Autonvuokraukset Pohjois-Makedonia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Pohjois-Makedonia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Skopje, Pohjois-Makedonia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pohjois-Makedonia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pohjois-Makedonia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Pohjois-Makedonia?

keddy by Europcar omistaa enemmän toimipaikkoja maan Pohjois-Makedonia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 10 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Skopje on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Skopje löytyy myös 6 keddy by Europcar autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Pohjois-Makedonia?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Pohjois-Makedonia kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Mini. Arviolta 48 % käyttäjistämme valitsi Mini viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 26 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Autonvuokraustarjoukset Pohjois-Makedonia

Löydä kohteesta Pohjois-Makedonia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 49 €

Kaikki autotyypit

15 € - 54 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pohjois-Makedonia on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pohjois-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pohjois-Makedonia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pohjois-Makedonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pohjois-Makedonia on 28 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pohjois-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pohjois-Makedonia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pohjois-Makedonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pohjois-Makedonia on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pohjois-Makedonia on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pohjois-Makedonia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pohjois-Makedonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Pohjois-Makedonia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pohjois-Makedonia

keddy by Europcar

10 sijaintia

Sixt

9 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

8 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

City Car & Truck Rentals

5 sijaintia

Hertz

5 sijaintia

Interways

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Pohjois-Makedonia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pohjois-Makedonia

Autonvuokraus Pohjois-Makedonia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pohjois-Makedonia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Pohjois-Makedonia?

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Pohjois-Makedonia. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Pohjois-Makedonia?

Yhteensä 137 maasta Pohjois-Makedonia on sijoittunut sijalle 88 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Pohjois-Makedonia sai pisteeksi 3,5 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Pohjois-Makedonia?

Maan Pohjois-Makedonia laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Pohjois-Makedonia sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja.

Kuinka paljon maassa Pohjois-Makedonia maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Pohjois-Makedonia maksoi 1,49 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Pohjois-Makedonia muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,33 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,94 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pohjois-Makedonia hinnat?

autoa Pohjois-Makedonia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pohjois-Makedonia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pohjois-Makedonia osiossa on 122 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pohjois-Makedonia?

Eri maissa, myös kohteessa Pohjois-Makedonia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pohjois-Makedonia?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Pohjois-Makedonia. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Pohjois-Makedonia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Pohjois-Makedonia

Aloita matkan suunnittelu - Pohjois-Makedonia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pohjois-Makedonia?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Pohjois-Makedonia, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pohjois-Makedonia?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pohjois-Makedonia antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pohjois-Makedonia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Pohjois-Makedonia tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pohjois-Makedonia momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Pohjois-Makedonia.

Löytyykö kohteesta Pohjois-Makedonia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Pohjois-Makedonia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Pohjois-Makedonia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Pohjois-Makedonia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pohjois-Makedonia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.