Autonvuokraukset kohteessa Hyvinkää, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Hyvinkää, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hyvinkää, Suomi
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Hyvinkää, Suomi
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Hyvinkää autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Hyvinkäällä onnistuu helpoiten kaikilta 19 vuotta täyttäneiltä ja vähintään vuosi sitten ajokortin suorittaneille. 19 vuotta on varsinkin suurten autovuokraamoketjujen, kuten Hertzin, ikäraja asiakkaille. Pienemmistä autovuokraamoista vuokra-autovaihtoehtoja voivat löytää kaikki 18 vuotta täyttäneet ja ajokortin suorittaneet. Seniorikuskien kannattaa pitää mielessä, että joillakin vuokraamoilla on asiakkailleen myös yläikäraja. Iäkkäät kuskit saattavat olla velvoitettuja myös jonkinlaisiin lisämaksuihin. Nuorille kuskeille auton vuokraus tulee lähes aina kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Alle 25-vuotiailta vuokraajilta peritään nimittäin tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Ota tämä lisämaksu huomioon, kun teet hintavertailua autovuokraamojen välillä. Autovuokraajan rahapussia keventävät myös mahdolliset vuokrasopimukseen merkittävät lisäkuskit. Lisäkuski merkitsee Hyvinkään vuokraamoissa yleensä lisäkuluja. Jos haluat säästää rahaa, kannattaa matkaporukasta valita vain yksi kuski koko matkan ajaksi.

Hyvinkään liikennesäännöt noudattavat pääsääntöisesti samaa linjaa muiden suomalaiskaupunkien kanssa. Nopeusrajoitukset vaihtelevat ydinkeskustassa ja asutusalueilla 30–40 km/h välillä. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkintöjä teiden varsilla. Hyvinkään kaupunkialueen isommilla teillä nopeuden voi yleensä nostaa 50 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolella maanteillä rajoitukset ovat alkaen 60 km/h. Hyvinkään ohi kulkee esimerkiksi vilkasliikenteinen Valtatie 3. Pidä mielessäsi Suomen lain mukainen rattijuopumuksen promilleraja, joka on 0,5 promillea. Jos siis käytät alkoholia, hyppää vuokra-auton sijaan taksiin tai Hyvinkään paikallisbusseihin. Muista myös ajovalojen käyttö sekä yöllä että päivällä sekä takavalojen pakollinen käyttö öisin kaikkialla Suomessa. Pysäköinti Hyvinkäälle on helppoa, sillä se on maksutonta kaikkialla kaupungin alueella. Varmista kuitenkin, että vuokra-autossasi on pysäköintikiekko. Sen käyttö on monilla keskustan pysäköintialueilla pakollista. Tarkista parkkeeraukseen liittyvät merkinnät ennen auton jättämistä parkkiin.

Hyvinkään keskustaa voit tutkia helposti kävellen, mutta myös kaupungin lähituntumassa on paljon mielenkiintoista nähtävää. Autonvuokraus Hyvinkäällä on toimiva vaihtoehto niille matkailijoille, jotka eivät halua pyöri matkallaan vain Hyvinkään ydinkaupunkialueella. Hyvinkään keskustan ulkopuolelta löytyy esimerkiksi Sveitsin hiihtokeskus, joka houkuttelee talvilomailijoita. Kesällä kovassa käytössä ovat puolestaan Hyvinkään seudun laadukkaat golfkentät, esimerkiksi Hyvinkään Golfin viheriöt. Tee retki Hyvinkään tuntumassa sijaitsevaan Kytäjän kartanoon ja Kytäjä Golfiin. Kytäjä-Usmin ulkoilualue kutsuu retkeilyn ystäviä, ja retkeilyreittien äärelle pääset kätevimmin autolla. Jos haluat golfata tai retkeillä Hyvinkään seudulla yhtenä tai kahtena päivänä, vuokraa auto päiväksi tai pariksi. Keskitä mielenkiintoiset vierailut auton vuokrapäiville. Näin autovuokraa ei tarvitse välttämättä maksaa koko matkan ajalta. Helsingin sykkeeseen ajaa Hyvinkäältä nopeasti, sillä ajoaika Hyvinkäältä Suomen pääkaupunkiin on alle tunti. Voit siis helposti viettää päivän Helsingin kulttuurikohteisiin, kauppoihin ja hyviin ravintoloihin tutustuen.

Hyvinkää on melko pieni kaupunki, joten autoilu kaupungissa kohtuullisen helppoa. Varmista silti, että auton vuokrasopimuksessa on otettu huomioon kaikki tärkeät vakuutukset. Auton vuokraus ei ole koskaan täysin riskitöntä, ja useimpiin autovuokrasopimuksiin kuuluu automaattisesti kolarivakuutus. Esimerkiksi varkausvakuutuksen ja muita lisävakuutuksia voit ottaa lisäksi täydentämään vakuutusturvaa. Lisävakuutukset kuitenkin nostavat vuokra-auton hintaa. Jos olet epävarma kuski, tarkista myös, minkä kokoinen on vakuutuksiin kirjattu omavastuuosuus. Mikäli joudut Hyvinkäällä tai kaupungin ulkopuolella kolariin, omavastuu jää vakuutuksesta huolimatta vuokraajan itsensä maksettavaksi. Lisämaksulla voit kuitenkin yleensä päästä eroon omavastuusta joko osittain tai kokonaan.

Hyvinkäällä on mahdollista autoilla sekä suomalaisella että muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota ajokorttisi aina mukaan myös autovuokraamoon autoa noutaessasi.

Autonvuokraus Hyvinkäällä onnistuu parhaiten Nummenkärjen kaupunginosassa, lähellä Hyvinkään sairaalaa. Alueella toimii muutamia kansainvälisiä autovuokraamoketjuja, kuten Avis ja Hertz. Yksittäisiä autovuokraamoita on myös muualla kaupungissa. Mikäli saavut Etelä-Suomeen lentäen, lentosi laskeutuu todennäköisesti Helsinki-Vantaan lentokentälle. Voit siirtyä lentoasemalta Hyvinkäälle kätevästi vuokra-autolla, sillä ajomatka on vain noin 40 min. Lentokentällä autovuokraamia on monia, ja auton vuokraaminen onnistuu näin kätevästi heti matkan alussa. Voit myös palauttaa auton lähtiessäsi lentokentälle. Vuokra-autojen nouto ja palautus tehdään Hyvinkäällä yleensä autovuokraamon toimipisteessä, mutta voit tiedustella alueen vuokraamoilta muitakin vaihtoehtoja. Etenkin suurimmat autovuokraamoketjut yleensä tuovat auton asiakkaalle hänen haluamaansa paikkaan, esimerkiksi johonkin Hyvinkään hotelliin. Samoin auton nouto järjestyy tarvittaessa mistä tahansa. Joudut kuitenkin maksamaan auton toimituksesta ja noudosta tässä tapauksessa lisämaksun. Jos haluat jatkaa matkaa Hyvinkäältä muualle Suomeen ja jättää auton kohdekaupunkiin, kannattaa auto vuokrata suurelta autovuokraamoketjulta, jolla on toimipisteitä muuallakin Suomessa. Suurimmat vuokraamot mahdollistavat yhdensuuntaisen vuokrauksen, mutta tästäkin voidaan periä ylimääräinen maksu. Ota erilaiset lisämaksut huomioon hintavertailussa ja vuokrauksen kokonaishintaa arvioidessa.


Autonvuokraustarjoukset Hyvinkää, Uusimaa

Löydä kohteesta Hyvinkää juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 76 €

Kaikki autotyypit

37 € - 110 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hyvinkää, Suomen on 45 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hyvinkää, Suomen on marraskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hyvinkää. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hyvinkää voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hyvinkää, Suomen on 46 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hyvinkää, Suomen on joulukuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hyvinkää. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hyvinkää voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Hyvinkää autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hyvinkää, Uusimaa

Sunnycars

3 sijaintia

Firent

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

McRent

1 sijainti

Scandia Rent

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hyvinkää

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hyvinkää

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

37 €

Suosituin malli

Hyundai i10
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hyvinkää viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hyvinkää on 37 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 39 €/pvä.
Kohteen Hyvinkää suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i10. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Picanto.

Vuokraa auto läheltä kohteen Hyvinkää suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hyvinkää

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hyvinkää - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hyvinkää, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hyvinkää löytyvät yleensä Enterprise kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEnterprise, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22,63/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hyvinkää on 32,55/pvä.

Kun ajat Hyvinkää kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Hyvinkää kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden tammikuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Hyvinkää lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hyvinkää

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hyvinkää

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Hyvinkää

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Hyvinkää

Aloita matkan suunnittelu - Hyvinkää


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hyvinkää on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Hyvinkää, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Hyvinkää tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Hyvinkää.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Hyvinkää autonvuokrauksissa.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Hyvinkää autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.