Autonvuokraukset Moldovassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Moldovassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Chișinău, Moldova
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Chișinău, Moldova
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Moldova suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Moldova

Autonvuokraus Moldova

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Moldova, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

FLIZZR omistaa enemmän toimipaikkoja maan Moldova sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 5 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Chișinău on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Chișinău löytyy myös 5 FLIZZR autonvuokrauksen keskusta.

Moldova maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Moldova on rankattu 133/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Moldova on saanut teiden laatupisteiksi 2,4. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Moldova sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Moldova jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,30‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Moldova voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Maassa Moldova on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Maahan Moldova matkustavat valitsevat yleensä Intermediate vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 50 % käyttäjistämme on vuokrannut Intermediate Moldova matkan ajaksi keskimääräiseen 49 € per päivä hintaan.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Moldova oli 1,46 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,29 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,71 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Moldova

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Moldova

Aloita matkan suunnittelu - Moldova


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Moldova on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Moldova antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Moldova tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Moldova.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Moldova vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Moldova autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.