Autonvuokraukset Hollanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Amsterdam, Hollanti
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Amsterdam, Hollanti
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Hollanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hollanti
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

63 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
BMW 3 Series
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Iso farmari
Maks. 5 matkustajaa

91 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Mercedes-Benz C-Class
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Opel Corsa
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

98 €/pvä

15 kesä - 25 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

31 Touko - 13 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

31 Touko - 13 kesä
Kia Forte

Autonvuokraustarjoukset Hollanti

Löydä kohteesta Hollanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 90 €

Kaikki autotyypit

32 € - 147 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hollanti on tammikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hollanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 72 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hollanti on syyskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hollanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 67 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hollanti on marraskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hollanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hollanti on tammikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hollanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 86 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hollanti on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hollanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Opel Corsa
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

31 Touko - 13 kesä
Mitsubishi Colt
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

30 Touko - 12 kesä
Fiat 500

Hollanti autonvuokraustiedot

Hollanti on melko pieni maa, mutta sen liikenne on vilkasta. Maan tieverkosto on moderni ja laaja, joten autonvuokraus on hyvä keino tutustua Hollantiin ja liikkua paikasta toiseen. Hollannin liikennesäännöt ja -lait ovat hyvin samantapaisia muun Euroopan ja Suomen kanssa. Liikenne on oikeanpuoleinen, turvavöitä velvoitetaan käyttämään aina ja mobiililaitteiden käyttö ajaessa on kielletty ilman hands free -toimintoa. Pelkästään kännykän pitely liikkuvassa autossa katsotaan rikkeeksi. Hollannissa on kehittynyt pyöräilykulttuuri ja paljon pyöräilijöitä. Autoilijan onkin hyvä muistaa, että pyöräilijöillä on etuajo-oikeus autoihin verrattuna, joten pyöräkaistojen läheisyydessä on syytä olla tarkkana. Hollannissa myös suositellaan välttämään torven käyttöä rakennetuilla alueilla paitsi hätätapauksissa, joten jos haluat viestiä toiselle autoilijalle, hyvä keino on väläyttää auton valoja tööttäämisen sijaan. Parkkipaikan löytäminen suurimmissa kaupungeissa voi olla hankalaa, ja kaupunkien sisällä ilmaiseksi parkkeeraaminen ei usein ole mahdollista. Niin kutsutuilla "sinisillä vyöhykkeillä" tulee pysäköidessä käyttää parkkikiekkoa. Pysäköiminen on kiellettyä keltaisella viivoitetulla alueella sekä viiden metrin säteellä risteyksistä.

Autonvuokraus Hollannissa on erittäin helppoa ja onnistuu niin lentokentillä kuin suurimmissa kaupungeissakin. Vuokrafirmoja on monia. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin sekä luottokortin. Passi tai virallinen henkilökortti on myös oltava mukana. Ikäraja autonvuokraukseen on useimmiten 21 vuotta ja ajokokemusta pitää olla vähintään vuosi. Yhtiöstä riippuen alle 25-vuotias vuokraaja voi myös joutua maksamaan nuoren kuskin lisää. Käytännöt on hyvä tarkistaa jokaisen vuokrausfirman kohdalla erikseen. Samalla on hyvä tarkistaa vuokra-autoon liittyvät pakolliset vakuutukset, sillä nämäkin voivat vaihdella paljon yhtiöstä riippuen. Vuokra-autojen vertailu ja etukäteen varaaminen netissä on muutenkin suositeltavaa, niin aikaa säästyy perillä. Suurimmalla osalla Hollannista vuokratuilla autoilla voi ajaa ilman rajoituksia missä vain Länsi-Euroopassa. Useimmilla vuokrausyhtiöillä tämä raja kulkee Saksan, Itävallan ja Italian itärajoja pitkin, joten niiden yli ei hollantilaisilla vuokra-autoilla sovi ajaa.

Liikenneruuhkat ovat hyvin yleisiä Hollannissa. Toisin kuin monissa muissa Länsi- ja Keski-Euroopan maissa, Hollannissa moottoriteillä on vain kaksi kaistaa suuntaansa, mikä ruuhkauttaa liikennettä vilkkailla väylillä. Hollannin teillä ajaa myös yhä suurempi määrä rekkoja, jotka voivat hidastaa liikennettä kaistoilla. Hollannin ruuhkaisimmaksi tituleerattu tie on moottoritie A13, joka kulkee Haagin ja Rotterdamin välillä. Vilkkaimpana aikana tiellä saattaa liikkua miltei 6000 ajoneuvoa tunnissa. Haagin kaupunkialue on yleisestikin todella tukossa ruuhka-aikoina aamuisin ja iltaisin. Toinen vilkas väylä on kehätie A10, joka kiertää Amsterdamin ympäri. Myös Utrechtin seutu on todella vilkkaasti liikennöityä, sillä kaupunkia sivuaa monta suurta moottoritietä, kuten A12 Haagista sekä A2 ja A27 Amsterdamin suunnalta. Haarlemin kaupunki hieman Amsterdamista länteen – tunnettu tulppaanienkasvatusalueen keskuksena – on tunnettu myös ruuhkista. Kesäkuukausina liikenteen volyymi moottoriteillä pienenee hiukan, sillä työmatkaliikenne vähenee kesälomakauden ansiosta. Tämä taas on hyvä uutinen niille matkailijoille, jotka haluavat viettää oman kesälomansa autoillen Hollannissa.

Hollannissa riittää kauniita maisemia katseltavaksi ja hyväkuntoisia teitä ajattaviksi, joten autonvuokraus todellakin kannattaa. Yksi mieleenpainuvimmista väylistä on Afsluitdijk tiellä A7, joka kulkee Pohjanmereen rakennetun padon päällä. Kapea väylä erottaa Pohjanmeren ja sen toiselle puolelle jäävän IJsselmeer-järven toisistaan. Pätkä on nopea ajaa, ja sitä kruisaillessa voi nauttia molemmilla puolilla avautuvista aavoista vesistä. Jos on matkalla huhti-toukokuussa, niin kutsuttu "kukkareitti" voi olla kokeilemisen arvoinen. Reitti kulkee Haarlemista tietä N208 etelään Leideniä kohti. Sen varrelta löytyy suuria kukkaistutuksia, jotka kukkivat keväällä toinen toisensa perään. Pääset ihailemaan narsisseja, hyasintteja ja tulppaaneita. Yksi reitti, joka tarjoaa perihollantilaisia postikorttinäkymiä, on Sagenland-reitti Twenten alueella Itä-Hollannissa. Reitti alkaa Vassen kylästä ja on merkitty teillä ruskeavalkoisilla kuusikulmaisilla merkeillä. Reitiltä löytyy muun muassa vanhoja myllyjä, maatiloja, kirkkoja ja kauniita kyliä. Lisää kaunista maalaismaisemaa löytyy Etelä-Hollannista, Limburgin alueelta, ajattaessa kohti Maastrichtiä. Täällä tiet kulkevat peltotilkkujen, maatilojen ja metsien halki tarjoten maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Halvat vuokra-autot ovat siis mitä oivallisin keino koluta Hollantia oman mielen mukaan ja erityisesti suurempien kaupunkien ulkopuolella.


Vuokraa auto läheltä kohteen Hollanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hollanti

Autonvuokraus Hollanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hollanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Goldcar Rental SP on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Hollanti hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Hollanti on 53 € per päivä.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Hollanti, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 333 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Amsterdam, joka on maan Hollanti suosituin kaupunki. Vuokraamolla Free2Move on 7 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Hollanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 18 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 35 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 2,12 € per litra bensiinistä maassa Hollanti. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,29 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,71 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituilla Hollanti alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Hollanti mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Hollanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Hollanti lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Hollanti


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Hollanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hollanti antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Hollanti autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Hollanti momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Hollanti vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Hollanti.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.