Autonvuokraukset kohteessa Makarska, Split-Dalmatia

Haussa halpa vuokra-auto Makarska, Split-Dalmatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Makarska, Kroatia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Makarska, Kroatia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Makarska, Split-Dalmatia

Löydä kohteesta Makarska juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 149 €

Kaikki autotyypit

11 € - 223 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Makarska, Kroatian on 35 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Makarska, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Makarska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Makarska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Makarska autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Makarska, Split-Dalmatia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Makarska

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Makarska

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

49 €

Suosituin malli

Fiat Punto
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Makarska viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Makarska on 49 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 86 €/pvä.
Kohteen Makarska suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Punto. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Makarska suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Makarska

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Makarska - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Makarska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Sixt on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Makarska, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 86 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 49 €/päivä paikassa Makarska.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Makarska kuukauden syyskuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 110 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Makarska maksaa keskimäärin 50 €/päivä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Makarska on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Makarska ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden elokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Makarska on 19 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 63 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Makarska.

Ilmasto alueella Split-Dalmatia kuukauden elokuu aikana on yleensä 21 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 53 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Makarska lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Makarska

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Makarska

Aloita matkan suunnittelu - Makarska


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Makarska momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Makarska, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Makarska, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Makarska.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Makarska autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Makarska vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.