Autonvuokraukset kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tampere, Suomi - Tampere-Pirkkala (TMP)
23. kesäkuu — 26. kesäkuu
Sama palautus
Tampere, Suomi - Tampere-Pirkkala (TMP)
pe 23/6
Keskipäivä
ma 26/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tampere-Pirkkala lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tampere-Pirkkala lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Fiesta lentokentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä, ja datamme mukaan Skoda Fabia on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Fiesta, hinnat ovat 57 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Fiesta autonvuokraustarjousta lentokentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 57 € per päivä. Skoda Fabia autonvuokraukset lentokentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 67 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 66 € per päivä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä ovat Edullinen. 56 % käyttäjistämme haki Edullinen vuokra-autoja kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Ford Fiesta ja Skoda Fabia ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Edullinen. Hertz on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Edullinen ajoneuvoja kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä. 57 € per päivä on halvin hinta vuokrata Edullinen vuokraamolta Hertz.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on 22 päivää ennen suunniteltua saapumista kentälle Tampere-Pirkkala lentokenttä. Kun varaat vuokra-auton 22 päivää etukäteen, voit olettaa hintojen olevan noin 40 €/pvä. Viikonpäivä voi vaikuttaa myös vuokra-autojen hintoihin. Esimerkiksi kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä, viikonloppuvuokrausten hinnat ovat keskimäärin 52 €/pvä ja arkisin60 €/pvä. Jos et ole vielä varannut matkaa, paras aika vuokrata auto kentältä Tampere-Pirkkala lentokenttä on tammikuu hintojen ollessa keskimäärin 48 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Tampere-Pirkkala lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Opel Astra
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Ford Focus Wagon
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Toyota Yaris
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

43 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Opel Astra Sports Tourer
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Octavia Combi
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Skoda Octavia Combi
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Polo
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Ka

Tampere-Pirkkala lentokenttä autonvuokraustiedot

Tampere-Pirkkalan lentokentällä autonvuokraus onnistuu samojen asiakirjojen avulla kuin muuallakin Suomessa. Vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias, ja hänellä on oltava mukanaan voimassa oleva ajokortti. Kansainvälinen ajokortti voidaan vaatia, jos ajokortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla tai jos se on myönnetty Euroopan ulkopuolella. Vaatimuksena on yleensä myös, että kuljettajalla on ollut ajokortti vähintään vuoden verran. Ulkomaalaisen on todistettava myös henkilöllisyytensä passilla. Nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksu. Vuokra-auton maksamiseen kelpaavat aina kansainväliset luottokortit ja joidenkin autovuokraamoiden kohdalla myös jotkut debit-kortit. Yleensä kortin tulee kuulua kuljettajalle, ja vuokraamossa esitettävän kortin tulee olla sama kuin varauksen yhteydessä käytetty kortti. Kortille tehdään vuokrauksen yhteydessä joskus ennakkovaraus, joten huolehdi, että luottorajasi on riittävä. Summa vaihtelee autovuokraamon ja auton mukaan, ja halvat vuokra-autot vaativat pienemmän ennakkovarauksen. Tarkista ikärajoituksia ja maksutapoja koskevat tiedot etukäteen, kun haluat vuokrata auton, sillä ne vaihtelevat vuokraamoittain.

Tampere-Pirkkalan lentokentän autovuokraamot tarjoavat monenlaisia autoja ja palveluja. Voit vuokrata henkilöautoja, pakettiautoja, tila-autoja tai vaikkapa minibussin. Tutustu autovuokraamojen tarjontaan ja erilaisiin autonvuokraustarjouksiin etukäteen. Ilman etukäteen tehtyä varausta et välttämättä löydä henkilökuntaa paikalta kaikista vuokraamoista. Kaikki vuokraamot tarjoavat myös erilaisia perusvakuutuspakettia laajempia vakuutuksia, ja monenlaisia lisävarusteita on saatavilla useista vuokraamoista. Näihin kuuluvat esimerkiksi turvakaukalo, lastenistuin, navigointilaite, kattoteline ja suksiboksi. Tarkista varauksen yhteydessä, ovatko tarvitsemasi lisävarusteet ja palvelut valittavissa kyseisestä autovuokraamosta. Koska autovuokraamot sijaitsevat lentokenttäterminaalissa, löytyy rakennuksista myös muita, kaikkien terminaalissa vierailevien käytössä olevia palveluita. Terminaalissa on avoin, langaton internetyhteys, kahvila, käteisen nostoautomaatti ja postilaatikko. Terminaalin WC-tilat, mukaan lukien esteetön WC ja lastenhoitotila, ovat tietysti myös autovuokraamon asiakkaiden käytettävissä.


Autonvuokraustarjoukset Tampere-Pirkkala lentokenttä

Löydä kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 75 €

Kaikki autotyypit

26 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere-Pirkkala lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere-Pirkkala lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Chevrolet Spark
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Focus

Tampere-Pirkkala lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä

AutoEurope

1 sijainti

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Firent

1 sijainti

Global Rent A Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tampereen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tampereen

Tutustu alueen Tampereen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Tampereen

Aloita matkan suunnittelu - Tampere-Pirkkala lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tampere-Pirkkala lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.