Autonvuokraukset Turkissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Turkissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Istanbul, Turkki
8. helmikuu — 15. helmikuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ke 8/2
Keskipäivä
ke 15/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Turkki autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Turkki
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Ford Focus
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Ford Focus
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Volkswagen Tiguan
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

14 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Citroen C4 Picasso
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

20 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Skoda Octavia
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Mercedes-Benz A-Class

Turkki autonvuokraustiedot

Turkissa, kuten esimerkiksi Suomessa, on oikeanpuoleinen liikenne, ja monet liikennesäännöt ovat hyvin samanlaisia kuin meillä täällä kotimaassa. Myös tiet ovat verrattain hyvässä kunnossa. Sen sijaan turkkilainen liikennekulttuuri on sellainen, joka kannattaa huomioida automatkalla. Kaikkea tieliikennettä koskevaa lainsäädäntöä ei esimerkiksi välttämättä noudateta tiukasti. Nopeusrajoitukset jäävät paikallisilta usein huomioimatta, ja ruuhka-aikaan ajoneuvot, kuten moottoripyörät, luovivat liikenteessä juurikaan esimerkiksi kaistamerkinnöistä piittaamatta. Maanteillä voi kaiken kukkuraksi kulkea esimerkiksi karjaa, joten liikenne on taatusti värikästä. Turkkilaiset myös käyttävät äänimerkkejä ja elehtivät ahkerasti liikenteessä, mikä saattaa tottumattomasta tuntua erikoiselta. Vaikka sääntöjä ei noudatetakaan pilkuntarkasti, liikennettä valvotaan eri tavoin. Poliisit valvovat liikennettä henkilökohtaisesti ja esimerkiksi nopeuskameroiden avulla. Rikkeistä, kuten liiasta ylinopeudesta, rapsahtavat sakot ovat melko huomattavia, ja sakkoja annetaan tasapuolisesti niin paikallisille asukkaille kuin turisteillekin. Myös pysäköinninvalvojat kirjoittavat pysäköintivirhemaksuja varsin hanakasti teiden varsille luvattomasti pysäköityihin autoihin, joten auton parkkeeraus kannattaa suunnitella ajatuksella.

Kun haluat vuokrata auton, turkkilaiset autovuokraamot edellyttävät yleensä 21 tai 23, joskus jopa 25 vuoden ikää. Ikäraja saattaa riippua myös auton mallista. Jotkin yhtiöt asettavat autonvuokraukseen Turkissa ikärajaksi esimerkiksi 65–75 vuotta, mutta asia on syytä tarkistaa vielä autonvuokrausta valmistellessasi kyseisestä autovuokraamosta. Nuorilta kuljettajilta saatetaan periä myös lisämaksu. Autoa noutaessasi autovuokraamot edellyttävät yleensä, että sinulla ja mahdollisilla lisäkuljettajilla on mukana voimassa oleva ajokortti. Usein vaatimuksena on myös, että sinulla on ollut ajokortti jo jonkin aikaa, esimerkiksi yhdestä kolmeen vuotta. Näin olet ehtinyt jo kartuttaa ajokokemusta. Vuokra-autoa noutaessasi sinulta kysytään yleensä myös passia ja luottokorttia. Auton pääkuljettajan on tavanomaisesti esitettävä omissa nimissään oleva luottokortti, jolla on riittävästi katetta autonvuokraukseen ja mahdollisiin lisämaksuihin. Katetta on oltava myös autovuokrauksen ajaksi maksukortilta varattavaa, usein huomattavaa vakuutta varten. Vakuus vapautetaan kortiltasi, kun palautat auton vahingoittumana ja muuten sopimuksen mukaan. Esimerkiksi auton tankissa on oltava yleensä sama määrä polttoainetta kuin liikkeelle lähtiessäsi – jos vuokraamon kanssa ei toisin sovita. Yleensä turkkilaiset autovuokraamot eivät hyväksy maksuvälineeksi esimerkiksi debit-korttia tai käteistä. Lisäksi luottokortin pitää olla kohopainettu.

Turkin tiet ovat pääasiassa varsin hyvässä kunnossa, ja niitä parannetaan jatkuvasti. Syrjäisillä seuduilla tiet saattavat tosin olla edelleen huonossa kunnossa. Rauhallista ja vähän väljempää autoilua odottaville mahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi eteläinen, rantakohteistaan jo melkein perinteisesti tunnettu Turkki, jossa sijaitsevat esimerkiksi sellaiset tutut lomakohteet kuin Alanya ja Antalya. Etelän suunnalla liikennemäärät ovat turismista huolimatta vielä varsin kohtuullisia. Maan suurissa kaupungeissa, kuten Istanbulissa ja Ankarassa, liikenne sitä vastoin on jopa sekasortoista ja pahoin ruuhkautunutta. Esimerkiksi Istanbul on kunnon suukaupunki ruuhkineen, ja metropolialueineen se on itse asiassa yksi maailman ruuhkaisimmista kaupungeista. Istanbulin kaltaisissa kohteissa auto kannattaa suosiolla pysäköidä ja liikkua muilla keinoin. Istanbuliin voi tutustua kävellen – tai ottaa pidemmille matkoille vaikkapa metron tai raitiovaunu. Niilläkin matkanteko saattaa välillä olla liikennemääristä johtuen jopa tuskallisen hidasta. Useimmissa kaupungeissa on yleisiä parkkialueita, sillä niillä pysäköinti on usein maksullista. Pysäköinninvalvojat sakottavat ahkerasti luvattomasta pysäköinnistä teiden varsille. Huomaa, että niin kutsuttu sokerijuhla Ramadanin päättyessä voi aiheuttaa poikkeuksellisia liikenneruuhkia ihmisten matkustaessaan perheidensä luo.

Turkin rannikko houkuttelee paikalle lukuisia matkailijoita, eikä syyttä. Rantalomakohteet tarjoavat paitsi eväät mukavaan rantalomailuun myös muuta mielenkiintoista nähtävää. Perinteiseen rantalomaan on helppo yhdistää ajomatka, jonka aikana näkee palasen aitoa Turkkia. Hyödynnä halvat vuokra-autot ja lähde rohkeasti tutkimaan maata maanteitse. Mikäli lomailet esimerkiksi Marmariksessa, voit tehdä automatkan kuvankauniiseen Bodrumiin. Matka on kohtuullinen ja tarjoaa runsaasti nähtävää – etenkin jos paluumatkalla valitsee vielä eri reitin. Menomatka valtatietä kauniiden paikkakuntien, kuten Akyakan, Muglan, Yataganin ja Milasin kautta tuo silmien eteen aitoja turkkilaisia moskeijoita ja paikallisia markkinoita. Paluumatka Akyakan kautta sekä Ören ja Mumcularin läpi tarjoaa vuoristomaisemia ja pikkukyliä. Bodrumissakin riittää nähtävää, ja mikäli sinulla on rento aikataulu, voit seilata Bodrumista vaikka pienen merimatkan Turkin saaristoon. Huomaathan, että Turkissa huoltoasemat sijaitsevat valtateiden varsilla, joten syrjemmälle ajaessasi on hyvä tankata auton tankki täyteen jo alkumatkasta. Myös joissakin pienemmissä kylissä on huoltoasemia, mutta niiden varaan ei kannata laskea matkan tekoa. Huoltoasemia on muutenkin harvassa.


Autonvuokraustarjoukset Turkki

Löydä kohteesta Turkki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 32 €

Kaikki autotyypit

15 € - 59 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Turkki on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turkki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 33 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Turkki on helmikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turkki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 45 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Turkki on helmikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turkki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turkki on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turkki on joulukuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turkki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turkki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turkki Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Ford Focus
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

11 helmi - 16 helmi
Ford Focus

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Turkki autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Grand Bazaar35,1 km
Sultan-Ahmet-Moschee35,9 km
Kleopatra Plaji594,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji111,5 km
Sultan-Ahmet-Moschee482,8 km
Grand Bazaar483,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Sultan-Ahmet-Moschee30,4 km
Grand Bazaar31,2 km
Kleopatra Plaji535,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Turkki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Turkki

Autonvuokraus Turkki

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Turkki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

CIRCULAR on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Turkki hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 12 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Turkki on 16 € per päivä.

Tietojemme mukaan Rhodium on suosituin vuokraamo maassa Turkki. Edellisen kuukauden aikana 30 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Rhodium. 24 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Rhodium paikassa Turkki oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 5,9 / 10.

Yhteensä 164 toimipisteillä ympäri Turkki, Sunnycars on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Vuokraamolta Sunnycars löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Turkki kaupungeista, kuten Istanbul, jossa on 28 Sunnycars toimipistettä.

Turkki maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Turkki on rankattu 37/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Turkki on saanut teiden laatupisteiksi 4,9. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Turkki sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Turkki - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Turkki lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Turkki ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Mitä autonvuokraukseen maassa Turkki tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Economy. Itse asiassa 26 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 12 € päivässä.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Turkki oli 1,00 € per litra. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,32 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset kaupungin Turkki suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Turkki lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Turkki


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Turkki, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Turkki, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Turkki, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Turkki momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa Turkki vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Turkki.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.