Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kemi, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Kemi, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kemi, Suomi
1. Mai — 8. Mai
Kemi, Suomi
Mi 1/5
Keskipäivä
Mi 8/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Kemi, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kemi, Lappi
Edullinen39 €/pvä
Pienikokoinen42 €/pvä
Keskikokoinen59 €/pvä
Suuri116 €/pvä
Suuri maasturi183 €/pvä
Mini39 €/pvä
Tila-auto108 €/pvä
Pienikokoinen farmari48 €/pvä
Standardi farmari72 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Kemi, Lappi

Löydä kohteesta Kemi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

51 € - 151 €

Kaikki autotyypit

61 € - 151 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 76 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kemi, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kemi pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 75 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kemi, Suomen on tammikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kemi keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 109 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kemi, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 93 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kemi suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

24 Mai - 26 Mai
Chevrolet Spark
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

24 Mai - 26 Mai
Opel Corsa
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

24 Mai - 26 Mai
Opel Corsa

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kemi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kemi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kemi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kemi löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 30 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kemi on 33 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kemi?

Datamme perusteella Volkswagen Golf SportWagen on suosituin vuokra-auto kaupungissa Kemi.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Golf SportWagen vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 67 €/pvä kaupungissa Kemi, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 71 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Kemi on Ford Fiesta keskimääräisen hinnan ollessa 154 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 125 €/pvä.

Kemi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kemi, Lappi

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia

DISCOUNT.QUEBEC

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Firent

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kemi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kemi

Suositut autotyypit

Compact, Wagon, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

45 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf SportWagen
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kemi viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Wagon, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kemi on 45 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 47 €/pvä.
Kohteen Kemi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf SportWagen. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kemi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kemi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Kemi, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Kemi ajankohtana toukokuu on halvimmillaan 93 € keskihinnan ollessa 112 €. 0 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Kemi, mutta ajalle toukokuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 0 €, tarpeistasi riippuen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kemi, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kemi on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kemi taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kemi alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Kemi?

Onko sää kaupungissa Kemi samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kemi ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lappi lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on −2 °C ja mahdollinen sademäärä 25,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kemi hinnat?

autoa Kemi hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kemi?

huhtikuuta 2024 alkaen 24 toimijaa on valittavissa autoa Kemi osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kemi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kemi. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kemi?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Kemi. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kemi?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kemi käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kemi?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kemi, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kemi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kemi ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kemi momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kemi momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Kemi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kemi autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Kemi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Kemi vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Mi 1/5
Keskipäivä
Mi 8/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kemi

Etsi autonvuokraus näiltä suosituilta lentokentiltäKemi