Autonvuokraus Hyvinkää, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Hyvinkää, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hyvinkää, Suomi
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Hyvinkää, Suomi
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Hyvinkää, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 65 €

Kaikki autotyypit

27 € - 65 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hyvinkää, Suomi on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hyvinkää, Suomi on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hyvinkää. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hyvinkää voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Hyvinkää Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Hyvinkää: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hyvinkää, Suomi
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Hyvinkää

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Hyvinkäällä?

Autonvuokraus Hyvinkäällä onnistuu helpoiten kaikilta 19 vuotta täyttäneiltä ja vähintään vuosi sitten ajokortin suorittaneille. 19 vuotta on varsinkin suurten autovuokraamoketjujen, kuten Hertzin, ikäraja asiakkaille. Pienemmistä autovuokraamoista vuokra-autovaihtoehtoja voivat löytää kaikki 18 vuotta täyttäneet ja ajokortin suorittaneet. Seniorikuskien kannattaa pitää mielessä, että joillakin vuokraamoilla on asiakkailleen myös yläikäraja. Iäkkäät kuskit saattavat olla velvoitettuja myös jonkinlaisiin lisämaksuihin. Nuorille kuskeille auton vuokraus tulee lähes aina kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Alle 25-vuotiailta vuokraajilta peritään nimittäin tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Ota tämä lisämaksu huomioon, kun teet hintavertailua autovuokraamojen välillä. Autovuokraajan rahapussia keventävät myös mahdolliset vuokrasopimukseen merkittävät lisäkuskit. Lisäkuski merkitsee Hyvinkään vuokraamoissa yleensä lisäkuluja. Jos haluat säästää rahaa, kannattaa matkaporukasta valita vain yksi kuski koko matkan ajaksi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Hyvinkäällä

Hyvinkään liikennesäännöt noudattavat pääsääntöisesti samaa linjaa muiden suomalaiskaupunkien kanssa. Nopeusrajoitukset vaihtelevat ydinkeskustassa ja asutusalueilla 30–40 km/h välillä. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkintöjä teiden varsilla. Hyvinkään kaupunkialueen isommilla teillä nopeuden voi yleensä nostaa 50 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolella maanteillä rajoitukset ovat alkaen 60 km/h. Hyvinkään ohi kulkee esimerkiksi vilkasliikenteinen Valtatie 3. Pidä mielessäsi Suomen lain mukainen rattijuopumuksen promilleraja, joka on 0,5 promillea. Jos siis käytät alkoholia, hyppää vuokra-auton sijaan taksiin tai Hyvinkään paikallisbusseihin. Muista myös ajovalojen käyttö sekä yöllä että päivällä sekä takavalojen pakollinen käyttö öisin kaikkialla Suomessa. Pysäköinti Hyvinkäälle on helppoa, sillä se on maksutonta kaikkialla kaupungin alueella. Varmista kuitenkin, että vuokra-autossasi on pysäköintikiekko. Sen käyttö on monilla keskustan pysäköintialueilla pakollista. Tarkista parkkeeraukseen liittyvät merkinnät ennen auton jättämistä parkkiin.

Nähtävyyksiä Hyvinkäällä ja sen lähellä

Hyvinkään keskustaa voit tutkia helposti kävellen, mutta myös kaupungin lähituntumassa on paljon mielenkiintoista nähtävää. Autonvuokraus Hyvinkäällä on toimiva vaihtoehto niille matkailijoille, jotka eivät halua pyöri matkallaan vain Hyvinkään ydinkaupunkialueella. Hyvinkään keskustan ulkopuolelta löytyy esimerkiksi Sveitsin hiihtokeskus, joka houkuttelee talvilomailijoita. Kesällä kovassa käytössä ovat puolestaan Hyvinkään seudun laadukkaat golfkentät, esimerkiksi Hyvinkään Golfin viheriöt. Tee retki Hyvinkään tuntumassa sijaitsevaan Kytäjän kartanoon ja Kytäjä Golfiin. Kytäjä-Usmin ulkoilualue kutsuu retkeilyn ystäviä, ja retkeilyreittien äärelle pääset kätevimmin autolla. Jos haluat golfata tai retkeillä Hyvinkään seudulla yhtenä tai kahtena päivänä, vuokraa auto päiväksi tai pariksi. Keskitä mielenkiintoiset vierailut auton vuokrapäiville. Näin autovuokraa ei tarvitse välttämättä maksaa koko matkan ajalta. Helsingin sykkeeseen ajaa Hyvinkäältä nopeasti, sillä ajoaika Hyvinkäältä Suomen pääkaupunkiin on alle tunti. Voit siis helposti viettää päivän Helsingin kulttuurikohteisiin, kauppoihin ja hyviin ravintoloihin tutustuen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Hyvinkää on melko pieni kaupunki, joten autoilu kaupungissa kohtuullisen helppoa. Varmista silti, että auton vuokrasopimuksessa on otettu huomioon kaikki tärkeät vakuutukset. Auton vuokraus ei ole koskaan täysin riskitöntä, ja useimpiin autovuokrasopimuksiin kuuluu automaattisesti kolarivakuutus. Esimerkiksi varkausvakuutuksen ja muita lisävakuutuksia voit ottaa lisäksi täydentämään vakuutusturvaa. Lisävakuutukset kuitenkin nostavat vuokra-auton hintaa. Jos olet epävarma kuski, tarkista myös, minkä kokoinen on vakuutuksiin kirjattu omavastuuosuus. Mikäli joudut Hyvinkäällä tai kaupungin ulkopuolella kolariin, omavastuu jää vakuutuksesta huolimatta vuokraajan itsensä maksettavaksi. Lisämaksulla voit kuitenkin yleensä päästä eroon omavastuusta joko osittain tai kokonaan.

Voiko Hyvinkäällä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Hyvinkäällä on mahdollista autoilla sekä suomalaisella että muiden EU-maiden ajokorteilla. Ota ajokorttisi aina mukaan myös autovuokraamoon autoa noutaessasi.

Mistä auton nouto ja palautus Hyvinkäällä onnistuu?

Autonvuokraus Hyvinkäällä onnistuu parhaiten Nummenkärjen kaupunginosassa, lähellä Hyvinkään sairaalaa. Alueella toimii muutamia kansainvälisiä autovuokraamoketjuja, kuten Avis ja Hertz. Yksittäisiä autovuokraamoita on myös muualla kaupungissa. Mikäli saavut Etelä-Suomeen lentäen, lentosi laskeutuu todennäköisesti Helsinki-Vantaan lentokentälle. Voit siirtyä lentoasemalta Hyvinkäälle kätevästi vuokra-autolla, sillä ajomatka on vain noin 40 min. Lentokentällä autovuokraamia on monia, ja auton vuokraaminen onnistuu näin kätevästi heti matkan alussa. Voit myös palauttaa auton lähtiessäsi lentokentälle. Vuokra-autojen nouto ja palautus tehdään Hyvinkäällä yleensä autovuokraamon toimipisteessä, mutta voit tiedustella alueen vuokraamoilta muitakin vaihtoehtoja. Etenkin suurimmat autovuokraamoketjut yleensä tuovat auton asiakkaalle hänen haluamaansa paikkaan, esimerkiksi johonkin Hyvinkään hotelliin. Samoin auton nouto järjestyy tarvittaessa mistä tahansa. Joudut kuitenkin maksamaan auton toimituksesta ja noudosta tässä tapauksessa lisämaksun. Jos haluat jatkaa matkaa Hyvinkäältä muualle Suomeen ja jättää auton kohdekaupunkiin, kannattaa auto vuokrata suurelta autovuokraamoketjulta, jolla on toimipisteitä muuallakin Suomessa. Suurimmat vuokraamot mahdollistavat yhdensuuntaisen vuokrauksen, mutta tästäkin voidaan periä ylimääräinen maksu. Ota erilaiset lisämaksut huomioon hintavertailussa ja vuokrauksen kokonaishintaa arvioidessa.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Hyvinkää, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Hyvinkää

 • Missä Hyvinkää autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla Avis on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Hyvinkää, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 37 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 36 €/päivä paikassa Hyvinkää.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Hyvinkää, Suomi?

  Kun ajat Hyvinkää kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Hyvinkää kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Hyvinkää kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Hyvinkää.

 • Onko sää kaupungissa Hyvinkää samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

  Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden tammikuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Hyvinkää lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Hyvinkää lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Hyvinkää

Aloita matkan suunnittelu - Hyvinkää