Autonvuokraukset Serbiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Serbiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Belgrad, Serbia
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Belgrad, Serbia
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Serbia

Löydä kohteesta Serbia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

3 € - 57 €

Kaikki autotyypit

3 € - 76 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Serbia on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Serbia on joulukuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Serbia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Serbia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Serbia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Serbia

Autonvuokraus Serbia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Serbia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Europcar omistaa enemmän toimipaikkoja maan Serbia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 10 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Belgrad on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Serbia käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Europcar 7 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Serbia. Jos matkustat kohteeseen Serbia maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Yhteensä 137 maasta Serbia on sijoittunut sijalle 114 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Serbia sai pisteeksi 2,9 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

0,30‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Serbia - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,30‰ on maan Serbia lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Maassa Serbia on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Serbia on Mini. 40 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Serbia. Jos Mini sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 8 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Serbia oli 1,53 € per litra. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Serbia niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,29 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,71 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Serbia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Serbia

Aloita matkan suunnittelu - Serbia


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Serbia, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Serbia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Serbia ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Serbia momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Serbia.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Serbia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.