päätiet ovat hyväkuntoisia. Siksi autonvuokraus Montenegrossa on hyvä tapa tutustua maahan kattavasti. Autoilua koskevat lait ovat hyvin samankaltaisia kuin muuallakin Euroopassa. Turvavyö vaaditaan kaikilta autossa olevilta ja ajovalot on pidettävä päällä ympäri vuorokauden kaikilla teillä. Alle 12-vuotiaiden on istuttava auton takapenkillä ja alle viisivuotiaille on oltava turvaistuin. Kuten monissa muissakin maissa, kuljettajalla on velvollisuus pysähtyä, mikäli hän joutuu onnettomuuteen. Hänen on myös autettava muita, mikäli hän kohtaa tiellä onnettomuuspaikan. Montenegrossa ei ole moottoriteitä, joten siellä ei ole myöskään moottoritiemaksuja. Maasta löytyy kuitenkin pari tunnelia, joissa on pieni tietullimaksu. Lisäksi Montenegron saarille kulkevat lautat ovat maksullisia. Maksulliset parkkipaikat voidaan merkitä maalaamalla ruutuun parkkimittarin kuva. Kadun varren maksulliset parkkipaikat ovat kuitenkin harvinaisia Montenegrossa, ja suurin osa paikoista on ilmaisia. Jotkin Montenegron kaupungit on jaettu värikoodein eri alueisiin, ja pysäköinnin hinta vaihtelee koodin mukaan. Tällöin maksullisen pysäköinnin merkin alla on myös kyltti, joka ilmaisee alueen värin.

Voit vuokrata auton Montenegrossa, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Suomalaisille tämä tarkoittaa tyypillisesti, että kuljettaja on vähintään 19-vuotias. On kuitenkin myös monia autovuokraamoja, jotka vaativat kuljettajalta korkeampaa ikää, useimmiten 22 vuotta, ja vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Tarkista aina vuokraamokohtaiset vaatimukset ennen kuin varaat auton. Yleistä on myös, että alle 25-vuotiaat kuljettajat maksavat vuokratessaan lisämaksun, eivätkä he voi välttämättä vuokrata mitä tahansa autoa. Kuljettajalta vaaditaan voimassa oleva ajokortti ja passi. Kansainvälinen ajokortti tarvitaan niissä tapauksissa, kun ajokortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla. Lakisääteinen vakuutus sisältyy auton vuokraan. Pakettiin kuuluu yleensä myös jonkinlainen vakuutus varkauden varalta. Lisäksi vuokraamoista on tavalliseen tapaan mahdollista ottaa laajempia vakuutuspaketteja. Kansainvälisissä vuokraamoissa autonvuokraus onnistuu luottokortilla ja joskus myös debit-kortilla. Kortilta varataan vuokrauksen ajaksi summa, joka vaihtelee sen mukaan, minkälaisen auton vuokraat. Halvat vuokra-autot sisältävät luonnollisesti pienimmät luottovaraukset. Joissakin paikallisissa vuokraamoissa voi olla myös mahdollista maksaa käteisellä, mutta mikäli varaat auton etukäteen verkosta, tarvitset aina kortin.

Montenegrossa ei keskimäärin ole runsaasti liikennettä, sillä pääkaupunkikin on asukasluvultaan Helsinkiä pienempi. Kesällä turisteja riittää kuitenkin erityisesti maan rantateillä. Autoilijan onkin syytä varata ylimääräistä aikaa jonoissa mateluun. Rannikon kaupunki Budva, josta löytyy runsaasti hiekkarantoja ja hotelleja, vetää puoleensa liikennettä. Teillä on yleensä vain yksi kaista per suunta. Moniin Euroopan maihin verrattuna Montenegron kaupungeista löytyy vielä ilmaisia parkkipaikkoja, joskin ne ovat suurimmaksi osaksi turistien suosimien alueiden ulkopuolella. Rannan kaduilta ei helposti löydä vapaita parkkiruutuja, joten paikkaa kannattaa etsiä hieman syrjemmästä. Suurin osa Montenegron kaupunkien maksullisista parkkipaikoista on puomein suljettuja alueita. Pysäköinti on yleisesti ottaen halpaa. Hotellien omia parkkipaikkoja kannattaa myös hyödyntää. Erityisesti Kotorin kaupungissa, joka myös on turistien kovassa suosiossa, parkkipaikan löytäminen voi olla hieman hankalaa. Aivan vanhan kaupungin ulkopuolella paikkoja on vähän, mutta auton voi jättää kauemmas esimerkiksi stadionin parkkipaikalle, josta kävelee nopeasti itse kaupungin muureille. Myös pääkaupungissa Podgoricassa voi olla hieman liikennettä, mutta vähemmän kuin turistien suosimilla reiteillä rannikolla.

Kauniita maisemia kaipaavalle Montenegro on maa, jossa autonvuokraus kannattaa. Monet parhaista luonnonkauniista reiteistä vievät vuorille. Tiet ovat kapeita sekä mutkaisia, joten vuokra-autojen vertailu on hyvä tehdä myös tämä seikka mielessään. Vuokra-autojen hinnat Montenegrossa ovat edullisia, vaikka valitsisit urheiluauton tai ison nelivetomaasturin, mutta pienet autot saattavat sopia paremmin maan teille. Yksi kauneimmista teistä on Lovcen vuorelta alas Kotorin kaupunkiin vievä P1. Tällä reitillä saat nauttia kahdenlaisesta kauneudesta, nimittäin vehreästä vuoristosta ja sinisestä merestä Kotorinlahden rannalla. Kotor on suosittu kohde turistien parissa, ja sen vanhakaupunki on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Lovcen kansallispuistossa ei majoitusmahdollisuuksia tai ruokapaikkoja juuri ole, mutta matkalla kohti Kotoria alkaa niitäkin tulla vastaan, samoin kuin tankkausasemia. Tälle reitille on kuitenkin syytä varautua, ettei tankkaamaan pääse kovin usein. Tie P14 Zabaljakista Pluzineen on myös hyvä reitti vuorista nauttimiseen. Saatat nähdä matkalla myös laiduntavia hevosia ja huimia panoraamoja puuttomiin laaksoihin. Tältä reitiltä et löydä palveluita, joten ota mukaan välipalaa ennen vuorille suuntaamista, jos haluat pitää useita taukoja. Matka ei kuitenkaan kokonaisuudessaan ole pitkä, joten pelkkä läpiajo ei vie kauaa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Montenegro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Montenegro

Autonvuokraus Montenegro

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Montenegro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

SURPRICE CAR RENTAL on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Montenegro hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 19 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Montenegro on 31 € per päivä.

Tietojemme mukaan SURPRICE CAR RENTAL on suosituin vuokraamo maassa Montenegro. Edellisen kuukauden aikana 45 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL . 1 vuokraaja on arvostelleet vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL paikassa Montenegro oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 10,0 / 10.

Maan Montenegro sisällä SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 16 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Tivat on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Tivat löytyy myös 3 SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen keskusta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Montenegro. Jos matkustat kohteeseen Montenegro maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Maan Montenegro tieverkosto on rankattu 3,2 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 104/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Montenegro. Maassa Montenegro asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Montenegro ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Mitä autonvuokraukseen maassa Montenegro tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Mini. Itse asiassa 31 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 7 € päivässä.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Montenegro 1,67 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Montenegro, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,30 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,73 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Montenegro

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Montenegro

Aloita matkan suunnittelu - Montenegro


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Montenegro, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Montenegro helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Montenegro, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Montenegro.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Montenegro vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Montenegro autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.