Autonvuokraukset Ranskassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ranskassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ranska

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ranska

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ranska?

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Ranska on Firefly. Matkailijat ovat löytäneet Firefly vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 52 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Ranska?

Tietojemme mukaan INTERRENT on suosituin vuokraamo maassa Ranska. Edellisen kuukauden aikana 55 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta INTERRENT . 2 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon INTERRENT paikassa Ranska oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 5,2 / 10.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Ranska?

Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Ranska sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 904 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Ranska sisällä, harkitse Pariisi valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sunnycars vuokraamolla on 50 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Ranska?

Edullinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Ranska matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 32 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Edullinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Edullinen auton kohteessa Ranska voit odottaa maksavan keskimäärin 68 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Ranska autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ranska
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Ford Ka
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Vauxhall Mokka
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

27 elo - 31 elo
Fiat Panda
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Volkswagen up!
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

27 elo - 31 elo
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

27 elo - 31 elo
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Volkswagen Tiguan

Ranska autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Ranskassa tuo sinulle mahdollisuuden liikkua vapaasti ja tehdä isompiakin kiertoajeluita ympäri kuvankauniin ja monipuolisen maan. Kannattaa vain huomioida, että meille suomalaisille ranskalainen ajokulttuuri voi vaikuttaa ajoittain nopeatahtiselta, ja liikenteessä kannattaakin olla aina tarkkana. Jos aiot vuokrata auton, Ranskan liikennesäännöt ovat onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessakin. Joitakin poikkeuksia – ja erikoisuuksiakin – löytyy. Autossa tulee olla aina mukana varoituskolmio ja keltainen turvaliivi sekä oma alkometri. Maan tiukkaa promillerajaa ei kannata lähteä rikkomaan, sillä Ranskassa on yksi Euroopan tiukimmista alkoholilaeista. Jos poliisi pysäyttää, kuskin tulee puhaltaa pyynnöstä kuljettajan mukana olevaan alkometriin. Mahdolliset liikennesakot tulee maksaa heti käteisenä. Yksi silmiinpistävä ero liikenteessä on liikennevalojen vilkkuvat punaiset valot. Vaikka valot vilkkuvat, kuskien tulee pysähtyä tavallisten punaisten valojen tapaan. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille, ja alle 13-vuotiaiden lasten on aina istuttava lastenistuimessa. Etupenkillä saavat istua vain 10-vuotiaat ja tätä vanhemmat. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella samankaltaiset kuin Suomessa, mutta Ranskan moottoriteillä saa yleensä ajaa Suomen rajoituksia reippaammin.

Autonvuokraus Ranskassa onnistuu periaatteessa kaikilta ajokortin suorittaneilta 18-vuotiailta. mutta käytännössä monilla autovuokraamoilla on tätä korkeampi ikäraja. Osalla vuokraamoista voi olla myös eri säännökset nuorille, esimerkiksi alle 21-vuotiaille tai alle 26-vuotiaille kuskeille. Lisäksi heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksu voidaan periä Ranskassa myös seniorikuljettajilta. Nämä lisämaksut voivat olla vuokraamokohtaisesti huomattaviakin, joten ota niistä hyvissä ajoin selvää. Kun haluat vuokrata auton Ranskassa, sinulla tulee olla ajokortti ja luottokortti, muita erityisiä dokumentteja ei sinulta vaadita. Suomalaisella ajokortilla saa ajaa Ranskassa ongelmitta. Jos olet vuokraamassa luksus- tai premium-luokan vuokra-auton, autovuokraamo voi edellyttää kahta, pääkuljettajien nimissä olevaa luottokorttia. Tavalliset halvat vuokra-autot saat tavalliseen tapaan yhdellä luottokortilla. Muista selvittää etukäteen myös, minkälaisen vakuutuksen otat – ja tutustu vakuutusehtoihin tarkoin. Vuokra-autojen vertailu momondon kautta on erinomainen tapa löytää mieluisa ajoneuvo mahdollisimman halpaan hintaan, sillä vuokra-autojen hinnat voivat vaihdella merkittävästikin. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon kaikki mahdolliset lisämaksut, samoin kuin vakuutushinnat. Mieti tarkoin, miten kattavan vakuutussuojan haluat.

Vaikka autonvuokraus Ranskassa on paras tapa päästä liikkumaan omaan tahtiin ja tutustua maahan perin pohjin, liittyy yksityisautoiluun toki joitakin huonojakin puolia, kuten ruuhkat. Ranskalaisten suosituimmat kesälomaviikot ajoittuvat elokuun alkuun. Tällöin hurjat liikenneruuhkat ovat vuosittainen näky, kun maan kansalaiset lähtevät viettämään lomaa autoillaan. Ruuhkia esiintyy jatkuvasti myös Ranskan suurissa kaupungeissa. Jos vain voit välttää pahimpia ruuhkatunteja, onnistuu ajaminen kuitenkin joutuisasti. Ruuhkien lisäksi myös pysäköinti voi tuottaa ajoittain ongelmia isoissa kaupungeissa. Kadunvarsipysäköinti on tavallisesti maksullista maanantaista lauantaihin ja maksutonta sunnuntaisin. Kadunvarsipysäköinnissä voidaan käyttää Ranskassa myös aivan toisenlaista luovuutta kuin Suomessa, eli esimerkiksi taskuparkkeerauksessa on varsin tavallista tehdä omalle autolle tilaa tönäisemällä kevyesti edessä ja takana olevia autoja. Jos haluat välttyä vahingoilta, vuokra-auton parkkipaikka kannattaa siis valita tarkoin. Kadunvarsipysäköinnin sijaan järkevä vaihtoehto kaupunkipysäköinnille voivat olla pysäköintitalot, joita on tarjolla varsin kattavasti. Suurimmissa kaupungeissa on myös hyvä julkinen liikenne.


Autonvuokraustarjoukset Ranska

Löydä kohteesta Ranska juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 76 €

Kaikki autotyypit

44 € - 142 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ranska on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 85 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ranska on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 114 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ranska on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 63 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ranska on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 92 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Ranska on syyskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ranska Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ranska on 162 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Ranska on huhtikuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ranska, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ranska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Ford Ka
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Opel Corsa
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

27 elo - 31 elo
Chevrolet Spark

Ranska autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ranska

Sunnycars

904 sijaintia

Free2Move

689 sijaintia

keddy by Europcar

616 sijaintia

Europcar

505 sijaintia

Hertz

455 sijaintia

Rent@Car

441 sijaintia

ADA

349 sijaintia

Avis

341 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Ranska autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier22,3 km
Pariisin Disneyland22,6 km
Louvre23,0 km
Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Meribel120,4 km
Juan-les-Pins Beach287,6 km
Pariisin Disneyland390,7 km
Louvre405,4 km
Opéra Garnier406,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Louvre15,2 km
Eiffelin torni15,6 km
Opéra Garnier16,4 km
Pariisin Disneyland34,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Ranska suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ranska

Autonvuokraus Ranska

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ranska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Ranska. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Vuodesta 2019 lähtien Ranska on rankattu 7/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Ranska sai tieverkoston laatupisteiksi 6,1, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.


Aloita matkan suunnittelu - Ranska


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ranska voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Ranska, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.