Autonvuokraukset Unkarissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Unkarissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Budapest, Unkari
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Budapest, Unkari
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Unkari autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Unkari
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Mitsubishi Colt
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

93 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Daewoo Leganza
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

72 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Avensis Touring Sports
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

58 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
BMW 3 Series
Opel Combo
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

251 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Opel Combo
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Kia Forte
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Renault Mégane

Autonvuokraustarjoukset Unkari

Löydä kohteesta Unkari juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 86 €

Kaikki autotyypit

17 € - 113 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Unkari on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Unkari. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Unkari Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Unkari on marraskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Unkari. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Unkari Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Kia Forte
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Renault Mégane

Unkari autonvuokraustiedot

Unkarissa ajotiet ovat hyvässä kunnossa, joten autoilu on täydellinen tapa tutustua maahan. Autonvuokraus on Unkarissa varsin yksinkertaista, sillä maan ajosäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Moottoriteillä ajamiseen on hankittava erillinen tarra, eli vignette, joka on voimassa joko 10 päivää tai yhden kuukauden. Tarroja voit ostaa lähes jokaiselta huoltoasemalta, internetistä tai kännykkään ladattavan sovelluksen kautta. Myös autovuokraamot auttavat vignetteen liittyvässä ohjeistuksessa. Autojen ohitus tapahtuu Unkarissa aina vasemmalta puolelta, ja julkisilla liikennevälineillä on aina etuajo-oikeus liikenteessä. Busseille sekä raitiovaunuille on aina annettava tilaa. Myös oikealta tulevia autoja tulee väistää. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on maassa kiellettyä. Unkarilla on täysi nollatoleranssi rattijuopumuksesta, joten ravintolassa ei tule ottaa yhtäkään olutta illallisen kanssa, mikäli aikomuksena on istua sen jälkeen rattiin. Turvavyöt ovat pakollisia kuljettajalle sekä kaikilla matkustajilla. Ilman turvavyötä matkustamisesta voivat saada sakon yhtä lailla kuski kuin matkustajatkin.

Jos haluat vuokrata auton Unkarissa, sinun on oltava vähintään 21- vuotias. Autonvuokraus Unkarissa edellyttää, että kansallinen ajokorttisi on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäksi sinulla on hyvä olla myös kansainvälinen ajokortti. Myös passin on oltava mukana sekä autovuokraamossa että tien päälle. Autossa on oltava lisäksi rekisteröinti- ja vakuutustodistukset – tarvitset näitä, jos poliisi jostain syystä pysäyttää sinut. Unkarin laissa on määritelty tietyt tavarat, joiden on aina oltava jokaisessa autossa. Nämä ovat varoituskolmio, ensiapupakkaus ja joukko varalamppuja ja heijasteliivi. Myös sammutinta suositellaan varusteeksi. Ennen kuin hyppäät vuokra-autoon ja lähdet ajamaan, on hyvä tarkistaa, että kaikki tarpeelliset varusteet sekä rekisteröinti- ja vakuutustodistukset ovat matkassa. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus on pakollinen vuokra-autoilijoille. Kattava vakuutus onkin tarpeen, jos autolle, siinä matkustaville tai kolmansille osapuolille aiheutuu vahinkoa kolari- tai onnettomuustilanteissa. Vuokra-autojen ja autovuokraamoiden vertailu kannattaa, sillä joissakin vuokrapaketeissa vakuutus sisältyy autovuokran hintaan. Halvat vuokra-autot kannattaa varata ennakkoon, sillä näin saat auton yleensä edullisemmin kuin paikan päältä Unkarista. Voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja kätevästi esimerkiksi momondon kautta.

Unkarissa liikenne on ehdottomasti vilkkainta pääkaupungissa Budapestissä. Kaupungin liikennettä voidaan kuvata kiireiseksi ja usein ruuhkaiseksi. Kaupungissa on paljon arvaamattomia kuljettajia, jotka esimerkiksi vaihtavat yllättäen kaistaa. Pidä siis varasi ruuhkissa ja säilytä turvavälit. Keskustan liikenneruuhkat ja pysäköinnin vaikeus ovat Budapestin isoimpia ongelmia. Pysäköintialueet ovat yleensä maksullisia, joten älä unohda laittaa rahaa mittariin pysäköidessäsi vuokra-autosi. On järkevää pysäköidä esimerkiksi kauppakeskuksen autotalliin, jossa ensimmäinen tunti on useimmissa tapauksissa ilmainen. Myös kaupunkien ulkopuolella esiintyy ruuhkia. Budapestistä lähtevä valtatie 4 on länsi-itäsuunnassa kulkeva ensiluokkainen päätie. Se kulkee Alföldin maakunnan läpi. Tie yhdistää Budapestin itäisiin kaupunkeihin, Szolnokiin, Debreceniin, Nyíregyházaan, ja jatkuu aina Unkarin rajalle saakka. Pahimmat ruuhkat tällä valtatiellä muodostuvat yleensä Budapestin ja Püspökladányn välille. Budapestin päätie 4:n ruuhkat kannattaa pitää mielessä etenkin heinäkuussa, jolloin järjestetään Unkarin Formula1 -kisa. Tuolloin kisaturistit yleensä ruuhkauttavat liikennettä.

Unkarin maaseutu on kaunista, ja koska vuokra-autojen hinnat ovat Unkarissa edulliset, autonvuokraus on maassa kannattavaa. Yksi kaunis tie vie läpi Pilis-vuoriston. Muista levähtää Dobogókőn luona, vuoren huipulla. Sieltä sijaitsevalta näköalapaikalta voit ihailla henkeäsalpaavaa maisemaa. Vuori on Unkarin korkein paikka, eikä se ole pitkän ajomatkan päästä Budapestistä. Bükkin kansallispuisto teineen on "rallifanien taivas". Kun ajat tänne, sinun on oltava erittäin varovainen ja valpas, koska kapeat mutkat huonolla näkyvyydellä seuraavat toinen toistaan. Tarkoin suojellussa luontokohteessa on satumaisia pyökkimetsiä, vesiputouksia, historiallisia nähtävyyksiä ja pieniä vuoristokyliä, jotka tekevät puistosta näkemisen arvoisen. Kansallispuistosta löytyy Unkarin suurin barokkipalatsi, viinitila sekä useita satoja arkeologisia kalkkikiviluolia. Balatonin järvestä on oikeutetusti tullut yksi kauneimmista ja suosituimmista turistialueista Unkarissa. Sen takaavat Balatonin luonnonihmeet, joihin kuuluu esimerkiksi ainutlaatuisia kiveen muodostuneita altaita sekä harvinainen kasvisto ja eläimistö. Alue sijaitsee Bakonyn ja Keszthelyn välissä, ja alue tunnetaan myös maukkaasta ruuastaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Unkari suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Unkari

Autonvuokraus Unkari

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Unkari, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Unkari halvin autovuokraamo on Klass Wagen, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 33 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Klass Wagen auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 43 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Unkari suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon U-Save kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 30 % käyttäjistämme valitsi U-Save vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 8,0 / 10 1 arvostelun perusteella.

Yhteensä 20 toimipisteillä ympäri Unkari, Avis on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Budapest on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Unkari käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Avis 3 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Maassa Unkari autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Yhteensä 137 maasta Unkari on sijoittunut sijalle 58 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Unkari sai pisteeksi 4,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,00‰ maassa Unkari. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Unkari kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Intermediate. Arviolta 18 % käyttäjistämme valitsi Intermediate viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 17 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini maassa Unkari maksoi 1,21 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Unkari muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Unkari niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,73 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Unkari

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Unkari

Autonvuokraukset kaupungin Unkari suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Unkari lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Unkari


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Unkari momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Unkari suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Unkari, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Unkari.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Unkari.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Unkari vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.