Autonvuokraukset kentällä Kemi/Tornio lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Kemi/Tornio lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kemi, Suomi - Kemi/Tornio (KEM)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Kemi, Suomi - Kemi/Tornio (KEM)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kemi/Tornio lentokenttä autonvuokraustiedot

Kemi-Tornion lentoasemalla ja Suomessa ylipäätään autonvuokraus onnistuu yleisesti, mikäli vuokraajalla on ikää 19 vuotta tai enemmän. Tietyt vuokra-autot ja jotkin autoluokat on osalla vuokraamoista rajattu erilaisin ikärajoin. Lisäksi nuori vuokraaja saattaa joutua maksamaan hieman korkeampia lisäkuluja autoa vuokratessaan. Yleisesti autonvuokraaminen hoituu, kun ajokortti on ollut vähintään vuoden voimassa, joskin myös tähän löytyy poikkeuksia. Monesti korkeampia vakuutusmaksuja vastaan myös hieman kokemattomampi kuljettaja saa vuokrattua auton. Tämä, samoin kuin autojen vuokrauksen ikäraja, on kuitenkin täysin vuokraamokohtaista. Kuljettajalla tulee olla voimassa oleva EU-ajokortti, suomalainen ajokortti tai kansainvälinen englanninkielinen ajokortti. Ajokortin tulee olla luonnollisesti voimassa vähintään vuokrauksen loppuun saakka. Autonvuokraus Kemi-Tornion lentoasemalla, samoin kuin muillakin autovuokraamoilla Suomessa, on maksettavissa luottokortilla. Vuokrauksen varaaminen ja maksaminen verkossa on käytännössä aina selvästi halvempaa, joten tätä kannattaa harkita jo ennen perille saapumista. Maksun voi monesti suorittaa myös normaaleilla pankkikorteilla, mutta mahdollisia jälkikäteen perittäviä lisämaksuja varten tulee auton ensisijaisella kuskilla ja varaajalla yleensä olla luottokortti mukana autoa hakiessa, mikäli maksu on suoritettu jollain muulla tavalla.

Sen lisäksi, että saatavilla on useiden autovuokraamojen halpoja vuokra-autoja, on Kemi-Tornion kompaktin kokoisen lentoaseman ilmainen langaton verkko myös vuokraamojen asiakkaiden käytössä. Vuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalirakennuksessa, jossa on huomioitu hyvin myös liikuntarajoitteiset. Mikäli harkitset autonvuokrausta Kemi-Tornion lentoasemalta, kannattaa tarjolla olevien autovuokraamojen tarjouksiin, ehtoihin ja palveluaikoihin käydä tutustumassa verkossa jo etukäteen. Vuokrauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa, sillä henkilökuntaa ei osalla vuokraamoista ole välttämättä paikalla ilman ennakkovarausta lentokentän suhteellisen pienen koon ja melko pienen matkustajamäärän vuoksi. Vuokraamoilta, joilla paikalla on tasaisesti henkilökuntaa, löydät palvelupisteiltä asiakaspalvelijoita aikaisesta aamusta iltaan saakka. Autojen palautukset voi melkein poikkeuksetta sopia tapahtuvaksi mihin aikaan vain, tai halutessasi kyseisten vuokraamojen muualla sijaitseville toimipisteille.


Autonvuokraustarjoukset Kemi/Tornio lentokenttä

Löydä kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 120 €

Kaikki autotyypit

52 € - 137 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä on 47 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kemi/Tornio lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Kemi/Tornio lentokenttä

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Firent

1 sijainti

GREEN MOTION

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Kemi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kemi

Autonvuokraukset kentällä Kemi/Tornio lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Ford Fiesta on halvin vuokra-auto kentällä Kemi/Tornio lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Hertz tarjoaa Ford Fiesta autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 57 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Hertz Ford Fiesta mallille on 57 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Kemi/Tornio lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Tutustu alueen Kemi muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kemi

Aloita matkan suunnittelu - Kemi/Tornio lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kemi/Tornio lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kemi/Tornio lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.