Autonvuokraukset Luxemburgissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Luxemburgissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Luxemburg, Luxemburg
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Luxemburg, Luxemburg
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Luxemburg

Löydä kohteesta Luxemburg juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 71 €

Kaikki autotyypit

15 € - 79 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Luxemburg on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Luxemburg on syyskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Luxemburg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Luxemburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Luxemburg suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Luxemburg

Autonvuokraus Luxemburg

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Luxemburg, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Luxemburg alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 7 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Harkitse vierailevasi kaupungissa Luxemburg, joka on maan Luxemburg suosituin kaupunki. Vuokraamolla Avis on 3 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Luxemburg. Jos matkustat kohteeseen Luxemburg maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Maan Luxemburg tieverkosto on rankattu 5,6 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 20/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Luxemburg. Maassa Luxemburg asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että maassa 16 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Luxemburg ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Maahan Luxemburg matkustavat valitsevat yleensä Economy vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 40 % käyttäjistämme on vuokrannut Economy Luxemburg matkan ajaksi keskimääräiseen 29 € per päivä hintaan.

Viime viikosta alkaen kohteessa Luxemburg bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,84 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,73 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Luxemburg

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Luxemburg

Autonvuokraukset kaupungin Luxemburg suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Luxemburg lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Luxemburg


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Luxemburg käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Luxemburg, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Luxemburg autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Luxemburg.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Luxemburg.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Luxemburg.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.