Autonvuokraus Italia

Autonvuokraus Italia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Italia seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ti 14.12.
Keskipäivä
pe 17.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Italia: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
25 € - 37 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA ITALIA Rooma 14 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Rooma on yleensä halvinta maassa Italia, jossa hinta per yö on keskimäärin 25 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA ITALIA Firenze 26% kalliimpi Kaupungissa Firenze on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Italia maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 37 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: ITALIA Rooma 83% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Rooma kuin mistään muusta alueelta maan Italia sisällä.

Autovuokraamot maassa Italia

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Hertz
282 sijaintia
Rooma 24 €/pvä
Milano 34 €/pvä
Napoli 26 €/pvä
Avis
224 sijaintia
Rooma 30 €/pvä
Milano 125 €/pvä
MAGGIORE
215 sijaintia
Milano 27 €/pvä
Rooma 27 €/pvä
Europcar
204 sijaintia
Rooma 53 €/pvä
Milano 51 €/pvä
Firenze 38 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Italia ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Napoli

22 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Olbia

24 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Pisa

33 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Torino

40 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Palermo

23 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Rooma

30 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Palermo

23 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Olbia

38 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Rooma

49 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Napoli

51 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Pisa

55 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Bari

72 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Venetsia

22 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Pisa

25 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Firenze

79 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Olbia

25 €/päivä
Maasturi

4. suosituin

Rooma

58 €/päivä
Maasturi

5. suosituin

Milano

71 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Torino

38 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Pisa

86 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Milano

99 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Rooma

111 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Alghero

62 €/päivä
Suuri

5. suosituin

Bologna

101 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Alghero

62 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Pisa

103 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Rooma

104 €/päivä
Pakettiauto

3. suosituin

Bologna

94 €/päivä
Pakettiauto

4. suosituin

Milano

65 €/päivä
Pakettiauto

5. suosituin

Venetsia

94 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Italia

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Italia ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Italian ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Italiassa on hyvä tapa päästä näkemään Italian pittoreskia maaseutua, pikkukaupunkeja ja muita syrjäisiä kohteita. Italialaiset kuskit tykkäävät ajaa nopeasti, mutta eivät ole yleensä aggressiivisia. Kaupunkien historiallisissa keskustoissa kadut ovat usein kapeita, mutkikkaita ja ruuhkaisia. Polkupyörien, moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen kuljettajat saattavat jättää huomiotta liikennemerkit ja muun liikenteen, joten ole varovainen ratissa. Maaseudulla tiet ovat usein kapeita, eikä niissä ole yleensä suojakaiteita. Talvella Pohjois-Italiassa voi esiintyä sumua ja heikkoa näkyvyyttä, ja useimmat autot onkin varustettu sumuvaloilla. Monet liikennesäännöt ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Italiassa on Suomen tavoin esimerkiksi oikeanpuoleinen liikenne. Joillakin kaupunkien lähellä olevilla moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat matalammat kuin voisi odottaa, joten pidä silmällä rajoitusten muutoksia. Puhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -kuulokkeilla. Älä aja alueille, joilla näet ZTL- (Zona Traffico Limitato eli rajoitettu liikenne) tai Area Pedonale -kyltin (vain jalankulkijoille). Näet tällaisia kylttejä usein kaupunkien historiallisissa keskustoissa. Rajoitetun liikenteen alueille ajaminen vaatii erityisluvan. Jos hotellisi sijaitsee tällaisella alueella, voit mahdollisesti saada luvan hotellilta. Italian laki vaatii ajamaan ajovalojen kanssa kaupunkialueiden ulkopuolella myös valoisan aikaan. Jos toinen kuski haluaa ohittaa sinut, tyypillinen merkki on ajovalojen vilkutus tai pikainen tööttäys.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Italiassa?

Italiassa on erinomainen vuokra-autotarjonta, ja autovuokraamojen valikoimaa on helppo selata esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus onnistuu Italiassa ongelmitta suomalaisella Italiassa. Autovuokraamot eivät yleensä pyydä EU-maista saapuvilta asiakkailta kansainvälistä ajokorttia, mutta jos Italian poliisi pysäyttää sinut, he haluavat mahdollisesti nähdä sen. Kaiken varalta se olisi siis hyvä hankkia mukaan matkaan. Kansainvälisen ajokortin saaminen ei vaadi ajokoetta. Italian autovuokraamoissa sinulla on oltava mukana myös henkilötodistus, esimerkiksi passi. Italiassa autolla ajamisen alaikäraja on 18 vuotta, mutta autovuokraamot vaativat, että asiakkaan ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Monet vuokraamot veloittavat kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Autonvuokraus Italiassa vaatii lisäksi vastuuvakuutuksen, mutta erilaiset vakuutukset hoituvat kätevästi autovuokraamoiden kautta. Matkailijoiden on mahdollista hankkia myös rajalta niin sanottu Green Card -vakuutus, joka on voimassa 15, 30 tai 45 päivää. Autoa valitessa ja noutaessa, kiinnitä huomiota paitsi auton varusteluun ja hintaan, myös sen kuntoon. Paina merkille, laita ylös ja valokuvaa kaikki naarmut ja lommot autossa ennen kuin ajat sillä pois vuokraamolta. Jälkeenpäin on vaikeaa todistaa, etteivät ne ole syntyneet juuri sinun vuokrajaksosi aikana.

Millä Italian alueella on eniten liikennettä?

Autonvuokraus Italiassa on hauska tapa ihailla Italian maisemia ja liikkua omalla aikataululla paikasta toiseen. Italiassa on kuitenkin valitettavan helppo jämähtää ruuhkaan. Maan ruuhkaisimpia kaupunkeja ovat esimerkiksi pääkaupunki Rooma, Milano, Napoli, Sardinian pääkaupunki Cagliari ja Sisilian pääkaupunki Palermo, jossa kadut ovat kapeita. Venetsiassa autoilu ei ole kaupunkialueella käytännössä edes mahdollista, sillä liikenne on hyvin rajoitettua. Monissa historiallisissa keskustoissa kannattaa turvautua henkilöautoilun sijaan joukkoliikenteeseen ja kävelyyn. Sardiniassa ei ole ollenkaan moottoriteitä. Sunnuntait usein ovat hyviä pitkien matkojen ajamiseen, sillä Italiassa rekat eivät saa liikennöidä sunnuntaisin moottoritiellä. Kuitenkin kesäisin rannikkotiet ja tiet pohjoisen järville ovat hyvin ruuhkaisia – etenkin sunnuntaisin.

Mitkä ovat Italian parhaat luonnonkauniit tiet?

Jos aiot vuokrata auton Italiassa, tulet näkemään, että Italiassa on osa Euroopan kauneimmista teistä. Italialaiset ovat intohimoisia autoilijoita, ja maa on kuuluisa luksusautojen valmistaja. Autonvuokraus Italiassa on erinomainen tapa päästä näkemään maan kaunista luontoa suurkaupunkien ulkopuolella. Jos aiot vuokrata auton, pidä mielessä, että Italian kaunein rannikkotie on Amalfi. Tie kulkee Napolinlahden rantaa pitkin Sorrenton kaupungista Salernoon. Tien ovat alun perin rakentaneet muinaiset roomalaiset, ja se on kaiverrettu rannikkokallioiden sivulle. Tällä tiellä hurmaavat syvät rotkot ja syrjäiset lahdet. Kaarra dramaattisia hiusneulakäännöksiä, jotka kiertävät maalauksellisten Positanon, Ravellon ja Amalfin kylien läpi. Toscanassa voit ajaa Firenzen ja Sienan väliä viehättävällä viinitiellä nimeltä Chianti (Via Chiantigiana). Tie on peräisin 1700-luvulta, ja matkaasi ilahduttavat sypressipuut, viinitarhat, mäet ja kauniit kukkulakylät. Italian Alpeilla on upea tie nimeltä Stelvio Pass (Passo dello Stelvio), joka kulkee Bormion kunnasta Stelvion vuoristosolaan. Dramaattista ja haastavaa tietä pidetään yhtenä maailman upeimmista, ellei jopa upeimpana. Glamourinen vanhanajan tie Via Aurelia on oikea Italian Riviera. Hyväkuntoinen tie kulkee Liguriassa Bordigheran kaupungin ja La Spezian kaupungin välillä. Tämä reitti johdattaa sinut lukuisiin kauniisiin kyliin ja kaupunkeihin, kuten ylelliseen Portofinon lomakeskukseen. Alueella voi ihailla dramaattisia puiden reunustamia kallioita, merinäköaloja ja nauttia hyvistä ravintoloista. Henkeäsalpaavia vuoristomaisemia voit taas katsella Suurella Dolomiittitiellä (Grande Strada delle Dolomiti). Se kulkee Bolzanosta Cortina d'Ampezzoon. Muinaisina aikoina rakennettu tie leikkaa läpi Dolomiittien vuorijonon kauneimmat huiput Italian Alpeilla.

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Italia?

Maan Italia sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä GREEN MOTION vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta GREEN MOTION saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 10 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Italia sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 30 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Italia?

Sixt on suosituin autovuokraamo kohteessa Italia, jossa 17 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Sixt on myös 155 arvostelua ja pisteitä 7,2 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Italia?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Italia alueella. Yritykseltä löytyy 717 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Milano on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Milano löytyy myös 39 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Italia?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Italia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Italia?

Vuodesta 2019 lähtien Italia on rankattu 49/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Italia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Italia?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Italia on 0,50‰. Maan Italia eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Italia alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Italia?

18 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Mini vieraillessaan Italia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokraautotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Italia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 12 € päivässä Mini autosta.

Kuinka paljon maassa Italia maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Italia 1,74 € per litra. Tietojemme mukaan maan Italia polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,30 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,33 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.

Autonvuokraus Italia
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00