Autonvuokraus Kuusamo, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Kuusamo, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuusamo, Suomi
10. elokuu — 17. elokuu
Sama palautus
Kuusamo, Suomi
ti 10/8
Keskipäivä
ti 17/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Kuusamo, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 78 €

Kaikki autotyypit

31 € - 91 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomi on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kuusamo, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuusamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kuusamo Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuusamo, Suomi on 43 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kuusamo, Suomi on huhtikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuusamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuusamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kuusamo Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Kuusamo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuusamo, Suomi
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Kuusamo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kuusamossa?

Auton vuokraus Kuusamossa on mahdollista yleensä kaikenikäisille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamoilla ei siis yleensä ole asiakkailleen tarkkaa ikärajaa, vaan ratkaiseva tekijä auton vuokraamisessa on vuoden ajokokemus. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että auton vuokraus tulee heidän rahapussilleen hieman raskaammaksi kuin muille autoilijoille. Monet autovuokraamot perivät nuorilta, yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta, nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisämaksun summa vaihtelee vuokraamoittain, eli vertaa vuokrahintoja ja erilaisia lisämaksuja ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Vuokraamolle täytyy ilmoittaa paitsi vuokraajan ikä, myös muiden mahdollisten lisäkuskien iät. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu. Seniori-ikäisten kuskien kannattaa tarkistaa, onko vuokraamoilla heille mahdollisesti jotain lisämaksuja tai -ehtoja.

Tärkeää tietoa Kuusamon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Pohjois-Pohjanmaan Kuusamossa on reilut 15 000 asukasta, joten liikenne kunnan alueella on rauhallista. Jos olet tottunut autoilemaan muissa suomalaiskaupungeissa, auton vuokraus Kuusamossa kannattaa. Liikenne on alueella sujuvaa ja ruuhkat harvinaisia. Vaikka Kuusamo ei virallisesti sijaitse Lapissa, on kunta niin pohjoisessa, että sen lähettyvillä voi usein nähdä poroihin. Pidä siis silmät auki Kuusamoa ympäröivillä maanteillä, etenkin talviaikaan, kun tiet ovat jäisiä ja lumisia. Mikäli auton vuokraus on ajankohtaista syystalvella, pidä huoli, että autoon saa tarvittaessa nasta- tai kitkarenkaat. Noudata nopeusrajoituksia ja ota huomioon säähän sopiva tilannenopeus. Kuusamon keskustan alueella nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Jos näet tiellä poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Kun porot ovat väistyneet sivuun, kannattaa ohi ajaa rauhallisesti ja matalalla nopeudella. Mikäli vastaan tulevat kuskit vilkuttavat sinulle valojaan, on tiellä mahdollisesti poroja. Tiedät olevasi porovaara-alueella, jos tienpientareilla näkyy poroista varoittavia liikennemerkkejä.

Nähtävyyksiä Kuusamossa ja sen lähellä

Kuusamo on etenkin luontomatkailijoiden suosikkikohde, ja kaupungin ympäristössä kulkevien retkeilyreittien äärelle pääset helpoiten autolla. Auton vuokraaminen Kuusamossa onkin matkailijoiden keskuudessa suosittua. Lapsiperheitä ja hemmottelulomaa etsiviä Kuusamoon houkuttelee Kuusamon Tropiikki -kylpylä, joka sijaitsee alle 10 minuutin automatkan päässä kunnan keskustasta. Jos mukana reissussa ovat perheen pienimmät, pyydä vuokra-autoosi lisävarusteena lastenistuin. Talvella Kuusamon seudun suurin vetonaula on Rukatunturi, jonne suuntaavat lasketteluharrastajat ja lumilautailijat. Mikäli sinulla on matkassa mukana omat sukset, pidä huoli, että vuokra-autoon on saatavilla esimerkiksi suksiboksi tai -teline. Rukalle on matkaa Kuusamon keskustasta autolla alle puoli tuntia. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja lähde tutkimaan myös läheisen Oulangan kansallispuiston aarteita. Myös Syötteen kansallispuistoon on Kuusamosta alle tunnin ajomatka. Olit sitten vaellusharrastaja tai maastopyöräilyn ystävä, mahdollisuudet Kuusamon seudun luonnossa ovat loputtomat.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kuusamon vuokraamoissa auton vuokrahintaan kuuluu automaattisesti vakuutus, joka kattaa tyypillisimmin varkaus- ja kolaritilanteet. Jos vuokratun auton ajaminen hermostuttaa, kannattaa auton vakuutusturvaa kuitenkin parantaa. Normaalisti vuokra-autojen vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi olla varsin korkea. Jos onnettomuus osuu kohdallesi, joudut kustantamaan omavastuun piiriin kuuluvan osuuden vahingosta omasta pussistasi. Voit kuitenkin hankkia vuokra-ajaksi lisävakuutuksen, joka pienentää tai poistaa omavastuuosuuden kokonaan. Parhaan turvan tarjoavat lisävakuutukset, jotka maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Noin 15–20 euron päivittäinen lisäturva nostaa vuokrauksen kokonaishintaa, mutta voit istahtaa ratin taakse rauhallisin mielin. Kysy Kuusamon autovuokraamoilta myös, sisältyykö vuokrahintaan kolmannen osapuolen vahingot korvaava vahinkovakuutus. Suomessa sitä ei välttämättä ole sisällytetty vuokra-autojen perusvakuutukseen.

Mistä auton nouto ja palautus Kuusamossa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Kuusamossa parhaiten joko kaupungin lentokentältä tai keskustasta. Jos saavut Kuusamoon lentäen, on auto kätevintä ottaa matkaan heti lentoasemalta. Lentoasemalta on Kuusamoon keskustaan ja samoin Kuusamon Tropiikkiin noin 10 minuutin ajomatkan, joten autolla pääset helposti eri puolille Kuusamon seutua. Matkailijoita palvelevat lentokentällä suuret autovuokraamoketjut, kuten Hertz ja Sixt. Vuokra-auto kannattaa mieluiten varata Kuusamon lentoasemalta jo ennen lennolle lähtöä, sillä kentän vuokraamot eivät tarjoa 24h-palvelua. Saat asiakaspalvelua varmasti, jos varaat auton etukäteen. Jos vuokraat autosi mieluummin Kuusamon keskustasta, voit saada sopivan auton esimerkiksi Avisin valikoimista. Auto noudetaan ja palautetaan yleensä samaan autovuokraamon toimipisteeseen, josta olet auton varannut. Lisämaksusta vuokraamot kuitenkin toimittavat autosi myös esimerkiksi majapaikkaasi Kuusamossa.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kuusamo, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kuusamo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kuusamo

21on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Kuusamo kuun elokuu aikana.

Missä Kuusamo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Kuusamo on halvinta, kun käytät vuokraamon Scandia Rent yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 31 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 40 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kuusamo, Suomi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kuusamo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuusamo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Kuusamo, Suomi kuukauden elokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Kuusamo kuukauden elokuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen elokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Kuusamo kuukauden elokuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Kuusamo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kuusamo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Opel Corsa, Ford Focus tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Kuusamo samanlainen kuin muualla Pohjois-Pohjanmaa alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kuusamo road triplle alueelle Pohjois-Pohjanmaa tai sitä ympäröiville alueille kuukauden elokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 12 °C ja sademäärän vastaavasti 70 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Kuusamo lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kuusamo

Aloita matkan suunnittelu - Kuusamo