Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Ruotsissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ruotsissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi
1. maaliskuu — 8. maaliskuu
Tukholma, Ruotsi
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ruotsi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ruotsi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ruotsi?

Thrifty on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Ruotsi hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Ruotsi on 47 € per päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Ruotsi?

Budget on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Ruotsi, kun 29 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Budget on suosittu myös heidän 17 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,7/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Ruotsi sisältä ei välttämättä löydy yhtään Budget toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Ruotsi?

Maan Ruotsi sisällä Hertz vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 253 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Hertz vuokra-auton? Tukholma on suosituin kaupunki maassa Ruotsi, ja sieltä löytyy 17 Hertz autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Ruotsi?

50 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Pienikokoinen vieraillessaan Ruotsi tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Ruotsi vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 50 € päivässä Pienikokoinen autosta.

Parhaat tarjoukset Ruotsi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ruotsi
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Chevrolet Spark
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Volkswagen Golf
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Vauxhall Mokka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Ford Focus
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

31 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Opel Astra Sports Tourer
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

9 Touko - 13 Touko
Volkswagen Passat
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

17 Touko - 19 Touko
Opel Crossland X
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

34 €/pvä

1 maalis - 4 maalis
Opel Astra Sports Tourer

Ruotsi autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Ruotsin ainutlaatuiset liikennelait?

Ruotsissa ajetaan oikealla puolella tietä samoin kuin suurimmassa osassa Euroopan maita. Kuten muissakin Pohjoismaissa, Ruotsissakin on talvirengaspakko. Jos tiellä on talviset olosuhteet – esimerkiksi lunta tai jäätä – pitää talvirenkaita käyttää. Talvirenkaat ovat siis pakollisia talvikuukausina. Autovuokraamot onneksi hoitavat nämä asiat puolestasi, joten sinun tulee vain varmistaa autossa olevan talvirenkaat alla vuokraushetkellä. Nastarenkaiden käyttö on myös sallittua talvikuukausina ja pidempäänkin kelien vaatiessa. Poliisi valvoo Ruotsissa liikennettä melko tarkasti ja sakottaa helposti liikennerikkomuksista. Kannattaakin olla tarkkana nopeuden ja yleisten tieliikennelain sääntöjen noudattamisen kanssa. Sakot voivat suurudellaan myös yllättää autoilijan, sillä Ruotsissa ne ovat melko hintavia. Automaattista liikennevalvontaa harjoitetaan myös kameravalvonnalla. Monista muista Euroopan maista poiketen Ruotsissa ollaan myös erittäin tiukkoja alkoholin vaikutuksen alla ajamisesta. Promilleraja rattijuopumukselle on alhaisempi, kuin monissa muissa maissa. Ei siis kannata riskeerata ajamista edes yhden olut- tai viinilasillisen jälkeen. Lisäksi auton huomiovaloja tulee käyttää myös valoisaan aikaan. Tukholmassa ja Göteborgissa on myös käytössä ruuhkamaksut, ja niiden maksamatta jättäminen johtaa sakkoihin.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Ruotsissa?

Auton vuokraamiseen tarvitset ajokortin ja passin tai henkilökortin. Ruotsissa autonvuokraus on tehty helpoksi, jos vuokraajalta löytyy EU- tai EEA-maassa myönnetty ajokortti. Tämä kelpaa sellaisenaan Ruotsissa EU:n ajokorttidirektiivin mukaisesti. Jos ei kuitenkaan omista EU-maassa myönnettyä ajokorttia, kannattaa aina hankkia kansainvälinen ajokortti, jos aikoo vuokrata auton. Jos aiot käyttää vuokraamaasi autoa ulkomailla, sinun pitää sopia tästä autovuokraamon kanssa. Autonvuokraus Ruotsissa onnistuu henkilöltä, joka on vähintään 21-vuotias ja omistaa ajokortin. Vuokraamot voivat kuitenkin vaatia vähimmäisiäksi jopa 25 vuotta tai veloittaa lisämaksua nuorelta kuljettajalta. Autonvuokraus saattaa myös vaatia luottokortin – kortilta voi joutua maksamaan pantin vahingon kattamiseksi. Autovakuutus on pakollinen kaikissa autonvuokrauksissa. Minimivakuutus sisältyy vuokrauksen perushintaan ja lisämaksusta voi itselleen ostaa lisävakuutuksia, jotka tekevät ajamisesta huolettomampaa. Lisävakuutuksia voivat olla esimerkiksi omavastuun vähennys, lasivakuutus tai rengasturva. Kannattaa myös huomioida maaseudulle suunnattaessa eläinkolarin riskit. Peura- ja hirvikolarit ovat yleisiä ja minimivakuutukset eivät välttämättä korvaa näiden kolareiden aiheuttamia vahinkoja. Halvat vuokra-autot saa hankittua vaivattomasti itselleen loman tai työmatkan ajaksi momondon kautta. Vuokra-autojen vertailu on sivustolla tehty helpoksi.

Millä Ruotsin alueilla on eniten liikennettä?

Eniten liikennettä Ruotsissa löytyy maan eteläiseltä puoliskolta, jossa asuu myös suurin osa sen asukkaista. Suuret kaupungit kuten Tukholma, Malmö ja Göteborg ovat Ruotsin vilkkaimpia liikenteen solmukohtia. Näillä alueilla esiintyy etenkin arkiaamuisin ja -iltapäivisin välillä pahojakin liikenneruuhkia. On suotavaa välttää ajamista alueilla näinä aikoina, jos suinkin mahdollista. Tukholmassa sekä Göteborgissa on myös käytössä ruuhkamaksut arkisin ja näistä kannattaakin ottaa selvää ennen kuin ajaa kyseisissä kaupungeissa. Tukholmassa liikenne on kuitenkin helpottunut hieman ruuhkamaksujen avulla ja liikennemäärät ovat olleet laskussa. Pysäköinti kaupunkien keskustassa on kallista ja etenkin parkkihallit veloittavat kovia summia pysäköinnistä. Tukholmasta löytyy hyvä julkinen liikenne, joten vaihtoehtoisesti auton voi jättää kaupungin laitamille ja ottaa sieltä juna tai bussi kaupungin keskustaan. Näin välttyy ruuhkamaksuilta, pysäköintimaksuilta sekä kaupungissa ajamisen stressiltä. Lisäksi voi nauttia maisemista matkalla kaupunkiin ja tutustua myös Tukholman lähiöihin. Pohjois-Ruotsiin mentäessä liikenteen määrä vähenee kertaheitolla. Tukholmasta pohjoiseen asuu paljon vähemmän ihmisiä kuin Etelä-Ruotsissa ja näin ollen liikennemäärät ovat pienempiä.

Mitkä ovat Ruotsin parhaat luonnonkauniit tiet?

Ruotsista löytyy paljon upeita maisemia, jotka tyydyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet. Etelä-Ruotsissa pääsee nauttimaan mm. rannoista, järvistä sekä upeasta Juutinrauman sillasta, joka yhdistää Ruotsin Manner-Eurooppaan. Tämä todella pitkä silta nousee korkealle, mistä on upeat maisemat sekä Ruotsin että Tanskan puolelle. Silta on myös Euroopan viidenneksi pisin. Pohjois-Ruotsissa taas riittää tuntureita silmänkantamattomiin ja monet tiet halkovat erämaata. Usein nämä tiet ovat täysin autioita ja saat nauttia omasta rauhasta sekä maisemista. Tornionjoen laakso on yksi kauniimpia ajoreittejä Pohjois-Ruotsissa. Tämä joenvartta kulkeva valtatie 99 kulkee pitkälle pohjoiseen tunturimaisemissa. Joen varrella on upeita koskia, jotka ovat ehdottomasti pysähdyksen arvoisia. Kirkkaina talviöinä on mahdollista nähdä pohjoisessa myös revontulia. Tällöin kannatta vaikka pysähtyä tien sivuun ja nauttia tästä upeasta luonnonilmiöstä. Ruotsin ja Norjan välinen raja rajoittuu Skandien vuoristoon lännessä ja sieltä löytyy myös upeita vuoristoteitä ajettavaksi. Pohjoisessa ajettaessa kannattaa selvittää etukäteen huoltoasemien ja hotellien saatavuus, sillä erämaa-alueilla niitä voi olla harvakseltaan. Tiheämpään asutussa etelässä hotelleja ja huoltoasemia löytyy taas enemmän.


Autonvuokraustarjoukset Ruotsi

Löydä kohteesta Ruotsi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

35 € - 75 €

Kaikki autotyypit

38 € - 103 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 53 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Ruotsi on helmikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ruotsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ruotsi pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 73 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Ruotsi on huhtikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ruotsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ruotsi keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 92 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Ruotsi on huhtikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ruotsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ruotsi suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ruotsi on maaliskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ruotsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ruotsi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 81 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Ruotsi on toukokuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ruotsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Chevrolet Spark
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Volkswagen Golf
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

10 Touko - 13 Touko
Opel Corsa

Ruotsi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ruotsi

Hertz

253 sijaintia

keddy by Europcar

240 sijaintia

Europcar

198 sijaintia

Sunnycars

189 sijaintia

MABI

156 sijaintia

Sixt

133 sijaintia

Avis

132 sijaintia

Budget

79 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Ruotsi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Friends Arena31,2 km
Kuninkaallinen draamateatteri36,4 km
Pyhän Klaaran kirkko36,4 km
Stockholm Central Station36,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Friends Arena381,7 km
Stockholm Central Station382,5 km
Pyhän Klaaran kirkko382,7 km
Kuninkaallinen draamateatteri383,5 km
Nordpoolen1030,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Stockholm Central Station88,9 km
Pyhän Klaaran kirkko89,1 km
Friends Arena89,9 km
Kuninkaallinen draamateatteri89,9 km
Nordpoolen819,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Ruotsi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ruotsi
Stockholm Classic Hotell

Stockholm Classic Hotell

Lundagatan 31, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

1,6 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,2 km kaupungin keskustasta

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvaegen 98, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

2,7 km kaupungin keskustasta

At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,3 km kaupungin keskustasta

Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm Hotel

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,2 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,4 km kaupungin keskustasta

Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,2 km kaupungin keskustasta

Aiden by Best Western Skavsta Airport

Aiden by Best Western Skavsta Airport

General Schybergs vag 23, Nyköping, Sodermanlands Lan, Sweden

5,9 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm

Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm

Between Terminal 4 And 5, Box 82, Arlanda, Stockholms Lan, Sweden

0,3 km kaupungin keskustasta

Scandic Continental

Scandic Continental

Vasagatan 22, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,1 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda

Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda

Kabinvaegen 3, P O Box 103, Arlanda, Stockholms Lan, Sweden

1,5 km kaupungin keskustasta

Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic

Hötorget 13-15, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,4 km kaupungin keskustasta

Freys Hotel

Freys Hotel

Bryggargatan 12, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,2 km kaupungin keskustasta

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

Tornvagen 9, Arlanda, Stockholms Lan, Sweden

0,4 km kaupungin keskustasta

Profilhotels Nacka

Profilhotels Nacka

Värmdövägen 84, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

4,2 km kaupungin keskustasta

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel Stockholm

Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

0,9 km kaupungin keskustasta

Rygerfjord Hotel & Hostel

Rygerfjord Hotel & Hostel

Södermälarstrand Kaj 12 14, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

1,1 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Södra Hamngatan 59, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

0,1 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Ruotsi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ruotsi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Ruotsi?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Ruotsi laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Ruotsi?

Yhteensä 137 maasta Ruotsi on sijoittunut sijalle 23 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Ruotsi sai pisteeksi 5,4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Ruotsi?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Ruotsi on 0,20‰. Maan Ruotsi eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Ruotsi maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Ruotsi maksoi 1,62 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Ruotsi muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,89 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ruotsi hinnat?

autoa Ruotsi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ruotsi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Ruotsi osiossa on 1 603 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ruotsi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ruotsi. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ruotsi?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Ruotsi, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Ruotsi?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Ruotsi on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ruotsi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ruotsi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Ruotsi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Ruotsi tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Ruotsi momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Ruotsi.

Löytyykö kohteesta Ruotsi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ruotsi.

Voinko etsiä Ruotsi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Ruotsi autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ruotsi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Ruotsi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Ruotsissa
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.