Autonvuokraukset kohteessa Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuusamo, Suomi
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Kuusamo, Suomi
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Toyota Avensis Touring Sports
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Kia Forte
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

63 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Renault Mégane
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

67 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Toyota Avensis Touring Sports
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Kia Forte

Autonvuokraustarjoukset Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Kuusamo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

41 € - 87 €

Kaikki autotyypit

45 € - 102 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomen on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kuusamo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuusamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuusamo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomen on 72 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kuusamo, Suomen on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuusamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuusamo Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Fiat 500

Kuusamo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Kuusamo autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Kuusamossa on mahdollista yleensä kaikenikäisille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamoilla ei siis yleensä ole asiakkailleen tarkkaa ikärajaa, vaan ratkaiseva tekijä auton vuokraamisessa on vuoden ajokokemus. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että auton vuokraus tulee heidän rahapussilleen hieman raskaammaksi kuin muille autoilijoille. Monet autovuokraamot perivät nuorilta, yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta, nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisämaksun summa vaihtelee vuokraamoittain, eli vertaa vuokrahintoja ja erilaisia lisämaksuja ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Vuokraamolle täytyy ilmoittaa paitsi vuokraajan ikä, myös muiden mahdollisten lisäkuskien iät. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu. Seniori-ikäisten kuskien kannattaa tarkistaa, onko vuokraamoilla heille mahdollisesti jotain lisämaksuja tai -ehtoja.

Pohjois-Pohjanmaan Kuusamossa on reilut 15 000 asukasta, joten liikenne kunnan alueella on rauhallista. Jos olet tottunut autoilemaan muissa suomalaiskaupungeissa, auton vuokraus Kuusamossa kannattaa. Liikenne on alueella sujuvaa ja ruuhkat harvinaisia. Vaikka Kuusamo ei virallisesti sijaitse Lapissa, on kunta niin pohjoisessa, että sen lähettyvillä voi usein nähdä poroihin. Pidä siis silmät auki Kuusamoa ympäröivillä maanteillä, etenkin talviaikaan, kun tiet ovat jäisiä ja lumisia. Mikäli auton vuokraus on ajankohtaista syystalvella, pidä huoli, että autoon saa tarvittaessa nasta- tai kitkarenkaat. Noudata nopeusrajoituksia ja ota huomioon säähän sopiva tilannenopeus. Kuusamon keskustan alueella nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Jos näet tiellä poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Kun porot ovat väistyneet sivuun, kannattaa ohi ajaa rauhallisesti ja matalalla nopeudella. Mikäli vastaan tulevat kuskit vilkuttavat sinulle valojaan, on tiellä mahdollisesti poroja. Tiedät olevasi porovaara-alueella, jos tienpientareilla näkyy poroista varoittavia liikennemerkkejä.

Kuusamo on etenkin luontomatkailijoiden suosikkikohde, ja kaupungin ympäristössä kulkevien retkeilyreittien äärelle pääset helpoiten autolla. Auton vuokraaminen Kuusamossa onkin matkailijoiden keskuudessa suosittua. Lapsiperheitä ja hemmottelulomaa etsiviä Kuusamoon houkuttelee Kuusamon Tropiikki -kylpylä, joka sijaitsee alle 10 minuutin automatkan päässä kunnan keskustasta. Jos mukana reissussa ovat perheen pienimmät, pyydä vuokra-autoosi lisävarusteena lastenistuin. Talvella Kuusamon seudun suurin vetonaula on Rukatunturi, jonne suuntaavat lasketteluharrastajat ja lumilautailijat. Mikäli sinulla on matkassa mukana omat sukset, pidä huoli, että vuokra-autoon on saatavilla esimerkiksi suksiboksi tai -teline. Rukalle on matkaa Kuusamon keskustasta autolla alle puoli tuntia. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja lähde tutkimaan myös läheisen Oulangan kansallispuiston aarteita. Myös Syötteen kansallispuistoon on Kuusamosta alle tunnin ajomatka. Olit sitten vaellusharrastaja tai maastopyöräilyn ystävä, mahdollisuudet Kuusamon seudun luonnossa ovat loputtomat.

Kuusamon vuokraamoissa auton vuokrahintaan kuuluu automaattisesti vakuutus, joka kattaa tyypillisimmin varkaus- ja kolaritilanteet. Jos vuokratun auton ajaminen hermostuttaa, kannattaa auton vakuutusturvaa kuitenkin parantaa. Normaalisti vuokra-autojen vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi olla varsin korkea. Jos onnettomuus osuu kohdallesi, joudut kustantamaan omavastuun piiriin kuuluvan osuuden vahingosta omasta pussistasi. Voit kuitenkin hankkia vuokra-ajaksi lisävakuutuksen, joka pienentää tai poistaa omavastuuosuuden kokonaan. Parhaan turvan tarjoavat lisävakuutukset, jotka maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Noin 15–20 euron päivittäinen lisäturva nostaa vuokrauksen kokonaishintaa, mutta voit istahtaa ratin taakse rauhallisin mielin. Kysy Kuusamon autovuokraamoilta myös, sisältyykö vuokrahintaan kolmannen osapuolen vahingot korvaava vahinkovakuutus. Suomessa sitä ei välttämättä ole sisällytetty vuokra-autojen perusvakuutukseen.

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Kuusamossa parhaiten joko kaupungin lentokentältä tai keskustasta. Jos saavut Kuusamoon lentäen, on auto kätevintä ottaa matkaan heti lentoasemalta. Lentoasemalta on Kuusamoon keskustaan ja samoin Kuusamon Tropiikkiin noin 10 minuutin ajomatkan, joten autolla pääset helposti eri puolille Kuusamon seutua. Matkailijoita palvelevat lentokentällä suuret autovuokraamoketjut, kuten Hertz ja Sixt. Vuokra-auto kannattaa mieluiten varata Kuusamon lentoasemalta jo ennen lennolle lähtöä, sillä kentän vuokraamot eivät tarjoa 24h-palvelua. Saat asiakaspalvelua varmasti, jos varaat auton etukäteen. Jos vuokraat autosi mieluummin Kuusamon keskustasta, voit saada sopivan auton esimerkiksi Avisin valikoimista. Auto noudetaan ja palautetaan yleensä samaan autovuokraamon toimipisteeseen, josta olet auton varannut. Lisämaksusta vuokraamot kuitenkin toimittavat autosi myös esimerkiksi majapaikkaasi Kuusamossa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kuusamo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuusamo

Autonvuokraus Kuusamo

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuusamo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Kuusamo on halvinta, kun käytät vuokraamon Autounion Car Rental toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 26 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 49 €/päivä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kuusamo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuusamo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Yleensä sää kaupungissa Kuusamo kuukauden toukokuu aikana on 4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kuusamo road triplle alueelle Pohjois-Pohjanmaa tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 35 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kuusamo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kuusamo

Aloita matkan suunnittelu - Kuusamo


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kuusamo voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kuusamo, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kuusamo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kuusamo momondo-sivustolla.

Kyllä, kohteesta Kuusamo löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kuusamo.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.