Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Lahti, Päijät-Hämeen maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lahti, Suomi
18. april — 25. april
Lahti, Suomi
tor. 18/4
Keskipäivä
tor. 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Lahti, Päijät-Hämeen maakunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Lahti, Päijät-Hämeen maakunta
Edullinen35 €/pvä
Pienikokoinen36 €/pvä
Keskikokoinen47 €/pvä
Standardi126 €/pvä
Mini32 €/pvä
Luksus114 €/pvä
Pienikokoinen farmari43 €/pvä
Keskikokoinen farmari79 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Löydä kohteesta Lahti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

45 € - 71 €

Kaikki autotyypit

66 € - 131 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 59 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Lahti, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lahti pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 92 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Lahti, Suomen on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lahti keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 120 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Lahti, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 139 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 95 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Lahti, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 134 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomen on 112 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Lahti, Suomen on tammikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 140 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lahti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lahti luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

16 apr. - 23 apr.
Fiat Panda
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

16 apr. - 23 apr.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

16 apr. - 23 apr.
Volkswagen Golf

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lahti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lahti

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lahti?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lahti löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 39 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lahti on 43 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lahti?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Golf SportWagen kaupungista Lahti, ja datamme mukaan Nissan Micra on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Golf SportWagen, hinnat ovat 64 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Golf SportWagen autonvuokraustarjousta kaupungista Lahti niinkin alhaiseen hintaan kuin 50 € per päivä. Nissan Micra autonvuokraukset kaupungista Lahti ovat yleensä keskimäärin 45 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 32 € per päivä.

Lahti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Europcar

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Sixt

1 sijainti

Avis

4 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Scandia Rent

2 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lahti

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lahti

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

43 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf SportWagen
Suosituin Lahti autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Avis.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lahti viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lahti on 43 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 58 €/pvä.
Kohteen Lahti suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf SportWagen. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Micra.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lahti - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lahti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Lahti, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Lahti ajankohtana toukokuu on halvimmillaan 73 € keskihinnan ollessa 114 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 46 € ja keskihinta on 52 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lahti toukokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm toukokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Lahti. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut toukokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Lahti. Standardi vuokraaminen kaupungissa Lahti maksaa keskimäärin 130 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Lahti, Suomi?

Kun ajat Lahti kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Lahti kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Lahti?

Millainen sää on kohteessa Lahti, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Lahti sademäärä on 30 mm ja keskilämpötila 3 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lahti parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Lahti samanlainen kuin muualla Päijät-Hämeen maakunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Lahti road triplle alueelle Päijät-Hämeen maakunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 3 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lahti hinnat?

autoa Lahti hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lahti?

21 toimijaa on valittavissa autoa Lahti huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lahti?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lahti. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lahti?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lahti, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lahti?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Lahti voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lahti?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Lahti, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lahti, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Lahti tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lahti momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Lahti.

Löytyykö kohteesta Lahti autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Lahti.

Voinko etsiä Lahti vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Lahti vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lahti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
tor. 18/4
Keskipäivä
tor. 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Lahti

Suositut autovuokraamot Lahti