Autonvuokraukset kohteessa Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Lahti, Päijät-Hämeen maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lahti, Suomi
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Lahti, Suomi
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Lahti autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Lahdessa on mahdollista pääsääntöisesti kaikille yli 19-vuotiaille kuskille. Vaikka Lahdessa toimivien autovuokraamoiden ikärajat voivat vaihdella hieman vuokraamoittain, yleisin ikävaatimus on 19 vuoden ikä ja se, että ajokortin myöntämisestä on kulunut vuosi. Tätä ikärajoitusta noudattavat muun muassa kansainväliset autovuokraamoketjut Hertz ja Sixt. Jotkin pienemmät autovuokraamot vaativat asiakkailtaan ainoastaan voimassa olevan ajokortin, eli alaikärajaa ei ole. Lahden autovuokraamoilla voi olla myös yläikäraja asiakkailleen, joten seniorikuskien kannattaa tarkistaa asia vuokraamoilta. Vaikka melko nuoret kuskit pääsevät Lahdessa yleensä auton rattiin, voi auton vuokraaminen olla heille kalliimpaa kuin muille. Alle 25-vuotiaat kuskit joutuvat yleensä maksamaan vuokrauksesta lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten tarkista asia vuokraamoiden hintavertailua tehdessäsi. Muista ottaa ajokorttisi ja virallinen henkilöllisyystodistus mukaan autovuokraamoon, sillä kummatkin tarkistetaan vuokra-auton luovutusvaiheessa.

Lahdessa ydinkeskustassa autoilijoiden nopeus on pääsääntöisesti 40 km/h. Kaupungin pääkaduilla autoilijat voivat kuitenkin ajaa 50 km/h nopeudella. Taajamissa ja asuinalueiden sisällä nopeus on pudotettava usein 30 km/h, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä teiden varsilla. Lahdenväylä-moottoritiellä, joka kulkee Helsingin ja Lahden välillä, autoilijat voivat ajaa kesäaikaan pitkän osuuden 120 km/h nopeudella. Lahdessa autoillessa kannattaa ottaa huomioon Suomen lain vaatimukset autoilijoille. Jos veressäsi on alkoholia, älä lähde rattiin, sillä promilleraja rattijuopumukselle on vain 0,5 promillea. Muista pitää myös päivällä ajaessasi päällä ainakin auton huomiovalot. Hämärän tultua päälle on laitettava myös vuokra-auton takavalot. Pysäköinti on Lahden keskustassa melko helppoa, sillä autoilijoille on tarjolla useita maksullisia parkkihalleja. Myös katujen varsilla on parkkipaikkoja, mutta ne on tarkoitettu pääsääntöisesti lyhytaikaiseen pysäköintiin. Pysäköinnin hinta riippuu siitä, mille vyöhykkeelle parkkeeraat Lahden keskustassa. Ensimmäinen parkkitunti ydinkeskustassa maksaa yleensä noin 1–2 EUR. Kokonaiseksi päiväksi auto kannattaa jättää joko parkkihalliin tai Lahden ydinkeskustan ulkopuolella ilmaisille parkkipaikoille. Tarkista myös, onko pysäköintikiekko valitsemallasi kadulla tai alueella pakollinen.

Autonvuokraus Lahdessa on hyvä idea varsinkin niille matkailijoille, joiden suunnitelmissa on tutkia alueita Lahden ulkopuolella tai majoittua jossain muussa kaupunginosassa kuin keskustassa. Keskustan nähtävyyksiin tutustut kätevimmin jalkaisin, ja kaupungissa on myös toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Kaikki Lahden mielenkiintoiset kohteet eivät kuitenkaan sijaitse ydinkeskustassa. Talvilomailijat haluavat usein piipahtaa Messilän hiihtokeskuksessa, joka on noin 10 km Lahden keskustan ulkopuolella. Luonnon ystävien kannattaa suunnata Päijänteen kansallispuiston retkeilyreiteille, jotka sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Lahtea ympäröivät kauniit järvialueet, joten kesälomamatkailijoiden kannattaa lähteä autolla tutkimaan alueen järvimaisemia ja uimapaikkoja. Lähimpänä Lahtea sijaitsee Vesijärvi. Jos kaipaat toista kaupunkikohdetta piristämään lomaasi, idylliseen Porvooseen hurautat Lahdesta autolla vain tunnissa.


Autonvuokraustarjoukset Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Löydä kohteesta Lahti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

43 € - 82 €

Kaikki autotyypit

55 € - 141 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lahti, Suomen on marraskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 89 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lahti, Suomen on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 88 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lahti, Suomen on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 108 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 64 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lahti, Suomen on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 74 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 103 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lahti, Suomen on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 148 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lahti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Avis

4 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lahti

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lahti

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

32 €

Suosituin malli

Kia Picanto
Suosituin Lahti autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Avis.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lahti viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lahti on 32 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 80 €/pvä.
Kohteen Lahti suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Picanto. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Lahti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lahti

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lahti - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lahti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Lahti ajankohtana huhtikuu on halvimmillaan 42 € keskihinnan ollessa 43 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 48 € ja keskihinta on 48 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lahti löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 28 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lahti on 73 €/pvä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Lahti

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Lahti

Aloita matkan suunnittelu - Lahti


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Lahti voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Lahti, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.