Autonvuokraukset Puolassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Puolassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Gdansk, Puola
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Gdansk, Puola
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Puola autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Puola
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

20 elo - 27 elo
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

20 elo - 27 elo
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

20 elo - 27 elo
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
BMW 3 Series
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
Peugeot 308

Autonvuokraustarjoukset Puola

Löydä kohteesta Puola juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 42 €

Kaikki autotyypit

16 € - 47 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puola on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Puola on maaliskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 21 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Puola on lokakuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 20 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Puola on syyskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 25 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Puola on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
Kia Forte
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

1 elo - 8 elo
Mini Countryman

Puola autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Puolassa kannattaa, sillä maassa on kattavat tieverkostot, joita pitkin voit ajella miljoonakaupunki Varsovasta ja satamakaupunki Gdanskista tunnelmallisiin syrjäisiin kyliin ja vanhoille linnoille. Varsovaan on jo rakennettu monikaistaisia moottoriteitä, ja pienempiä maanteitä kunnostetaan koko ajan. Liikennemääriin nähden tiet ovat tosin Puolassa yleisesti ottaen huonokuntoiset ja kapeat, ja Varsovan ulkopuolella moottoriteitä on vain vähän. Liikennekuri on myös löyhää. Kuitenkin Puolassa on jo paljon enemmän moottoriteitä ja moottoriliikenneteitä kuin vielä joitakin vuosia sitten. Voit siis autoilla turvallisemmin ja nopeammin vaikka koko matkan Berliinistä Varsovaan tai Gdyniasta Krakovaan. Jos ajat Puolan maaseudulla, niin siellä liikkuu vielä hevoskärryjä, joten muista antaa valjakoille etuajo-oikeus. Autonvuokraus Puolassa edellyttää sen, että tunnet joitakin maan liikennesääntöjä. Esimerkiksi nastarenkaat ovat kiellettyjä. Autojen ohitus tapahtuu vasemmalta, mutta raitiovaunut ohitetaan oikealta. Autoa tulee ajaa ajovalot päällä päivin ja öin. Pienillä autoilla on lupa pysäköidä osittain jalkakäytävälle. Jos aiot ajaa Puolan rajan ulkopuolelle, sinulla täytyy olla mukanasi ajokortti, passi ja liikennevakuutus. Puolassa kaikilta ajoneuvoilta peritään tiemaksuja niin valtion kuin yksityisten ylläpitämillä moottoriteillä sekä myös moottoriliikenneteillä ja joillakin valtateillä. Maksullisia moottoriteitä ovat A1, A2 ja A4. Tunnistat maksullisen tien siitä, että liikennemerkissä lukee "Platna". Välillä maksu pitää hoitaa käteisellä ja välillä kortilla tai sitten elektronisella maksujärjestelmällä nimeltä ViaToll. Muista ladata ViaToll ennen kuin lähdet ajamaan. Kannattaa myös pitää mielessä, että Puolassa turvavöiden käyttö on pakollista, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa tietenkään ajaa. Jos autoilet suosituilla nähtävyyksillä, älä jätä arvoesineitä vartioimatta autoon, ellei parkkipaikalla ole vahteja.

Autonvuokraus Puolassa onnistuu, jos olet vähintään 21-vuotias – tosin ikävaatimus riippuu autoluokasta. Ajokorttisi tulee olla myös vähintään vuoden vanha. Alle 26-vuotiaalta kuskilta saatetaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Joillakin autoluokilla yläikäraja vuokraamiseen on 70 vuotta. Autonvuokraus Puolassa edellyttää, että sinulla on mukanasi ajokortti ja kansainvälinen ajokortti. Tarkista, että vuokra-autossasi on varoituskolmio, sammutin ja heijastava takki, sillä nämä varusteet ovat pakolliset. Jos sinut pysäytetään, eikä sinulla ole näitä tarvikkeita autossasi, joudut todennäköisesti maksamaan sakkomaksun. Jos liikut Puolan teillä omalla autollasi, mukana on hyvä olla myös Vihreä kortti (Green Card), joka todistaa, että sinulla on voimassa suomalainen liikennevakuutus.

Puolan kolmanneksi suurin kaupunki Łódź on rankattu maan ruuhkaisimmaksi kaupungiksi – ja 15. ruuhkaisimmaksi kaupungiksi koko maailmassa. Seuraavaksi ruuhkaisimmat kaupungit Puolassa ovat järjestyksessä Krakova, Wrocław ja Poznań. Ylipäätään monet Puolan kaupungit kuuluvat Euroopan ruuhkaisimpiin. Autoilu on miellyttävintä, jos suuntaat vuokra-autolla kaupunkien ulkopuolelle, missä voit nauttia pittoreskista maaseudusta ja rauhallisista teistä. Samalla voit piipahtaa rajan toisella puolella Saksassa, Tšekeissä tai Slovakiassa. Kesäisin Puolan suosituimmissa matkailukohteissa on runsaasti ruuhkaa. Varaudu runsaaseen liikenteeseen etenkin satamakaupunki Gdanskiin, Tatravuoriston juurella sijaitsevaan Zakopanen kaupunkiin ja eri järvialueille johtavilla teillä.

Autonvuokraus Puolassa mahdollistaa upeiden maisemien näkemisen. Autolla on helppo tavoittaa esimerkiksi Karkonosze-vuoriston (Jättiläisvuoret), Varsovan pohjoispuolen järvet ja Gdanskin länsipuolen rannikkoalueet. Voit nauttia Pohjois-Puolan rannikkomaisemista ajamalla ensiksi Międzyzdrojen kaupunkiin Wolinin saarella, Luoteis-Puolassa. Miedzyzdroje on yksi Länsi-Pommerin tärkeimmistä merenrantapaikoista, ja sitä reunustaa pitkä ja leveä hiekkaranta. Itse kaupunkia ympäröivät Oder-joen murtovedet. Alueella on suojeltu kansallispuisto, jossa lentelevät merikotkat ja pikkusiepot. Seuraavana päivänä voit jatkaa matkaa Miedzyzdrojesta Kolobrzegin kaupunkiin, joka on rento merenrantakeskus. Nauti baareista, kylpylöistä ja hiekkarannasta. Sieltä reitti kulkee merenrantakaupunki Lebaan, mistä löytyy ison laguunin lisäksi Słowińskin kansallispuisto. Tästä voit jatkaa matkaa vielä päiväksi Heliin, Gdyniaan, Gdanskiin, Elblągiin, Fromborkiin ja Masuriaan. Pääset tutkimaan näissä rantakaupungeissa toisen maailmansodan museoita ja notkumaan rantabaareissa – aktiviteetteja on tarjolla valtavasti. Käyskentele historiallisten kaupunginosien kujilla, nauti auringosta hiekkarannoilla ja ihaile satamien laivoja. Toinen hyvä autoreittivaihtoehto on tutustua Tatravuoriin. Aloita tämä reitti Zakopianka-moottoritieltä ja ajele sitten kylästä toiseen: Murzasichlesta Cyrhlaan ja Ząbista Bustrykiin. Esimerkiksi Murzasichlen kylä on 400 vuotta vanha, ja siellä ilahduttavien vuoristomaisemien lisäksi kaunis perinteinen arkkitehtuuri, hyvät puolalaiset perinneruokapaikat ja upeat majoitusmahdollisuudet. Voit vaikka viettää yhden yön jossain ylellisistä kylpyläkohteista.


Vuokraa auto läheltä kohteen Puola suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puola

Autonvuokraus Puola

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puola, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Puola halvin autovuokraamo on GREEN MOTION , jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 15 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat GREEN MOTION auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 35 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Tällä hetkellä maan Puola suosituin vuokraamo on GREEN MOTION . 26 käyttäjää on antanut vuokraamolle GREEN MOTION asiakasarviopisteet 6,4/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 47 % käyttäjistä valitsi vuokraamon GREEN MOTION kohteessa Puola vietetyn loman ajaksi.

Maan Puola sisällä RENTIS vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 143 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Krakova on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Krakova löytyy myös 5 RENTIS autonvuokrauksen keskusta.

Jos vuokraat auton kohteessa Puola, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Puola on rankattu 76/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Puola on saanut teiden laatupisteiksi 3,8. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Puola sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Puola on 0,20‰. Maan Puola eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Maassa Puola on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

24 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Economy vieraillessaan Puola tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Puola vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 14 € päivässä Economy autosta.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,45 € per litra bensiinistä maassa Puola. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos et halua vuokrata autoa maasta Puola, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,30 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,73 € per litra.


Autonvuokraukset kaupungin Puola suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Puola lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Puola


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Puola momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Puola, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Puola autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Puola.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Puola autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Puola vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.