Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Italiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Italiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
1. March — 8. March
Milano, Milano, Italia
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Italia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Italia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Italia?

Maan Italia sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 2 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Italia sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 32 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Italia?

Goldcar Rental SP on suosituin autovuokraamo kohteessa Italia, jossa 29 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Goldcar Rental SP on myös 1 arvostelu ja pisteitä 7,6 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Italia?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Italia alueella. Yritykseltä löytyy 570 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Milano on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Milano löytyy myös 35 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Italia?

33 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Italia tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Italia vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 34 € päivässä Edullinen autosta.

Parhaat tarjoukset Italia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Italia
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen up!
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Opel Adam
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Ford Ka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Opel Astra
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Ford Ka
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

28 Feb - 6 Mar
Ford Fiesta
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 3 Mar
Volkswagen Golf SportWagen

Italia autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Italian ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Italiassa on hyvä tapa päästä näkemään Italian pittoreskia maaseutua, pikkukaupunkeja ja muita syrjäisiä kohteita. Italialaiset kuskit tykkäävät ajaa nopeasti, mutta eivät ole yleensä aggressiivisia. Kaupunkien historiallisissa keskustoissa kadut ovat usein kapeita, mutkikkaita ja ruuhkaisia. Polkupyörien, moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen kuljettajat saattavat jättää huomiotta liikennemerkit ja muun liikenteen, joten ole varovainen ratissa. Maaseudulla tiet ovat usein kapeita, eikä niissä ole yleensä suojakaiteita. Talvella Pohjois-Italiassa voi esiintyä sumua ja heikkoa näkyvyyttä, ja useimmat autot onkin varustettu sumuvaloilla. Monet liikennesäännöt ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Italiassa on Suomen tavoin esimerkiksi oikeanpuoleinen liikenne. Joillakin kaupunkien lähellä olevilla moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat matalammat kuin voisi odottaa, joten pidä silmällä rajoitusten muutoksia. Puhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -kuulokkeilla. Älä aja alueille, joilla näet ZTL- (Zona Traffico Limitato eli rajoitettu liikenne) tai Area Pedonale -kyltin (vain jalankulkijoille). Näet tällaisia kylttejä usein kaupunkien historiallisissa keskustoissa. Rajoitetun liikenteen alueille ajaminen vaatii erityisluvan. Jos hotellisi sijaitsee tällaisella alueella, voit mahdollisesti saada luvan hotellilta. Italian laki vaatii ajamaan ajovalojen kanssa kaupunkialueiden ulkopuolella myös valoisan aikaan. Jos toinen kuski haluaa ohittaa sinut, tyypillinen merkki on ajovalojen vilkutus tai pikainen tööttäys.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Italiassa?

Italiassa on erinomainen vuokra-autotarjonta, ja autovuokraamojen valikoimaa on helppo selata esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus onnistuu Italiassa ongelmitta suomalaisella Italiassa. Autovuokraamot eivät yleensä pyydä EU-maista saapuvilta asiakkailta kansainvälistä ajokorttia, mutta jos Italian poliisi pysäyttää sinut, he haluavat mahdollisesti nähdä sen. Kaiken varalta se olisi siis hyvä hankkia mukaan matkaan. Kansainvälisen ajokortin saaminen ei vaadi ajokoetta. Italian autovuokraamoissa sinulla on oltava mukana myös henkilötodistus, esimerkiksi passi. Italiassa autolla ajamisen alaikäraja on 18 vuotta, mutta autovuokraamot vaativat, että asiakkaan ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Monet vuokraamot veloittavat kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Autonvuokraus Italiassa vaatii lisäksi vastuuvakuutuksen, mutta erilaiset vakuutukset hoituvat kätevästi autovuokraamoiden kautta. Matkailijoiden on mahdollista hankkia myös rajalta niin sanottu Green Card -vakuutus, joka on voimassa 15, 30 tai 45 päivää. Autoa valitessa ja noutaessa, kiinnitä huomiota paitsi auton varusteluun ja hintaan, myös sen kuntoon. Paina merkille, laita ylös ja valokuvaa kaikki naarmut ja lommot autossa ennen kuin ajat sillä pois vuokraamolta. Jälkeenpäin on vaikeaa todistaa, etteivät ne ole syntyneet juuri sinun vuokrajaksosi aikana.

Millä Italian alueella on eniten liikennettä?

Autonvuokraus Italiassa on hauska tapa ihailla Italian maisemia ja liikkua omalla aikataululla paikasta toiseen. Italiassa on kuitenkin valitettavan helppo jämähtää ruuhkaan. Maan ruuhkaisimpia kaupunkeja ovat esimerkiksi pääkaupunki Rooma, Milano, Napoli, Sardinian pääkaupunki Cagliari ja Sisilian pääkaupunki Palermo, jossa kadut ovat kapeita. Venetsiassa autoilu ei ole kaupunkialueella käytännössä edes mahdollista, sillä liikenne on hyvin rajoitettua. Monissa historiallisissa keskustoissa kannattaa turvautua henkilöautoilun sijaan joukkoliikenteeseen ja kävelyyn. Sardiniassa ei ole ollenkaan moottoriteitä. Sunnuntait usein ovat hyviä pitkien matkojen ajamiseen, sillä Italiassa rekat eivät saa liikennöidä sunnuntaisin moottoritiellä. Kuitenkin kesäisin rannikkotiet ja tiet pohjoisen järville ovat hyvin ruuhkaisia – etenkin sunnuntaisin.

Mitkä ovat Italian parhaat luonnonkauniit tiet?

Jos aiot vuokrata auton Italiassa, tulet näkemään, että Italiassa on osa Euroopan kauneimmista teistä. Italialaiset ovat intohimoisia autoilijoita, ja maa on kuuluisa luksusautojen valmistaja. Autonvuokraus Italiassa on erinomainen tapa päästä näkemään maan kaunista luontoa suurkaupunkien ulkopuolella. Jos aiot vuokrata auton, pidä mielessä, että Italian kaunein rannikkotie on Amalfi. Tie kulkee Napolinlahden rantaa pitkin Sorrenton kaupungista Salernoon. Tien ovat alun perin rakentaneet muinaiset roomalaiset, ja se on kaiverrettu rannikkokallioiden sivulle. Tällä tiellä hurmaavat syvät rotkot ja syrjäiset lahdet. Kaarra dramaattisia hiusneulakäännöksiä, jotka kiertävät maalauksellisten Positanon, Ravellon ja Amalfin kylien läpi. Toscanassa voit ajaa Firenzen ja Sienan väliä viehättävällä viinitiellä nimeltä Chianti (Via Chiantigiana). Tie on peräisin 1700-luvulta, ja matkaasi ilahduttavat sypressipuut, viinitarhat, mäet ja kauniit kukkulakylät. Italian Alpeilla on upea tie nimeltä Stelvio Pass (Passo dello Stelvio), joka kulkee Bormion kunnasta Stelvion vuoristosolaan. Dramaattista ja haastavaa tietä pidetään yhtenä maailman upeimmista, ellei jopa upeimpana. Glamourinen vanhanajan tie Via Aurelia on oikea Italian Riviera. Hyväkuntoinen tie kulkee Liguriassa Bordigheran kaupungin ja La Spezian kaupungin välillä. Tämä reitti johdattaa sinut lukuisiin kauniisiin kyliin ja kaupunkeihin, kuten ylelliseen Portofinon lomakeskukseen. Alueella voi ihailla dramaattisia puiden reunustamia kallioita, merinäköaloja ja nauttia hyvistä ravintoloista. Henkeäsalpaavia vuoristomaisemia voit taas katsella Suurella Dolomiittitiellä (Grande Strada delle Dolomiti). Se kulkee Bolzanosta Cortina d'Ampezzoon. Muinaisina aikoina rakennettu tie leikkaa läpi Dolomiittien vuorijonon kauneimmat huiput Italian Alpeilla.


Autonvuokraustarjoukset Italia

Löydä kohteesta Italia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

15 € - 51 €

Kaikki autotyypit

22 € - 83 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 29 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Italia on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 61 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Italia on marraskuuta. Hinta on 89 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 102 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Italia on tammikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Italia on helmikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 129 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Italia on maaliskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 87 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 61 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Italia pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 121 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Italia on tammikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 58 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Italia on 52 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Italia on syyskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Italia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Italia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen up!
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

27 Feb - 5 Mar
Opel Adam
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

11 Mar - 18 Mar
Toyota Aygo

Italia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Italia

Sunnycars

570 sijaintia

Free2Move

347 sijaintia

DRIVALIA

318 sijaintia

keddy by Europcar

307 sijaintia

Hertz

305 sijaintia

Leasys Rent

292 sijaintia

MAGGIORE

269 sijaintia

Avis

236 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Italia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion22,9 km
San Michele di Pagana374,7 km
Lido399,0 km
Venezia Santa Lucia Railway Station405,3 km
Gardaland425,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano40,4 km
Nesso Waterfalls45,4 km
San Michele di Pagana148,6 km
Gardaland155,7 km
Venezia Santa Lucia Railway Station280,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano46,2 km
Nesso Waterfalls49,9 km
Gardaland82,3 km
San Michele di Pagana153,0 km
Venezia Santa Lucia Railway Station205,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Italia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Italia
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza dei Cinquecento, 90, Rome, Italy

0,8 km kaupungin keskustasta

Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, Rome, Italy

2,5 km kaupungin keskustasta

Hi! Ostello Milano

Hi! Ostello Milano

Via Martino Bassi 2 (Pedonale), Milan, Milano, Italy

4,3 km kaupungin keskustasta

Idea Hotel Milano San Siro

Idea Hotel Milano San Siro

Via Airaghi Gaetano, 125, Milan, Milano, Italy

8,7 km kaupungin keskustasta

Hilton Lake Como

Hilton Lake Como

Via Borgo Vico 241, Como, Como, Italy

2,0 km kaupungin keskustasta

Palace Hotel

Palace Hotel

Lungo Lario Trieste, 16, Como, Como, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Augusta Lucilla Palace

Augusta Lucilla Palace

Via Massimo D'Azeglio, 24, Rome, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

hu Roma Camping In Town

hu Roma Camping In Town

Rooma, Italia

7,7 km kaupungin keskustasta

c-hotels Club House Roma

c-hotels Club House Roma

Via Andrea Alciato 14-16, Rome, Italy

5,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Cristoforo Colombo

Hotel Cristoforo Colombo

Via Cristoforo Colombo 710, Rome, Italy

10,4 km kaupungin keskustasta

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Via Alberto Cadlolo 101, Rome, Italy

4,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Principe

Hotel Principe

Rio Tera Lista De Spagna, 146, Venice, Veneto, Italy

0,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

Via Senigallia 6, Milan, Milano, Italy

7,7 km kaupungin keskustasta

NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milan, Milano, Italy

0,7 km kaupungin keskustasta

Ibis Milano Centro

Ibis Milano Centro

Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan, Milano, Italy

1,9 km kaupungin keskustasta

Glam Milano

Glam Milano

Piazza Duca D'Aosta 4/6, Milan, Milano, Italy

2,5 km kaupungin keskustasta

Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, Rome, Italy

4,2 km kaupungin keskustasta

Voco Venice Mestre - The Quid

Voco Venice Mestre - The Quid

Via Terraglio 15, Venice, Veneto, Italy

11,1 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Italia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Italia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Italia?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Italia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Italia?

Vuodesta 2019 lähtien Italia on rankattu 49/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Italia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Italia?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Italia on 0,50‰. Maan Italia eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Italia alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kuinka paljon maassa Italia maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Italia 1,84 € per litra. Tietojemme mukaan maan Italia polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Kuwait bensa maksaa halvimmillaan 0,32 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,89 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Italia hinnat?

autoa Italia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Italia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Italia osiossa on 6 189 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Italia?

Eri maissa, myös kohteessa Italia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Italia?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Italia. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Italia?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Italia. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Italia?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Italia, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Italia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Italia tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Italia momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Italia.

Löytyykö kohteesta Italia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Italia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Italia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Italia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Italia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Italia


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Italiassa
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.