Autonvuokraus Pori, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Pori, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pori, Suomi
29. lokakuu — 5. marraskuu
Sama palautus
Pori, Suomi
pe 29/10
Keskipäivä
pe 5/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Pori, Suomi autonvuokrauksille

Löydä sinulle sopiva autonvuokraus
Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

63 €/pvä

18 marras - 22 marras
Audi A3
BMW X3
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

141 €/pvä

18 marras - 22 marras
BMW X3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Autounion Car Rental

39 €/pvä

18 marras - 22 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

113 €/pvä

18 marras - 22 marras
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Autounion Car Rental

33 €/pvä

17 marras - 21 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
tai vastaava Perusmalli
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Europcar

132 €/pvä

18 marras - 22 marras
Audi A3

Autonvuokraustarjoukset Pori, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

40 € - 72 €

Kaikki autotyypit

40 € - 159 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pori, Suomi on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pori, Suomi on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pori. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pori voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pori Pieni vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Autounion Car Rental

32 €/pvä

18 marras - 22 marras
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Autounion Car Rental

33 €/pvä

18 marras - 22 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Autounion Car Rental

33 €/pvä

17 marras - 21 marras
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Pori: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pori, Suomi
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Pori

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Porissa?

Valtaosa Porin ja Suomen autovuokraamoista vuokraa autoja vain niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Vaikka varsinaista ikärajaa vuokraukselle ei olisi määritelty, vaatimus vuoden ajokokemuksesta rajoittaa vuokraajat yli 19-vuotiaisiin kuskeihin. Auton vuokraaja on auton pääkuski, mutta vuokrasopimukseen on mahdollista liittää lisämaksusta myös lisäkuskeja. Vuokraamolle on aina kerrottava kaikkien autoa ajavien henkilöiden iät. Auton vuokraus Porissa tulee yleensä nuorille, noin alle 25-vuotiaille autoilijoille, hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Useimmat autovuokraamot perivät alle 25 vuoden ikäisiltä asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, eli vertailu sopivaa autovuokraamoa etsiessä kannattaa. Myös iäkkäämpien, 70 ikävuotta lähestyvien kuskien kannattaa varautua siihen, että osa vuokraamoista voi pyytää heitä maksamaan lisämaksun tai hankkimaan lisävakuutuksen vuokraustaan varten.

Tärkeää tietoa Porin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Hieman alle 85 000 asukkaan Porissa ei tarvitse yleensä stressata ruuhkista. Auton vuokraaminen on kaupungissa yleensä huoletonta ja helppoa, samoin siellä ajaminen, sillä Porin liikennekulttuuri on rauhallista ja sujuvaa. Vaikka olisit kaupungissa ensimmäistä kertaa, autoilu paikasta toiseen sujuu helposti GPS:n avustuksella. Auton vuokrausta ei siis kannata arastella tässä Selkämeren rannikolla sijaitsevassa kaupungissa. Porin alueella kulkee valtateitä – esimerkiksi valtatie 2 päättyy kaupunkiin – mutta sen lähituntumassa ei kulje yhtään moottoritietä. Kaupungin keskustassa nopeusrajoitus on pääosin 30–40 kilometriä tunnissa. Porin taajamien pääteillä saa ajaa enintään 50 kilometrin tuntivauhtia, kun taas taajamien ulkopuolella nopeuden voi nostaa yleensä 80:n.

Minne voin parkkeerata auton Porissa?

Vuokra-auton pysäköinti on Porissa vaivatonta, sillä kaupungissa on tarjolla laajalti parkkitilaa niin keskustassa kuin muissakin kaupunginosissa. Joillakin hotelleilla on omat parkkipaikkansa, eli ensimmäisenä parkkeerausmahdollisuutta kannattaa tiedustella omasta majapaikasta. Porin ydinkeskustassa parkkeeraaminen on maksullista, mutta hieman liikekeskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Monilla alueilla autoissa on käytettävä myös parkkikiekkoa. Keskusta on jaettu kolmeen parkkivyöhykkeeseen, joilla pysäköinnin tuntitaksa vaihtelee noin 1–2 euron välillä. Autoilijoita palvelevat myös maksulliset parkkihallit.

Nähtävyyksiä Porissa ja sen lähellä

Pori sijaitsee Selkämeren rannikolla. Kaupunki onkin erinomainen kohde matkailijoille, jotka haluavat yhdistää reissuillaan kaupunkikulttuuria ja merellisiä luontokohteita. Porin keskusta-alueen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi keskuspuisto Kirjurinluoto ja Porin taidemuseo. Kirjurinluodolla järjestetään heinäkuisin kaupungin ykkösfestari, Pori Jazz. Kaupungin keskustassa liikkuminen onnistuu mainiosti jalkaisin, mutta jos haluat tutustua muihin Porin ja Satakunnan seudun kiinnostaviin alueisiin, auton vuokraus Porissa kannattaa. Alueen ykköskohteisiin kuuluu esimerkiksi hiekkarannoistaan tunnettu Yyteri. Aktiviteetteja hakevat pääsevät Yyterissä esimerkiksi golfaamaan tai ratsastamaan. Poria ympäröivä rannikkoalue tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia varsinkin kesäisin. Vuokraa auto ja suuntaa tutkimaan vaikkapa Selkämeren kansallispuistoa. Mukavia päiväretkikohteita Porin tuntumassa ovat esimerkiksi idylliset Noormarkku ja Rauma. Puutalokortteleistaan tunnettuun Rauman kaupunkiin on Porista vain tunnin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vaikka liikenne onkin Porin seudulla rauhallista, vuokra-autojen kuskit hakevat usein lisäturvaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Auton vuokrauksen hintaan kuuluvat vakuutuspaketit sisältävät yleensä ainakin kolari- ja varkausturvan. Mikäli vahinko kuitenkin sattuisi, joutuisi auton vuokraaja yleensä silti maksamaan osan vahingoista omasta pussistaan. Vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi olla autovuokraamosta riippuen mitä tahansa satojen ja tuhansien eurojen väliltä. Mikäli haluat olla varma, että et joudu kustantamaan auton vahinkoja, ainoa keino on yleensä hankkia vuokra-autolle lisävakuutus. Lisävakuutuksen avulla voit päästä vakuutuksen omavastuuosuudesta täysin eroon. Tässä tapauksessa vakuutus maksetaan jokaisen vuokrapäivän kohdalta erikseen. Muita mahdollisia lisävakuutuksia auton vuokraajalle ovat tapaturmavakuutus ja mahdolliset kolmannen osapuolen vahingot korvaava vahinkovakuutus. Varmista kuitenkin ensin huolellisesti, mitä vuokra-auton automaattiseen vakuutuspakettiin kuuluu ja sisältyykö esimerkiksi luottokorttiisi jokin vuokra-autoja koskeva vakuutus.

Mistä auton nouto ja palautus Porissa onnistuu?

Auton vuokraus Porissa onnistuu kätevimmin kaupungin keskustassa, ja paras valikoima autovuokraamoja on kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Juna-aseman liepeillä matkailijoita palvelevat monet tunnetut autovuokraamoketjut kuten Hertz, Avis ja Europcar. Lisäksi ydinkeskustassa toimii esimerkiksi Porin Citycar. Tyypillisimmin vuokraamojen asiakkaat noutavat autonsa suoraan autovuokraamosta. Osa vuokraamoista myös toimittaa auton asiakkaan pyynnöstä esimerkiksi hotellille tai muuhun toivottuun paikkaan. Toimituksesta peritään lisämaksu. Mikäli haluat palauttaa autosi Porin sijaan jonnekin muualle Suomessa, isoimmat autovuokraamoketjut yleensä sallivat niin sanotun yhdensuuntaisen vuokrauksen. Selvitä kuitenkin, kuinka suuri lisämaksu tästä peritään. Jos haluat selvitä auton vuokraamisesta mahdollisimman halvalla, paras vaihtoehto on noutaa auto itse ja myös palauttaa se samaan toimipisteeseen. Varmista myös, että auton tankissa on palautushetkellä saman verran polttoainetta kuin lähtiessäkin. Vuokraamot voivat nimittäin periä myös tankkauksesta lisämaksun.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pori, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tampere Tampere-Pirkkala lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pori

Tänä vuonna ajankohtana lokakuu olemme tehneet momondon käyttäjille 7 vuokra-autohakua kohteeseen Pori.

Missä Pori autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Hertz päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 53 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Pori. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Pori on 43 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pori, Suomi?

Kun ajat Pori kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Pori kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Pori kuukauden lokakuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Pori.


Autonvuokraukset kaupungin Pori lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Pori

Aloita matkan suunnittelu - Pori