Autonvuokraukset Sloveniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sloveniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Ljubljana, Slovenia
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Ljubljana, Slovenia
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Slovenia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Slovenia
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

88 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Mercedes-Benz A-Class
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

268 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Nissan Kicks
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

144 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

69 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

90 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Renault Mégane
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

88 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Ford EcoSport
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

71 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Kia Forte
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

80 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Fiat 500

Autonvuokraustarjoukset Slovenia

Löydä kohteesta Slovenia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 37 €

Kaikki autotyypit

13 € - 64 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Slovenia on joulukuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Slovenia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Slovenia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Slovenia on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Slovenia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Slovenia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

69 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

71 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

6 heinä - 11 heinä
Fiat 500

Slovenia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Sloveniassa tuo sinulle vapauden tutustua tähän luonnonkauniiseen maahan ja sen upeisiin nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Autonvuokraus on hyvä vaihtoehto siinäkin mielessä, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Liikennekulttuurikin on varsin maltillista, vaikka pääkaupunki Ljubljanan liikenne voikin ajoittain hirvittää meitä suomalaisia. Yleisesti ottaen maassa halutaan kuitenkin noudattaa esimerkiksi nopeusrajoituksia, sillä muuten voi olla luvassa hyvinkin tuntuvat sakot. Huomaa myös, että mahdolliset sakot tulee maksaa poliisille heti pysäytettäessä. Sloveniassa on käytössä tietullit, joten tarkista, että vuokra-autossasi on tiemaksutarra, jolla tietullit hoituvat kätevästi. Tiemaksutarroja myydään myös huoltoasemilla. Tarra kannattaa todellakin olla, sillä muutoin luvassa on huomattava sakko. Lisäksi Itävallan ja Slovenian yhdistävässä Karavankenin tunnelissa on tunnelimaksu, jonka suuruus on auton koosta riippuvainen. Tietullit voi toki välttää ajamalla maan maaseutureiteillä, joilla riittää myös runsaasti katseltavaa. Ajovaloja ja turvavöitä tulee käyttää aina ajon aikana, ja lumisilla alueilla on käytettävä joko talvirenkaita tai talviketjuja. Erityisesti kapeilla vuoristo- ja rannikkoteillä ajaessa tulee olla vielä tavallistakin varovaisempi ja pitää tilannenopeudet maltillisina.

Autonvuokraus Sloveniassa voi olla yrityksestä riippuen mahdollista jo 18-vuotiaille, mutta monissa autovuokraamoissa alaikäraja on 21 vuotta. Autovuokraamot voivat myös edellyttää, että ajokorttisi on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta ennen kuin voit vuokrata auton. Etenkin nuorten kuskien kannattaakin ottaa jo hyvissä ajoin selvää autovuokraamoiden säädöksistä. Koska Slovenia kuuluu EU:hun, riittää, että sinulla on suomalainen ajokortti mukanasi. Tavallisesti sitä pyydetään näyttämään autonnoudon yhteydessä. Autovuokraamot edellyttävät yleensä, että maksat vuokra-auton luottokortilla. Muista hoitaa myös vakuutusasiat! Vakuutuksia on erilaisia, eroja on niin kattavuudessa kuin omavastuussakin. Valitse itsellesi paras vakuutussuoja ja lue vakuutusehdot huolellisesti. Löydät halvat vuokra-autot helposti kauttamme, sillä vuokra-autojen vertailu kannattaa, ja voit säästää sievoisen summan rahaa lomabudjettisi täytteeksi. Jos haluat säästää enemmänkin vuokra-autosi hinnassa, on hyvä huomata, että jos noudat autosi muualta kuin lentokentältä, saat sen tavallisesti edullisemmin. Myös siitä, että palautat auton muuhun toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, voidaan periä lisämaksua.

Autonvuokraus Sloveniassa on erinomainen tapa tutustua tähän varsin kompaktiin maahan, jossa etäisyydet kaikkialle ovat lyhyitä. Hyväkuntoinen moottoritieverkosto kattaa kaikki maan kolkat. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kesäkuukausina naapurimaiden matkailijat ajavat maan läpi Kroatian rannoille ruuhkauttaen Slovenian tiet. Pahimpia ruuhkia on Kroatiaan vievillä teillä kesällä lauantaisin ja perjantai-iltapäivinä.  Myös Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa on ajoittain ruuhkia, kuten toki kaikissa maailman isommissa kaupungeissa. Myös parkkipaikan löytäminen voi tuottaa hankaluuksia kaupungin keskustassa. Jos pysäköit autosi keskustan ulkopuolelta löytyville isoille pysäköintialueille, pääset keskustaan ilmaiseksi julkisilla kulkuneuvoilla. Pääkaupungissa – ja koko maassa – on varsin toimiva julkinen liikenne ja Ljubljanassa on myös kätevä ja halpa kaupunkipyöräjärjestelmä. Lisäksi suhteellisen pienessä kaupungissa pääsee liikkumaan hyvin myös jalan. Vaikka auto ei olekaan välttämättömyys niille, jotka haluavat pysyttäytyä matkallaan maan pääkaupungissa, on autonvuokraus paras vaihtoehto tutustua muuhunkin maahan. Pääset pois pääkaupungin hyörinästä ja näkemään maan upeita vuorimaisemia, kauniita rantoja, luonnonnähtävyyksiä sekä idyllisiä pikkukaupunkeja. Ja koska vuokra-autojen hinnat ovat edullisia, voit löytää halvat vuokra-autot varsin helposti.

Suomalaisittain halvat vuokra-autot tekevät autonvuokrauksesta Sloveniassa houkuttelevaa. Auton vuokraus mahdollistaa maan poikkeuksellisen upeaan luontoon tutustumisen, ja esimerkiksi Ljubljanasta on matkaa mihin maan kolkkaan tahansa vain tunnin tai korkeintaan muutaman tunnin verran. Maa onkin todellinen roadtrippailijan unelma, ja palvelutkin ovat kunnossa. Huoltoasemia löytyy hyvin, samoin kuin mielenkiintoisia ravintoloita, jos nälkä sattuu yllättämään reissun päällä. Ja paikallinen ruokahan on tunnetusti oikein maukasta. Lyhyiden ajomatkojen ansiosta lapsetkaan eivät pääse matkalla hermostumaan. Yksi mielenkiintoinen ja luonnonkaunis reitti on suunnata Bled-järvelle, jonne on esimerkiksi Ljubljanasta alle tunnin matka. Bledin kaupunki tunnetaan satumaisista maisemistaan ja ajomatkalla pääsee ihastelemaan hulppeita vuorimaisemia. Kuvankauniin järven keskellä on saari, jossa on 1600-luvulta peräisin oleva barokkikirkko. Kaupungin kukkulalla on puolestaan upea 1000-luvulla valmistunut linna museoineen. Bledin seuduilta alkaa myös Slovenian suurin kansallispuisto Triglav, jossa on upeat patikointi- ja laskettelupuitteet. Triglavista löytyy maan korkein huippu, joka on päässyt niin maan lippuun kuin vaakunaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Slovenia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Slovenia

Autonvuokraus Slovenia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Slovenia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Slovenia halvin autovuokraamo on SURPRICE CAR RENTAL , jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 15 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat SURPRICE CAR RENTAL auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 36 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Tietojemme mukaan Sixt on suosituin vuokraamo maassa Slovenia. Edellisen kuukauden aikana 54 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Sixt. 22 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Sixt paikassa Slovenia oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 7,9 / 10.

Avantcar omistaa enemmän toimipaikkoja maan Slovenia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 13 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Ljubljana on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Slovenia käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Avantcar 3 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Slovenia. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Slovenia on saanut teiden laatupisteiksi 4,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Slovenia sijan 44/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Slovenia sisällä.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Slovenia - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Slovenia lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Sloveniasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Slovenia kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 24 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 11 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Slovenia oli 1,72 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,75 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Slovenia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Slovenia

Aloita matkan suunnittelu - Slovenia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Slovenia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Slovenia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Slovenia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Slovenia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Slovenia autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Slovenia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.