Autonvuokraukset Serbiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Serbiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Belgrad, Serbia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Belgrad, Serbia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Serbia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Serbia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Serbia?

Maan Serbia sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä Payless vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta Payless saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 40 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Serbia sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 43 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Serbia?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Serbia suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Sixt kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 33 % käyttäjistämme valitsi Sixt vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 8,5 / 10 8 arvostelujen perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Serbia?

Sixt omistaa enemmän toimipaikkoja maan Serbia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 11 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Belgrad on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Serbia käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Sixt 8 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Serbia?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Serbia on Keskikokoinen. 38 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Serbia. Jos Keskikokoinen sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 33 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Autonvuokraustarjoukset Serbia

Löydä kohteesta Serbia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

3 € - 58 €

Kaikki autotyypit

8 € - 68 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Serbia on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Serbia on joulukuuta. Hinta on 85 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Serbia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Serbia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Serbia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Serbia

Sixt

11 sijaintia

Cube Rent a Car

10 sijaintia

Europcar

10 sijaintia

keddy by Europcar

10 sijaintia

Fast Mobility Car Rental

9 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

9 sijaintia

Global Rent A Car

6 sijaintia

GREEN MOTION

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Serbia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Serbia

Autonvuokraus Serbia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Serbia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Serbia?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Serbia. Jos matkustat kohteeseen Serbia maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Serbia?

Yhteensä 137 maasta Serbia on sijoittunut sijalle 114 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Serbia sai pisteeksi 2,9 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Serbia?

0,30‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Serbia - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,30‰ on maan Serbia lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Maassa Serbia on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Serbia maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Serbia oli 1,63 € per litra. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Serbia niin maasta Kuwait löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,32 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,91 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Serbia hinnat?

autoa Serbia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Serbia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Serbia osiossa on 164 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Serbia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Serbia. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Serbia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Serbia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Serbia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Serbia

Aloita matkan suunnittelu - Serbia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Serbia?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Serbia, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Serbia?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Serbia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Serbia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Serbia ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Serbia momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Serbia momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Serbia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Serbia.

Voinko etsiä Serbia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Serbia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Serbia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.