Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Hollanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Amsterdam, Hollanti
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Amsterdam, Hollanti
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Hollanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hollanti
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Fiat Panda
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Toyota Corolla
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Ford Fiesta
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

38 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Nissan Qashqai
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Ford Focus Wagon

Autonvuokraustarjoukset Hollanti

Löydä kohteesta Hollanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

34 € - 100 €

Kaikki autotyypit

40 € - 107 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 51 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Hollanti on lokakuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 77 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Hollanti on toukokuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 80 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Hollanti on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 56 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hollanti on elokuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Fiat Panda
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Toyota Corolla
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Ford Fiesta

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hollanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hollanti

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hollanti?

keddy by Europcar on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Hollanti hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 35 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Hollanti on 54 € per päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Hollanti?

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Hollanti, kun 62 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 198 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 6,9/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Hollanti sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Hollanti?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Hollanti, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 326 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Amsterdam, joka on maan Hollanti suosituin kaupunki. Vuokraamolla Free2Move on 1 toimipaikka levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Hollanti?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Hollanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 38 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 46 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Hollanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hollanti

Free2Move

326 sijaintia

Sunnycars

219 sijaintia

Hertz

58 sijaintia

Budget

52 sijaintia

Avis

46 sijaintia

keddy by Europcar

42 sijaintia

Thrifty

40 sijaintia

Dollar

39 sijaintia

Autonvuokraus Hollanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hollanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon maassa Hollanti maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 2,05 € per litra bensiinistä maassa Hollanti. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Egypti, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,28 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,96 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hollanti hinnat?

autoa Hollanti hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hollanti?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Hollanti osiossa on 1 020 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hollanti?

Eri maissa, myös kohteessa Hollanti, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hollanti?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Hollanti. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hollanti?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Hollanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hollanti?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hollanti antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hollanti, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Hollanti autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hollanti momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Hollanti momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Hollanti autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Hollanti vuokra-autoille.

Voinko etsiä Hollanti vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Hollanti.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hollanti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Hollanti