Autonvuokraukset kohteessa Vaasa, Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Vaasa, Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vaasa, Suomi
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Vaasa, Suomi
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Vaasa, Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Vaasa, Pohjanmaa
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

67 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

52 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

76 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

67 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series
BMW X1
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

140 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
BMW X1
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

60 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Mitsubishi Colt
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

83 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Toyota Avensis Touring Sports
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Mercedes-Benz A-Class

Autonvuokraustarjoukset Vaasa, Pohjanmaa

Löydä kohteesta Vaasa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

49 € - 67 €

Kaikki autotyypit

50 € - 177 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 38 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Vaasa, Suomen on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vaasa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vaasa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vaasa, Suomen on 49 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Vaasa, Suomen on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vaasa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vaasa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Vaasa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

52 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Kia Forte
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Kia Forte

Vaasa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vaasa, Pohjanmaa
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Vaasa autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Vaasassa on yleensä mahdollista kaikille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan yli vuoden. Vaikka auton vuokraukselle ei valtaosassa vuokraamoja ole tarkkaa ikärajaa, ei vuokraaminen siis käytännössä ole yleensä mahdollista alle 19-vuotiaille kuskeille. Vuokrauksen ehdot vaihtelevat vuokraamoittain, mutta valtaosa Vaasan vuokraamoista perii alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Osa vuokraamoista pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä seniorikuskeilta. Edullista vuokra-autoa etsivän nuoren kuskin kannattaa laittaa vuokraamot hintavertailuun, sillä vuokrahinnoissa ja nuorilta kuskeilta perittävissä lisämaksuissa voi olla suuriakin eroja.

Noin 67 000 asukkaan Vaasa on rauhallinen kaupunki Länsi-Suomessa, Pohjanlahden rannikolla. Kaupungin liikennekulttuurissa ei ole merkittäviä eroja muihin Suomen kaupunkeihin verrattuna. Liikenne on kaupungissa yleensä sujuvaa, eikä muissa suomalaiskaupungeissa ajaneilla kuskeilla ole Vaasan teillä yleensä huolen aihetta. Jos käytössäsi on GPS, kaupunginosasta toiseen liikkuminen sujuu todennäköisesti ongelmitta. Reittejä suunnitellessa ota huomioon, että Vaasan keskustan läpi kulkee rautatie, jonka yli pääse kulkemaan vain parissa kohdassa. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella pääosin 40 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolella rajoitus on, kuten muuallakin Suomessa, moottoriteillä 100–120 ja muilla teillä 80 kilometriä tunnissa, vuodenajasta riippuen. Vaasan talvet ovat lauhempia kuin esimerkiksi Pohjois-Suomessa, mutta talvisin tiet voivat silti olla jäisiä ja lumisia. Pohjanlahden rannikolla myös voimakkaat tuulet ovat mahdollisia. Ota siis talviaikaan huomioon sopiva tilannenopeus. Varmista myös, että vuokra-autoosi on tarpeen tullen saatavilla nasta- tai kitkarenkaat.

Auton vuokraus Vaasassa on hyvä vaihtoehto aktiivisille matkailijoille, eikä vuokrausta kannata empiä parkkeerausmahdollisuuksien puutteen vuoksi. Keskustassa maksullista pysäköintitilaa on runsaasti, ja keskustan ulkopuolelta voi puolestaan löytää helposti ilmaisia parkkipaikkoja. Ydinkeskustassa pysäköinti on helppoa esimerkiksi keskeisessä ToriParkissa. Kadunvarsien parkkipaikat on jaettu kaupunkialueella neljään vyöhykkeeseen, joista jokaisella on oma hinnoittelunsa. Tuntitaksa vaihtelee noin 0,50–2 euron välillä. Esimerkiksi nelosvyöhykkeellä parkkeerauksen hinta on vain noin 2 euroa vuorokaudelta. Koska monet Vaasan hotellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen tai hyvin edullisen parkkeerausmahdollisuuden, joten muista kysyä pysäköintimahdollisuutta myös majapaikastasi.

Vaasa sijaitsee saaristomeren äärellä, joten alueella on hyvät mahdollisuudet luontomatkailuun. Auton vuokraus Vaasassa kannattaa, sillä omalla autolla pääset kätevästi ja joustavasti myös syrjäisemmille alueille. Vaasan keskustassa autoa ei välttämättä tarvitse, sillä hotellit, palvelut ja nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Lapsiperheiden suosikkikohde on Tropiclandia-kylpylä, joka sijaitsee Vaskiluodon saarella. Saarelle pääsee kätevästi autolla, ja kylpylävieraille on tarjolla ilmainen parkkialue. Jos olet luonnon ystävä, vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi Bergön luontopolulle, joka kulkee Vaasan tuntumassa. Tutki myös rannikkoalueen uimapaikkoja, ja suuntaa uintiretkelle esimerkiksi Korsnäsiin. Mikäli kirkot kiinnostavat, piipahda läheisessä Isokyrössä ja keskiaikaisessa Isonkyrön Vanhassa Kirkossa. Alueen juurista kiinnostuneille hyviä kohteita ovat Maalahdessa sijaitseva Brinkenin kotiseutumuseo, ja myös Vaasan oma Bragen ulkomuseo on vierailun arvoinen.

Sopiva vuokra-auton vakuutus riippuu ennen kokemuksestasi ja varmuudestasi kuskina. Vaasassa vuokra-autoihin sisältyy lähes aina vakuutus, joka korvaa auton vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus, joka voi olla korkeimmillaan jopa tuhansia euroja – vahingosta ja vuokraamosta riippuen. Omavastuuosuuden voit kuitenkin pienentää tai jopa kokonaan poistaa maksamalla lisämaksun tai -vakuutuksen. Jos olet autoillut vähän tai Vaasan seudun tuntemattomat tiet jännittävät, voi lisävakuutuksen hankkiminen olla hyvä vaihtoehto. Vertaile vakuutusten sisältöjä ja lisävakuutuksen hintoja, sillä ne vaihtelevat vuokraamoittain. Selvitä myös, sisältyykö vakuutukseesi kolmansille osapuolille tapahtuvat vahingot vai onko vakuutus niitä varten hankittava erikseen. Lisävakuutukset nostavat usein auton vuokrauksen hintaa, mutta vahingon sattuessa lisäturva maksaa itsensä takaisin.

Auton vuokraaminen on Vaasassa helppoa etenkin kaupungin lentoasemalla ja keskustassa. Mikäli matkustat Vaasaan lentäen, vuokra-auton saat kätevimmin mukaan heti lentokentältä. Muista kuitenkin varata auto etukäteen, sillä osa vuokraamoista palvelee vain etukäteisvarauksen tehneitä asiakkaita. 24h-palvelua lentokentällä ei siis auton vuokraajille automaattisesti ole. Voit saada lentokentällä auton esimerkiksi Scandia Rentiltä, Hertziltä tai Europcarilta. Keskustassa auton vuokrauksesta kiinnostuneita palvelevat puolestaan muun muassa Scandia Rent, Avis ja Europcar. Vuokraamot sijaitsevat pääosin Vaasan rautatieaseman tuntumassa. Voit noutaa vuokra-autosi suoraan valitsemaltasi autovuokraamolta. Monet vuokraamot toimittavat lisämaksusta auton myös muuhun kuin pyytämääsi osoitteeseen. Kysy vuokraamolta auton mahdollisista palautuspaikoista. Jos et halua maksaa ekstraa, palautus on yleensä tehtävä samaan paikkaan, mistä auto on noudettu. Voit myös sopia, että vuokrayhtiö noutaa autosi lisämaksua vastaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Vaasa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vaasa

Autonvuokraus Vaasa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vaasa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokraamo kaupungissa Vaasa on keddy by Europcar, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 40 € 2 toimipisteissä kaupungissa Vaasa. Halvin keddy by Europcar tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Vaasa on 30 €.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Vaasa on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Vaasa ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Vaasa kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 8 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Vaasa road triplle alueelle Pohjanmaa tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 8 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Vaasa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Vaasa

Aloita matkan suunnittelu - Vaasa


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Vaasa käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Vaasa helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Vaasa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Vaasa.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Vaasa autonvuokrauksissa.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Vaasa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.