Autonvuokraukset kohteessa Pori, Satakunta

Haussa halpa vuokra-auto Pori, Satakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pori, Suomi
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Pori, Suomi
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Pori autonvuokrauksesta

Valtaosa Porin ja Suomen autovuokraamoista vuokraa autoja vain niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Vaikka varsinaista ikärajaa vuokraukselle ei olisi määritelty, vaatimus vuoden ajokokemuksesta rajoittaa vuokraajat yli 19-vuotiaisiin kuskeihin. Auton vuokraaja on auton pääkuski, mutta vuokrasopimukseen on mahdollista liittää lisämaksusta myös lisäkuskeja. Vuokraamolle on aina kerrottava kaikkien autoa ajavien henkilöiden iät. Auton vuokraus Porissa tulee yleensä nuorille, noin alle 25-vuotiaille autoilijoille, hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Useimmat autovuokraamot perivät alle 25 vuoden ikäisiltä asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, eli vertailu sopivaa autovuokraamoa etsiessä kannattaa. Myös iäkkäämpien, 70 ikävuotta lähestyvien kuskien kannattaa varautua siihen, että osa vuokraamoista voi pyytää heitä maksamaan lisämaksun tai hankkimaan lisävakuutuksen vuokraustaan varten.

Hieman alle 85 000 asukkaan Porissa ei tarvitse yleensä stressata ruuhkista. Auton vuokraaminen on kaupungissa yleensä huoletonta ja helppoa, samoin siellä ajaminen, sillä Porin liikennekulttuuri on rauhallista ja sujuvaa. Vaikka olisit kaupungissa ensimmäistä kertaa, autoilu paikasta toiseen sujuu helposti GPS:n avustuksella. Auton vuokrausta ei siis kannata arastella tässä Selkämeren rannikolla sijaitsevassa kaupungissa. Porin alueella kulkee valtateitä – esimerkiksi valtatie 2 päättyy kaupunkiin – mutta sen lähituntumassa ei kulje yhtään moottoritietä. Kaupungin keskustassa nopeusrajoitus on pääosin 30–40 kilometriä tunnissa. Porin taajamien pääteillä saa ajaa enintään 50 kilometrin tuntivauhtia, kun taas taajamien ulkopuolella nopeuden voi nostaa yleensä 80:n.

Vuokra-auton pysäköinti on Porissa vaivatonta, sillä kaupungissa on tarjolla laajalti parkkitilaa niin keskustassa kuin muissakin kaupunginosissa. Joillakin hotelleilla on omat parkkipaikkansa, eli ensimmäisenä parkkeerausmahdollisuutta kannattaa tiedustella omasta majapaikasta. Porin ydinkeskustassa parkkeeraaminen on maksullista, mutta hieman liikekeskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Monilla alueilla autoissa on käytettävä myös parkkikiekkoa. Keskusta on jaettu kolmeen parkkivyöhykkeeseen, joilla pysäköinnin tuntitaksa vaihtelee noin 1–2 euron välillä. Autoilijoita palvelevat myös maksulliset parkkihallit.

Pori sijaitsee Selkämeren rannikolla. Kaupunki onkin erinomainen kohde matkailijoille, jotka haluavat yhdistää reissuillaan kaupunkikulttuuria ja merellisiä luontokohteita. Porin keskusta-alueen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi keskuspuisto Kirjurinluoto ja Porin taidemuseo. Kirjurinluodolla järjestetään heinäkuisin kaupungin ykkösfestari, Pori Jazz. Kaupungin keskustassa liikkuminen onnistuu mainiosti jalkaisin, mutta jos haluat tutustua muihin Porin ja Satakunnan seudun kiinnostaviin alueisiin, auton vuokraus Porissa kannattaa. Alueen ykköskohteisiin kuuluu esimerkiksi hiekkarannoistaan tunnettu Yyteri. Aktiviteetteja hakevat pääsevät Yyterissä esimerkiksi golfaamaan tai ratsastamaan. Poria ympäröivä rannikkoalue tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia varsinkin kesäisin. Vuokraa auto ja suuntaa tutkimaan vaikkapa Selkämeren kansallispuistoa. Mukavia päiväretkikohteita Porin tuntumassa ovat esimerkiksi idylliset Noormarkku ja Rauma. Puutalokortteleistaan tunnettuun Rauman kaupunkiin on Porista vain tunnin ajomatka.

Vaikka liikenne onkin Porin seudulla rauhallista, vuokra-autojen kuskit hakevat usein lisäturvaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Auton vuokrauksen hintaan kuuluvat vakuutuspaketit sisältävät yleensä ainakin kolari- ja varkausturvan. Mikäli vahinko kuitenkin sattuisi, joutuisi auton vuokraaja yleensä silti maksamaan osan vahingoista omasta pussistaan. Vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi olla autovuokraamosta riippuen mitä tahansa satojen ja tuhansien eurojen väliltä. Mikäli haluat olla varma, että et joudu kustantamaan auton vahinkoja, ainoa keino on yleensä hankkia vuokra-autolle lisävakuutus. Lisävakuutuksen avulla voit päästä vakuutuksen omavastuuosuudesta täysin eroon. Tässä tapauksessa vakuutus maksetaan jokaisen vuokrapäivän kohdalta erikseen. Muita mahdollisia lisävakuutuksia auton vuokraajalle ovat tapaturmavakuutus ja mahdolliset kolmannen osapuolen vahingot korvaava vahinkovakuutus. Varmista kuitenkin ensin huolellisesti, mitä vuokra-auton automaattiseen vakuutuspakettiin kuuluu ja sisältyykö esimerkiksi luottokorttiisi jokin vuokra-autoja koskeva vakuutus.

Auton vuokraus Porissa onnistuu kätevimmin kaupungin keskustassa, ja paras valikoima autovuokraamoja on kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Juna-aseman liepeillä matkailijoita palvelevat monet tunnetut autovuokraamoketjut kuten Hertz, Avis ja Europcar. Lisäksi ydinkeskustassa toimii esimerkiksi Porin Citycar. Tyypillisimmin vuokraamojen asiakkaat noutavat autonsa suoraan autovuokraamosta. Osa vuokraamoista myös toimittaa auton asiakkaan pyynnöstä esimerkiksi hotellille tai muuhun toivottuun paikkaan. Toimituksesta peritään lisämaksu. Mikäli haluat palauttaa autosi Porin sijaan jonnekin muualle Suomessa, isoimmat autovuokraamoketjut yleensä sallivat niin sanotun yhdensuuntaisen vuokrauksen. Selvitä kuitenkin, kuinka suuri lisämaksu tästä peritään. Jos haluat selvitä auton vuokraamisesta mahdollisimman halvalla, paras vaihtoehto on noutaa auto itse ja myös palauttaa se samaan toimipisteeseen. Varmista myös, että auton tankissa on palautushetkellä saman verran polttoainetta kuin lähtiessäkin. Vuokraamot voivat nimittäin periä myös tankkauksesta lisämaksun.


Autonvuokraustarjoukset Pori, Satakunta

Löydä kohteesta Pori juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

38 € - 117 €

Kaikki autotyypit

57 € - 179 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pori, Suomen on 63 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pori, Suomen on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pori. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pori voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pori, Suomen on 79 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pori, Suomen on tammikuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pori. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pori voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Pori autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pori, Satakunta

Scandia Rent

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Firent

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pori

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pori

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

37 €

Suosituin malli

Class Compact Wagon
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pori viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pori on 37 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 37 €/pvä.
Kohteen Pori suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Pori suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pori

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pori - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pori, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pori löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29,44/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pori on 29,44/pvä.

Kun ajat Pori kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Pori kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Pori

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Pori

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Pori

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pori

Aloita matkan suunnittelu - Pori


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pori. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pori antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Pori ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Pori.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Pori.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Pori vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.