Autonvuokraukset Kreikassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kreikassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Rodos, Rodos, Kreikka
8. helmikuu — 15. helmikuu
Sama palautus
Rodos, Rodos, Kreikka
ke 8/2
Keskipäivä
ke 15/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kreikka autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Kreikassa on kuin aikamatka maan historiaan. Kreikassa moottoritieverkosto on kohtalaisen uusi ja moottoriteiden taso on mainio. Kuitenkin moottoriliikennetiet ovat vanhempia, joten niiden taso vaihtelee. Maaseudulla pienet tiet voivat olla huonossa kunnossa. Erotat moottoritiet siitä, että niissä on vihreät opasteet ja tunnuksena A-kirjain sekä tien numero. Moottoriliikenneteillä taas opasteet ovat sinisiä, ja teillä on numero mutta ei kirjaintunnusta. Maassa on kaksi maksullista moottoritietä: Ateenasta Peloponnesukselle ja Ateenasta Thessalonikiin. Tiemaksu on onneksi hyvin edullinen. Monet huoltoasemat menevät kiinni iltaisin jo alkuillasta. Liikenteessä ohittaminen tapahtuu moottoritien keskikaistalla. Pidä ajaessasi kuitenkin silmällä oikealla olevaa hätäkaistaa, koska paikalliset saattavat ohittaa sinut laittomasti myös oikealta. Liikenneympyröissä etuajo-oikeus on liikenneympyrään oikealta saapuvilla autoilla. Ylläaittävin tieto voi olla se, että monissa suurimmissa kaupungeissa autoa ei voi pysäköidä keskustaan. Siksi ainoa vaihtoehto on jättää vuokra-auto pysäköintialueille, jotka saattavat olla keskustan ulkopuolella, tai hotellin parkkipaikalle. Kreikkalaiset ajavat usein varsin rennosti, suomalaisnäkökulmasta jopa varomattomasti, mutta muista kuitenkin ajaa sääntöjen mukaan – näin vältyt onnettomuuksilta ja sakoilta. Kreikassa hätävilkku ei myöskään aina ilmaise hätää, vaan paikalliset viestivät hätävilkulla niin sanottua pikaparkkeerausta. He ovat ehkä pikaostoksilla viereisellä kioskilla tai kaupassa, ja auto on siksi aikaa pysäköity kiellettyyn paikkaan – hätävilkut päällä. Kreikassa tööttäily on usein vain tapa tervehtiä tuttua tai vaikkapa varoitus mutkassa tai risteyksessä. Jos mukanasi on lapsia, niin 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten on matkustettava autossa aina lastenistuimessa.

Vuokra-auto kannattaa usein poimia mukaan heti lentokentältä Kreikkaan saapuessa. Lentokentillä on usein halvat vuokra-autot, koska niissä vuokrafirmoilla on kovin kilpailu keskenään. Voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja jo ennen matkaa esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus Kreikassa onnistuu, kun olet vähintään 21-vuotias. Ikävaatimus riippuu tosin autoluokasta. Ajokorttisi tulee olla vähintään vuoden vanha. Jos olet alle 26-vuotias, sinulta saatetaan velottaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Joillakin autovuokraamoilla saattaa olla myös yläikäraja, joka on usein 70 vuoden tuntumassa. Mukana vuokra-autoa noutaessa on oltava ajokortti ja virallinen henkilöllisyystodistus, kuten passi. Lisäksi tarvitset yleensä omissa nimissäsi olevan luottokortin, jolla vuokraus varataan ja maksetaan. Aiotko piipahtaa vuokra-autolla Kreikan rajojen ulkopuolelle? Muista kertoa tästä etukäteen autovuokraamolle. Tietyillä luksusautomerkeillä ei voi ajaa rajan yli vakuutussyistä.

Kreikan pääkaupunki Ateenan teillä on jatkuvasti ruuhka, jopa öisin. Liikenne voi olla muutenkin kaoottista, ja tiet ovat huonosti viitoitettuja. Autonvuokraus onkin Kreikassa järkevintä, jos olet suuntaamassa autolla muualle kuin Ateenan kaduille. Maksullisilla teillä ei ole yleensä lainkaan ruuhkia, sillä paikalliset kuljettajat liikkuvat moottoriteillä erittäin suurella nopeudella. Jos teillä on sattunut onnettomuus, tilapäiset ruuhkat ovat toki mahdollisia.

Autonvuokraus Kreikassa mahdollistaa sujuvan liikkumisen moottoriliikenneteitä pitkin maan eri kohteisiin. Pääset halutessasi ajelemaan maalauksellisia kukkuloita pitkin, idyllisten kreikkalaiskylien halki sekä ihailemaan auringossa kimmeltävää Välimerta. Kreikan muodostavat Manner-Kreikka ja valtava määrä saaria, joista suurin on Kreeta. Jos pidät suurkaupungeista, yksi parhaista ajoretkistä kulkee pääkaupungista Ateenasta Thessalonikiin, joka on Kreikan Keski-Makedonian pääkaupunki. Tämä on helppo vaikkakin pitkä reitti, jonka varrella voit pysähtyä Larissan kaupunkiin Pinios-joen rannalla. Muutamien tuntien pituinen ajomatka rannikkoa pitkin Thessalonikista Alexandroupoliin taas tarjoaa sinulle hienot merinäkymät ja joitakin kauniita uimarantoja. Matkalla kannattaa pysähtyä joko Serresiin tai Kavalaan. Alexandroupoli on puolestaan merenrantakaupunki lähellä Turkin rajaa. Se on tärkeä kaupallinen keskus, jossa riittää kiehtovia museoita ja rantaviivaa tutkittavaksi. Luonnonystävät vaikuttuvat siellä Évroksen suiston kansallispuiston kosteikoista ja Dadian kansallispuiston kesyttämättömästä erämaasta. Kreikan parhaisiin automatkakohteisiin kuuluu myös niemimaa nimeltä Peloponnesos, jossa voit ajella sinne tänne tutustuen nähtävyyksiin. Seudulla on kaunis manneralue, jossa on vuoria, jokia, vesiputous, rotkoja ja jopa hiihtokeskuksia. Siellä on myös upea rannikko, jolla on kauniita rantoja ja kiinnostava historia. Peloponnesossen nähtävyyksiä ovat esimerkiksi antiikin aikainen Epidauroksen teatteri ja antiikin aikainen Olympia, jossa pidettiin ensimmäiset olympialaiset vuonna 776 ennen ajanlaskun alkua. Voit ajella myös pittoreskiin Nafplion kaupunkiin, jossa on kaunis vanhakaupunki, sekä hurmaavaan Kardamylin kylään.


Autonvuokraustarjoukset Kreikka

Löydä kohteesta Kreikka juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 47 €

Kaikki autotyypit

8 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kreikka on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kreikka on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 53 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kreikka on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kreikka on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 54 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kreikka on huhtikuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreikka on 51 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kreikka on marraskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Kreikka autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka268,6 km
Ellin ranta412,8 km
Faliraki Beach416,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka106,8 km
Faliraki Beach294,8 km
Ellin ranta301,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka563,1 km
Ellin ranta642,1 km
Faliraki Beach650,0 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Kreikka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kreikka

Autonvuokraus Kreikka

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kreikka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Kreikka on GREEN MOTION . Matkailijat ovat löytäneet GREEN MOTION vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 34 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Tällä hetkellä maan Kreikka suosituin vuokraamo on Goldcar Rental SP. 2 käyttäjää on antanut vuokraamolle Goldcar Rental SP asiakasarviopisteet 6,0/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 30 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Goldcar Rental SP kohteessa Kreikka vietetyn loman ajaksi.

Vuokraamolla Autounion Car Rental on eniten autonvuokrauspisteitä Kreikka alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 211 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Autounion Car Rental löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Kreikka kaupungeista, kuten Hania, jossa on 6 Autounion Car Rental toimipistettä.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Kreikka laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kreikka on rankattu 56/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Kreikka on saanut teiden laatupisteiksi 4,3. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Kreikka sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Kreikka on 0,50‰. Maan Kreikka eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Kreikka ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Mitä autonvuokraukseen maassa Kreikka tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Mini. Itse asiassa 31 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 12 € päivässä.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Kreikka 1,90 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Kreikka, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset kaupungin Kreikka suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kreikka lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kreikka


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kreikka voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kreikka suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kreikka tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Kreikka.

Kyllä, kohteesta Kreikka löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Kreikka.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.