Autonvuokraukset Sloveniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sloveniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Ljubljana, Slovenia
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Ljubljana, Slovenia
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Slovenia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Slovenia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Slovenia?

Tällä hetkellä Slovenia halvin autovuokraamo on SURPRICE CAR RENTAL , jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 15 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat SURPRICE CAR RENTAL auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 44 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Slovenia?

Free2Move omistaa enemmän toimipaikkoja maan Slovenia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 42 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Ljubljana on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Slovenia käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Free2Move 5 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Slovenia?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Slovenia kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 41 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 40 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Slovenia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Slovenia
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Ford Fiesta
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

27 kesä - 6 heinä
Opel Astra
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

33 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Nissan Qashqai
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Ford Focus
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Opel Crossland X
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

38 €/pvä

27 kesä - 6 heinä
Citroen C4 Picasso
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

39 €/pvä

27 kesä - 6 heinä
Opel Astra Sports Tourer

Slovenia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Sloveniassa tuo sinulle vapauden tutustua tähän luonnonkauniiseen maahan ja sen upeisiin nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Autonvuokraus on hyvä vaihtoehto siinäkin mielessä, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Liikennekulttuurikin on varsin maltillista, vaikka pääkaupunki Ljubljanan liikenne voikin ajoittain hirvittää meitä suomalaisia. Yleisesti ottaen maassa halutaan kuitenkin noudattaa esimerkiksi nopeusrajoituksia, sillä muuten voi olla luvassa hyvinkin tuntuvat sakot. Huomaa myös, että mahdolliset sakot tulee maksaa poliisille heti pysäytettäessä. Sloveniassa on käytössä tietullit, joten tarkista, että vuokra-autossasi on tiemaksutarra, jolla tietullit hoituvat kätevästi. Tiemaksutarroja myydään myös huoltoasemilla. Tarra kannattaa todellakin olla, sillä muutoin luvassa on huomattava sakko. Lisäksi Itävallan ja Slovenian yhdistävässä Karavankenin tunnelissa on tunnelimaksu, jonka suuruus on auton koosta riippuvainen. Tietullit voi toki välttää ajamalla maan maaseutureiteillä, joilla riittää myös runsaasti katseltavaa. Ajovaloja ja turvavöitä tulee käyttää aina ajon aikana, ja lumisilla alueilla on käytettävä joko talvirenkaita tai talviketjuja. Erityisesti kapeilla vuoristo- ja rannikkoteillä ajaessa tulee olla vielä tavallistakin varovaisempi ja pitää tilannenopeudet maltillisina.

Autonvuokraus Sloveniassa voi olla yrityksestä riippuen mahdollista jo 18-vuotiaille, mutta monissa autovuokraamoissa alaikäraja on 21 vuotta. Autovuokraamot voivat myös edellyttää, että ajokorttisi on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta ennen kuin voit vuokrata auton. Etenkin nuorten kuskien kannattaakin ottaa jo hyvissä ajoin selvää autovuokraamoiden säädöksistä. Koska Slovenia kuuluu EU:hun, riittää, että sinulla on suomalainen ajokortti mukanasi. Tavallisesti sitä pyydetään näyttämään autonnoudon yhteydessä. Autovuokraamot edellyttävät yleensä, että maksat vuokra-auton luottokortilla. Muista hoitaa myös vakuutusasiat! Vakuutuksia on erilaisia, eroja on niin kattavuudessa kuin omavastuussakin. Valitse itsellesi paras vakuutussuoja ja lue vakuutusehdot huolellisesti. Löydät halvat vuokra-autot helposti kauttamme, sillä vuokra-autojen vertailu kannattaa, ja voit säästää sievoisen summan rahaa lomabudjettisi täytteeksi. Jos haluat säästää enemmänkin vuokra-autosi hinnassa, on hyvä huomata, että jos noudat autosi muualta kuin lentokentältä, saat sen tavallisesti edullisemmin. Myös siitä, että palautat auton muuhun toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, voidaan periä lisämaksua.

Autonvuokraus Sloveniassa on erinomainen tapa tutustua tähän varsin kompaktiin maahan, jossa etäisyydet kaikkialle ovat lyhyitä. Hyväkuntoinen moottoritieverkosto kattaa kaikki maan kolkat. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kesäkuukausina naapurimaiden matkailijat ajavat maan läpi Kroatian rannoille ruuhkauttaen Slovenian tiet. Pahimpia ruuhkia on Kroatiaan vievillä teillä kesällä lauantaisin ja perjantai-iltapäivinä.  Myös Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa on ajoittain ruuhkia, kuten toki kaikissa maailman isommissa kaupungeissa. Myös parkkipaikan löytäminen voi tuottaa hankaluuksia kaupungin keskustassa. Jos pysäköit autosi keskustan ulkopuolelta löytyville isoille pysäköintialueille, pääset keskustaan ilmaiseksi julkisilla kulkuneuvoilla. Pääkaupungissa – ja koko maassa – on varsin toimiva julkinen liikenne ja Ljubljanassa on myös kätevä ja halpa kaupunkipyöräjärjestelmä. Lisäksi suhteellisen pienessä kaupungissa pääsee liikkumaan hyvin myös jalan. Vaikka auto ei olekaan välttämättömyys niille, jotka haluavat pysyttäytyä matkallaan maan pääkaupungissa, on autonvuokraus paras vaihtoehto tutustua muuhunkin maahan. Pääset pois pääkaupungin hyörinästä ja näkemään maan upeita vuorimaisemia, kauniita rantoja, luonnonnähtävyyksiä sekä idyllisiä pikkukaupunkeja. Ja koska vuokra-autojen hinnat ovat edullisia, voit löytää halvat vuokra-autot varsin helposti.


Autonvuokraustarjoukset Slovenia

Löydä kohteesta Slovenia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

25 € - 51 €

Kaikki autotyypit

27 € - 119 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Slovenia on lokakuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovenia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Slovenia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Slovenia on lokakuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovenia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Slovenia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 104 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Slovenia on huhtikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 53 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovenia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Slovenia on helmikuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovenia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Slovenia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovenia on 59 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Slovenia on helmikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovenia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovenia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

19 kesä - 27 kesä
Ford Fiesta
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

27 kesä - 6 heinä
Opel Astra

Slovenia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Slovenia

Free2Move

42 sijaintia

keddy by Europcar

16 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

14 sijaintia

Avantcar

13 sijaintia

FLIZZR

12 sijaintia

Sixt

11 sijaintia

Europcar

10 sijaintia

Autounion Car Rental

8 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Slovenia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Slovenia

Autonvuokraus Slovenia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Slovenia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Slovenia. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Slovenia on saanut teiden laatupisteiksi 4,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Slovenia sijan 44/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Slovenia sisällä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Slovenia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Slovenia

Aloita matkan suunnittelu - Slovenia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Slovenia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Slovenia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.