Autonvuokraukset kohteessa Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haussa halpa vuokra-auto Lappeenranta, Etelä-Karjala? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lappeenranta, Suomi
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Lappeenranta, Suomi
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lappeenranta

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lappeenranta

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lappeenranta?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lappeenranta löytyvät yleensä Scandia Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaScandia Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta on 84 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lappeenranta?

Kun vuokraat autoa kaupungista Lappeenranta, suurin osa käyttäjistämme valitsee Toyota Aygo keskimääräiseen hintaan 43 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Skoda Fabia 56 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo vuokra-autoja kaupungista Lappeenranta niinkin alhaiseen hintaan kuin 35 €/pvä ja Skoda Fabia hintaan 35 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Lappeenranta, Etelä-Karjala autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Lappeenranta, Etelä-Karjala
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

57 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Citroen C4 Picasso
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

63 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

68 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Skoda Octavia
BMW 2 Series Active Tourer
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

118 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa

191 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Mercedes-Benz C-Class

Tärkeää tietoa Lappeenranta autonvuokrauksesta

Lappeenrannassa valtaosa autovuokraamoista noudattaa periaatetta, että auton vuokraajalla on oltava vuokraushetkellä ainakin 12 kuukauden ajokokemus. Autoja vuokrataan siis vain niille kuskeille, joilla on ollut B-luokan ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että auton vuokraus Lappeenrannassa on mahdollista yli 19-vuotiaille kuskeille. Jos olet alle 25-vuotias, vuokra-auton hintaan täytyy laskea mukaan myös niin kutsuttu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka lisätään varsinaiseen vuokrahintaan. Lisämaksun perivät nuorilta kuskeilta lähes kaikki autovuokraamot, esimerkiksi Europcar ja Hertz. Lisämaksu saatetaan pyytää Lappeenrannassa myös seniorikuskeilta, joiden ikä lähentelee 70 ikävuotta. Jos haluat saada vuokra-auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaa ikärajoituksiin liittyviä lisämaksuja tarkkaan. Tarkat vuokrausehdot ja lisämaksujen summa vaihtelevat nimittäin vuokraamoittain. Pidä mielessäsi, että Suomessa autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien ikä. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja mahdollisista lisäkuskeista peritään tavallisesti lisämaksu.

Itä-Suomessa sijaitseva Lappeenranta on helppo autoilukaupunki niillekin autoilijoille, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan. Reilun 72 000 asukkaan kaupungissa liikenne on yleensä joustavaa ja rauhallista. Jos käytössäsi on GPS, liikkuminen on autolla helppoa niin kaupungin keskustassa kuin sitä ympäröivillä alueillakin. Auton vuokraus Lappeenrannassa onkin hyvä vaihtoehto myös vähemmän kokeneelle kuskille. Lappeenrannan keskustassa ja asutuksen keskellä nopeusrajoitus on tavallisesti 30–40 kilometriä tunnissa, kun taas taajamien pääteillä rajoitus nousee 50:n. Taajamien ulkopuolella rajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Talvella, kun teillä on jäävaara, kannattaa tilannenopeudet pitää kurissa. Etenkin Lappeenrannan kautta kulkevan valtatie 6:n alueella kannattaa varoa hirviä. Venäjän raja sijaitsee vain kivenheiton päässä Lappeenrannasta, ja Nuijamaan raja-asema on lähellä kaupunkia. Vuokra-autolla liikkuvien kannattaa muistaa, ettei Suomen rajojen ylittäminen vuokratulla autolla ole yleensä sallittua, jos siitä ei ole ilmoitettu autovuokraamolle erikseen.

Parkkeeraaminen on Lappeenrannassa helppoa, sillä kaupungin keskustassa on parkkitilaa niin parkkihalleissa kuin katujen varsillakin. Pysäköinti keskeiselle paikalle onnistuu kätevästi esimerkiksi kauppatorin laidalla sijaitsevassa P-Tori-parkkihallissa, johon auto on mahdollista jättää tarpeen vaatiessa kokonaiseksi vuorokaudeksi. Vuorokausihinta on edullinen, noin 7,50 euroa. Keskustan kadunvarsiparkkipaikat ovat maksullisia arkisin ja lauantaisin, ja tuntitaksa on kaikkialla keskustassa sama eli noin 2,20 euroa. Kesällä Lappeenrannassa käyvien kannattaa huomata, että Satamatorin alueella pysäköinnistä on maksettava vuorokauden ympäri. Kysy myös Lappeenrannan majoituspaikastasi, tarjoaako se asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.


Autonvuokraustarjoukset Lappeenranta, Etelä-Karjala

Löydä kohteesta Lappeenranta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

42 € - 90 €

Kaikki autotyypit

45 € - 99 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 61 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lappeenranta, Suomen on syyskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lappeenranta Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 67 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lappeenranta, Suomen on toukokuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 68 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lappeenranta Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 65 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lappeenranta, Suomen on lokakuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 102 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lappeenranta Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Volkswagen Golf
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

63 €/pvä

12 kesä - 20 kesä
Ford Focus Wagon

Lappeenranta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lappeenranta, Etelä-Karjala

Sunnycars

4 sijaintia

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Firent

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lappeenranta

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lappeenranta

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

45 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin Lappeenranta autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Global Rent A Car ja Firent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lappeenranta viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lappeenranta on 45 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 71 €/pvä.
Kohteen Lappeenranta suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Fabia.

Vuokraa auto läheltä kohteen Lappeenranta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lappeenranta

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lappeenranta - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lappeenranta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lappeenranta ovat 37 € ja 37 € välillä. 43 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Lappeenranta, mutta ajalle heinäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 43 €, tarpeistasi riippuen.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Lappeenranta kuukauden heinäkuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 90 mm ja lämpötilat 15 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Lappeenranta maksaa keskimäärin 49 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Lappeenranta

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Lappeenranta

Aloita matkan suunnittelu - Lappeenranta


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lappeenranta on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Lappeenranta, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.