Voimassa 1. toukokuuta lähtien, päivitämme Yksityisyydensuoja ja Eväste. OK

Autonvuokraus Rovaniemi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Rovaniemellä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

su 21.4.
12:00
ma 22.4.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset Rovaniemi

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin Rovaniemellä
Spark
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
24 EUR
9. toukokuuta - 12. toukokuuta
Rovaniemi
Ratakatu 5
24 EUR
9. toukokuuta - 12. toukokuuta
Spark
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
25 EUR
13. toukokuuta - 19. toukokuuta
Rovaniemi
Sodankylantie
25 EUR
13. toukokuuta - 19. toukokuuta
Intermediate Wagon
tai vastaava Keskikokoinen
5 2 4-5
57 EUR
26. huhtikuuta - 28. huhtikuuta
Rovaniemi
Rovaniemi
57 EUR
26. huhtikuuta - 28. huhtikuuta

Autonvuokraus Rovaniemellä : parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Rovaniemi sixt
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Rovaniemi sixt
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Rovaniemi opaquecar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Rovaniemi opaquecar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Rovaniemi hertz
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Rovaniemi sixt
Maasturi
4 aikuista, 2 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Rovaniemellä

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
autoeurope
Halvin
AutoEurope
AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
europcar
Suosittu
Europcar
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Europcar vuokraamoon, jolla on 3 toimipistettä ympäri kaupunkia
sunnycars
Eniten toimipaikkoja
Sunnycars
Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 6 toimipisteessä

Autovuokraamo Rovaniemi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rovaniemellä
$self.agencySymbol
Firent
Erinomainen - 9,6 (1 arvostelu)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Budget
Erinomainen - 9,0 (2 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Scandia Rent
Erinomainen - 8,4 (4 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (94 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (2 236 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Sixt
Hyvä - 7,5 (1 063 arvostelua)
4 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Dollar
Hyvä - 7,4 (30 325 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Hertz
Hyvä - 7,4 (51 238 arvostelua)
3 vuokraamoa

Autonvuokraus lentokentältä: Rovaniemi

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Rovaniemi lentokenttä
RVN

Auton vuokraus Rovaniemellä

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Rovaniemellä?

Rovaniemen autovuokraamoissa asiakkaille ei yleensä ole määritelty tarkkaa ikärajaa. Sen sijaan monet vuokraajat vaativat asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemusta. Kuka tahansa yli 18-vuotias B-ajokortin omaava voi vuokrata auton, jos hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuokrausehdoissa voi kuitenkin olla eroja, joten vuokraamoiden tarkka vertailu kannattaa autoa valitessa. Pääsääntöisesti auton vuokraus tulee nuorille ja iäkkäille kuskeille hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Rovaniemellä ja muualla Suomessa alle 25-vuotialta kuskeilta peritään lähes aina nuoren kuskin lisämaksu autoa vuokratessa. Samoin iäkkäiltä, noin 70-tuotiailta kuskeilta voidaan periä lisämaksu. Kaikki vuokra-auton kuskit on aina kirjattava sopimukseen, eli jokaisen autoa ajavan henkilön ikä ja ajokokemus on annettava autovuokraamon tietoon.

Tärkeää tietoa Rovaniemen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Rovaniemellä on liikenteen puolesta melko riskitöntä, sillä reilun 63 000 asukkaan kaupungissa liikenne on rauhallista. Kaupungin ydinkeskustassa nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa, ja monilla asuinalueilla 30–40 kilometriä tunnissa. Isoimmilla teillä taajamissa rajoitus on 50 kilometriä tunnissa ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Rovaniemen ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajettaessa kannattaa olla silmät tarkkana, sillä porot ovat yleinen näky Rovaniemen seudulla ja muualla Lapissa. Poronhoitoalueiden halki kulkeville teille on laitettu poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kesäisin poroja on liikenteessä enemmän kuin talvella. Rovaniemen seudulla ei kannata koskaan ajaa kaasu pohjassa, vaan matkanteolle on varattava aikaa. Pidä turvaväli edellä oleviin autoihin, ja jos tiellä on poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi hitaasti, kun tilanne niin sallii. Jos vastaantulevat autot väläyttelevät sinulle valoja, voi se johtua tiellä nähdyistä poroista. Myös Pohjois-Suomen sääolot ovat etenkin talvisin autoilijoille haastavat, sillä päivän valoisa aika kestää vain joitakin tunteja ja lunta sekä jäätä on teillä paljon. Noudata nopeusrajoituksia ja ota aina ratissa ollessasi huomioon sääolosuhteet.

Minne voin parkkeerata Rovaniemellä?

Rovaniemellä parkkitilaa on hyvin tarjolla niin erillisillä parkkialueilla kuin katujenkin varsilla, eli auton vuokraaminen ei ole ongelma keskustassakaan yöpyville. Keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, keskustan ulkopuolella taas ilmaista. Pysäköintimaksu on kaikilla keskustan tienvarsipaikoilla sama, eli hinta on aina noin 1,40 euroa tunnilta. Ohjeet pysäköinnin maksuun saat maksuautomaatista, ja pysäköinnin maksu onnistuu kätevästi myös älypuhelimella. Muista kysyä majapaikastasi, tarjoavatko he asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Rovaniemellä ja sen lähellä

Rovaniemen seudulla riittää valtavasti koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Auton vuokraus Rovaniemellä on hyvä vaihtoehto, sillä mielenkiintoiset vierailukohteet levittäytyvät kaupungissa ja sen lähiympäristössä laajalle alueelle. Henkilöautolla liikkuminen onnistuu joustavasti myös keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Lapin upeista revontulista pääset nauttimaan parhaiten kaukana kaupungin valoista. Rovaniemelle matkaavien joulun ystävien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Joulupukin pajakylässä, keskustan ulkopuolella. Pajakylässä voit halutessasi majoittua igluhotellissa tai hypätä husky-valjakon kyytiin. Vieraile myös pohjoisella napapiirillä, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometriä keskustan ulkopuolella. Talviurheilun ystävien kannattaa suunnata joko Rovaniemelle Ounasvaaran hiihtokeskukseen tai Pyhätunturille, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin automatkan päässä Rovaniemeltä. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai kahdeksi, ja pääset myös tutustumaan lähempää Lapin upeaan tunturiluontoon. Vaelluspolkuja löytyy esimerkiksi Pyhä-Luoston kansallispuistosta.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hintaan kuuluu Rovaniemellä lähes poikkeuksetta jonkinlainen kuskin aiheuttamat vahingot kattava vakuutus. Se ei kuitenkaan välttämättä ole riittävä kaikille kuskeille. Jos Lapin teillä ajaminen jännittää esimerkiksi talven lumisten säiden aikaan, kiinnitä huomiota etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen. Vuokra-autoihin sisältyvä vakuutus korvaa vahingot yleensä vasta asiakkaan maksamasta omavastuuosuudesta ylöspäin. Vuokraamosta ja vahingosta riippuen asiakkaan omavastuu voi vaihdella sadoista tuhansiin euroihin, joten kolari voi tulla joka tapauksessa kuskille kalliiksi. Jos haluat minimoida rahalliset riskit ja istua rattiin rauhallisin mielin, tiedustele autovuokraamolta erilaisia lisävakuutuksia, joilla voit pienentää omavastuuosuutta esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Lue tarkkaan myös muut vakuutuksen ehdot.

Mistä auton nouto ja palautus Rovaniemellä onnistuu?

Saat vuokra-auton allesi Rovaniemellä helposti kaupungin lentokentältä. Monilla suurilla autovuokraamoketjuilla – kuten Budgetilla, Avisilla, Europcarilla, Finn-Rentillä, Hertzillä, Sixtilä, Scandia Rentillä ja Green Motionilla – on toimipiste lentoasemalla. Jos matkustat kaupunkiin suosituimpien lomakuukausien ulkopuolella, saattaa osa autovuokraamoista olla avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Auton varaamista ei siis kannata jättää viime hetkeen. Auton vuokraus Rovaniemellä onnistuu myös keskustassa, jossa toimivat on ainakin Sixt, Avis ja Hertz. Jos et pääse noutamaan autoasi autovuokraamon asiakaspalvelupisteestä, voivat vuokraamot yleensä toimittaa auton lisämaksusta mihin tahansa haluamaasi paikkaan. Myös auton nouto onnistuu erillisestä maksusta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan kuitenkin samaan asiakaspalvelupisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos haluat ajaa toiseen kaupunkiin ja palauttaa auton sinne, on se etenkin suurimpien vuokraamoiden kohdalla yleensä mahdollista. Niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta peritään kuitenkin erillinen maksu.

(Tiedot tarkistettu 20.9.2018.)


Aloita matkan suunnittelu: Rovaniemellä