Autonvuokraukset Italiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Italiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Italia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Italia
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

15 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Volkswagen Golf
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

7 tammi - 15 tammi
Volvo V40
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Opel Crossland X
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

18 helmi - 25 helmi
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Volkswagen Golf SportWagen
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Chevrolet Spark
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

25 €/pvä

6 tammi - 14 tammi
Skoda Octavia
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

6 tammi - 14 tammi
Toyota Aygo

Italia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Italiassa on hyvä tapa päästä näkemään Italian pittoreskia maaseutua, pikkukaupunkeja ja muita syrjäisiä kohteita. Italialaiset kuskit tykkäävät ajaa nopeasti, mutta eivät ole yleensä aggressiivisia. Kaupunkien historiallisissa keskustoissa kadut ovat usein kapeita, mutkikkaita ja ruuhkaisia. Polkupyörien, moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen kuljettajat saattavat jättää huomiotta liikennemerkit ja muun liikenteen, joten ole varovainen ratissa. Maaseudulla tiet ovat usein kapeita, eikä niissä ole yleensä suojakaiteita. Talvella Pohjois-Italiassa voi esiintyä sumua ja heikkoa näkyvyyttä, ja useimmat autot onkin varustettu sumuvaloilla. Monet liikennesäännöt ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Italiassa on Suomen tavoin esimerkiksi oikeanpuoleinen liikenne. Joillakin kaupunkien lähellä olevilla moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat matalammat kuin voisi odottaa, joten pidä silmällä rajoitusten muutoksia. Puhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -kuulokkeilla. Älä aja alueille, joilla näet ZTL- (Zona Traffico Limitato eli rajoitettu liikenne) tai Area Pedonale -kyltin (vain jalankulkijoille). Näet tällaisia kylttejä usein kaupunkien historiallisissa keskustoissa. Rajoitetun liikenteen alueille ajaminen vaatii erityisluvan. Jos hotellisi sijaitsee tällaisella alueella, voit mahdollisesti saada luvan hotellilta. Italian laki vaatii ajamaan ajovalojen kanssa kaupunkialueiden ulkopuolella myös valoisan aikaan. Jos toinen kuski haluaa ohittaa sinut, tyypillinen merkki on ajovalojen vilkutus tai pikainen tööttäys.

Italiassa on erinomainen vuokra-autotarjonta, ja autovuokraamojen valikoimaa on helppo selata esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus onnistuu Italiassa ongelmitta suomalaisella Italiassa. Autovuokraamot eivät yleensä pyydä EU-maista saapuvilta asiakkailta kansainvälistä ajokorttia, mutta jos Italian poliisi pysäyttää sinut, he haluavat mahdollisesti nähdä sen. Kaiken varalta se olisi siis hyvä hankkia mukaan matkaan. Kansainvälisen ajokortin saaminen ei vaadi ajokoetta. Italian autovuokraamoissa sinulla on oltava mukana myös henkilötodistus, esimerkiksi passi. Italiassa autolla ajamisen alaikäraja on 18 vuotta, mutta autovuokraamot vaativat, että asiakkaan ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Monet vuokraamot veloittavat kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Autonvuokraus Italiassa vaatii lisäksi vastuuvakuutuksen, mutta erilaiset vakuutukset hoituvat kätevästi autovuokraamoiden kautta. Matkailijoiden on mahdollista hankkia myös rajalta niin sanottu Green Card -vakuutus, joka on voimassa 15, 30 tai 45 päivää. Autoa valitessa ja noutaessa, kiinnitä huomiota paitsi auton varusteluun ja hintaan, myös sen kuntoon. Paina merkille, laita ylös ja valokuvaa kaikki naarmut ja lommot autossa ennen kuin ajat sillä pois vuokraamolta. Jälkeenpäin on vaikeaa todistaa, etteivät ne ole syntyneet juuri sinun vuokrajaksosi aikana.

Autonvuokraus Italiassa on hauska tapa ihailla Italian maisemia ja liikkua omalla aikataululla paikasta toiseen. Italiassa on kuitenkin valitettavan helppo jämähtää ruuhkaan. Maan ruuhkaisimpia kaupunkeja ovat esimerkiksi pääkaupunki Rooma, Milano, Napoli, Sardinian pääkaupunki Cagliari ja Sisilian pääkaupunki Palermo, jossa kadut ovat kapeita. Venetsiassa autoilu ei ole kaupunkialueella käytännössä edes mahdollista, sillä liikenne on hyvin rajoitettua. Monissa historiallisissa keskustoissa kannattaa turvautua henkilöautoilun sijaan joukkoliikenteeseen ja kävelyyn. Sardiniassa ei ole ollenkaan moottoriteitä. Sunnuntait usein ovat hyviä pitkien matkojen ajamiseen, sillä Italiassa rekat eivät saa liikennöidä sunnuntaisin moottoritiellä. Kuitenkin kesäisin rannikkotiet ja tiet pohjoisen järville ovat hyvin ruuhkaisia – etenkin sunnuntaisin.

Jos aiot vuokrata auton Italiassa, tulet näkemään, että Italiassa on osa Euroopan kauneimmista teistä. Italialaiset ovat intohimoisia autoilijoita, ja maa on kuuluisa luksusautojen valmistaja. Autonvuokraus Italiassa on erinomainen tapa päästä näkemään maan kaunista luontoa suurkaupunkien ulkopuolella. Jos aiot vuokrata auton, pidä mielessä, että Italian kaunein rannikkotie on Amalfi. Tie kulkee Napolinlahden rantaa pitkin Sorrenton kaupungista Salernoon. Tien ovat alun perin rakentaneet muinaiset roomalaiset, ja se on kaiverrettu rannikkokallioiden sivulle. Tällä tiellä hurmaavat syvät rotkot ja syrjäiset lahdet. Kaarra dramaattisia hiusneulakäännöksiä, jotka kiertävät maalauksellisten Positanon, Ravellon ja Amalfin kylien läpi. Toscanassa voit ajaa Firenzen ja Sienan väliä viehättävällä viinitiellä nimeltä Chianti (Via Chiantigiana). Tie on peräisin 1700-luvulta, ja matkaasi ilahduttavat sypressipuut, viinitarhat, mäet ja kauniit kukkulakylät. Italian Alpeilla on upea tie nimeltä Stelvio Pass (Passo dello Stelvio), joka kulkee Bormion kunnasta Stelvion vuoristosolaan. Dramaattista ja haastavaa tietä pidetään yhtenä maailman upeimmista, ellei jopa upeimpana. Glamourinen vanhanajan tie Via Aurelia on oikea Italian Riviera. Hyväkuntoinen tie kulkee Liguriassa Bordigheran kaupungin ja La Spezian kaupungin välillä. Tämä reitti johdattaa sinut lukuisiin kauniisiin kyliin ja kaupunkeihin, kuten ylelliseen Portofinon lomakeskukseen. Alueella voi ihailla dramaattisia puiden reunustamia kallioita, merinäköaloja ja nauttia hyvistä ravintoloista. Henkeäsalpaavia vuoristomaisemia voit taas katsella Suurella Dolomiittitiellä (Grande Strada delle Dolomiti). Se kulkee Bolzanosta Cortina d'Ampezzoon. Muinaisina aikoina rakennettu tie leikkaa läpi Dolomiittien vuorijonon kauneimmat huiput Italian Alpeilla.


Autonvuokraustarjoukset Italia

Löydä kohteesta Italia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

18 € - 82 €

Kaikki autotyypit

51 € - 143 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Italia on marraskuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Italia on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 129 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Italia on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 73 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 71 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Italia on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 133 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Italia on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 80 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 145 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Italia on tammikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 66 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Italia on syyskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Italia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

19 tammi - 30 tammi
Volkswagen Polo
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

6 tammi - 14 tammi
Opel Adam

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Italia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Venezia Santa Lucia Railway Station6,9 km
Lido13,2 km
Gardaland126,7 km
Nesso Waterfalls251,2 km
San Michele di Pagana277,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion22,9 km
San Michele di Pagana374,7 km
Lido399,0 km
Venezia Santa Lucia Railway Station405,3 km
Gardaland425,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Nesso Waterfalls45,4 km
San Michele di Pagana148,6 km
Gardaland155,7 km
Venezia Santa Lucia Railway Station280,3 km
Lido283,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Italia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Italia

Autonvuokraus Italia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Italia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Italia sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä OptimoRent vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta OptimoRent saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 8 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Italia sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 40 €/päivä.

Goldcar Rental SP on suosituin autovuokraamo kohteessa Italia, jossa 22 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Goldcar Rental SP on myös 16 arvostelua ja pisteitä 6,3 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Italia alueella. Yritykseltä löytyy 751 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Milano on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Milano löytyy myös 41 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Italia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Vuodesta 2019 lähtien Italia on rankattu 49/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Italia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Italia on 0,50‰. Maan Italia eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Italia alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

23 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Economy vieraillessaan Italia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Italia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 16 € päivässä Economy autosta.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Italia 1,66 € per litra. Tietojemme mukaan maan Italia polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,32 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,83 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Aloita matkan suunnittelu - Italia


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Italia. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Italia, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Italia tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Italia.

Kyllä, kohteesta Italia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Italia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.