Autonvuokraukset kentällä Kokkola/Pietarsaari lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Kokkola/Pietarsaari lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kokkola-Pietarsaari, Suomi - Kokkola/Pietarsaari (KOK)
6. huhtikuu — 9. huhtikuu
Sama palautus
Kokkola-Pietarsaari, Suomi - Kokkola/Pietarsaari (KOK)
to 6/4
Keskipäivä
su 9/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kokkola/Pietarsaari lentokenttä autonvuokraustiedot

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta, kuten Suomesta muualtakin, autonvuokraus onnistuu yleensä, mikäli vuokraajalla on ikää vähintään 19 vuotta tai enemmän. Tietyt vuokra-autojen luokat ovat joillakin vuokraamoilla rajattu korkeammin ikärajoin. Lisäksi alle 26-vuotiailta peritään vuokraamosta riippuen myös nuoren kuljettajan lisämaksua. Yleisesti autonvuokraus onnistuu, kun kuljettajan ajokortti on ollut voimassa vähintään vuoden, joskin tässäkin asiassa löytyy vuokraamokohtaisia poikkeuksia ja joskus esimerkiksi korkeampia vakuutusmaksuja vastaan myös hieman kokemattomammat kuljettajat saavat vuokrattua auton. Monet autovuokraamojen ehdot ja vaatimukset ovat hyvin pitkälti vuokraamokohtaisia, joten eri vaihtoehtoihin on hyvä tutustua etukäteen. Kuljettajalla tulee kuitenkin olla voimassaoleva suomalainen ajokortti, EU-ajokortti tai kansainvälinen englanninkielinen ajokortti. Autonvuokraus Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla, kuten muillakin autovuokraamoilla Suomessa, on maksettavissa yleisimmin vain luottokortilla. Sen lisäksi, että halvat vuokra-autot löytyvät helpoiten etukäteen verkosta varaamalla, on vuokrauksen varaaminen ja maksaminen etukäteen käytännössä aina myös halvempaa. Maksun voi verkossa tehdä monesti myös normaaleilla pankkikorteilla, mutta mahdollisia jälkikäteen perittäviä palvelumaksuja, vakuutuskuluja ja lisäpalveluita varten tulee auton kuskilla ja varaajalla olla yleensä myös luottokortti mukana autoa lunastaessa.

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa, jossa on modernille lentokentälle ominaisesti huomioitu hyvin myös esimerkiksi liikuntarajoitteiset. Samalla vuokraamojen palveluita käyttävillä on mahdollisuus hyödyntää pienen lentokentän muitakin palveluita, kuten ilmaista langatonta verkkoa. Mikäli harkinnassasi on autonvuokraus Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta, kannattaa asemalla toimivien autovuokraamojen vaihteleviin tarjouksiin, palveluaikoihin ja ehtoihin käydä tutustumassa etukäteen verkossa. Vuokrauksen tekeminen etukäteen on myös suositeltavaa, sillä henkilökuntaa ei kaikkien vuokraamojen palvelupisteillä ole välttämättä paikalla, etenkään ilman ennakkovarausta. Ne autovuokraamot, joilla on paikalla yleisesti henkilökuntaa, palvelevat ennakkovarausten lisäksi suoraan palvelupisteelle käveleviä asiakkaita aamusta iltaan. Autojen palautukset voi sopia tapahtuvaksi käytännössä poikkeuksetta mihin aikaan vain, tai halutessasi valitsemasi vuokraamon muualla sijaitseville toimipisteille.


0

Kokkola/Pietarsaari lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Kokkola/Pietarsaari lentokenttä

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Scandia Rent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Kokkola-Pietarsaaren suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kokkola-Pietarsaaren

Autonvuokraukset kentällä Kokkola/Pietarsaari lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Volkswagen Golf on halvin vuokra-auto kentällä Kruunupyy lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Sixt tarjoaa Volkswagen Golf autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Sixt Volkswagen Golf mallille on 51 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Kruunupyy lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Aloita matkan suunnittelu - Kokkola/Pietarsaari lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.