Autonvuokraukset kohteessa Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuusamo, Suomi
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Kuusamo, Suomi
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kuusamo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kuusamo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kuusamo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kuusamo löytyvät yleensä Scandia Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaScandia Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 35 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo on 44 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kuusamo?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Kuusamo on Suzuki Jimny ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Polo. Käyttäjämme ovat löytäneet Suzuki Jimny tarjouksia kaupungissa Kuusamo keskimääräiseen hintaan 99 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 96 € per päivä. Mallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Kuusamo maksaa yleensä keskimäärin 48 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 48 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Fiesta
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Ka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Focus
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

55 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

61 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Volkswagen Golf
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

66 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Opel Astra Sports Tourer
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

69 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

76 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Sharan
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

141 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Volkswagen Sharan

Tärkeää tietoa Kuusamo autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Kuusamossa on mahdollista yleensä kaikenikäisille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamoilla ei siis yleensä ole asiakkailleen tarkkaa ikärajaa, vaan ratkaiseva tekijä auton vuokraamisessa on vuoden ajokokemus. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että auton vuokraus tulee heidän rahapussilleen hieman raskaammaksi kuin muille autoilijoille. Monet autovuokraamot perivät nuorilta, yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta, nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisämaksun summa vaihtelee vuokraamoittain, eli vertaa vuokrahintoja ja erilaisia lisämaksuja ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Vuokraamolle täytyy ilmoittaa paitsi vuokraajan ikä, myös muiden mahdollisten lisäkuskien iät. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu. Seniori-ikäisten kuskien kannattaa tarkistaa, onko vuokraamoilla heille mahdollisesti jotain lisämaksuja tai -ehtoja.

Pohjois-Pohjanmaan Kuusamossa on reilut 15 000 asukasta, joten liikenne kunnan alueella on rauhallista. Jos olet tottunut autoilemaan muissa suomalaiskaupungeissa, auton vuokraus Kuusamossa kannattaa. Liikenne on alueella sujuvaa ja ruuhkat harvinaisia. Vaikka Kuusamo ei virallisesti sijaitse Lapissa, on kunta niin pohjoisessa, että sen lähettyvillä voi usein nähdä poroihin. Pidä siis silmät auki Kuusamoa ympäröivillä maanteillä, etenkin talviaikaan, kun tiet ovat jäisiä ja lumisia. Mikäli auton vuokraus on ajankohtaista syystalvella, pidä huoli, että autoon saa tarvittaessa nasta- tai kitkarenkaat. Noudata nopeusrajoituksia ja ota huomioon säähän sopiva tilannenopeus. Kuusamon keskustan alueella nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Jos näet tiellä poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Kun porot ovat väistyneet sivuun, kannattaa ohi ajaa rauhallisesti ja matalalla nopeudella. Mikäli vastaan tulevat kuskit vilkuttavat sinulle valojaan, on tiellä mahdollisesti poroja. Tiedät olevasi porovaara-alueella, jos tienpientareilla näkyy poroista varoittavia liikennemerkkejä.

Kuusamo on etenkin luontomatkailijoiden suosikkikohde, ja kaupungin ympäristössä kulkevien retkeilyreittien äärelle pääset helpoiten autolla. Auton vuokraaminen Kuusamossa onkin matkailijoiden keskuudessa suosittua. Lapsiperheitä ja hemmottelulomaa etsiviä Kuusamoon houkuttelee Kuusamon Tropiikki -kylpylä, joka sijaitsee alle 10 minuutin automatkan päässä kunnan keskustasta. Jos mukana reissussa ovat perheen pienimmät, pyydä vuokra-autoosi lisävarusteena lastenistuin. Talvella Kuusamon seudun suurin vetonaula on Rukatunturi, jonne suuntaavat lasketteluharrastajat ja lumilautailijat. Mikäli sinulla on matkassa mukana omat sukset, pidä huoli, että vuokra-autoon on saatavilla esimerkiksi suksiboksi tai -teline. Rukalle on matkaa Kuusamon keskustasta autolla alle puoli tuntia. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja lähde tutkimaan myös läheisen Oulangan kansallispuiston aarteita. Myös Syötteen kansallispuistoon on Kuusamosta alle tunnin ajomatka. Olit sitten vaellusharrastaja tai maastopyöräilyn ystävä, mahdollisuudet Kuusamon seudun luonnossa ovat loputtomat.


Autonvuokraustarjoukset Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Kuusamo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

50 € - 88 €

Kaikki autotyypit

51 € - 140 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomen on 64 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kuusamo, Suomen on syyskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuusamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuusamo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomen on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kuusamo, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuusamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Fiesta
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Ka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

9 heinä - 15 heinä
Ford Focus

Kuusamo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Sunnycars

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Autounion Car Rental

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kuusamo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kuusamo

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

35 €

Suosituin malli

Suzuki Jimny
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kuusamo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kuusamo on 35 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 44 €/pvä.
Kohteen Kuusamo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Jimny. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kuusamo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuusamo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kuusamo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuusamo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Kuusamo kuukauden heinäkuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 80 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Kuusamo maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kuusamo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuusamo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kuusamo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kuusamo

Aloita matkan suunnittelu - Kuusamo


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kuusamo voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kuusamo, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.