Autonvuokraukset Bulgariassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Bulgariassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Sofia, Bulgaria
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Sofia, Bulgaria
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bulgaria

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bulgaria

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bulgaria?

Tietojemme mukaan Dives Rent a Car on maan Bulgaria halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Dives Rent a Car vuokra-auton tekevät sen usein 39 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 32 € per päivä, kun teet Dives Rent a Car vuokra-autovarauksen.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Bulgaria?

Vuokraamolla Top Rent a Car - Bulgaria on eniten autonvuokrauspisteitä Bulgaria alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 192 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Sofia on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Sofia löytyy myös 12 Top Rent a Car - Bulgaria autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Bulgaria?

43 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Bulgaria tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Bulgaria vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 27 € päivässä Edullinen autosta.

Parhaat tarjoukset Bulgaria autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Bulgaria
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

13 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

17 loka - 19 loka
Opel Astra
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

13 loka - 20 loka
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

13 loka - 20 loka
Opel Corsa
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

13 loka - 20 loka
Opel Crossland X
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

17 loka - 19 loka
Volvo V40
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

13 loka - 20 loka
Vauxhall Mokka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

27 €/pvä

13 loka - 20 loka
Ford Focus
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

27 €/pvä

13 loka - 20 loka
Ford Mondeo Estate

Bulgaria autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Bulgarian ainutlaatuiset liikennelait?

Bulgariassa ajaminen on suomalaiselle kohtuullisen vaivatonta, mutta pidä mielessäsi muutamat lainsäädännölliset ja liikennekulttuuriin liittyvät erikoisuudet. Et voi esimerkiksi ajaa Bulgariassa autoa, jos sinulla on jalassasi korkokengät, flip flop -tyyliset varvassandaalit tai auringossa tummuvat silmälasit. Autonvuokraamot ovat yleensä hoitaneet puolestasi pienen maantiemaksun, vignetten, mistä kertova tarra on kiinnitetty auton tuulilasiin. Säilytä myös vigneten maksukuitti mahdollisten tarkastusten varalta. Monet ajotiet ovat Bulgariassa huonokuntoisia, joten pysyttele pääväylillä, äläkä lähde seikkailemaan huonokuntoisille sivuteille. Tietyömaat on valaistu ja merkitty huonosti. Lumen takia ajo-olosuhteet ovat haastavat noin marraskuusta huhtikuuhun, ja kesäisin maaseututeillä liikkuu paljon maatalouskalustoa. Bulgarialainen ajokulttuuri saattaa vaikuttaa suomalaisista kaoottiselta. Pääkaupungissa Sofiassa auto kannattaa pitää lukittuna ajon aikana turvallisuussyistä. Bulgariassa on tiukat nopeusrajoitukset, joten seuraa tarkkaan kylttejä teiden varsilla. Aja aina ajovalot päällä. Jos joudut onnettomuuteen, kannattaa paikalle kutsua yleensä poliisi pienienkin vahinkojen kohdalla. Pyydä aina kirjallinen raportti, sillä saatat tarvita poliisiraportin vakuutuskorvausten käsittelyä varten. Vahingon aiheuttaneen henkilön tulee ilmoittaa vahingosta liikennevakuutusyhtiönsä Bulgariassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Jos edustajaa ei löydy Bulgariasta, vahinko ilmoitetaan Vihreän kortin (Green Card) toimistoon.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Bulgariassa?

Autonvuokraus Bulgariassa onnistuu, jos sinulla on mukanasi suomalainen ajokortti, kansainvälinen ajokortti ja passi. Pidä ajaessa mukanasi vakuutustietojasi sekä kaikkia autovuokraukseen liittyviä papereita. Jotta voit vuokrata auton Bulgariassa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja ajokorttisi tulee olla ainakin vuoden vanha. Alle 25-vuotiailta kuskeilta saatetaan autovuokraamossa velottaa ylimääräinen nuoren kuskin maksu. Bulgariassa pääsee kätevästi ajamaan naapurimaihin, mutta ilmoita näistä aikeistasi etukäteen autovuokraamolle. Sinulta peritään vuokraamossa todennäköisesti ylimääräinen maksu muissa maissa autoilusta. Muista ottaa kattava vakuutus ja ilmoittaa mahdollisista haavereista tai onnettomuuksista Bulgarian poliisille. Vahingosta tulee olla poliisiraportti, jotta vakuutus kattaa vaurion kulut.

Millä Bulgarian alueilla on eniten liikennettä?

Eniten liikennettä on pääkaupungissa Sofiassa, jossa voitkin kokea Euroopan pahimpiin lukeutuvat liikenneruuhkat. Sofian kaupunkialueella ajamista kannattaa välttää etenkin aamuisin ja iltaisin, kun kaupunkilaiset ruuhkauttavat tiet työmatkaliikenteellä. Autonvuokraajia houkuttelevat eniten kauniit rannikkotiet, mutta Sofiasta Mustanmeren rannikolle vievä Trakian moottoritie voi olla hyvin ruuhkainen etenkin suosittuina lomakuukausina.

Mitkä ovat Bulgarian parhaat luonnonkauniit tiet?

Autonvuokraus Bulgariassa on kuin aikamatka menneeseen, sillä näet maaseudulla ajaessasi lampaita, hevoskärryjä, viinitarhoja sekä hunajapurkeista ja vihanneksista notkuvia tienvarsien myyntipöytiä. Bulgariassa maasto ja ilmasto ovat monipuolisia: on lumihuippuisia vuoria, Tonavan alueen tasankoja ja leutoa Mustanmeren rannikkoa. Makedonian laaksojen takia Bulgarian länsiosassa on välimerellinen ilmasto. Keskiosassa maata kohoavat Balkanvuoret ja etäosaa taas hallitsevat Rhodopen vuoret Bulgarian ja Kreikan rajalla. Bulgarian itäosassa sijaitsevat kumpuilevat pellot, metsät ja pitkät hiekkarannat. Kuuden valtion halki virtaava Tonava-joki muodostaa maan rajan Romanian suuntaan. Autonvuokraus Bulgariassa mahdollistaa sinulle tutustumisen kauniisiin luonnonmaisemiin. Yksi kauneimmista teistä Bulgariassa on Troyan–Karnare-tie (tie numero 35). Se alkaa pienestä Troyan kaupungista Pohjois-Bulgariassa, ylittää Balkanvuoret ja päättyy Karnaren kylään Etelä-Bulgariaan. Suosittelemme ajamaan pohjoisesta etelään, sillä tällä tavalla kaistasi on turvakaiteen vieressä. Reitti tarjoaa vertaansa vailla olevia näkymiä sekä vuoren pohjoisilla että eteläisillä rinteillä. Toinen luonnonkaunis tie on Iskar Gorge (tie 16), joka on alle tunnin matkan päässä Sofiasta. Tie kulkee Iskar-joen varrella ja läpi Balkanvuorten. Loputtomat mutkat paljastavat erilaisia näkymiä kiemurtelevalla Iskar-joella. Matkan varrella on pieniä kyliä, ja juuri ennen kuin saavut Lakatnikin kylään, näet pienen vesiputouksen. Kävele alas joen luokse, niin näet molemmilla puolillasi kiipeilijöitä, jotka kipuavat vuoren seinämiä. Madzharovo–Malki Voden-reitti (tie 8081) taas alkaa Madzharovon kylästä, puoliksi hylätystä asutusalueesta, joka kukoisti ennen kuin kaivos lakkautettiin. Tämä tie vie sinut Arda-joen upeimmille mutkille, ja näet hienoja kallioita. Katso ylöspäin, niin saatat päästä ihailemaan myös mustia lintuja. Kyseessä on nimittäin lintujen suojelualue ja Bulgarian ainoa korppikotkien suojelualue. Tie lukuisine mutkineen ja vaikuttavine näkymineen vie sinut lopulta Malki Vodenin kylään. Sieltä voit joko jatkaa Ivaylovgradin kaupunkiin Kreikan rajalle tai Lyubimetsin kaupunkiin lähellä Turkkia.


Autonvuokraustarjoukset Bulgaria

Löydä kohteesta Bulgaria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

2 € - 124 €

Kaikki autotyypit

5 € - 104 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bulgaria on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bulgaria on marraskuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 2 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bulgaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bulgaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bulgaria Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

13 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

17 loka - 19 loka
Opel Astra
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

13 loka - 20 loka
Fiat Panda

Bulgaria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bulgaria

Top Rent a Car - Bulgaria

192 sijaintia

Top Rent-A-Car

170 sijaintia

Low Cost Cars

23 sijaintia

CarRent Bulgaria

22 sijaintia

Sixt

20 sijaintia

Prestige Rent A Car

18 sijaintia

Car 1

14 sijaintia

AcaRent

13 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Bulgaria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bulgaria

Autonvuokraus Bulgaria

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bulgaria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Bulgaria?

Bulgaria maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Bulgaria?

Yhteensä 137 maasta Bulgaria on sijoittunut sijalle 98 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Bulgaria sai pisteeksi 3,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Bulgaria?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,50‰ maassa Bulgaria. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Bulgaria alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Bulgaria maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Bulgaria oli 1,47 € per litra. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,33 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,94 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bulgaria hinnat?

autoa Bulgaria hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bulgaria?

syyskuuta 2023 alkaen 802 toimijaa on valittavissa autoa Bulgaria osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bulgaria?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bulgaria. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bulgaria?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bulgaria. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituilla Bulgaria alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Bulgaria mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Bulgaria

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Bulgaria

Aloita matkan suunnittelu - Bulgaria


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bulgaria?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Bulgaria momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bulgaria?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bulgaria, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bulgaria, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Bulgaria, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bulgaria momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Bulgaria momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Bulgaria autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Bulgaria vuokra-autoille.

Voinko etsiä Bulgaria vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Bulgaria.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bulgaria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.