Autonvuokraukset Bulgariassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Bulgariassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Sofia, Bulgaria
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Sofia, Bulgaria
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Bulgaria autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Bulgaria
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

37 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

82 €/pvä

3 heinä - 9 heinä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Bulgaria

Löydä kohteesta Bulgaria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

6 € - 27 €

Kaikki autotyypit

6 € - 38 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bulgaria on 12 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bulgaria on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bulgaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bulgaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bulgaria Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

16 heinä - 30 heinä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Fiat 500

Bulgaria autonvuokraustiedot

Bulgariassa ajaminen on suomalaiselle kohtuullisen vaivatonta, mutta pidä mielessäsi muutamat lainsäädännölliset ja liikennekulttuuriin liittyvät erikoisuudet. Et voi esimerkiksi ajaa Bulgariassa autoa, jos sinulla on jalassasi korkokengät, flip flop -tyyliset varvassandaalit tai auringossa tummuvat silmälasit. Autonvuokraamot ovat yleensä hoitaneet puolestasi pienen maantiemaksun, vignetten, mistä kertova tarra on kiinnitetty auton tuulilasiin. Säilytä myös vigneten maksukuitti mahdollisten tarkastusten varalta. Monet ajotiet ovat Bulgariassa huonokuntoisia, joten pysyttele pääväylillä, äläkä lähde seikkailemaan huonokuntoisille sivuteille. Tietyömaat on valaistu ja merkitty huonosti. Lumen takia ajo-olosuhteet ovat haastavat noin marraskuusta huhtikuuhun, ja kesäisin maaseututeillä liikkuu paljon maatalouskalustoa. Bulgarialainen ajokulttuuri saattaa vaikuttaa suomalaisista kaoottiselta. Pääkaupungissa Sofiassa auto kannattaa pitää lukittuna ajon aikana turvallisuussyistä. Bulgariassa on tiukat nopeusrajoitukset, joten seuraa tarkkaan kylttejä teiden varsilla. Aja aina ajovalot päällä. Jos joudut onnettomuuteen, kannattaa paikalle kutsua yleensä poliisi pienienkin vahinkojen kohdalla. Pyydä aina kirjallinen raportti, sillä saatat tarvita poliisiraportin vakuutuskorvausten käsittelyä varten. Vahingon aiheuttaneen henkilön tulee ilmoittaa vahingosta liikennevakuutusyhtiönsä Bulgariassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Jos edustajaa ei löydy Bulgariasta, vahinko ilmoitetaan Vihreän kortin (Green Card) toimistoon.

Autonvuokraus Bulgariassa onnistuu, jos sinulla on mukanasi suomalainen ajokortti, kansainvälinen ajokortti ja passi. Pidä ajaessa mukanasi vakuutustietojasi sekä kaikkia autovuokraukseen liittyviä papereita. Jotta voit vuokrata auton Bulgariassa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja ajokorttisi tulee olla ainakin vuoden vanha. Alle 25-vuotiailta kuskeilta saatetaan autovuokraamossa velottaa ylimääräinen nuoren kuskin maksu. Bulgariassa pääsee kätevästi ajamaan naapurimaihin, mutta ilmoita näistä aikeistasi etukäteen autovuokraamolle. Sinulta peritään vuokraamossa todennäköisesti ylimääräinen maksu muissa maissa autoilusta. Muista ottaa kattava vakuutus ja ilmoittaa mahdollisista haavereista tai onnettomuuksista Bulgarian poliisille. Vahingosta tulee olla poliisiraportti, jotta vakuutus kattaa vaurion kulut.

Eniten liikennettä on pääkaupungissa Sofiassa, jossa voitkin kokea Euroopan pahimpiin lukeutuvat liikenneruuhkat. Sofian kaupunkialueella ajamista kannattaa välttää etenkin aamuisin ja iltaisin, kun kaupunkilaiset ruuhkauttavat tiet työmatkaliikenteellä. Autonvuokraajia houkuttelevat eniten kauniit rannikkotiet, mutta Sofiasta Mustanmeren rannikolle vievä Trakian moottoritie voi olla hyvin ruuhkainen etenkin suosittuina lomakuukausina.

Autonvuokraus Bulgariassa on kuin aikamatka menneeseen, sillä näet maaseudulla ajaessasi lampaita, hevoskärryjä, viinitarhoja sekä hunajapurkeista ja vihanneksista notkuvia tienvarsien myyntipöytiä. Bulgariassa maasto ja ilmasto ovat monipuolisia: on lumihuippuisia vuoria, Tonavan alueen tasankoja ja leutoa Mustanmeren rannikkoa. Makedonian laaksojen takia Bulgarian länsiosassa on välimerellinen ilmasto. Keskiosassa maata kohoavat Balkanvuoret ja etäosaa taas hallitsevat Rhodopen vuoret Bulgarian ja Kreikan rajalla. Bulgarian itäosassa sijaitsevat kumpuilevat pellot, metsät ja pitkät hiekkarannat. Kuuden valtion halki virtaava Tonava-joki muodostaa maan rajan Romanian suuntaan. Autonvuokraus Bulgariassa mahdollistaa sinulle tutustumisen kauniisiin luonnonmaisemiin. Yksi kauneimmista teistä Bulgariassa on Troyan–Karnare-tie (tie numero 35). Se alkaa pienestä Troyan kaupungista Pohjois-Bulgariassa, ylittää Balkanvuoret ja päättyy Karnaren kylään Etelä-Bulgariaan. Suosittelemme ajamaan pohjoisesta etelään, sillä tällä tavalla kaistasi on turvakaiteen vieressä. Reitti tarjoaa vertaansa vailla olevia näkymiä sekä vuoren pohjoisilla että eteläisillä rinteillä. Toinen luonnonkaunis tie on Iskar Gorge (tie 16), joka on alle tunnin matkan päässä Sofiasta. Tie kulkee Iskar-joen varrella ja läpi Balkanvuorten. Loputtomat mutkat paljastavat erilaisia näkymiä kiemurtelevalla Iskar-joella. Matkan varrella on pieniä kyliä, ja juuri ennen kuin saavut Lakatnikin kylään, näet pienen vesiputouksen. Kävele alas joen luokse, niin näet molemmilla puolillasi kiipeilijöitä, jotka kipuavat vuoren seinämiä. Madzharovo–Malki Voden-reitti (tie 8081) taas alkaa Madzharovon kylästä, puoliksi hylätystä asutusalueesta, joka kukoisti ennen kuin kaivos lakkautettiin. Tämä tie vie sinut Arda-joen upeimmille mutkille, ja näet hienoja kallioita. Katso ylöspäin, niin saatat päästä ihailemaan myös mustia lintuja. Kyseessä on nimittäin lintujen suojelualue ja Bulgarian ainoa korppikotkien suojelualue. Tie lukuisine mutkineen ja vaikuttavine näkymineen vie sinut lopulta Malki Vodenin kylään. Sieltä voit joko jatkaa Ivaylovgradin kaupunkiin Kreikan rajalle tai Lyubimetsin kaupunkiin lähellä Turkkia.


Vuokraa auto läheltä kohteen Bulgaria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bulgaria

Autonvuokraus Bulgaria

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bulgaria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Low Cost Cars on maan Bulgaria halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Low Cost Cars vuokra-auton tekevät sen usein 16 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä, kun teet Low Cost Cars vuokra-autovarauksen.

Vuokraamolla Top Rent-A-Car on eniten autonvuokrauspisteitä Bulgaria alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 156 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Burgas on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Burgas löytyy myös 6 Top Rent-A-Car autonvuokrauksen keskusta.

Bulgaria maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Yhteensä 137 maasta Bulgaria on sijoittunut sijalle 98 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Bulgaria sai pisteeksi 3,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,50‰ maassa Bulgaria. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Bulgaria alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

33 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Economy vieraillessaan Bulgaria tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Bulgaria vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 8 € päivässä Economy autosta.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Bulgaria oli 1,55 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,79 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Bulgaria alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Bulgaria mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Bulgaria

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Bulgaria

Aloita matkan suunnittelu - Bulgaria


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Bulgaria momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bulgaria, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Bulgaria, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Bulgaria momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Bulgaria vuokra-autoille.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Bulgaria.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.