Autonvuokraukset kohteessa Vaasa, Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Vaasa, Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vaasa, Suomi
5. Desember — 12. Desember
Vaasa, Suomi
ti. 5/12
Keskipäivä
ti. 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Vaasa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Vaasa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Vaasa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Vaasa löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 27 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Vaasa on 28 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Vaasa?

Opel Vivaro ja Volkswagen up! automallit kaupungissa Vaasa ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Opel Vivaro vuokrahinnat kaupungissa Vaasa voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 149 €/päivä ja alhaisimmillaan 141 €/päivä. Volkswagen up! vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 54 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 27 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Vaasa, Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Vaasa, Pohjanmaa
Edullinen72 €/pvä
Pienikokoinen69 €/pvä
Mini69 €/pvä
Pienikokoinen farmari82 €/pvä
Vuokraamon valinta93 €/pvä
Pienikokoinen maasturi203 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Vaasa autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Vaasassa?

Auton vuokraus Vaasassa on yleensä mahdollista kaikille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan yli vuoden. Vaikka auton vuokraukselle ei valtaosassa vuokraamoja ole tarkkaa ikärajaa, ei vuokraaminen siis käytännössä ole yleensä mahdollista alle 19-vuotiaille kuskeille. Vuokrauksen ehdot vaihtelevat vuokraamoittain, mutta valtaosa Vaasan vuokraamoista perii alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Osa vuokraamoista pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä seniorikuskeilta. Edullista vuokra-autoa etsivän nuoren kuskin kannattaa laittaa vuokraamot hintavertailuun, sillä vuokrahinnoissa ja nuorilta kuskeilta perittävissä lisämaksuissa voi olla suuriakin eroja.

Tärkeää tietoa Vaasan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Noin 67 000 asukkaan Vaasa on rauhallinen kaupunki Länsi-Suomessa, Pohjanlahden rannikolla. Kaupungin liikennekulttuurissa ei ole merkittäviä eroja muihin Suomen kaupunkeihin verrattuna. Liikenne on kaupungissa yleensä sujuvaa, eikä muissa suomalaiskaupungeissa ajaneilla kuskeilla ole Vaasan teillä yleensä huolen aihetta. Jos käytössäsi on GPS, kaupunginosasta toiseen liikkuminen sujuu todennäköisesti ongelmitta. Reittejä suunnitellessa ota huomioon, että Vaasan keskustan läpi kulkee rautatie, jonka yli pääse kulkemaan vain parissa kohdassa. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella pääosin 40 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolella rajoitus on, kuten muuallakin Suomessa, moottoriteillä 100–120 ja muilla teillä 80 kilometriä tunnissa, vuodenajasta riippuen. Vaasan talvet ovat lauhempia kuin esimerkiksi Pohjois-Suomessa, mutta talvisin tiet voivat silti olla jäisiä ja lumisia. Pohjanlahden rannikolla myös voimakkaat tuulet ovat mahdollisia. Ota siis talviaikaan huomioon sopiva tilannenopeus. Varmista myös, että vuokra-autoosi on tarpeen tullen saatavilla nasta- tai kitkarenkaat.

Minne voin pysäköidä Vaasassa?

Auton vuokraus Vaasassa on hyvä vaihtoehto aktiivisille matkailijoille, eikä vuokrausta kannata empiä parkkeerausmahdollisuuksien puutteen vuoksi. Keskustassa maksullista pysäköintitilaa on runsaasti, ja keskustan ulkopuolelta voi puolestaan löytää helposti ilmaisia parkkipaikkoja. Ydinkeskustassa pysäköinti on helppoa esimerkiksi keskeisessä ToriParkissa. Kadunvarsien parkkipaikat on jaettu kaupunkialueella neljään vyöhykkeeseen, joista jokaisella on oma hinnoittelunsa. Tuntitaksa vaihtelee noin 0,50–2 euron välillä. Esimerkiksi nelosvyöhykkeellä parkkeerauksen hinta on vain noin 2 euroa vuorokaudelta. Koska monet Vaasan hotellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen tai hyvin edullisen parkkeerausmahdollisuuden, joten muista kysyä pysäköintimahdollisuutta myös majapaikastasi.

Nähtävyyksiä Vaasassa ja sen lähellä

Vaasa sijaitsee saaristomeren äärellä, joten alueella on hyvät mahdollisuudet luontomatkailuun. Auton vuokraus Vaasassa kannattaa, sillä omalla autolla pääset kätevästi ja joustavasti myös syrjäisemmille alueille. Vaasan keskustassa autoa ei välttämättä tarvitse, sillä hotellit, palvelut ja nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Lapsiperheiden suosikkikohde on Tropiclandia-kylpylä, joka sijaitsee Vaskiluodon saarella. Saarelle pääsee kätevästi autolla, ja kylpylävieraille on tarjolla ilmainen parkkialue. Jos olet luonnon ystävä, vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi Bergön luontopolulle, joka kulkee Vaasan tuntumassa. Tutki myös rannikkoalueen uimapaikkoja, ja suuntaa uintiretkelle esimerkiksi Korsnäsiin. Mikäli kirkot kiinnostavat, piipahda läheisessä Isokyrössä ja keskiaikaisessa Isonkyrön Vanhassa Kirkossa. Alueen juurista kiinnostuneille hyviä kohteita ovat Maalahdessa sijaitseva Brinkenin kotiseutumuseo, ja myös Vaasan oma Bragen ulkomuseo on vierailun arvoinen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Sopiva vuokra-auton vakuutus riippuu ennen kokemuksestasi ja varmuudestasi kuskina. Vaasassa vuokra-autoihin sisältyy lähes aina vakuutus, joka korvaa auton vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus, joka voi olla korkeimmillaan jopa tuhansia euroja – vahingosta ja vuokraamosta riippuen. Omavastuuosuuden voit kuitenkin pienentää tai jopa kokonaan poistaa maksamalla lisämaksun tai -vakuutuksen. Jos olet autoillut vähän tai Vaasan seudun tuntemattomat tiet jännittävät, voi lisävakuutuksen hankkiminen olla hyvä vaihtoehto. Vertaile vakuutusten sisältöjä ja lisävakuutuksen hintoja, sillä ne vaihtelevat vuokraamoittain. Selvitä myös, sisältyykö vakuutukseesi kolmansille osapuolille tapahtuvat vahingot vai onko vakuutus niitä varten hankittava erikseen. Lisävakuutukset nostavat usein auton vuokrauksen hintaa, mutta vahingon sattuessa lisäturva maksaa itsensä takaisin.

Mistä auton nouto ja palautus Vaasassa onnistuu?

Auton vuokraaminen on Vaasassa helppoa etenkin kaupungin lentoasemalla ja keskustassa. Mikäli matkustat Vaasaan lentäen, vuokra-auton saat kätevimmin mukaan heti lentokentältä. Muista kuitenkin varata auto etukäteen, sillä osa vuokraamoista palvelee vain etukäteisvarauksen tehneitä asiakkaita. 24h-palvelua lentokentällä ei siis auton vuokraajille automaattisesti ole. Voit saada lentokentällä auton esimerkiksi Scandia Rentiltä, Hertziltä tai Europcarilta. Keskustassa auton vuokrauksesta kiinnostuneita palvelevat puolestaan muun muassa Scandia Rent, Avis ja Europcar. Vuokraamot sijaitsevat pääosin Vaasan rautatieaseman tuntumassa. Voit noutaa vuokra-autosi suoraan valitsemaltasi autovuokraamolta. Monet vuokraamot toimittavat lisämaksusta auton myös muuhun kuin pyytämääsi osoitteeseen. Kysy vuokraamolta auton mahdollisista palautuspaikoista. Jos et halua maksaa ekstraa, palautus on yleensä tehtävä samaan paikkaan, mistä auto on noudettu. Voit myös sopia, että vuokrayhtiö noutaa autosi lisämaksua vastaan.


Autonvuokraustarjoukset Vaasa, Pohjanmaa

Löydä kohteesta Vaasa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

48 € - 125 €

Kaikki autotyypit

53 € - 199 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 63 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Vaasa, Suomen on helmikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vaasa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vaasa pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 101 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Vaasa, Suomen on joulukuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vaasa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 118 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Vaasa, Suomen on syyskuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 98 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vaasa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 82 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Vaasa, Suomen on marraskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 73 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vaasa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vaasa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 142 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Vaasa, Suomen on lokakuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 134 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Vaasa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

69 €/pvä

12 des. - 14 des.
Volkswagen Golf
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

69 €/pvä

12 des. - 14 des.
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

72 €/pvä

12 des. - 14 des.
Opel Corsa

Vaasa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vaasa, Pohjanmaa

Sunnycars

4 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Vaasa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Vaasa

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Intermediate, Economy, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

62 €

Suosituin malli

Class Economy Car
Suosituin Vaasa autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Vaasa viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Economy, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Vaasa on 62 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 84 €/pvä.
Kohteen Vaasa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Economy Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Vivaro.

Vuokraa auto läheltä kohteen Vaasa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vaasa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Vaasa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vaasa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Vaasa, Suomi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Vaasa on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Vaasa ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Vaasa, Suomi kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Vaasa kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 0 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Vaasa samanlainen kuin muualla Pohjanmaa alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Vaasa road triplle alueelle Pohjanmaa tai sitä ympäröiville alueille kuukauden marraskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 0 °C ja sademäärän vastaavasti 50 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Vaasa hinnat?

autoa Vaasa hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Vaasa?

marraskuuta 2023 alkaen 23 toimijaa on valittavissa autoa Vaasa osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Vaasa?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Vaasa. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Vaasa?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Vaasa. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Vaasa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Vaasa käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Vaasa?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Vaasa helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Vaasa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Vaasa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Vaasa momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Vaasa.

Löytyykö kohteesta Vaasa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Vaasa autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Vaasa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Vaasa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vaasa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.