Autonvuokraus Lappeenranta - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Lappeenranta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lappeenranta, Suomi29. lokakuu — 5. marraskuu
Sama palautus
Lappeenranta, Suomi
to 10/29
to 11/5

Tietoja matkastasi kohteeseen Lappeenranta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lappeenrannassa?

Lappeenrannassa valtaosa autovuokraamoista noudattaa periaatetta, että auton vuokraajalla on oltava vuokraushetkellä ainakin 12 kuukauden ajokokemus. Autoja vuokrataan siis vain niille kuskeille, joilla on ollut B-luokan ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että auton vuokraus Lappeenrannassa on mahdollista yli 19-vuotiaille kuskeille. Jos olet alle 25-vuotias, vuokra-auton hintaan täytyy laskea mukaan myös niin kutsuttu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka lisätään varsinaiseen vuokrahintaan. Lisämaksun perivät nuorilta kuskeilta lähes kaikki autovuokraamot, esimerkiksi Europcar ja Hertz. Lisämaksu saatetaan pyytää Lappeenrannassa myös seniorikuskeilta, joiden ikä lähentelee 70 ikävuotta. Jos haluat saada vuokra-auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaa ikärajoituksiin liittyviä lisämaksuja tarkkaan. Tarkat vuokrausehdot ja lisämaksujen summa vaihtelevat nimittäin vuokraamoittain. Pidä mielessäsi, että Suomessa autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien ikä. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja mahdollisista lisäkuskeista peritään tavallisesti lisämaksu.

Tärkeää tietoa Lappeenrannan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Itä-Suomessa sijaitseva Lappeenranta on helppo autoilukaupunki niillekin autoilijoille, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan. Reilun 72 000 asukkaan kaupungissa liikenne on yleensä joustavaa ja rauhallista. Jos käytössäsi on GPS, liikkuminen on autolla helppoa niin kaupungin keskustassa kuin sitä ympäröivillä alueillakin. Auton vuokraus Lappeenrannassa onkin hyvä vaihtoehto myös vähemmän kokeneelle kuskille. Lappeenrannan keskustassa ja asutuksen keskellä nopeusrajoitus on tavallisesti 30–40 kilometriä tunnissa, kun taas taajamien pääteillä rajoitus nousee 50:n. Taajamien ulkopuolella rajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Talvella, kun teillä on jäävaara, kannattaa tilannenopeudet pitää kurissa. Etenkin Lappeenrannan kautta kulkevan valtatie 6:n alueella kannattaa varoa hirviä. Venäjän raja sijaitsee vain kivenheiton päässä Lappeenrannasta, ja Nuijamaan raja-asema on lähellä kaupunkia. Vuokra-autolla liikkuvien kannattaa muistaa, ettei Suomen rajojen ylittäminen vuokratulla autolla ole yleensä sallittua, jos siitä ei ole ilmoitettu autovuokraamolle erikseen.

Mihin voin parkkeerata Lappeenrannassa?

Parkkeeraaminen on Lappeenrannassa helppoa, sillä kaupungin keskustassa on parkkitilaa niin parkkihalleissa kuin katujen varsillakin. Pysäköinti keskeiselle paikalle onnistuu kätevästi esimerkiksi kauppatorin laidalla sijaitsevassa P-Tori-parkkihallissa, johon auto on mahdollista jättää tarpeen vaatiessa kokonaiseksi vuorokaudeksi. Vuorokausihinta on edullinen, noin 7,50 euroa. Keskustan kadunvarsiparkkipaikat ovat maksullisia arkisin ja lauantaisin, ja tuntitaksa on kaikkialla keskustassa sama eli noin 2,20 euroa. Kesällä Lappeenrannassa käyvien kannattaa huomata, että Satamatorin alueella pysäköinnistä on maksettava vuorokauden ympäri. Kysy myös Lappeenrannan majoituspaikastasi, tarjoaako se asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan. (Tiedot tarkistettu 23.9.2018.)

Nähtävyyksiä Lappeenrannassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Lappeenrannassa on hyvä vaihtoehto, sillä monet mielenkiintoisimmista vierailupaikoista sijaitsevat kaupungin keskustan ulkopuolella, esimerkiksi Saimaan järvimaisemissa. Keskustassa tärkeä vierailukohde on etenkin kesäisin Lappeenrannan kaunis satama-alue. Jos matka-aikataulusi antaa periksi, vuokraa auto ja suuntaa Lappeenrannan seudun kauniiden retkeilyreittien äärelle. Patikkapolun voi startata esimerkiksi Saimaan kanavalla sijaitsevalta Kanavamuseolta. Aktiiviseen lomailuun ja lapsiperheille sopii noin 35 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta sijaitseva Rauha-Tiurun alue, jossa on tarjolla ulkoilumahdollisuuksia jokaiseen makuun. Alueella voi vaikkapa pyöräillä ja kalastaa, ja perheen pienimpiä kutsuu sisätiloissa sijaitseva Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Piipahda autolla myös Taipalsaaren kauniilla paikkakunnalla, joka sijaitsee vain 15 minuutin automatkan päässä Lappeenrannasta. Saimaan alueella sijaitsevalla kunnalla on yli tuhat kilometriä rantaviivaa. Autolla pääset hyvin piipahtamaan myös läheisessä Imatran kaupungissa, joka tunnetaan muun muassa kylpylästään. Imatralle automatkaa on puolisen tuntia.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Käytännössä kaikkiin Lappeenrannan autovuokraamojen vuokrahintoihin sisältyy vakuutus, joka sisältää niin sanotun peruspaketin eli kolari- ja varkausturvan. Mikäli auton vuokraus jännittää tai et ole istunut auton ratissa pitkään aikaan, kannattaa huomiota kiinnittää vakuutuksen omavastuuosuuteen. Omavastuu voi olla jopa tuhansia euroja. Mikäli haluat selvästi pienentää omavastuuosuutta, onnistuu se lisämaksun avulla. Esimerkiksi Hertz-autovuokraamo tarjoaa noin 17 euron vuorokausihintaan Super Cover -vakuutuksen, joka poistaa omavastuuosuuden täysin henkilöautoista. Tätä pienemmällä vuorokausimaksulla omavastuuosuuden voi puolittaa. Monet autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen myös esimerkiksi erikseen ostettavan tapaturmavakuutuksen, jonka ansiosta kaikki auton matkustajat voivat saada korvauksen kolaritilanteessa.

Mistä auton nouto ja palautus Lappeenrannassa onnistuu?

Auton vuokraaminen on Lappeenrannassa helppoa, sillä autovuokraamojen toimipisteitä on useita etenkin kaupungin rautatieaseman ympäristössä ja muualla keskustassa. Voit varata auton esimerkiksi Hertziltä, Scandia Rentistä, Avisilta, Europcarilta, Finn-Rentiltä ja monilta muilta autovuokraamoilta. Yleensä asiakas noutaa auton valitsemastaan autovuokraamon toimipisteestä, mutta monet Lappeenrannan vuokraamot toimittavat auton lisämaksusta mihin tahansa asiakkaan pyytämään osoitteeseen. Tästä peritään kuitenkin lisämaksu. Auto voidaan yleensä myös noutaa asiakkaalta mistä tahansa samalla periaatteella. Mikäli matkabudjettisi on pieni, vältyt lisämaksuilta palauttamalla sen itse samaan pisteeseen, mistä auton hait.

(Tiedot tarkistettu 23.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lappeenranta kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Savonlinna lentokenttä autonvuokrauspistettä

Scandic Patria

Kauppakatu 21

106,0 km lentokentältä

Original Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1

106,3 km lentokentältä

Hotelli Rakuuna

8 Mannerheiminkatu

106,3 km lentokentältä

Scandic Patria

Kauppakatu 21

106,0 km lentokentältä

Original Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1

106,3 km lentokentältä

Hotelli Rakuuna

8 Mannerheiminkatu

106,3 km lentokentältä

Citimotel

Kannelkatu 1

106,6 km lentokentältä

Lappeenranta Spa

Ainonkatu 17

105,8 km lentokentältä

Miekkala Majoitus

Mentulantie 136

101,3 km lentokentältä

Lakehouse Saimaa B&B

Leväsentie 14A, Taipalsaari, Suomi

96,4 km lentokentältä

Boutique Hotel Old Spa

12 Ainonkatu

105,8 km lentokentältä

Salpalinjan Hovi

Vanha Mikkelintie 125

111,3 km lentokentältä

Gasthaus Kantolankulma

Kimpisenkatu 19

105,9 km lentokentältä

Summer Hotel Karelia-Park

Korpraalinkuja 1

107,6 km lentokentältä

Art Hotel Juna

4 Asematie, Rauha

86,4 km lentokentältä

Lauritsalan Kartano

Kartanontie 21

102,6 km lentokentältä


Autonvuokraus Lappeenranta

Ajankohtana lokakuu tähän päivään mennessä, 96 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Lappeenranta.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lappeenranta noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Lappeenranta sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa marraskuu kohteessa Lappeenranta?

Ajankohtana marraskuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lappeenranta ovat 30 € ja 54 € välillä. 32 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Lappeenranta, mutta ajalle marraskuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 28 €, tarpeistasi riippuen.

Missä Lappeenranta autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Lappeenranta on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 37 € 2 toimipisteissä kaupungissa Lappeenranta. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Lappeenranta on 29 €.

Peritäänkö Lappeenranta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Lappeenranta olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, Avis ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Lappeenranta, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Firent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lappeenranta?

Firent autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Lappeenranta. Sen 3 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 59 € vuokratessasi auton kaupungissa Lappeenranta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lappeenranta?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Lappeenranta on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Lappeenranta taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Lappeenranta alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.


Lentolippu varattuna kohteeseen Lappeenranta? Aloita matkan suunnittelu!