Autonvuokraukset Hollanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Amsterdam, Hollanti
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Amsterdam, Hollanti
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hollanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hollanti

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hollanti?

Goldcar Rental SP on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Hollanti hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Hollanti on 63 € per päivä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Hollanti?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Hollanti, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 326 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Amsterdam, joka on maan Hollanti suosituin kaupunki. Vuokraamolla Free2Move on 1 toimipaikka levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Hollanti?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Hollanti kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 45 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 49 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Hollanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hollanti
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Chevrolet Spark
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Vauxhall Mokka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Toyota Yaris
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Nissan Qashqai
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

15 kesä - 24 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Volkswagen Golf SportWagen
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Citroen C4 Picasso

Hollanti autonvuokraustiedot

Hollanti on melko pieni maa, mutta sen liikenne on vilkasta. Maan tieverkosto on moderni ja laaja, joten autonvuokraus on hyvä keino tutustua Hollantiin ja liikkua paikasta toiseen. Hollannin liikennesäännöt ja -lait ovat hyvin samantapaisia muun Euroopan ja Suomen kanssa. Liikenne on oikeanpuoleinen, turvavöitä velvoitetaan käyttämään aina ja mobiililaitteiden käyttö ajaessa on kielletty ilman hands free -toimintoa. Pelkästään kännykän pitely liikkuvassa autossa katsotaan rikkeeksi. Hollannissa on kehittynyt pyöräilykulttuuri ja paljon pyöräilijöitä. Autoilijan onkin hyvä muistaa, että pyöräilijöillä on etuajo-oikeus autoihin verrattuna, joten pyöräkaistojen läheisyydessä on syytä olla tarkkana. Hollannissa myös suositellaan välttämään torven käyttöä rakennetuilla alueilla paitsi hätätapauksissa, joten jos haluat viestiä toiselle autoilijalle, hyvä keino on väläyttää auton valoja tööttäämisen sijaan. Parkkipaikan löytäminen suurimmissa kaupungeissa voi olla hankalaa, ja kaupunkien sisällä ilmaiseksi parkkeeraaminen ei usein ole mahdollista. Niin kutsutuilla "sinisillä vyöhykkeillä" tulee pysäköidessä käyttää parkkikiekkoa. Pysäköiminen on kiellettyä keltaisella viivoitetulla alueella sekä viiden metrin säteellä risteyksistä.

Autonvuokraus Hollannissa on erittäin helppoa ja onnistuu niin lentokentillä kuin suurimmissa kaupungeissakin. Vuokrafirmoja on monia. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin sekä luottokortin. Passi tai virallinen henkilökortti on myös oltava mukana. Ikäraja autonvuokraukseen on useimmiten 21 vuotta ja ajokokemusta pitää olla vähintään vuosi. Yhtiöstä riippuen alle 25-vuotias vuokraaja voi myös joutua maksamaan nuoren kuskin lisää. Käytännöt on hyvä tarkistaa jokaisen vuokrausfirman kohdalla erikseen. Samalla on hyvä tarkistaa vuokra-autoon liittyvät pakolliset vakuutukset, sillä nämäkin voivat vaihdella paljon yhtiöstä riippuen. Vuokra-autojen vertailu ja etukäteen varaaminen netissä on muutenkin suositeltavaa, niin aikaa säästyy perillä. Suurimmalla osalla Hollannista vuokratuilla autoilla voi ajaa ilman rajoituksia missä vain Länsi-Euroopassa. Useimmilla vuokrausyhtiöillä tämä raja kulkee Saksan, Itävallan ja Italian itärajoja pitkin, joten niiden yli ei hollantilaisilla vuokra-autoilla sovi ajaa.

Liikenneruuhkat ovat hyvin yleisiä Hollannissa. Toisin kuin monissa muissa Länsi- ja Keski-Euroopan maissa, Hollannissa moottoriteillä on vain kaksi kaistaa suuntaansa, mikä ruuhkauttaa liikennettä vilkkailla väylillä. Hollannin teillä ajaa myös yhä suurempi määrä rekkoja, jotka voivat hidastaa liikennettä kaistoilla. Hollannin ruuhkaisimmaksi tituleerattu tie on moottoritie A13, joka kulkee Haagin ja Rotterdamin välillä. Vilkkaimpana aikana tiellä saattaa liikkua miltei 6000 ajoneuvoa tunnissa. Haagin kaupunkialue on yleisestikin todella tukossa ruuhka-aikoina aamuisin ja iltaisin. Toinen vilkas väylä on kehätie A10, joka kiertää Amsterdamin ympäri. Myös Utrechtin seutu on todella vilkkaasti liikennöityä, sillä kaupunkia sivuaa monta suurta moottoritietä, kuten A12 Haagista sekä A2 ja A27 Amsterdamin suunnalta. Haarlemin kaupunki hieman Amsterdamista länteen – tunnettu tulppaanienkasvatusalueen keskuksena – on tunnettu myös ruuhkista. Kesäkuukausina liikenteen volyymi moottoriteillä pienenee hiukan, sillä työmatkaliikenne vähenee kesälomakauden ansiosta. Tämä taas on hyvä uutinen niille matkailijoille, jotka haluavat viettää oman kesälomansa autoillen Hollannissa.


Autonvuokraustarjoukset Hollanti

Löydä kohteesta Hollanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 69 €

Kaikki autotyypit

46 € - 136 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 52 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hollanti on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 76 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hollanti on syyskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 89 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hollanti on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 55 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hollanti on lokakuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hollanti on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hollanti on 89 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Hollanti on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hollanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hollanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hollanti Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

8 kesä - 13 kesä
Chevrolet Spark

Hollanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hollanti

Free2Move

326 sijaintia

Sunnycars

229 sijaintia

Hertz

57 sijaintia

Budget

51 sijaintia

Avis

45 sijaintia

keddy by Europcar

42 sijaintia

Europcar

39 sijaintia

Sixt

35 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Hollanti autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Van Gogh Museum9,6 km
Dam-aukio11,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Van Gogh Museum106,4 km
Dam-aukio107,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Van Gogh Museum54,1 km
Dam-aukio55,8 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Hollanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hollanti

Autonvuokraus Hollanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hollanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,81 € per litra bensiinistä maassa Hollanti. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,78 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituilla Hollanti alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Hollanti mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Hollanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Hollanti lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Hollanti


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Hollanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hollanti antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.