Autonvuokraukset Ruotsissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ruotsissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi
8. helmikuu — 15. helmikuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
ke 8/2
Keskipäivä
ke 15/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ruotsi autonvuokraustiedot

Ruotsissa ajetaan oikealla puolella tietä samoin kuin suurimmassa osassa Euroopan maita. Kuten muissakin Pohjoismaissa, Ruotsissakin on talvirengaspakko. Jos tiellä on talviset olosuhteet – esimerkiksi lunta tai jäätä – pitää talvirenkaita käyttää. Talvirenkaat ovat siis pakollisia talvikuukausina. Autovuokraamot onneksi hoitavat nämä asiat puolestasi, joten sinun tulee vain varmistaa autossa olevan talvirenkaat alla vuokraushetkellä. Nastarenkaiden käyttö on myös sallittua talvikuukausina ja pidempäänkin kelien vaatiessa. Poliisi valvoo Ruotsissa liikennettä melko tarkasti ja sakottaa helposti liikennerikkomuksista. Kannattaakin olla tarkkana nopeuden ja yleisten tieliikennelain sääntöjen noudattamisen kanssa. Sakot voivat suurudellaan myös yllättää autoilijan, sillä Ruotsissa ne ovat melko hintavia. Automaattista liikennevalvontaa harjoitetaan myös kameravalvonnalla. Monista muista Euroopan maista poiketen Ruotsissa ollaan myös erittäin tiukkoja alkoholin vaikutuksen alla ajamisesta. Promilleraja rattijuopumukselle on alhaisempi, kuin monissa muissa maissa. Ei siis kannata riskeerata ajamista edes yhden olut- tai viinilasillisen jälkeen. Lisäksi auton huomiovaloja tulee käyttää myös valoisaan aikaan. Tukholmassa ja Göteborgissa on myös käytössä ruuhkamaksut, ja niiden maksamatta jättäminen johtaa sakkoihin.

Auton vuokraamiseen tarvitset ajokortin ja passin tai henkilökortin. Ruotsissa autonvuokraus on tehty helpoksi, jos vuokraajalta löytyy EU- tai EEA-maassa myönnetty ajokortti. Tämä kelpaa sellaisenaan Ruotsissa EU:n ajokorttidirektiivin mukaisesti. Jos ei kuitenkaan omista EU-maassa myönnettyä ajokorttia, kannattaa aina hankkia kansainvälinen ajokortti, jos aikoo vuokrata auton. Jos aiot käyttää vuokraamaasi autoa ulkomailla, sinun pitää sopia tästä autovuokraamon kanssa. Autonvuokraus Ruotsissa onnistuu henkilöltä, joka on vähintään 21-vuotias ja omistaa ajokortin. Vuokraamot voivat kuitenkin vaatia vähimmäisiäksi jopa 25 vuotta tai veloittaa lisämaksua nuorelta kuljettajalta. Autonvuokraus saattaa myös vaatia luottokortin – kortilta voi joutua maksamaan pantin vahingon kattamiseksi. Autovakuutus on pakollinen kaikissa autonvuokrauksissa. Minimivakuutus sisältyy vuokrauksen perushintaan ja lisämaksusta voi itselleen ostaa lisävakuutuksia, jotka tekevät ajamisesta huolettomampaa. Lisävakuutuksia voivat olla esimerkiksi omavastuun vähennys, lasivakuutus tai rengasturva. Kannattaa myös huomioida maaseudulle suunnattaessa eläinkolarin riskit. Peura- ja hirvikolarit ovat yleisiä ja minimivakuutukset eivät välttämättä korvaa näiden kolareiden aiheuttamia vahinkoja. Halvat vuokra-autot saa hankittua vaivattomasti itselleen loman tai työmatkan ajaksi momondon kautta. Vuokra-autojen vertailu on sivustolla tehty helpoksi.

Eniten liikennettä Ruotsissa löytyy maan eteläiseltä puoliskolta, jossa asuu myös suurin osa sen asukkaista. Suuret kaupungit kuten Tukholma, Malmö ja Göteborg ovat Ruotsin vilkkaimpia liikenteen solmukohtia. Näillä alueilla esiintyy etenkin arkiaamuisin ja -iltapäivisin välillä pahojakin liikenneruuhkia. On suotavaa välttää ajamista alueilla näinä aikoina, jos suinkin mahdollista. Tukholmassa sekä Göteborgissa on myös käytössä ruuhkamaksut arkisin ja näistä kannattaakin ottaa selvää ennen kuin ajaa kyseisissä kaupungeissa. Tukholmassa liikenne on kuitenkin helpottunut hieman ruuhkamaksujen avulla ja liikennemäärät ovat olleet laskussa. Pysäköinti kaupunkien keskustassa on kallista ja etenkin parkkihallit veloittavat kovia summia pysäköinnistä. Tukholmasta löytyy hyvä julkinen liikenne, joten vaihtoehtoisesti auton voi jättää kaupungin laitamille ja ottaa sieltä juna tai bussi kaupungin keskustaan. Näin välttyy ruuhkamaksuilta, pysäköintimaksuilta sekä kaupungissa ajamisen stressiltä. Lisäksi voi nauttia maisemista matkalla kaupunkiin ja tutustua myös Tukholman lähiöihin. Pohjois-Ruotsiin mentäessä liikenteen määrä vähenee kertaheitolla. Tukholmasta pohjoiseen asuu paljon vähemmän ihmisiä kuin Etelä-Ruotsissa ja näin ollen liikennemäärät ovat pienempiä.

Ruotsista löytyy paljon upeita maisemia, jotka tyydyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet. Etelä-Ruotsissa pääsee nauttimaan mm. rannoista, järvistä sekä upeasta Juutinrauman sillasta, joka yhdistää Ruotsin Manner-Eurooppaan. Tämä todella pitkä silta nousee korkealle, mistä on upeat maisemat sekä Ruotsin että Tanskan puolelle. Silta on myös Euroopan viidenneksi pisin. Pohjois-Ruotsissa taas riittää tuntureita silmänkantamattomiin ja monet tiet halkovat erämaata. Usein nämä tiet ovat täysin autioita ja saat nauttia omasta rauhasta sekä maisemista. Tornionjoen laakso on yksi kauniimpia ajoreittejä Pohjois-Ruotsissa. Tämä joenvartta kulkeva valtatie 99 kulkee pitkälle pohjoiseen tunturimaisemissa. Joen varrella on upeita koskia, jotka ovat ehdottomasti pysähdyksen arvoisia. Kirkkaina talviöinä on mahdollista nähdä pohjoisessa myös revontulia. Tällöin kannatta vaikka pysähtyä tien sivuun ja nauttia tästä upeasta luonnonilmiöstä. Ruotsin ja Norjan välinen raja rajoittuu Skandien vuoristoon lännessä ja sieltä löytyy myös upeita vuoristoteitä ajettavaksi. Pohjoisessa ajettaessa kannattaa selvittää etukäteen huoltoasemien ja hotellien saatavuus, sillä erämaa-alueilla niitä voi olla harvakseltaan. Tiheämpään asutussa etelässä hotelleja ja huoltoasemia löytyy taas enemmän.


Autonvuokraustarjoukset Ruotsi

Löydä kohteesta Ruotsi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

35 € - 110 €

Kaikki autotyypit

51 € - 122 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 62 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ruotsi on lokakuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 70 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ruotsi on syyskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 75 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ruotsi on helmikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 61 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ruotsi on tammikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 78 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Ruotsi on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ruotsi on 61 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Ruotsi on syyskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ruotsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ruotsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Ruotsi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Friends Arena31,2 km
Kuninkaallinen draamateatteri36,4 km
Pyhän Klaaran kirkko36,4 km
Stockholm Central Station36,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Friends Arena381,7 km
Stockholm Central Station382,5 km
Pyhän Klaaran kirkko382,7 km
Kuninkaallinen draamateatteri383,5 km
Nordpoolen1030,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Stockholm Central Station88,9 km
Pyhän Klaaran kirkko89,1 km
Friends Arena89,9 km
Kuninkaallinen draamateatteri89,9 km
Nordpoolen819,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Ruotsi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ruotsi

Autonvuokraus Ruotsi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ruotsi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

GREEN MOTION on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Ruotsi hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 25 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Ruotsi on 92 € per päivä.

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Ruotsi, kun 35 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 45 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,9/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Ruotsi sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Maan Ruotsi sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 256 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Sunnycars vuokra-auton? Tukholma on suosituin kaupunki maassa Ruotsi, ja sieltä löytyy 25 Sunnycars autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Ruotsi laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Ruotsi on sijoittunut sijalle 23 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Ruotsi sai pisteeksi 5,4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Ruotsi on 0,20‰. Maan Ruotsi eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

23 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Compact vieraillessaan Ruotsi tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Ruotsi vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 25 € päivässä Compact autosta.

Bensiini maassa Ruotsi maksoi 1,86 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Ruotsi muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,72 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Aloita matkan suunnittelu - Ruotsi


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Ruotsi on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ruotsi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Ruotsi tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Ruotsi.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ruotsi.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Ruotsi autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.