Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Turkissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Turkissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Istanbul, Turkki
18. 4月 — 25. 4月
Istanbul, Turkki
週四 18/4
Keskipäivä
週四 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Turkki autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Turkki
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Opel Astra
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Toyota Yaris
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

12 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Volvo V40
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Toyota Corolla
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Opel Astra
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

18 4月 - 23 4月
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

18 4月 - 23 4月
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Ford Fiesta

Autonvuokraustarjoukset Turkki

Löydä kohteesta Turkki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

8 € - 37 €

Kaikki autotyypit

8 € - 46 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 19 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Turkki on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turkki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 21 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Turkki on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turkki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 45 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Turkki on syyskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turkki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turkki on maaliskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turkki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 23 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Turkki on maaliskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turkki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Opel Astra
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

27 4月 - 7 5月
Toyota Corolla

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Turkki

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Turkki

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Turkki?

Right Cars on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Turkki hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 9 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Turkki on 23 € per päivä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Turkki?

Yhteensä 222 toimipisteillä ympäri Turkki, Nissa Car Rental on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Vuokraamolta Nissa Car Rental löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Turkki kaupungeista, kuten Antalya, jossa on 6 Nissa Car Rental toimipistettä.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Turkki?

Mitä autonvuokraukseen maassa Turkki tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Edullinen. Itse asiassa 38 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 25 € päivässä.

Turkki autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Turkki

Nissa Car Rental

222 sijaintia

Nokta Rent A Car

168 sijaintia

Renticar

163 sijaintia

Garenta

134 sijaintia

Global Rent A Car

114 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

112 sijaintia

keddy by Europcar

99 sijaintia

CIRCULAR

96 sijaintia

Autonvuokraus Turkki

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Turkki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Turkki?

Turkki maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Turkki?

Turkki on rankattu 37/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Turkki on saanut teiden laatupisteiksi 4,9. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Turkki sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Turkki?

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Turkki - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Turkki lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Turkki ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Kuinka paljon maassa Turkki maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Turkki oli 1,27 € per litra. Sen sijaan maassa Egypti on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,28 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,96 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Turkki hinnat?

autoa Turkki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Turkki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Turkki osiossa on 3 388 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Turkki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Turkki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Turkki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Turkki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Turkki?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Turkki, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Turkki?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Turkki, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Turkki, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Turkki, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Turkki momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Turkki momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Turkki autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Turkki vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Turkki vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Turkki.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turkki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
週四 18/4
Keskipäivä
週四 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Turkki