Autonvuokraus Lahti, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Lahti, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lahti, Suomi
21. tammikuu — 28. tammikuu
Sama palautus
Lahti, Suomi
pe 21/1
Keskipäivä
pe 28/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Lahti, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

37 € - 72 €

Kaikki autotyypit

50 € - 130 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lahti, Suomi on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lahti, Suomi on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lahti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lahti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lahti Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Lahti: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lahti, Suomi
4 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Lahti

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lahdesta?

Autonvuokraus Lahdessa on mahdollista pääsääntöisesti kaikille yli 19-vuotiaille kuskille. Vaikka Lahdessa toimivien autovuokraamoiden ikärajat voivat vaihdella hieman vuokraamoittain, yleisin ikävaatimus on 19 vuoden ikä ja se, että ajokortin myöntämisestä on kulunut vuosi. Tätä ikärajoitusta noudattavat muun muassa kansainväliset autovuokraamoketjut Hertz ja Sixt. Jotkin pienemmät autovuokraamot vaativat asiakkailtaan ainoastaan voimassa olevan ajokortin, eli alaikärajaa ei ole. Lahden autovuokraamoilla voi olla myös yläikäraja asiakkailleen, joten seniorikuskien kannattaa tarkistaa asia vuokraamoilta. Vaikka melko nuoret kuskit pääsevät Lahdessa yleensä auton rattiin, voi auton vuokraaminen olla heille kalliimpaa kuin muille. Alle 25-vuotiaat kuskit joutuvat yleensä maksamaan vuokrauksesta lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten tarkista asia vuokraamoiden hintavertailua tehdessäsi. Muista ottaa ajokorttisi ja virallinen henkilöllisyystodistus mukaan autovuokraamoon, sillä kummatkin tarkistetaan vuokra-auton luovutusvaiheessa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Lahdessa

Lahdessa ydinkeskustassa autoilijoiden nopeus on pääsääntöisesti 40 km/h. Kaupungin pääkaduilla autoilijat voivat kuitenkin ajaa 50 km/h nopeudella. Taajamissa ja asuinalueiden sisällä nopeus on pudotettava usein 30 km/h, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä teiden varsilla. Lahdenväylä-moottoritiellä, joka kulkee Helsingin ja Lahden välillä, autoilijat voivat ajaa kesäaikaan pitkän osuuden 120 km/h nopeudella. Lahdessa autoillessa kannattaa ottaa huomioon Suomen lain vaatimukset autoilijoille. Jos veressäsi on alkoholia, älä lähde rattiin, sillä promilleraja rattijuopumukselle on vain 0,5 promillea. Muista pitää myös päivällä ajaessasi päällä ainakin auton huomiovalot. Hämärän tultua päälle on laitettava myös vuokra-auton takavalot. Pysäköinti on Lahden keskustassa melko helppoa, sillä autoilijoille on tarjolla useita maksullisia parkkihalleja. Myös katujen varsilla on parkkipaikkoja, mutta ne on tarkoitettu pääsääntöisesti lyhytaikaiseen pysäköintiin. Pysäköinnin hinta riippuu siitä, mille vyöhykkeelle parkkeeraat Lahden keskustassa. Ensimmäinen parkkitunti ydinkeskustassa maksaa yleensä noin 1–2 EUR. Kokonaiseksi päiväksi auto kannattaa jättää joko parkkihalliin tai Lahden ydinkeskustan ulkopuolella ilmaisille parkkipaikoille. Tarkista myös, onko pysäköintikiekko valitsemallasi kadulla tai alueella pakollinen.

Nähtävyyksiä Lahdessa ja sen lähellä

Autonvuokraus Lahdessa on hyvä idea varsinkin niille matkailijoille, joiden suunnitelmissa on tutkia alueita Lahden ulkopuolella tai majoittua jossain muussa kaupunginosassa kuin keskustassa. Keskustan nähtävyyksiin tutustut kätevimmin jalkaisin, ja kaupungissa on myös toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Kaikki Lahden mielenkiintoiset kohteet eivät kuitenkaan sijaitse ydinkeskustassa. Talvilomailijat haluavat usein piipahtaa Messilän hiihtokeskuksessa, joka on noin 10 km Lahden keskustan ulkopuolella. Luonnon ystävien kannattaa suunnata Päijänteen kansallispuiston retkeilyreiteille, jotka sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Lahtea ympäröivät kauniit järvialueet, joten kesälomamatkailijoiden kannattaa lähteä autolla tutkimaan alueen järvimaisemia ja uimapaikkoja. Lähimpänä Lahtea sijaitsee Vesijärvi. Jos kaipaat toista kaupunkikohdetta piristämään lomaasi, idylliseen Porvooseen hurautat Lahdesta autolla vain tunnissa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Lahti on melko suuri kaupunki, ja etenkin keskustan liikenteessä ja kaupungin tuntumassa kulkevalla moottoritiellä kannattaa olla varovainen. Jotta autonvuokraus Lahdessa sujuisi ongelmitta, pidä huoli, että auton vuokrasopimus pitää sisällään tarvittavat vakuutukset. Useimpiin Lahden autovuokraamoiden vuokrapaketteihin kuuluu kolarivakuutus, mutta ei välttämättä esimerkiksi varkausvakuutusta. Lisävakuutuksen hankkiminen tuo mielenrauhaa, mutta se myös nostaa auton vuokrauksen kokonaishintaa. Vakuutuspakettiin on mahdollista yleensä lisätä myös esimerkiksi rengas- tai lasiturva. Tarkista harkitsemaltasi vuokraamolta myös se, mikä on asiakkaan omavastuu vahingon osuessa kohdalle. Omavastuuosuus voi olla Lahden autovuokraamoissa ja muuallakin Suomessa korkea. Mikäli auton vuokraus jännittää, voit kuitenkin hankkia autollesi yleensä lisäturvan, jonka avulla omavastuuosuus joko pienenee tai poistuu.

Voiko Lahdessa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Lahdessa voi ajaa suomalaisella ajokortilla ja myös muilla EU-maiden ajokorteilla. Muista ottaa ajokortti mukaan autovuokraamoon Lahdessa. Se on esitettävä autoa noudettaessa. Pidä mukana myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Lahdessa onnistuu?

Autovuokraus Lahdessa on helppoa eri puolilla kaupunkia. Autovuokraamoja on paljon esimerkiksi keskustassa ja etenkin Lahden rautatieaseman lähiympäristössä. Vuokraa auto siis kätevästi saavuttuasi Lahteen junalla. Voit valita useamman eri autovuokraamon, esimerkiksi Scandia Rentin, Sixtin, Avisin ja Europcarin väliltä. Myös Nikkilän ja Ala-Nikkilän kaupunginosissa on useita autovuokraamoita. Tavallisimmin Lahden autovuokraamojen normaalihintoihin sisältyy se, että auto noudetaan paikan päältä sovitusta vuokraamosta. Myös palautus tehdään yleensä samaan paikkaan. Erillisestä maksusta muutkin järjestelyt ovat Lahdessa mahdollisia. Isojen autovuokraamoketjujen asiakkaat voivat yleensä palauttaa auton saman ketjun vuokraamoon toisessa kaupungissa. Mikäli edessäsi on esimerkiksi ajomatka Lahdesta Helsinkiin, voit jättää vuokra-autosi vuokraamon Helsingin toimipisteeseen. Yhdensuuntaisesta vuokrauksesta Lahden vuokraamot pyytävät kuitenkin tavallisesti lisämaksun. Mikäli taas toivot, että auto toimitetaan Lahdessa pyytämääsi paikkaan vuokrauksen alussa, se on yleensä myös mahdollista lisähintaan. Samalla periaatteella autovuokraamot myös noutavat autoja asiakkailtaan. Jos noudat itse autosi, muista tehdä se sovittuun aikaan tai ilmoittaa vuokraamolle myöhästymisestäsi. Muuten vuokra-auto saatetaan antaa muille vuokraajille.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lahti, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lahti

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lahti noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Lahti. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Lahti autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Lahti autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Lahti on Scandia Rent, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 90 € 2 toimipisteissä kaupungissa Lahti. Halvin Scandia Rent tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Lahti on 31 €.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lahti?

  Kaupungissa Hertz on 2 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 46 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lahti, Suomi?

  Kun ajat Lahti kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Lahti kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Millainen sää on kohteessa Lahti, Suomi kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Lahti sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila −7 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lahti parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Lahti. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Lahti samanlainen kuin muualla Päijät-Hämeen maakunta alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Lahti road triplle alueelle Päijät-Hämeen maakunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −7 °C ja sademäärän vastaavasti 50 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Lahti lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Lahti

Aloita matkan suunnittelu - Lahti