Autonvuokraukset Ranskassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ranskassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Ranska autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ranska
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

64 €/pvä

4 kesä - 21 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
BMW 3 Series
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

51 €/pvä

5 kesä - 22 kesä
Opel Corsa
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

58 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Renault Mégane
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

72 €/pvä

4 kesä - 21 kesä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

81 €/pvä

21 kesä - 27 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

48 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

79 €/pvä

21 kesä - 27 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Ranska

Löydä kohteesta Ranska juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 69 €

Kaikki autotyypit

23 € - 153 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ranska on tammikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ranska on elokuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 117 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ranska on lokakuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 56 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ranska on lokakuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 101 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Ranska on lokakuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 82 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Ranska on marraskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ranska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mitsubishi Colt
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mini Countryman
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

9 kesä - 16 kesä
Fiat 500

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Ranska autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Eiffelin torni25,4 km
Meribel503,2 km
Juan-les-Pins Beach698,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Meribel120,4 km
Juan-les-Pins Beach287,6 km
Eiffelin torni406,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Juan-les-Pins Beach13,2 km
Meribel199,3 km
Eiffelin torni689,5 km

Ranska autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Ranskassa tuo sinulle mahdollisuuden liikkua vapaasti ja tehdä isompiakin kiertoajeluita ympäri kuvankauniin ja monipuolisen maan. Kannattaa vain huomioida, että meille suomalaisille ranskalainen ajokulttuuri voi vaikuttaa ajoittain nopeatahtiselta, ja liikenteessä kannattaakin olla aina tarkkana. Jos aiot vuokrata auton, Ranskan liikennesäännöt ovat onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessakin. Joitakin poikkeuksia – ja erikoisuuksiakin – löytyy. Autossa tulee olla aina mukana varoituskolmio ja keltainen turvaliivi sekä oma alkometri. Maan tiukkaa promillerajaa ei kannata lähteä rikkomaan, sillä Ranskassa on yksi Euroopan tiukimmista alkoholilaeista. Jos poliisi pysäyttää, kuskin tulee puhaltaa pyynnöstä kuljettajan mukana olevaan alkometriin. Mahdolliset liikennesakot tulee maksaa heti käteisenä. Yksi silmiinpistävä ero liikenteessä on liikennevalojen vilkkuvat punaiset valot. Vaikka valot vilkkuvat, kuskien tulee pysähtyä tavallisten punaisten valojen tapaan. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille, ja alle 13-vuotiaiden lasten on aina istuttava lastenistuimessa. Etupenkillä saavat istua vain 10-vuotiaat ja tätä vanhemmat. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella samankaltaiset kuin Suomessa, mutta Ranskan moottoriteillä saa yleensä ajaa Suomen rajoituksia reippaammin.

Autonvuokraus Ranskassa onnistuu periaatteessa kaikilta ajokortin suorittaneilta 18-vuotiailta. mutta käytännössä monilla autovuokraamoilla on tätä korkeampi ikäraja. Osalla vuokraamoista voi olla myös eri säännökset nuorille, esimerkiksi alle 21-vuotiaille tai alle 26-vuotiaille kuskeille. Lisäksi heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksu voidaan periä Ranskassa myös seniorikuljettajilta. Nämä lisämaksut voivat olla vuokraamokohtaisesti huomattaviakin, joten ota niistä hyvissä ajoin selvää. Kun haluat vuokrata auton Ranskassa, sinulla tulee olla ajokortti ja luottokortti, muita erityisiä dokumentteja ei sinulta vaadita. Suomalaisella ajokortilla saa ajaa Ranskassa ongelmitta. Jos olet vuokraamassa luksus- tai premium-luokan vuokra-auton, autovuokraamo voi edellyttää kahta, pääkuljettajien nimissä olevaa luottokorttia. Tavalliset halvat vuokra-autot saat tavalliseen tapaan yhdellä luottokortilla. Muista selvittää etukäteen myös, minkälaisen vakuutuksen otat – ja tutustu vakuutusehtoihin tarkoin. Vuokra-autojen vertailu momondon kautta on erinomainen tapa löytää mieluisa ajoneuvo mahdollisimman halpaan hintaan, sillä vuokra-autojen hinnat voivat vaihdella merkittävästikin. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon kaikki mahdolliset lisämaksut, samoin kuin vakuutushinnat. Mieti tarkoin, miten kattavan vakuutussuojan haluat.

Vaikka autonvuokraus Ranskassa on paras tapa päästä liikkumaan omaan tahtiin ja tutustua maahan perin pohjin, liittyy yksityisautoiluun toki joitakin huonojakin puolia, kuten ruuhkat. Ranskalaisten suosituimmat kesälomaviikot ajoittuvat elokuun alkuun. Tällöin hurjat liikenneruuhkat ovat vuosittainen näky, kun maan kansalaiset lähtevät viettämään lomaa autoillaan. Ruuhkia esiintyy jatkuvasti myös Ranskan suurissa kaupungeissa. Jos vain voit välttää pahimpia ruuhkatunteja, onnistuu ajaminen kuitenkin joutuisasti. Ruuhkien lisäksi myös pysäköinti voi tuottaa ajoittain ongelmia isoissa kaupungeissa. Kadunvarsipysäköinti on tavallisesti maksullista maanantaista lauantaihin ja maksutonta sunnuntaisin. Kadunvarsipysäköinnissä voidaan käyttää Ranskassa myös aivan toisenlaista luovuutta kuin Suomessa, eli esimerkiksi taskuparkkeerauksessa on varsin tavallista tehdä omalle autolle tilaa tönäisemällä kevyesti edessä ja takana olevia autoja. Jos haluat välttyä vahingoilta, vuokra-auton parkkipaikka kannattaa siis valita tarkoin. Kadunvarsipysäköinnin sijaan järkevä vaihtoehto kaupunkipysäköinnille voivat olla pysäköintitalot, joita on tarjolla varsin kattavasti. Suurimmissa kaupungeissa on myös hyvä julkinen liikenne.

Monille auton vuokraus Ranskassa on luonnollinen vaihtoehto jo senkin vuoksi, että kiertomatkat upeassa maassa ovat hyvin suosittuja. Omatoimimatkalla pääsee näkemään maan eri puolia, lukuisia luonnonkauniita maisemia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Reittien varsilla on myös hyviä ruokapaikkoja ja huoltoasemiakin löytyy maasta varsin tiheästi. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Bretagnen reitti kuvankauniissa Pohjois-Ranskassa. Reitin varrelta löytyy muun muassa merenantimistaan kuuluisa maalaismainen Saint-Malon kaupunki sekä kaikkien keskiaikaista arkkitehtuuria rakastavien suosikkinähtävyys: Dinanin kylä. Matkan varrella on myös muinainen kauppakaupunki Rennes. Route des Grandes Alpesia voi suositella kaikille Alppien ystäville. Pitkän reitin päätepisteet ovat Annecyn kylä upealla järvellään ja Nizza. Matka kulkee 16 vuoristosolan ja neljän kansallispuiston läpi. Lisäksi matkan varrella ovat myös Gorges de Daluis -kanjoni ja Alppien korkein huippu Mont Blanc Bourg-Saint-Maurice. Aurinkoinen Nizzahan tunnetaan Ranskan Rivierana, ja sieltä löytyy pitkän rannan lisäksi myös kulttuuria ja museoita. Ajoreitti Nizzan kultaista hiekkarantaa pitkin tunnetaan nimellä Côte d’Azur.


Vuokraa auto läheltä kohteen Ranska suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ranska

Autonvuokraus Ranska

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ranska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Ranska on Firefly. Matkailijat ovat löytäneet Firefly vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 62 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Tietojemme mukaan INTERRENT on suosituin vuokraamo maassa Ranska. Edellisen kuukauden aikana 30 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta INTERRENT . 33 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon INTERRENT paikassa Ranska oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 7,8 / 10.

Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Ranska sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 894 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Ranska sisällä, harkitse Nizza valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sunnycars vuokraamolla on 6 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Ranska. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Vuodesta 2019 lähtien Ranska on rankattu 7/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Ranska sai tieverkoston laatupisteiksi 6,1, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Ranska - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Ranska lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Ranskasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Ranska matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 17 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Ranska voit odottaa maksavan keskimäärin 25 € per päivä.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Ranska oli keskimäärin 1,90 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Ranska niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,31 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,76 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset kaupungin Ranska suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Ranska lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Ranska


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ranska voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Ranska, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Ranska, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Ranska.

Kyllä, kohteesta Ranska löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Ranska.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.