Autonvuokraus Rovaniemi, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Rovaniemi, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rovaniemi, Suomi
26. tammikuu — 2. helmikuu
Sama palautus
Rovaniemi, Suomi
ke 26/1
Keskipäivä
ke 2/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Rovaniemi, Suomi autonvuokrauksille

Löydä sinulle sopiva autonvuokraus
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

36 €/pvä

12 maalis - 19 maalis
Toyota Corolla
Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

45 €/pvä

12 maalis - 19 maalis
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Alamo

32 €/pvä

9 helmi - 17 helmi
Chevrolet Sonic Sedan

Autonvuokraustarjoukset Rovaniemi, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

32 € - 71 €

Kaikki autotyypit

33 € - 118 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 39 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Rovaniemi, Suomi on huhtikuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 61 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Rovaniemi, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 118 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Rovaniemi, Suomi on syyskuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 61 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rovaniemi, Suomi on syyskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 117 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Rovaniemi, Suomi on lokakuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomi on 63 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Rovaniemi, Suomi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 109 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rovaniemi Luksus vuokra-autohinnat.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Alamo

32 €/pvä

9 helmi - 17 helmi
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise

32 €/pvä

10 helmi - 18 helmi
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

32 €/pvä

11 helmi - 18 helmi
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Rovaniemi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rovaniemi, Suomi
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Value

4,6
6 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Rovaniemi

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Rovaniemellä?

Rovaniemen autovuokraamoissa asiakkaille ei yleensä ole määritelty tarkkaa ikärajaa. Sen sijaan monet vuokraajat vaativat asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemusta. Kuka tahansa yli 18-vuotias B-ajokortin omaava voi vuokrata auton, jos hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuokrausehdoissa voi kuitenkin olla eroja, joten vuokraamoiden tarkka vertailu kannattaa autoa valitessa. Pääsääntöisesti auton vuokraus tulee nuorille ja iäkkäille kuskeille hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Rovaniemellä ja muualla Suomessa alle 25-vuotialta kuskeilta peritään lähes aina nuoren kuskin lisämaksu autoa vuokratessa. Samoin iäkkäiltä, noin 70-tuotiailta kuskeilta voidaan periä lisämaksu. Kaikki vuokra-auton kuskit on aina kirjattava sopimukseen, eli jokaisen autoa ajavan henkilön ikä ja ajokokemus on annettava autovuokraamon tietoon.

Tärkeää tietoa Rovaniemen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Rovaniemellä on liikenteen puolesta melko riskitöntä, sillä reilun 63 000 asukkaan kaupungissa liikenne on rauhallista. Kaupungin ydinkeskustassa nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa, ja monilla asuinalueilla 30–40 kilometriä tunnissa. Isoimmilla teillä taajamissa rajoitus on 50 kilometriä tunnissa ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Rovaniemen ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajettaessa kannattaa olla silmät tarkkana, sillä porot ovat yleinen näky Rovaniemen seudulla ja muualla Lapissa. Poronhoitoalueiden halki kulkeville teille on laitettu poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kesäisin poroja on liikenteessä enemmän kuin talvella. Rovaniemen seudulla ei kannata koskaan ajaa kaasu pohjassa, vaan matkanteolle on varattava aikaa. Pidä turvaväli edellä oleviin autoihin, ja jos tiellä on poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi hitaasti, kun tilanne niin sallii. Jos vastaantulevat autot väläyttelevät sinulle valoja, voi se johtua tiellä nähdyistä poroista. Myös Pohjois-Suomen sääolot ovat etenkin talvisin autoilijoille haastavat, sillä päivän valoisa aika kestää vain joitakin tunteja ja lunta sekä jäätä on teillä paljon. Noudata nopeusrajoituksia ja ota aina ratissa ollessasi huomioon sääolosuhteet.

Minne voin parkkeerata Rovaniemellä?

Rovaniemellä parkkitilaa on hyvin tarjolla niin erillisillä parkkialueilla kuin katujenkin varsilla, eli auton vuokraaminen ei ole ongelma keskustassakaan yöpyville. Keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, keskustan ulkopuolella taas ilmaista. Pysäköintimaksu on kaikilla keskustan tienvarsipaikoilla sama, eli hinta on aina noin 1,40 euroa tunnilta. Ohjeet pysäköinnin maksuun saat maksuautomaatista, ja pysäköinnin maksu onnistuu kätevästi myös älypuhelimella. Muista kysyä majapaikastasi, tarjoavatko he asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Rovaniemellä ja sen lähellä

Rovaniemen seudulla riittää valtavasti koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Auton vuokraus Rovaniemellä on hyvä vaihtoehto, sillä mielenkiintoiset vierailukohteet levittäytyvät kaupungissa ja sen lähiympäristössä laajalle alueelle. Henkilöautolla liikkuminen onnistuu joustavasti myös keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Lapin upeista revontulista pääset nauttimaan parhaiten kaukana kaupungin valoista. Rovaniemelle matkaavien joulun ystävien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Joulupukin pajakylässä, keskustan ulkopuolella. Pajakylässä voit halutessasi majoittua igluhotellissa tai hypätä husky-valjakon kyytiin. Vieraile myös pohjoisella napapiirillä, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometriä keskustan ulkopuolella. Talviurheilun ystävien kannattaa suunnata joko Rovaniemelle Ounasvaaran hiihtokeskukseen tai Pyhätunturille, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin automatkan päässä Rovaniemeltä. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai kahdeksi, ja pääset myös tutustumaan lähempää Lapin upeaan tunturiluontoon. Vaelluspolkuja löytyy esimerkiksi Pyhä-Luoston kansallispuistosta.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hintaan kuuluu Rovaniemellä lähes poikkeuksetta jonkinlainen kuskin aiheuttamat vahingot kattava vakuutus. Se ei kuitenkaan välttämättä ole riittävä kaikille kuskeille. Jos Lapin teillä ajaminen jännittää esimerkiksi talven lumisten säiden aikaan, kiinnitä huomiota etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen. Vuokra-autoihin sisältyvä vakuutus korvaa vahingot yleensä vasta asiakkaan maksamasta omavastuuosuudesta ylöspäin. Vuokraamosta ja vahingosta riippuen asiakkaan omavastuu voi vaihdella sadoista tuhansiin euroihin, joten kolari voi tulla joka tapauksessa kuskille kalliiksi. Jos haluat minimoida rahalliset riskit ja istua rattiin rauhallisin mielin, tiedustele autovuokraamolta erilaisia lisävakuutuksia, joilla voit pienentää omavastuuosuutta esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Lue tarkkaan myös muut vakuutuksen ehdot.

Mistä auton nouto ja palautus Rovaniemellä onnistuu?

Saat vuokra-auton allesi Rovaniemellä helposti kaupungin lentokentältä. Monilla suurilla autovuokraamoketjuilla – kuten Budgetilla, Avisilla, Europcarilla, Finn-Rentillä, Hertzillä, Sixtilä, Scandia Rentillä ja Green Motionilla – on toimipiste lentoasemalla. Jos matkustat kaupunkiin suosituimpien lomakuukausien ulkopuolella, saattaa osa autovuokraamoista olla avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Auton varaamista ei siis kannata jättää viime hetkeen. Auton vuokraus Rovaniemellä onnistuu myös keskustassa, jossa toimivat on ainakin Sixt, Avis ja Hertz. Jos et pääse noutamaan autoasi autovuokraamon asiakaspalvelupisteestä, voivat vuokraamot yleensä toimittaa auton lisämaksusta mihin tahansa haluamaasi paikkaan. Myös auton nouto onnistuu erillisestä maksusta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan kuitenkin samaan asiakaspalvelupisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos haluat ajaa toiseen kaupunkiin ja palauttaa auton sinne, on se etenkin suurimpien vuokraamoiden kohdalla yleensä mahdollista. Niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta peritään kuitenkin erillinen maksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rovaniemi, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rovaniemi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rovaniemi

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rovaniemi noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Rovaniemi. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Rovaniemi autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Rovaniemi, Suomi?

  Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana helmikuu kohteessa Rovaniemi on noin 39 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 22 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Rovaniemi tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 15 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 47 € ympärillä.

 • Missä Rovaniemi autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamon Budget päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 32 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rovaniemi. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Rovaniemi on 18 €/päivä.

 • Peritäänkö Rovaniemi, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rovaniemi sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rovaniemi. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rovaniemi helmikuu ajaksi?

  Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Rovaniemi helmikuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Rovaniemi, jossa sataa ajankohtana helmikuu yleensä 36 mm cm ja jossa keskilämpötila on −6 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

 • Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rovaniemi?

  Kaupungista Rovaniemi, Suomi löytyy 3 toimipaikkaa, jotka ADDCAR RENTAL omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 31 € keskimäärin.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rovaniemi, Suomi?

  Kun ajat Rovaniemi kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rovaniemi kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Millainen sää on kohteessa Rovaniemi, Suomi kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Rovaniemi kuukauden tammikuu aikana on −12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 42 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Rovaniemi lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Rovaniemi.

 • Onko sää kaupungissa Rovaniemi samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rovaniemi road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −12 °C ja sademäärän vastaavasti 36 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Rovaniemi lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Rovaniemi

Aloita matkan suunnittelu - Rovaniemi