Autonvuokraukset kohteessa Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haussa halpa vuokra-auto Lappeenranta, Etelä-Karjala? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lappeenranta, Suomi
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Lappeenranta, Suomi
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Lappeenranta, Etelä-Karjala autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Lappeenranta, Etelä-Karjala
Audi A6
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

126 €/pvä

1 kesä - 6 kesä
Audi A6
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

106 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

83 €/pvä

1 kesä - 6 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

1 kesä - 6 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

58 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
BMW 3 Series
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

66 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Toyota Avensis Touring Sports

Autonvuokraustarjoukset Lappeenranta, Etelä-Karjala

Löydä kohteesta Lappeenranta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

43 € - 74 €

Kaikki autotyypit

44 € - 99 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lappeenranta, Suomen on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappeenranta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lappeenranta Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta, Suomen on 61 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lappeenranta, Suomen on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 74 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lappeenranta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lappeenranta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lappeenranta Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

1 kesä - 6 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

1 kesä - 6 kesä
Kia Forte
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Mini Countryman

Lappeenranta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lappeenranta, Etelä-Karjala
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Lappeenranta autonvuokraustiedot

Lappeenrannassa valtaosa autovuokraamoista noudattaa periaatetta, että auton vuokraajalla on oltava vuokraushetkellä ainakin 12 kuukauden ajokokemus. Autoja vuokrataan siis vain niille kuskeille, joilla on ollut B-luokan ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että auton vuokraus Lappeenrannassa on mahdollista yli 19-vuotiaille kuskeille. Jos olet alle 25-vuotias, vuokra-auton hintaan täytyy laskea mukaan myös niin kutsuttu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka lisätään varsinaiseen vuokrahintaan. Lisämaksun perivät nuorilta kuskeilta lähes kaikki autovuokraamot, esimerkiksi Europcar ja Hertz. Lisämaksu saatetaan pyytää Lappeenrannassa myös seniorikuskeilta, joiden ikä lähentelee 70 ikävuotta. Jos haluat saada vuokra-auton allesi mahdollisimman edullisesti, vertaa ikärajoituksiin liittyviä lisämaksuja tarkkaan. Tarkat vuokrausehdot ja lisämaksujen summa vaihtelevat nimittäin vuokraamoittain. Pidä mielessäsi, että Suomessa autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien ikä. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja mahdollisista lisäkuskeista peritään tavallisesti lisämaksu.

Itä-Suomessa sijaitseva Lappeenranta on helppo autoilukaupunki niillekin autoilijoille, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan. Reilun 72 000 asukkaan kaupungissa liikenne on yleensä joustavaa ja rauhallista. Jos käytössäsi on GPS, liikkuminen on autolla helppoa niin kaupungin keskustassa kuin sitä ympäröivillä alueillakin. Auton vuokraus Lappeenrannassa onkin hyvä vaihtoehto myös vähemmän kokeneelle kuskille. Lappeenrannan keskustassa ja asutuksen keskellä nopeusrajoitus on tavallisesti 30–40 kilometriä tunnissa, kun taas taajamien pääteillä rajoitus nousee 50:n. Taajamien ulkopuolella rajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Talvella, kun teillä on jäävaara, kannattaa tilannenopeudet pitää kurissa. Etenkin Lappeenrannan kautta kulkevan valtatie 6:n alueella kannattaa varoa hirviä. Venäjän raja sijaitsee vain kivenheiton päässä Lappeenrannasta, ja Nuijamaan raja-asema on lähellä kaupunkia. Vuokra-autolla liikkuvien kannattaa muistaa, ettei Suomen rajojen ylittäminen vuokratulla autolla ole yleensä sallittua, jos siitä ei ole ilmoitettu autovuokraamolle erikseen.

Parkkeeraaminen on Lappeenrannassa helppoa, sillä kaupungin keskustassa on parkkitilaa niin parkkihalleissa kuin katujen varsillakin. Pysäköinti keskeiselle paikalle onnistuu kätevästi esimerkiksi kauppatorin laidalla sijaitsevassa P-Tori-parkkihallissa, johon auto on mahdollista jättää tarpeen vaatiessa kokonaiseksi vuorokaudeksi. Vuorokausihinta on edullinen, noin 7,50 euroa. Keskustan kadunvarsiparkkipaikat ovat maksullisia arkisin ja lauantaisin, ja tuntitaksa on kaikkialla keskustassa sama eli noin 2,20 euroa. Kesällä Lappeenrannassa käyvien kannattaa huomata, että Satamatorin alueella pysäköinnistä on maksettava vuorokauden ympäri. Kysy myös Lappeenrannan majoituspaikastasi, tarjoaako se asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.

Auton vuokraus Lappeenrannassa on hyvä vaihtoehto, sillä monet mielenkiintoisimmista vierailupaikoista sijaitsevat kaupungin keskustan ulkopuolella, esimerkiksi Saimaan järvimaisemissa. Keskustassa tärkeä vierailukohde on etenkin kesäisin Lappeenrannan kaunis satama-alue. Jos matka-aikataulusi antaa periksi, vuokraa auto ja suuntaa Lappeenrannan seudun kauniiden retkeilyreittien äärelle. Patikkapolun voi startata esimerkiksi Saimaan kanavalla sijaitsevalta Kanavamuseolta. Aktiiviseen lomailuun ja lapsiperheille sopii noin 35 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta sijaitseva Rauha-Tiurun alue, jossa on tarjolla ulkoilumahdollisuuksia jokaiseen makuun. Alueella voi vaikkapa pyöräillä ja kalastaa, ja perheen pienimpiä kutsuu sisätiloissa sijaitseva Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Piipahda autolla myös Taipalsaaren kauniilla paikkakunnalla, joka sijaitsee vain 15 minuutin automatkan päässä Lappeenrannasta. Saimaan alueella sijaitsevalla kunnalla on yli tuhat kilometriä rantaviivaa. Autolla pääset hyvin piipahtamaan myös läheisessä Imatran kaupungissa, joka tunnetaan muun muassa kylpylästään. Imatralle automatkaa on puolisen tuntia.

Käytännössä kaikkiin Lappeenrannan autovuokraamojen vuokrahintoihin sisältyy vakuutus, joka sisältää niin sanotun peruspaketin eli kolari- ja varkausturvan. Mikäli auton vuokraus jännittää tai et ole istunut auton ratissa pitkään aikaan, kannattaa huomiota kiinnittää vakuutuksen omavastuuosuuteen. Omavastuu voi olla jopa tuhansia euroja. Mikäli haluat selvästi pienentää omavastuuosuutta, onnistuu se lisämaksun avulla. Esimerkiksi Hertz-autovuokraamo tarjoaa noin 17 euron vuorokausihintaan Super Cover -vakuutuksen, joka poistaa omavastuuosuuden täysin henkilöautoista. Tätä pienemmällä vuorokausimaksulla omavastuuosuuden voi puolittaa. Monet autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen myös esimerkiksi erikseen ostettavan tapaturmavakuutuksen, jonka ansiosta kaikki auton matkustajat voivat saada korvauksen kolaritilanteessa.

Auton vuokraaminen on Lappeenrannassa helppoa, sillä autovuokraamojen toimipisteitä on useita etenkin kaupungin rautatieaseman ympäristössä ja muualla keskustassa. Voit varata auton esimerkiksi Hertziltä, Scandia Rentistä, Avisilta, Europcarilta, Finn-Rentiltä ja monilta muilta autovuokraamoilta. Yleensä asiakas noutaa auton valitsemastaan autovuokraamon toimipisteestä, mutta monet Lappeenrannan vuokraamot toimittavat auton lisämaksusta mihin tahansa asiakkaan pyytämään osoitteeseen. Tästä peritään kuitenkin lisämaksu. Auto voidaan yleensä myös noutaa asiakkaalta mistä tahansa samalla periaatteella. Mikäli matkabudjettisi on pieni, vältyt lisämaksuilta palauttamalla sen itse samaan pisteeseen, mistä auton hait.


Vuokraa auto läheltä kohteen Lappeenranta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lappeenranta

Autonvuokraus Lappeenranta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lappeenranta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokraamo kaupungissa Lappeenranta on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 42 € 2 toimipisteissä kaupungissa Lappeenranta. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Lappeenranta on 32 €.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Lappeenranta on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Lappeenranta taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Lappeenranta alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Lappeenranta on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Lappeenranta.

Ilmasto alueella Etelä-Karjala kuukauden toukokuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lappeenranta lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Lappeenranta

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Lappeenranta

Aloita matkan suunnittelu - Lappeenranta


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lappeenranta on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Lappeenranta, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Lappeenranta tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Lappeenranta.

Kyllä, kohteesta Lappeenranta löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Lappeenranta autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.