Autonvuokraus Turkki

Autonvuokraus Turkki - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Turkki seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ma 31.1.
Keskipäivä
to 3.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Turkki: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
19 € - 36 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA TURKKI Istanbul 27 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Istanbul on yleensä halvinta maassa Turkki, jossa hinta per yö on keskimäärin 19 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA TURKKI Malatya 40% kalliimpi Kaupungissa Malatya on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Turkki maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 36 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: TURKKI Alanya 83% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Alanya kuin mistään muusta alueelta maan Turkki sisällä.

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Turkki ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Samsun

18 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Antalya

27 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ankara

26 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Alanya

39 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Istanbul

21 €/päivä
Pieni

5. suosituin

İzmir

45 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Antalya

31 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Istanbul

49 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Gaziantep

39 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Ankara

41 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Alanya

112 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Diyarbakır

36 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Antalya

50 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Istanbul

76 €/päivä
Suuri

2. suosituin

İzmir

73 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Adana

79 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Dalaman

69 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Ankara

41 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Istanbul

98 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

İzmir

61 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Dalaman

69 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Alanya

112 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

İzmir

92 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Turkki

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Turkki ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Turkin ainutlaatuiset liikennelait?

Turkissa, kuten esimerkiksi Suomessa, on oikeanpuoleinen liikenne, ja monet liikennesäännöt ovat hyvin samanlaisia kuin meillä täällä kotimaassa. Myös tiet ovat verrattain hyvässä kunnossa. Sen sijaan turkkilainen liikennekulttuuri on sellainen, joka kannattaa huomioida automatkalla. Kaikkea tieliikennettä koskevaa lainsäädäntöä ei esimerkiksi välttämättä noudateta tiukasti. Nopeusrajoitukset jäävät paikallisilta usein huomioimatta, ja ruuhka-aikaan ajoneuvot, kuten moottoripyörät, luovivat liikenteessä juurikaan esimerkiksi kaistamerkinnöistä piittaamatta. Maanteillä voi kaiken kukkuraksi kulkea esimerkiksi karjaa, joten liikenne on taatusti värikästä. Turkkilaiset myös käyttävät äänimerkkejä ja elehtivät ahkerasti liikenteessä, mikä saattaa tottumattomasta tuntua erikoiselta. Vaikka sääntöjä ei noudatetakaan pilkuntarkasti, liikennettä valvotaan eri tavoin. Poliisit valvovat liikennettä henkilökohtaisesti ja esimerkiksi nopeuskameroiden avulla. Rikkeistä, kuten liiasta ylinopeudesta, rapsahtavat sakot ovat melko huomattavia, ja sakkoja annetaan tasapuolisesti niin paikallisille asukkaille kuin turisteillekin. Myös pysäköinninvalvojat kirjoittavat pysäköintivirhemaksuja varsin hanakasti teiden varsille luvattomasti pysäköityihin autoihin, joten auton parkkeeraus kannattaa suunnitella ajatuksella.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Turkissa?

Kun haluat vuokrata auton, turkkilaiset autovuokraamot edellyttävät yleensä 21 tai 23, joskus jopa 25 vuoden ikää. Ikäraja saattaa riippua myös auton mallista. Jotkin yhtiöt asettavat autonvuokraukseen Turkissa ikärajaksi esimerkiksi 65–75 vuotta, mutta asia on syytä tarkistaa vielä autonvuokrausta valmistellessasi kyseisestä autovuokraamosta. Nuorilta kuljettajilta saatetaan periä myös lisämaksu. Autoa noutaessasi autovuokraamot edellyttävät yleensä, että sinulla ja mahdollisilla lisäkuljettajilla on mukana voimassa oleva ajokortti. Usein vaatimuksena on myös, että sinulla on ollut ajokortti jo jonkin aikaa, esimerkiksi yhdestä kolmeen vuotta. Näin olet ehtinyt jo kartuttaa ajokokemusta. Vuokra-autoa noutaessasi sinulta kysytään yleensä myös passia ja luottokorttia. Auton pääkuljettajan on tavanomaisesti esitettävä omissa nimissään oleva luottokortti, jolla on riittävästi katetta autonvuokraukseen ja mahdollisiin lisämaksuihin. Katetta on oltava myös autovuokrauksen ajaksi maksukortilta varattavaa, usein huomattavaa vakuutta varten. Vakuus vapautetaan kortiltasi, kun palautat auton vahingoittumana ja muuten sopimuksen mukaan. Esimerkiksi auton tankissa on oltava yleensä sama määrä polttoainetta kuin liikkeelle lähtiessäsi – jos vuokraamon kanssa ei toisin sovita. Yleensä turkkilaiset autovuokraamot eivät hyväksy maksuvälineeksi esimerkiksi debit-korttia tai käteistä. Lisäksi luottokortin pitää olla kohopainettu.

Millä Turkin alueella on eniten liikennettä?

Turkin tiet ovat pääasiassa varsin hyvässä kunnossa, ja niitä parannetaan jatkuvasti. Syrjäisillä seuduilla tiet saattavat tosin olla edelleen huonossa kunnossa. Rauhallista ja vähän väljempää autoilua odottaville mahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi eteläinen, rantakohteistaan jo melkein perinteisesti tunnettu Turkki, jossa sijaitsevat esimerkiksi sellaiset tutut lomakohteet kuin Alanya ja Antalya. Etelän suunnalla liikennemäärät ovat turismista huolimatta vielä varsin kohtuullisia. Maan suurissa kaupungeissa, kuten Istanbulissa ja Ankarassa, liikenne sitä vastoin on jopa sekasortoista ja pahoin ruuhkautunutta. Esimerkiksi Istanbul on kunnon suukaupunki ruuhkineen, ja metropolialueineen se on itse asiassa yksi maailman ruuhkaisimmista kaupungeista. Istanbulin kaltaisissa kohteissa auto kannattaa suosiolla pysäköidä ja liikkua muilla keinoin. Istanbuliin voi tutustua kävellen – tai ottaa pidemmille matkoille vaikkapa metron tai raitiovaunu. Niilläkin matkanteko saattaa välillä olla liikennemääristä johtuen jopa tuskallisen hidasta. Useimmissa kaupungeissa on yleisiä parkkialueita, sillä niillä pysäköinti on usein maksullista. Pysäköinninvalvojat sakottavat ahkerasti luvattomasta pysäköinnistä teiden varsille. Huomaa, että niin kutsuttu sokerijuhla Ramadanin päättyessä voi aiheuttaa poikkeuksellisia liikenneruuhkia ihmisten matkustaessaan perheidensä luo.

Mitkä ovat Turkin parhaat luonnonkauniit tiet?

Turkin rannikko houkuttelee paikalle lukuisia matkailijoita, eikä syyttä. Rantalomakohteet tarjoavat paitsi eväät mukavaan rantalomailuun myös muuta mielenkiintoista nähtävää. Perinteiseen rantalomaan on helppo yhdistää ajomatka, jonka aikana näkee palasen aitoa Turkkia. Hyödynnä halvat vuokra-autot ja lähde rohkeasti tutkimaan maata maanteitse. Mikäli lomailet esimerkiksi Marmariksessa, voit tehdä automatkan kuvankauniiseen Bodrumiin. Matka on kohtuullinen ja tarjoaa runsaasti nähtävää – etenkin jos paluumatkalla valitsee vielä eri reitin. Menomatka valtatietä kauniiden paikkakuntien, kuten Akyakan, Muglan, Yataganin ja Milasin kautta tuo silmien eteen aitoja turkkilaisia moskeijoita ja paikallisia markkinoita. Paluumatka Akyakan kautta sekä Ören ja Mumcularin läpi tarjoaa vuoristomaisemia ja pikkukyliä. Bodrumissakin riittää nähtävää, ja mikäli sinulla on rento aikataulu, voit seilata Bodrumista vaikka pienen merimatkan Turkin saaristoon. Huomaathan, että Turkissa huoltoasemat sijaitsevat valtateiden varsilla, joten syrjemmälle ajaessasi on hyvä tankata auton tankki täyteen jo alkumatkasta. Myös joissakin pienemmissä kylissä on huoltoasemia, mutta niiden varaan ei kannata laskea matkan tekoa. Huoltoasemia on muutenkin harvassa.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Turkki?

  Rhodium on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Turkki hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 19 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Turkki on 40 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Turkki?

  Tietojemme mukaan Budget on suosituin vuokraamo maassa Turkki. Edellisen kuukauden aikana 15 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Budget. 93 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Budget paikassa Turkki oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 6,6 / 10.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Turkki?

  Yhteensä 140 toimipisteillä ympäri Turkki, Sunnycars on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Vuokraamolta Sunnycars löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Turkki kaupungeista, kuten Istanbul, jossa on 21 Sunnycars toimipistettä.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Turkki?

  Turkki maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Turkki?

  Turkki on rankattu 37/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Turkki on saanut teiden laatupisteiksi 4,9. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Turkki sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Turkki?

  0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Turkki - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Turkki lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Turkki ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Turkki?

  Mitä autonvuokraukseen maassa Turkki tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Economy. Itse asiassa 29 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 19 € päivässä.

 • Kuinka paljon maassa Turkki maksaa polttoaine?

  Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Turkki oli 0,62 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,29 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,27 € per litra.


Autonvuokraus Turkki
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00