Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haussa halpa vuokra-auto Lappeenranta, Etelä-Karjala? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lappeenranta, Suomi
26. huhtikuu — 3. toukokuu
Lappeenranta, Suomi
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokraustarjoukset Lappeenranta, Etelä-Karjala

Löydä kohteesta Lappeenranta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

54 € - 73 €

Kaikki autotyypit

64 € - 112 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 65 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Lappeenranta, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 98 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Lappeenranta, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 66 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 119 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Lappeenranta, Suomen on marraskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 134 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lappeenranta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lappeenranta

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lappeenranta

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lappeenranta?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lappeenranta löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 41 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta on 47 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lappeenranta?

Kun vuokraat autoa kaupungista Lappeenranta, suurin osa käyttäjistämme valitsee Skoda Fabia keskimääräiseen hintaan 49 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Golf 65 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Skoda Fabia vuokra-autoja kaupungista Lappeenranta niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 €/pvä ja Volkswagen Golf hintaan 52 €/pvä.

Lappeenranta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lappeenranta, Etelä-Karjala

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Firent

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

DISCOUNT.QUEBEC

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lappeenranta

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lappeenranta

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Premium

Halvin vuokra-auto

41 €

Suosituin malli

Skoda Fabia
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lappeenranta viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Premium.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lappeenranta on 41 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 47 €/pvä.
Kohteen Lappeenranta suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Fabia. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lappeenranta - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lappeenranta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lappeenranta toukokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Lappeenranta toukokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 14 °C ja sademäärä 70 mm cm toukokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Lappeenranta maksaa keskimäärin 169 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Lappeenranta, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Lappeenranta on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Lappeenranta taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Lappeenranta alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Lappeenranta?

Millainen sää on kohteessa Lappeenranta, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Lappeenranta on 3 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Lappeenranta.

Onko sää kaupungissa Lappeenranta samanlainen kuin muualla Etelä-Karjala alueella?

Ilmasto alueella Etelä-Karjala kuukauden huhtikuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lappeenranta lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lappeenranta hinnat?

autoa Lappeenranta hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lappeenranta?

huhtikuuta 2024 alkaen 31 toimijaa on valittavissa autoa Lappeenranta osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lappeenranta?

Eri maissa, myös kohteessa Lappeenranta, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lappeenranta?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Lappeenranta. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lappeenranta?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lappeenranta on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lappeenranta?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Lappeenranta, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lappeenranta, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Lappeenranta tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lappeenranta momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Lappeenranta.

Löytyykö kohteesta Lappeenranta autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Lappeenranta löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Lappeenranta vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Lappeenranta autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lappeenranta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Lappeenranta

Suositut autovuokraamot Lappeenranta