Autonvuokraukset Unkarissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Unkarissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Budapest, Unkari
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Budapest, Unkari
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Unkari

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Unkari

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Unkari?

Yhteensä 22 toimipisteillä ympäri Unkari, Avis on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Budapest on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Unkari käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Avis 3 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Unkari?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Unkari kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 40 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 30 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Unkari autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Unkari
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Golf
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

9 loka - 16 loka
Opel Astra
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

17 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Golf SportWagen
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

9 loka - 16 loka
Opel Corsa
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

24 €/pvä

9 loka - 16 loka
Opel Mokka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

9 loka - 16 loka
Toyota Yaris

Unkari autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Unkarin ainutlaatuiset liikennelait?

Unkarissa ajotiet ovat hyvässä kunnossa, joten autoilu on täydellinen tapa tutustua maahan. Autonvuokraus on Unkarissa varsin yksinkertaista, sillä maan ajosäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Moottoriteillä ajamiseen on hankittava erillinen tarra, eli vignette, joka on voimassa joko 10 päivää tai yhden kuukauden. Tarroja voit ostaa lähes jokaiselta huoltoasemalta, internetistä tai kännykkään ladattavan sovelluksen kautta. Myös autovuokraamot auttavat vignetteen liittyvässä ohjeistuksessa. Autojen ohitus tapahtuu Unkarissa aina vasemmalta puolelta, ja julkisilla liikennevälineillä on aina etuajo-oikeus liikenteessä. Busseille sekä raitiovaunuille on aina annettava tilaa. Myös oikealta tulevia autoja tulee väistää. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on maassa kiellettyä. Unkarilla on täysi nollatoleranssi rattijuopumuksesta, joten ravintolassa ei tule ottaa yhtäkään olutta illallisen kanssa, mikäli aikomuksena on istua sen jälkeen rattiin. Turvavyöt ovat pakollisia kuljettajalle sekä kaikilla matkustajilla. Ilman turvavyötä matkustamisesta voivat saada sakon yhtä lailla kuski kuin matkustajatkin.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Unkarissa?

Jos haluat vuokrata auton Unkarissa, sinun on oltava vähintään 21- vuotias. Autonvuokraus Unkarissa edellyttää, että kansallinen ajokorttisi on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäksi sinulla on hyvä olla myös kansainvälinen ajokortti. Myös passin on oltava mukana sekä autovuokraamossa että tien päälle. Autossa on oltava lisäksi rekisteröinti- ja vakuutustodistukset – tarvitset näitä, jos poliisi jostain syystä pysäyttää sinut. Unkarin laissa on määritelty tietyt tavarat, joiden on aina oltava jokaisessa autossa. Nämä ovat varoituskolmio, ensiapupakkaus ja joukko varalamppuja ja heijasteliivi. Myös sammutinta suositellaan varusteeksi. Ennen kuin hyppäät vuokra-autoon ja lähdet ajamaan, on hyvä tarkistaa, että kaikki tarpeelliset varusteet sekä rekisteröinti- ja vakuutustodistukset ovat matkassa. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus on pakollinen vuokra-autoilijoille. Kattava vakuutus onkin tarpeen, jos autolle, siinä matkustaville tai kolmansille osapuolille aiheutuu vahinkoa kolari- tai onnettomuustilanteissa. Vuokra-autojen ja autovuokraamoiden vertailu kannattaa, sillä joissakin vuokrapaketeissa vakuutus sisältyy autovuokran hintaan. Halvat vuokra-autot kannattaa varata ennakkoon, sillä näin saat auton yleensä edullisemmin kuin paikan päältä Unkarista. Voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja kätevästi esimerkiksi momondon kautta.

Millä Unkarin alueilla on eniten liikennettä?

Unkarissa liikenne on ehdottomasti vilkkainta pääkaupungissa Budapestissä. Kaupungin liikennettä voidaan kuvata kiireiseksi ja usein ruuhkaiseksi. Kaupungissa on paljon arvaamattomia kuljettajia, jotka esimerkiksi vaihtavat yllättäen kaistaa. Pidä siis varasi ruuhkissa ja säilytä turvavälit. Keskustan liikenneruuhkat ja pysäköinnin vaikeus ovat Budapestin isoimpia ongelmia. Pysäköintialueet ovat yleensä maksullisia, joten älä unohda laittaa rahaa mittariin pysäköidessäsi vuokra-autosi. On järkevää pysäköidä esimerkiksi kauppakeskuksen autotalliin, jossa ensimmäinen tunti on useimmissa tapauksissa ilmainen. Myös kaupunkien ulkopuolella esiintyy ruuhkia. Budapestistä lähtevä valtatie 4 on länsi-itäsuunnassa kulkeva ensiluokkainen päätie. Se kulkee Alföldin maakunnan läpi. Tie yhdistää Budapestin itäisiin kaupunkeihin, Szolnokiin, Debreceniin, Nyíregyházaan, ja jatkuu aina Unkarin rajalle saakka. Pahimmat ruuhkat tällä valtatiellä muodostuvat yleensä Budapestin ja Püspökladányn välille. Budapestin päätie 4:n ruuhkat kannattaa pitää mielessä etenkin heinäkuussa, jolloin järjestetään Unkarin Formula1 -kisa. Tuolloin kisaturistit yleensä ruuhkauttavat liikennettä.

Mitkä ovat Unkarin parhaat luonnonkauniit tiet?

Unkarin maaseutu on kaunista, ja koska vuokra-autojen hinnat ovat Unkarissa edulliset, autonvuokraus on maassa kannattavaa. Yksi kaunis tie vie läpi Pilis-vuoriston. Muista levähtää Dobogókőn luona, vuoren huipulla. Sieltä sijaitsevalta näköalapaikalta voit ihailla henkeäsalpaavaa maisemaa. Vuori on Unkarin korkein paikka, eikä se ole pitkän ajomatkan päästä Budapestistä. Bükkin kansallispuisto teineen on "rallifanien taivas". Kun ajat tänne, sinun on oltava erittäin varovainen ja valpas, koska kapeat mutkat huonolla näkyvyydellä seuraavat toinen toistaan. Tarkoin suojellussa luontokohteessa on satumaisia pyökkimetsiä, vesiputouksia, historiallisia nähtävyyksiä ja pieniä vuoristokyliä, jotka tekevät puistosta näkemisen arvoisen. Kansallispuistosta löytyy Unkarin suurin barokkipalatsi, viinitila sekä useita satoja arkeologisia kalkkikiviluolia. Balatonin järvestä on oikeutetusti tullut yksi kauneimmista ja suosituimmista turistialueista Unkarissa. Sen takaavat Balatonin luonnonihmeet, joihin kuuluu esimerkiksi ainutlaatuisia kiveen muodostuneita altaita sekä harvinainen kasvisto ja eläimistö. Alue sijaitsee Bakonyn ja Keszthelyn välissä, ja alue tunnetaan myös maukkaasta ruuastaan.


Autonvuokraustarjoukset Unkari

Löydä kohteesta Unkari juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

15 € - 72 €

Kaikki autotyypit

16 € - 96 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Unkari on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Unkari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Unkari Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Unkari on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Unkari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Unkari Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 64 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Unkari on syyskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Unkari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Unkari on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Unkari on maaliskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Unkari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Unkari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Unkari Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

9 loka - 16 loka
Volkswagen Golf
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

9 loka - 16 loka
Opel Astra

Unkari autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Unkari

Avis

22 sijaintia

keddy by Europcar

18 sijaintia

Hertz

17 sijaintia

Europcar

15 sijaintia

Sixt

14 sijaintia

FLIZZR

9 sijaintia

GREEN MOTION

4 sijaintia

Schiller Rent A Car

4 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Unkari autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter16,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter192,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter169,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Unkari suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Unkari

Autonvuokraus Unkari

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Unkari, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Unkari?

Maassa Unkari autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Unkari?

Yhteensä 137 maasta Unkari on sijoittunut sijalle 58 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Unkari sai pisteeksi 4,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Unkari?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,00‰ maassa Unkari. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Unkari maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Unkari maksoi 1,70 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Unkari muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Unkari niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,32 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,94 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Unkari hinnat?

autoa Unkari hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Unkari?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Unkari osiossa on 169 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Unkari?

Eri maissa, myös kohteessa Unkari, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Unkari?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Unkari. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Unkari

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Unkari

Autonvuokraukset kaupungin Unkari suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Unkari lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Unkari


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Unkari?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Unkari momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Unkari?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Unkari suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Unkari, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Unkari, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Unkari momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Unkari.

Löytyykö kohteesta Unkari autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Unkari.

Voinko etsiä Unkari vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Unkari vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Unkari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.