Autonvuokraus Kreikka

Autonvuokraus Kreikka - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Kreikka seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ma 31.1.
Keskipäivä
to 3.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Kreikka: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
18 € - 42 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA KREIKKA Thessaloniki 23 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Thessaloniki on yleensä halvinta maassa Kreikka, jossa hinta per yö on keskimäärin 18 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA KREIKKA Agios Nikolaos 77% kalliimpi Kaupungissa Agios Nikolaos on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Kreikka maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 42 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: KREIKKA Rodos 75% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Rodos kuin mistään muusta alueelta maan Kreikka sisällä.

Autovuokraamot maassa Kreikka

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Autounion Car Rental
193 sijaintia
Rodos 73 €/pvä
Ateena 59 €/pvä
AbbyCar Car Rentals
86 sijaintia
Rodos 21 €/pvä
Hania 24 €/pvä
Ateena 33 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Kreikka ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Thessaloniki

15 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Rodos

24 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ateena

26 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Agios Nikolaos

31 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Náxos

38 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Hania

33 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Thessaloniki

33 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Rodos

47 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ateena

47 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Agios Nikolaos

43 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Náxos

40 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Hania

49 €/päivä
Avoauto
Avoauto

Osuvin

Agios Nikolaos

41 €/päivä
Avoauto

1. suosituin

Rodos

75 €/päivä
Avoauto

2. suosituin

Ateena

72 €/päivä
Avoauto

3. suosituin

Náxos

47 €/päivä
Avoauto

4. suosituin

Hania

52 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Thessaloniki

44 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Rodos

82 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Ateena

82 €/päivä
Pakettiauto

3. suosituin

Rethymno

87 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Rodos

28 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Ateena

51 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Hania

58 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Rethymno

32 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Kreikka

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Kreikka ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Kreikan ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Kreikassa on kuin aikamatka maan historiaan. Kreikassa moottoritieverkosto on kohtalaisen uusi ja moottoriteiden taso on mainio. Kuitenkin moottoriliikennetiet ovat vanhempia, joten niiden taso vaihtelee. Maaseudulla pienet tiet voivat olla huonossa kunnossa. Erotat moottoritiet siitä, että niissä on vihreät opasteet ja tunnuksena A-kirjain sekä tien numero. Moottoriliikenneteillä taas opasteet ovat sinisiä, ja teillä on numero mutta ei kirjaintunnusta. Maassa on kaksi maksullista moottoritietä: Ateenasta Peloponnesukselle ja Ateenasta Thessalonikiin. Tiemaksu on onneksi hyvin edullinen. Monet huoltoasemat menevät kiinni iltaisin jo alkuillasta. Liikenteessä ohittaminen tapahtuu moottoritien keskikaistalla. Pidä ajaessasi kuitenkin silmällä oikealla olevaa hätäkaistaa, koska paikalliset saattavat ohittaa sinut laittomasti myös oikealta. Liikenneympyröissä etuajo-oikeus on liikenneympyrään oikealta saapuvilla autoilla. Ylläaittävin tieto voi olla se, että monissa suurimmissa kaupungeissa autoa ei voi pysäköidä keskustaan. Siksi ainoa vaihtoehto on jättää vuokra-auto pysäköintialueille, jotka saattavat olla keskustan ulkopuolella, tai hotellin parkkipaikalle. Kreikkalaiset ajavat usein varsin rennosti, suomalaisnäkökulmasta jopa varomattomasti, mutta muista kuitenkin ajaa sääntöjen mukaan – näin vältyt onnettomuuksilta ja sakoilta. Kreikassa hätävilkku ei myöskään aina ilmaise hätää, vaan paikalliset viestivät hätävilkulla niin sanottua pikaparkkeerausta. He ovat ehkä pikaostoksilla viereisellä kioskilla tai kaupassa, ja auto on siksi aikaa pysäköity kiellettyyn paikkaan – hätävilkut päällä. Kreikassa tööttäily on usein vain tapa tervehtiä tuttua tai vaikkapa varoitus mutkassa tai risteyksessä. Jos mukanasi on lapsia, niin 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten on matkustettava autossa aina lastenistuimessa.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Kreikassa?

Vuokra-auto kannattaa usein poimia mukaan heti lentokentältä Kreikkaan saapuessa. Lentokentillä on usein halvat vuokra-autot, koska niissä vuokrafirmoilla on kovin kilpailu keskenään. Voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja jo ennen matkaa esimerkiksi momondon kautta. Autonvuokraus Kreikassa onnistuu, kun olet vähintään 21-vuotias. Ikävaatimus riippuu tosin autoluokasta. Ajokorttisi tulee olla vähintään vuoden vanha. Jos olet alle 26-vuotias, sinulta saatetaan velottaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Joillakin autovuokraamoilla saattaa olla myös yläikäraja, joka on usein 70 vuoden tuntumassa. Mukana vuokra-autoa noutaessa on oltava ajokortti ja virallinen henkilöllisyystodistus, kuten passi. Lisäksi tarvitset yleensä omissa nimissäsi olevan luottokortin, jolla vuokraus varataan ja maksetaan. Aiotko piipahtaa vuokra-autolla Kreikan rajojen ulkopuolelle? Muista kertoa tästä etukäteen autovuokraamolle. Tietyillä luksusautomerkeillä ei voi ajaa rajan yli vakuutussyistä.

Millä Kreikan alueilla on eniten liikennettä?

Kreikan pääkaupunki Ateenan teillä on jatkuvasti ruuhka, jopa öisin. Liikenne voi olla muutenkin kaoottista, ja tiet ovat huonosti viitoitettuja. Autonvuokraus onkin Kreikassa järkevintä, jos olet suuntaamassa autolla muualle kuin Ateenan kaduille. Maksullisilla teillä ei ole yleensä lainkaan ruuhkia, sillä paikalliset kuljettajat liikkuvat moottoriteillä erittäin suurella nopeudella. Jos teillä on sattunut onnettomuus, tilapäiset ruuhkat ovat toki mahdollisia.

Mitkä ovat Kreikan parhaat luonnonkauniit tiet?

Autonvuokraus Kreikassa mahdollistaa sujuvan liikkumisen moottoriliikenneteitä pitkin maan eri kohteisiin. Pääset halutessasi ajelemaan maalauksellisia kukkuloita pitkin, idyllisten kreikkalaiskylien halki sekä ihailemaan auringossa kimmeltävää Välimerta. Kreikan muodostavat Manner-Kreikka ja valtava määrä saaria, joista suurin on Kreeta. Jos pidät suurkaupungeista, yksi parhaista ajoretkistä kulkee pääkaupungista Ateenasta Thessalonikiin, joka on Kreikan Keski-Makedonian pääkaupunki. Tämä on helppo vaikkakin pitkä reitti, jonka varrella voit pysähtyä Larissan kaupunkiin Pinios-joen rannalla. Muutamien tuntien pituinen ajomatka rannikkoa pitkin Thessalonikista Alexandroupoliin taas tarjoaa sinulle hienot merinäkymät ja joitakin kauniita uimarantoja. Matkalla kannattaa pysähtyä joko Serresiin tai Kavalaan. Alexandroupoli on puolestaan merenrantakaupunki lähellä Turkin rajaa. Se on tärkeä kaupallinen keskus, jossa riittää kiehtovia museoita ja rantaviivaa tutkittavaksi. Luonnonystävät vaikuttuvat siellä Évroksen suiston kansallispuiston kosteikoista ja Dadian kansallispuiston kesyttämättömästä erämaasta. Kreikan parhaisiin automatkakohteisiin kuuluu myös niemimaa nimeltä Peloponnesos, jossa voit ajella sinne tänne tutustuen nähtävyyksiin. Seudulla on kaunis manneralue, jossa on vuoria, jokia, vesiputous, rotkoja ja jopa hiihtokeskuksia. Siellä on myös upea rannikko, jolla on kauniita rantoja ja kiinnostava historia. Peloponnesossen nähtävyyksiä ovat esimerkiksi antiikin aikainen Epidauroksen teatteri ja antiikin aikainen Olympia, jossa pidettiin ensimmäiset olympialaiset vuonna 776 ennen ajanlaskun alkua. Voit ajella myös pittoreskiin Nafplion kaupunkiin, jossa on kaunis vanhakaupunki, sekä hurmaavaan Kardamylin kylään.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kreikka?

  Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Kreikka on Goldcar Rental SP. Matkailijat ovat löytäneet Goldcar Rental SP vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 34 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Kreikka?

  Tällä hetkellä maan Kreikka suosituin vuokraamo on GREEN MOTION . 30 käyttäjää on antanut vuokraamolle GREEN MOTION asiakasarviopisteet 3,9/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 17 % käyttäjistä valitsi vuokraamon GREEN MOTION kohteessa Kreikka vietetyn loman ajaksi.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kreikka?

  Vuokraamolla Autounion Car Rental on eniten autonvuokrauspisteitä Kreikka alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 193 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Autounion Car Rental löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Kreikka kaupungeista, kuten Hania, jossa on 5 Autounion Car Rental toimipistettä.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Kreikka?

  Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Kreikka laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Kreikka?

  Kreikka on rankattu 56/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Kreikka on saanut teiden laatupisteiksi 4,3. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Kreikka sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Kreikka?

  Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Kreikka on 0,50‰. Maan Kreikka eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Kreikka ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kreikka?

  Mitä autonvuokraukseen maassa Kreikka tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Mini. Itse asiassa 31 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 9 € päivässä.

 • Kuinka paljon maassa Kreikka maksaa polttoaine?

  Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Kreikka 1,72 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Kreikka, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,29 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,27 € per litra.


Autonvuokraus Kreikka
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00