Autonvuokraus Kemi, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Kemi, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kemi, Suomi
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Kemi, Suomi
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kemi, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 87 €

Kaikki autotyypit

42 € - 100 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomi on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kemi, Suomi on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kemi Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Kemi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kemi, Suomi
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Kemi

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kemissä?

Autonvuokraus Kemissä onnistuu kaikilta vähintään 19-vuotailta, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. 19 vuoden ikärajaa noudattaa suurin osa autovuokraamoista, etenkin suuret autovuokraamoketjut, kuten Sixt ja Hertz. Kemin paikallisissa autovuokraamoissa ikäraja voi kuitenkin olla matalampi tai korkeampi. Pienistä autovuokraamoista osa vuokraa autoja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille, joten 18-vuotiaidenkin kannattaa kysellä vuokrausmahdollisuuksia paikallisista vuokraamoista. Auton vuokraaminen on nuorille kuskeille Kemissä yleensä hieman normaalia kalliimpaa, sillä alle 25-vuotiaiden kuljettajien kannattaa varautua maksamaan vuokrauksesta lisämaksu. Maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä. Muista ilmoittaa kaikkien kuskien iät ja tiedot valitsemallesi vuokraamolle. Myös lisäkuskeista Kemin vuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Kemissä

Kemi on melko pieni kaupunki, ja kaupunkiin saapuvien turistien on yleensä helppo liikkua kaupungin rauhallisessa liikenteessä. Suurimman haasteen Lapin maakunnassa sijaitsevan Kemin liikenteeseen tuovat talvisin sääolosuhteet. Talvella lumi ja jää vaikeuttavat hieman liikennettä, ja Kemin teillä kannattaa varautua myös poroihin. Ohita aina porolaumat matalalla nopeudella ja mahdollisimman rauhallisesti. Kemin kaupunkialueen sisällä nopeusrajoitukset vaihtelevat valtaosin 30–50 km/h välillä. Kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitus on alkaen 60 km/h. Kemi-Tornion moottoritiellä nopeusrajoitus on korkeimmillaan 100 tai 120 km/h, vuodenajasta riippuen. Jos nautit alkoholia, turvaudu esimerkiksi Kemin alueen takseihin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5 promillea. Etenkin talven pitkän kaamosaikaan oikea ajovalojen käyttö on tärkeää. Valoisan aikaan Kemin teillä riittävät pelkät huomiovalot, mutta hämärän tultua myös auton takavalot on laitettava päälle. Pysäköinti on helppoa sekä Kemin keskustassa että keskustan ulkopuolella. Kaikki kadunvarsien parkkipaikat ovat ilmaisia. Joillakin pysäköintipaikoilla on aikarajoitus, joten pidä parkkikiekko mukana vuokra-autossasi.

Nähtävyyksiä Kemissä ja sen lähellä

Kemin ydinkeskustan nähtävyyksiin, kuten Kemin LumiLinnaan, tutustut kätevästi jalkaisin. Autonvuokraus Kemissä on kuitenkin hyvä idea, sillä useimmat alueen mielenkiintoiset nähtävyydet, vierailukohteet ja aktiviteetit levittäytyvät laajalle alueelle kaupungissa ja lähiympäristössä. Vuokraa auto ja voit tutkia Kemin seutua ja Lappia laajemmalti omien aikataulujesi mukaan. Kalastusharrastajia houkuttelee Veitsiluodon kalapaikka hieman kaupungin ulkopuolella. Perämeren kansallispuiston rannikkoalueet tarjoavat monenlaisia retkeilymahdollisuuksia. Alue houkuttelee etenkin kesälomamatkailijoita nauttimaan Kemin seudun merimaisemista. Tornio, suosittu rajanylityspaikka Ruotsin puolelle Haaparantaan, sijaitsee vain noin 30 min automatkan päässä Kemistä. Muista kuitenkin, ettei vuokra-autoa saa viedä Ruotsin puolelle ilmoittamatta asiasta autovuokraamolle. Hyvä vaihtoehto on parkkeerata auto Tornion puolelle ja jatkaa matkaa linja-autolla Haaparannan suosituille ostosalueille. Päiväretken voit tehdä Kemistä kätevästi myös Rovaniemelle. Ajomatka Rovaniemelle, napapiirin tuntumaan ja joulupukin asuinsijoille, on noin 1 h 30 min. Talviurheilun ystävien ei tarvitse lähteä kauas Kemistä, sillä monipuolinen Kallin hiihtokeskus sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Kemin keskustasta.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on hyvä valinta Kemissä, mutta etenkin kokemattomien kuskien kannattaa hankkia autolleen riittävä vakuutussuoja. Kemin autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen aina tietyn, perustason vakuutuspaketin, johon sisältyy tavallisimmin ainakin kolarisuoja. Kolaritilanteissakin joudut kuitenkin yleensä maksamaan kuluista omavastuuosuuden. Mikäli haluat omavastuusta eroon, onnistuu se tavallisesti lisämaksulla. Näin vältyt pitkältä laskulta siinä tilanteessa, että joudut vuokra-autollasi kolariin. Tutustu eri autovuokraamoiden tarjoamiin vakuutuksiin ja mahdollisten lisävakuutusten hintoihin. Mikäli haluat autollesi esimerkiksi varkausvakuutuksen, joudut mahdollisesti maksamaan siitä erikseen. Hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon kaikki ne lisävakuutukset, joita joudut mahdollisesti vuokra-autolle ottamaan.

Voiko Kemissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa Kemissä suomalaisella ajokortilla sekä muiden Euroopan unionin jäsenmaiden ajokorteilla. Tarvitset ajokortin myös autovuokraamolla, kun noudat autosi.

Mistä auton nouto ja palautus Kemissä onnistuu?

Autonvuokraus Kemissä onnistuu helposti etenkin Kemin lentoasemalla tai Kemin keskustassa, kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Saavut kaupunkiin sitten junalla tai lentäen, auton vuokraaminen hoituu Kemissä kätevästi. Mikäli haluat käyttää vuokra-autoa koko loman ajan, voit kätevästi noutaa auton esimerkiksi lentokentän vuokraamoista heti saavuttuasi. Suositussa matkailukaupungissa turisteja palvelevat sekä tunnetut kansainväliset autovuokraamoketjut että paikalliset, pienet autovuokraamot. Esimerkiksi lentokentällä on muun muassa Europcarin, Budgetin ja Avisin toimipisteet. Tavallisesti matkailijat noutavat vuokra-autonsa suoraan Kemin vuokraamoista. Myös auton palautus on edullisinta hoitaa itse. Jos pyydät autovuokraamoa tuomaan auton vaikkapa majapaikkaasi Kemissä tai noutamaan sen sieltä, peritään näistä palveluista yleensä lisämaksu. Jos haluat taas aloittaa automatkasi Kemistä ja jatkaa sitä muualle Lappiin tai Suomeen, valitse vuokraamo, joka tarjoaa yhdensuuntaisen autovuokrauksen. Tässä tapauksessa vuokra-auto on yleensä palautettava kyseisen vuokraamon toimipisteeseen muualla Suomessa.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kemi, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rovaniemi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kemi

 • Missä Kemi autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset keddy by Europcar vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Kemi. Keskimääräisillä 38 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, keddy by Europcar on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kemi, Suomi?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kemi on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kemi taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kemi alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kemi kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Kemi.

 • Onko sää kaupungissa Kemi samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kemi ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lappi lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −12 °C ja mahdollinen sademäärä 36 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Kemi lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kemi

Aloita matkan suunnittelu - Kemi