Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Ranskassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ranskassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
24. huhtikuu — 1. toukokuu
Pariisi, Ranska
ke 24/4
Keskipäivä
ke 1/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Ranska autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ranska
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Ford Focus
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Ford Fiesta
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Ford Ka
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

5 Touko - 9 Touko
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

19 kesä - 23 kesä
Opel Astra
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Volkswagen Golf

Autonvuokraustarjoukset Ranska

Löydä kohteesta Ranska juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

23 € - 90 €

Kaikki autotyypit

33 € - 107 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 53 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Ranska on tammikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 73 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Ranska on helmikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 99 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Ranska on marraskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 66 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ranska on maaliskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 74 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Ranska on joulukuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 81 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Ranska on kesäkuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 92 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 87 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Ranska on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 123 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Ford Focus
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

17 kesä - 29 kesä
Volkswagen Golf

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ranska

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ranska

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ranska?

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Ranska on Sixt. Matkailijat ovat löytäneet Sixt vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 56 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Ranska?

Tietojemme mukaan Goldcar Rental SP on suosituin vuokraamo maassa Ranska. Edellisen kuukauden aikana 34 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Goldcar Rental SP. 6 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Goldcar Rental SP paikassa Ranska oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 8,3 / 10.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Ranska?

Free2Move omistaa enemmän toimipaikkoja maan Ranska sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 768 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Ranska sisällä, harkitse Nizza valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Free2Move vuokraamolla on 3 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Ranska?

Edullinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Ranska matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 35 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Edullinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Edullinen auton kohteessa Ranska voit odottaa maksavan keskimäärin 50 € per päivä.

Ranska autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ranska

Free2Move

768 sijaintia

keddy by Europcar

685 sijaintia

Sunnycars

564 sijaintia

Europcar

513 sijaintia

Hertz

469 sijaintia

Rent@Car

443 sijaintia

ADA

350 sijaintia

Avis

347 sijaintia

Autonvuokraus Ranska

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ranska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Ranska?

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Ranska. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Ranska?

Vuodesta 2019 lähtien Ranska on rankattu 7/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Ranska sai tieverkoston laatupisteiksi 6,1, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Ranska?

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Ranska - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Ranska lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Ranskasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Kuinka paljon maassa Ranska maksaa polttoaine?

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Ranska oli keskimäärin 1,94 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Ranska niin maasta Egypti löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,27 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,99 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ranska hinnat?

autoa Ranska hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ranska?

huhtikuuta 2024 alkaen 7 177 toimijaa on valittavissa autoa Ranska osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ranska?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ranska. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ranska?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Ranska. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Ranska?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ranska voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ranska?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Ranska, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Ranska, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Ranska, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Ranska momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Ranska.

Löytyykö kohteesta Ranska autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Ranska löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Ranska vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Ranska.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ranska

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ke 24/4
Keskipäivä
ke 1/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Ranska