Autonvuokraukset Luxemburgissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Luxemburgissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Luxemburg, Luxemburg
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Luxemburg, Luxemburg
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Luxemburg

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Luxemburg

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Luxemburg?

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Luxemburg alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 7 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Harkitse vierailevasi kaupungissa Luxemburg, joka on maan Luxemburg suosituin kaupunki. Vuokraamolla Avis on 3 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Luxemburg?

Maahan Luxemburg matkustavat valitsevat yleensä Pienikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 25 % käyttäjistämme on vuokrannut Pienikokoinen Luxemburg matkan ajaksi keskimääräiseen 20 € per päivä hintaan.

Autonvuokraustarjoukset Luxemburg

Löydä kohteesta Luxemburg juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

30 € - 120 €

Kaikki autotyypit

32 € - 108 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Luxemburg on 45 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Luxemburg on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Luxemburg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Luxemburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Luxemburg autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Luxemburg

Avis

7 sijaintia

Budget

5 sijaintia

Free2Move

5 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Luxemburg suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Luxemburg

Autonvuokraus Luxemburg

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Luxemburg, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Luxemburg?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Luxemburg. Jos matkustat kohteeseen Luxemburg maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Luxemburg?

Maan Luxemburg tieverkosto on rankattu 5,6 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 20/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Luxemburg?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Luxemburg. Maassa Luxemburg asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että maassa 16 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Luxemburg ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Kuinka paljon maassa Luxemburg maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Luxemburg bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,68 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,94 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Luxemburg hinnat?

autoa Luxemburg hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Luxemburg?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Luxemburg osiossa on 46 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Luxemburg?

Eri maissa, myös kohteessa Luxemburg, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Luxemburg?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Luxemburg. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Luxemburg

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Luxemburg

Autonvuokraukset kaupungin Luxemburg suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Luxemburg lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Luxemburg


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Luxemburg?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Luxemburg käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Luxemburg?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Luxemburg, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Luxemburg, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Luxemburg autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Luxemburg momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Luxemburg.

Löytyykö kohteesta Luxemburg autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Luxemburg.

Voinko etsiä Luxemburg vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Luxemburg.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Luxemburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.