Autonvuokraukset Lappi

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Lappi? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Rovaniemi, Suomi
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Rovaniemi, Suomi
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Lappi

Löydä kohteesta Lappi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 78 €

Kaikki autotyypit

63 € - 176 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 157 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 97 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 84 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 153 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 93 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappi on 124 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Lappi on toukokuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 96 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lappi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lappi

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

9,5

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

ADDCAR RENTAL

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Sunnycars

12 sijaintia

Europcar

6 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Lappi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä2,4 km
Lappia-talo7,9 km
Pyhä80,2 km
Levin hiihto- ja laskettelukeskus144,3 km
Kiilopää207,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Levin hiihto- ja laskettelukeskus11,4 km
Pyhä127,8 km
Kiilopää129,1 km
Joulupukin Pajakylä135,6 km
Lappia-talo138,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Kiilopää31,6 km
Levin hiihto- ja laskettelukeskus139,8 km
Pyhä176,7 km
Joulupukin Pajakylä238,9 km
Lappia-talo244,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Lappi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lappi

Autonvuokraus Lappi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lappi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa käyttäväsi keskimäärin 85 € päivässä auton vuokraamiseen alueella Lappi. Halvemmat päivittäiset vuokrahinnat voivat olla noin 37 € päivässä tai jopa 158 € päivässä, mikä on noin 76 % hintaero riippuen siitä, missä kaupungissa aiot vierailla.

Tällä hetkellä alueen Lappi halvin autovuokraamo on GREEN MOTION , mistä käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia hintoja kuin 27/pvä. Jos kaupungista, jossa aiot vierailla ei löydä vuokraamon GREEN MOTION toimipisteitä niin harkitse auton vuokraamista Firent tai Sixt yrityksistä, jotka kuuluvat myös alueen halvimpiin vuokraamoihin. Käyttäjät ovat viime aikoina löytäneet vuokraamosta Firent niinkin alhaisia hintoja kuin 32/pvä tai 32/pvä vuokraamosta Sixt.

Tällä hetkellä halvimmat kaupungit autonvuokraukselle alueella Lappi ovat Rovaniemi ja Kittilä ja sieltä vuokraamot GREEN MOTION ja GREEN MOTION . Vuokraamon GREEN MOTION hinnat kaupungissa Rovaniemi ovat alkaen 41 €/pvä ja kaupungista Kittilä löytyvä GREEN MOTION tarjoaa vuokra-autoja alkaen 43 €/pvä.

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Lappi kuun toukokuu aikana. Tämä on halvin aika vuodesta vuokrata auto ja voit löytää usein tarjouksia niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 €/päivä keskimäärin. joulukuu on vastaavasti kallein kuukausi kohteessa Lappi, jolloin hinnat ovat yleensä 94 €/päivä. Muista varata autosi vähintään 37 päivää ennen ennen aikomaasi matkapäivää löytääksesi osuvimpia tarjouksia.

Suosituin autonvuokrauksen pituus kohteessa Lappi on 7 päivää keskimääräisen päivittäisen hinnan ollessa 58 €. Tarvitsetko vuokra-auton vain viikonlopuksi? Viikonlopun pituisten vuokrausten hinnat ovat keskimäärin 126 € yhteensä. Viikon kestävän Lappi roadtripillä hinnat pysyttelevät keskimäärin 409 € paikkeilla tai koko kuukaudeksi hinta alueella on noin 4253 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Lappi

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Lappi

Autonvuokraukset kaupungin Lappi suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Lappi lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Lappi


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Lappi. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Lappi, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Lappi, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Lappi.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Lappi vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Lappi autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.