Autonvuokraukset Puolassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Puolassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Varsova, Puola
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Varsova, Puola
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Puola

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Puola

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Puola?

Tällä hetkellä Puola halvin autovuokraamo on GREEN MOTION , jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 17 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat GREEN MOTION auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 33 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Puola?

Tällä hetkellä maan Puola suosituin vuokraamo on Flex To Go. 1 käyttäjä on antanut vuokraamolle Flex To Go asiakasarviopisteet 8,0/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 36 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Flex To Go kohteessa Puola vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Puola?

Maan Puola sisällä RENTIS vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 156 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Varsova on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Varsova löytyy myös 7 RENTIS autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Puola?

33 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Puola tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Puola vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 24 € päivässä Edullinen autosta.

Parhaat tarjoukset Puola autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Puola
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

18 loka - 20 loka
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

18 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

22 loka - 26 loka
Hyundai i10
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

7 joulu - 10 joulu
Opel Astra
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

22 loka - 26 loka
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

22 loka - 26 loka
Toyota Corolla
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

22 loka - 26 loka
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

18 loka - 20 loka
Ford Focus
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

19 loka - 19 loka
Volkswagen up!

Puola autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Puolan ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Puolassa kannattaa, sillä maassa on kattavat tieverkostot, joita pitkin voit ajella miljoonakaupunki Varsovasta ja satamakaupunki Gdanskista tunnelmallisiin syrjäisiin kyliin ja vanhoille linnoille. Varsovaan on jo rakennettu monikaistaisia moottoriteitä, ja pienempiä maanteitä kunnostetaan koko ajan. Liikennemääriin nähden tiet ovat tosin Puolassa yleisesti ottaen huonokuntoiset ja kapeat, ja Varsovan ulkopuolella moottoriteitä on vain vähän. Liikennekuri on myös löyhää. Kuitenkin Puolassa on jo paljon enemmän moottoriteitä ja moottoriliikenneteitä kuin vielä joitakin vuosia sitten. Voit siis autoilla turvallisemmin ja nopeammin vaikka koko matkan Berliinistä Varsovaan tai Gdyniasta Krakovaan. Jos ajat Puolan maaseudulla, niin siellä liikkuu vielä hevoskärryjä, joten muista antaa valjakoille etuajo-oikeus. Autonvuokraus Puolassa edellyttää sen, että tunnet joitakin maan liikennesääntöjä. Esimerkiksi nastarenkaat ovat kiellettyjä. Autojen ohitus tapahtuu vasemmalta, mutta raitiovaunut ohitetaan oikealta. Autoa tulee ajaa ajovalot päällä päivin ja öin. Pienillä autoilla on lupa pysäköidä osittain jalkakäytävälle. Jos aiot ajaa Puolan rajan ulkopuolelle, sinulla täytyy olla mukanasi ajokortti, passi ja liikennevakuutus. Puolassa kaikilta ajoneuvoilta peritään tiemaksuja niin valtion kuin yksityisten ylläpitämillä moottoriteillä sekä myös moottoriliikenneteillä ja joillakin valtateillä. Maksullisia moottoriteitä ovat A1, A2 ja A4. Tunnistat maksullisen tien siitä, että liikennemerkissä lukee "Platna". Välillä maksu pitää hoitaa käteisellä ja välillä kortilla tai sitten elektronisella maksujärjestelmällä nimeltä ViaToll. Muista ladata ViaToll ennen kuin lähdet ajamaan. Kannattaa myös pitää mielessä, että Puolassa turvavöiden käyttö on pakollista, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa tietenkään ajaa. Jos autoilet suosituilla nähtävyyksillä, älä jätä arvoesineitä vartioimatta autoon, ellei parkkipaikalla ole vahteja.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Puolassa?

Autonvuokraus Puolassa onnistuu, jos olet vähintään 21-vuotias – tosin ikävaatimus riippuu autoluokasta. Ajokorttisi tulee olla myös vähintään vuoden vanha. Alle 26-vuotiaalta kuskilta saatetaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Joillakin autoluokilla yläikäraja vuokraamiseen on 70 vuotta. Autonvuokraus Puolassa edellyttää, että sinulla on mukanasi ajokortti ja kansainvälinen ajokortti. Tarkista, että vuokra-autossasi on varoituskolmio, sammutin ja heijastava takki, sillä nämä varusteet ovat pakolliset. Jos sinut pysäytetään, eikä sinulla ole näitä tarvikkeita autossasi, joudut todennäköisesti maksamaan sakkomaksun. Jos liikut Puolan teillä omalla autollasi, mukana on hyvä olla myös Vihreä kortti (Green Card), joka todistaa, että sinulla on voimassa suomalainen liikennevakuutus.

Millä Puolan alueilla on eniten liikennettä?

Puolan kolmanneksi suurin kaupunki Łódź on rankattu maan ruuhkaisimmaksi kaupungiksi – ja 15. ruuhkaisimmaksi kaupungiksi koko maailmassa. Seuraavaksi ruuhkaisimmat kaupungit Puolassa ovat järjestyksessä Krakova, Wrocław ja Poznań. Ylipäätään monet Puolan kaupungit kuuluvat Euroopan ruuhkaisimpiin. Autoilu on miellyttävintä, jos suuntaat vuokra-autolla kaupunkien ulkopuolelle, missä voit nauttia pittoreskista maaseudusta ja rauhallisista teistä. Samalla voit piipahtaa rajan toisella puolella Saksassa, Tšekeissä tai Slovakiassa. Kesäisin Puolan suosituimmissa matkailukohteissa on runsaasti ruuhkaa. Varaudu runsaaseen liikenteeseen etenkin satamakaupunki Gdanskiin, Tatravuoriston juurella sijaitsevaan Zakopanen kaupunkiin ja eri järvialueille johtavilla teillä.

Mitkä ovat Puolan parhaat luonnonkauniit tiet?

Autonvuokraus Puolassa mahdollistaa upeiden maisemien näkemisen. Autolla on helppo tavoittaa esimerkiksi Karkonosze-vuoriston (Jättiläisvuoret), Varsovan pohjoispuolen järvet ja Gdanskin länsipuolen rannikkoalueet. Voit nauttia Pohjois-Puolan rannikkomaisemista ajamalla ensiksi Międzyzdrojen kaupunkiin Wolinin saarella, Luoteis-Puolassa. Miedzyzdroje on yksi Länsi-Pommerin tärkeimmistä merenrantapaikoista, ja sitä reunustaa pitkä ja leveä hiekkaranta. Itse kaupunkia ympäröivät Oder-joen murtovedet. Alueella on suojeltu kansallispuisto, jossa lentelevät merikotkat ja pikkusiepot. Seuraavana päivänä voit jatkaa matkaa Miedzyzdrojesta Kolobrzegin kaupunkiin, joka on rento merenrantakeskus. Nauti baareista, kylpylöistä ja hiekkarannasta. Sieltä reitti kulkee merenrantakaupunki Lebaan, mistä löytyy ison laguunin lisäksi Słowińskin kansallispuisto. Tästä voit jatkaa matkaa vielä päiväksi Heliin, Gdyniaan, Gdanskiin, Elblągiin, Fromborkiin ja Masuriaan. Pääset tutkimaan näissä rantakaupungeissa toisen maailmansodan museoita ja notkumaan rantabaareissa – aktiviteetteja on tarjolla valtavasti. Käyskentele historiallisten kaupunginosien kujilla, nauti auringosta hiekkarannoilla ja ihaile satamien laivoja. Toinen hyvä autoreittivaihtoehto on tutustua Tatravuoriin. Aloita tämä reitti Zakopianka-moottoritieltä ja ajele sitten kylästä toiseen: Murzasichlesta Cyrhlaan ja Ząbista Bustrykiin. Esimerkiksi Murzasichlen kylä on 400 vuotta vanha, ja siellä ilahduttavien vuoristomaisemien lisäksi kaunis perinteinen arkkitehtuuri, hyvät puolalaiset perinneruokapaikat ja upeat majoitusmahdollisuudet. Voit vaikka viettää yhden yön jossain ylellisistä kylpyläkohteista.


Autonvuokraustarjoukset Puola

Löydä kohteesta Puola juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

18 € - 60 €

Kaikki autotyypit

21 € - 1091 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puola on maaliskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 79 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puola, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 230 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Puola on marraskuuta. Hinta on 94 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puola, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 52 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Puola on marraskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 61 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puola, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 278 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Puola on joulukuuta. Hinta on 90 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 53 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puola, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puola Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puola on 52 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Puola on marraskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puola, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

18 loka - 20 loka
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

18 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

22 loka - 26 loka
Hyundai i10

Puola autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puola

RENTIS

156 sijaintia

Panek

130 sijaintia

Express Rent a Car

103 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

76 sijaintia

99Rent

53 sijaintia

Car Net

44 sijaintia

Hertz

41 sijaintia

Avis

38 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Puola suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puola

Autonvuokraus Puola

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puola, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Puola?

Jos vuokraat auton kohteessa Puola, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Puola?

Puola on rankattu 76/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Puola on saanut teiden laatupisteiksi 3,8. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Puola sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Puola?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Puola on 0,20‰. Maan Puola eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Maassa Puola on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Puola maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,35 € per litra bensiinistä maassa Puola. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos et halua vuokrata autoa maasta Puola, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,94 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Puola hinnat?

autoa Puola hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Puola?

lokakuuta 2023 alkaen 1 626 toimijaa on valittavissa autoa Puola osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Puola?

Eri maissa, myös kohteessa Puola, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Puola?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Puola. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Puola

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Puola

Autonvuokraukset kaupungin Puola suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Puola lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Puola


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Puola?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Puola momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Puola?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Puola, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Puola, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Puola autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Puola momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Puola.

Löytyykö kohteesta Puola autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Puola autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Puola vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Puola vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puola

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.