Autonvuokraukset kohteessa Kemi, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Kemi, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kemi, Suomi
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Kemi, Suomi
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Kemi autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Kemissä onnistuu kaikilta vähintään 19-vuotailta, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. 19 vuoden ikärajaa noudattaa suurin osa autovuokraamoista, etenkin suuret autovuokraamoketjut, kuten Sixt ja Hertz. Kemin paikallisissa autovuokraamoissa ikäraja voi kuitenkin olla matalampi tai korkeampi. Pienistä autovuokraamoista osa vuokraa autoja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille, joten 18-vuotiaidenkin kannattaa kysellä vuokrausmahdollisuuksia paikallisista vuokraamoista. Auton vuokraaminen on nuorille kuskeille Kemissä yleensä hieman normaalia kalliimpaa, sillä alle 25-vuotiaiden kuljettajien kannattaa varautua maksamaan vuokrauksesta lisämaksu. Maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä. Muista ilmoittaa kaikkien kuskien iät ja tiedot valitsemallesi vuokraamolle. Myös lisäkuskeista Kemin vuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun.

Kemi on melko pieni kaupunki, ja kaupunkiin saapuvien turistien on yleensä helppo liikkua kaupungin rauhallisessa liikenteessä. Suurimman haasteen Lapin maakunnassa sijaitsevan Kemin liikenteeseen tuovat talvisin sääolosuhteet. Talvella lumi ja jää vaikeuttavat hieman liikennettä, ja Kemin teillä kannattaa varautua myös poroihin. Ohita aina porolaumat matalalla nopeudella ja mahdollisimman rauhallisesti. Kemin kaupunkialueen sisällä nopeusrajoitukset vaihtelevat valtaosin 30–50 km/h välillä. Kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitus on alkaen 60 km/h. Kemi-Tornion moottoritiellä nopeusrajoitus on korkeimmillaan 100 tai 120 km/h, vuodenajasta riippuen. Jos nautit alkoholia, turvaudu esimerkiksi Kemin alueen takseihin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5 promillea. Etenkin talven pitkän kaamosaikaan oikea ajovalojen käyttö on tärkeää. Valoisan aikaan Kemin teillä riittävät pelkät huomiovalot, mutta hämärän tultua myös auton takavalot on laitettava päälle. Pysäköinti on helppoa sekä Kemin keskustassa että keskustan ulkopuolella. Kaikki kadunvarsien parkkipaikat ovat ilmaisia. Joillakin pysäköintipaikoilla on aikarajoitus, joten pidä parkkikiekko mukana vuokra-autossasi.

Kemin ydinkeskustan nähtävyyksiin, kuten Kemin LumiLinnaan, tutustut kätevästi jalkaisin. Autonvuokraus Kemissä on kuitenkin hyvä idea, sillä useimmat alueen mielenkiintoiset nähtävyydet, vierailukohteet ja aktiviteetit levittäytyvät laajalle alueelle kaupungissa ja lähiympäristössä. Vuokraa auto ja voit tutkia Kemin seutua ja Lappia laajemmalti omien aikataulujesi mukaan. Kalastusharrastajia houkuttelee Veitsiluodon kalapaikka hieman kaupungin ulkopuolella. Perämeren kansallispuiston rannikkoalueet tarjoavat monenlaisia retkeilymahdollisuuksia. Alue houkuttelee etenkin kesälomamatkailijoita nauttimaan Kemin seudun merimaisemista. Tornio, suosittu rajanylityspaikka Ruotsin puolelle Haaparantaan, sijaitsee vain noin 30 min automatkan päässä Kemistä. Muista kuitenkin, ettei vuokra-autoa saa viedä Ruotsin puolelle ilmoittamatta asiasta autovuokraamolle. Hyvä vaihtoehto on parkkeerata auto Tornion puolelle ja jatkaa matkaa linja-autolla Haaparannan suosituille ostosalueille. Päiväretken voit tehdä Kemistä kätevästi myös Rovaniemelle. Ajomatka Rovaniemelle, napapiirin tuntumaan ja joulupukin asuinsijoille, on noin 1 h 30 min. Talviurheilun ystävien ei tarvitse lähteä kauas Kemistä, sillä monipuolinen Kallin hiihtokeskus sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Kemin keskustasta.


Autonvuokraustarjoukset Kemi, Lappi

Löydä kohteesta Kemi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

48 € - 128 €

Kaikki autotyypit

54 € - 163 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 72 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 65 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kemi, Suomen on joulukuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi, Suomen on 109 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kemi, Suomen on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 119 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kemi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kemi, Lappi

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Firent

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kemi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kemi

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

44 €

Suosituin malli

Opel Astra Sports Tourer
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kemi viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kemi on 44 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 57 €/pvä.
Kohteen Kemi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Astra Sports Tourer. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Multivan.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kemi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kemi

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kemi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kemi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kemi löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 40 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kemi on 40 €/pvä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kemi on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kemi taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kemi alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kemi

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kemi

Aloita matkan suunnittelu - Kemi


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kemi käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kemi, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.