Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Rovaniemi, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Rovaniemi, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rovaniemi, Suomi
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Rovaniemi, Suomi
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rovaniemi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rovaniemi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rovaniemi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rovaniemi löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi on 55 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rovaniemi?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Rovaniemi on Toyota Corolla Wagon ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Golf SportWagen. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Corolla Wagon tarjouksia kaupungissa Rovaniemi keskimääräiseen hintaan 55 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 28 € per päivä. Mallin Volkswagen Golf SportWagen vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa yleensä keskimäärin 94 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 52 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Rovaniemi, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rovaniemi, Lappi
Edullinen22 €/pvä
Pienikokoinen26 €/pvä
Keskikokoinen34 €/pvä
Mini32 €/pvä
Tila-auto71 €/pvä
Pienikokoinen farmari21 €/pvä
Keskikokoinen maasturi30 €/pvä
Pienikokoinen maasturi31 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Rovaniemi autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Rovaniemellä?

Rovaniemen autovuokraamoissa asiakkaille ei yleensä ole määritelty tarkkaa ikärajaa. Sen sijaan monet vuokraajat vaativat asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemusta. Kuka tahansa yli 18-vuotias B-ajokortin omaava voi vuokrata auton, jos hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuokrausehdoissa voi kuitenkin olla eroja, joten vuokraamoiden tarkka vertailu kannattaa autoa valitessa. Pääsääntöisesti auton vuokraus tulee nuorille ja iäkkäille kuskeille hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Rovaniemellä ja muualla Suomessa alle 25-vuotialta kuskeilta peritään lähes aina nuoren kuskin lisämaksu autoa vuokratessa. Samoin iäkkäiltä, noin 70-tuotiailta kuskeilta voidaan periä lisämaksu. Kaikki vuokra-auton kuskit on aina kirjattava sopimukseen, eli jokaisen autoa ajavan henkilön ikä ja ajokokemus on annettava autovuokraamon tietoon.

Tärkeää tietoa Rovaniemen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Rovaniemellä on liikenteen puolesta melko riskitöntä, sillä reilun 63 000 asukkaan kaupungissa liikenne on rauhallista. Kaupungin ydinkeskustassa nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa, ja monilla asuinalueilla 30–40 kilometriä tunnissa. Isoimmilla teillä taajamissa rajoitus on 50 kilometriä tunnissa ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Rovaniemen ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajettaessa kannattaa olla silmät tarkkana, sillä porot ovat yleinen näky Rovaniemen seudulla ja muualla Lapissa. Poronhoitoalueiden halki kulkeville teille on laitettu poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kesäisin poroja on liikenteessä enemmän kuin talvella. Rovaniemen seudulla ei kannata koskaan ajaa kaasu pohjassa, vaan matkanteolle on varattava aikaa. Pidä turvaväli edellä oleviin autoihin, ja jos tiellä on poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi hitaasti, kun tilanne niin sallii. Jos vastaantulevat autot väläyttelevät sinulle valoja, voi se johtua tiellä nähdyistä poroista. Myös Pohjois-Suomen sääolot ovat etenkin talvisin autoilijoille haastavat, sillä päivän valoisa aika kestää vain joitakin tunteja ja lunta sekä jäätä on teillä paljon. Noudata nopeusrajoituksia ja ota aina ratissa ollessasi huomioon sääolosuhteet.

Minne voin parkkeerata Rovaniemellä?

Rovaniemellä parkkitilaa on hyvin tarjolla niin erillisillä parkkialueilla kuin katujenkin varsilla, eli auton vuokraaminen ei ole ongelma keskustassakaan yöpyville. Keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, keskustan ulkopuolella taas ilmaista. Pysäköintimaksu on kaikilla keskustan tienvarsipaikoilla sama, eli hinta on aina noin 1,40 euroa tunnilta. Ohjeet pysäköinnin maksuun saat maksuautomaatista, ja pysäköinnin maksu onnistuu kätevästi myös älypuhelimella. Muista kysyä majapaikastasi, tarjoavatko he asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Rovaniemellä ja sen lähellä

Rovaniemen seudulla riittää valtavasti koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Auton vuokraus Rovaniemellä on hyvä vaihtoehto, sillä mielenkiintoiset vierailukohteet levittäytyvät kaupungissa ja sen lähiympäristössä laajalle alueelle. Henkilöautolla liikkuminen onnistuu joustavasti myös keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Lapin upeista revontulista pääset nauttimaan parhaiten kaukana kaupungin valoista. Rovaniemelle matkaavien joulun ystävien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Joulupukin pajakylässä, keskustan ulkopuolella. Pajakylässä voit halutessasi majoittua igluhotellissa tai hypätä husky-valjakon kyytiin. Vieraile myös pohjoisella napapiirillä, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometriä keskustan ulkopuolella. Talviurheilun ystävien kannattaa suunnata joko Rovaniemelle Ounasvaaran hiihtokeskukseen tai Pyhätunturille, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin automatkan päässä Rovaniemeltä. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai kahdeksi, ja pääset myös tutustumaan lähempää Lapin upeaan tunturiluontoon. Vaelluspolkuja löytyy esimerkiksi Pyhä-Luoston kansallispuistosta.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hintaan kuuluu Rovaniemellä lähes poikkeuksetta jonkinlainen kuskin aiheuttamat vahingot kattava vakuutus. Se ei kuitenkaan välttämättä ole riittävä kaikille kuskeille. Jos Lapin teillä ajaminen jännittää esimerkiksi talven lumisten säiden aikaan, kiinnitä huomiota etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen. Vuokra-autoihin sisältyvä vakuutus korvaa vahingot yleensä vasta asiakkaan maksamasta omavastuuosuudesta ylöspäin. Vuokraamosta ja vahingosta riippuen asiakkaan omavastuu voi vaihdella sadoista tuhansiin euroihin, joten kolari voi tulla joka tapauksessa kuskille kalliiksi. Jos haluat minimoida rahalliset riskit ja istua rattiin rauhallisin mielin, tiedustele autovuokraamolta erilaisia lisävakuutuksia, joilla voit pienentää omavastuuosuutta esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Lue tarkkaan myös muut vakuutuksen ehdot.

Mistä auton nouto ja palautus Rovaniemellä onnistuu?

Saat vuokra-auton allesi Rovaniemellä helposti kaupungin lentokentältä. Monilla suurilla autovuokraamoketjuilla – kuten Budgetilla, Avisilla, Europcarilla, Finn-Rentillä, Hertzillä, Sixtilä, Scandia Rentillä ja Green Motionilla – on toimipiste lentoasemalla. Jos matkustat kaupunkiin suosituimpien lomakuukausien ulkopuolella, saattaa osa autovuokraamoista olla avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Auton varaamista ei siis kannata jättää viime hetkeen. Auton vuokraus Rovaniemellä onnistuu myös keskustassa, jossa toimivat on ainakin Sixt, Avis ja Hertz. Jos et pääse noutamaan autoasi autovuokraamon asiakaspalvelupisteestä, voivat vuokraamot yleensä toimittaa auton lisämaksusta mihin tahansa haluamaasi paikkaan. Myös auton nouto onnistuu erillisestä maksusta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan kuitenkin samaan asiakaspalvelupisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos haluat ajaa toiseen kaupunkiin ja palauttaa auton sinne, on se etenkin suurimpien vuokraamoiden kohdalla yleensä mahdollista. Niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta peritään kuitenkin erillinen maksu.


Autonvuokraustarjoukset Rovaniemi, Lappi

Löydä kohteesta Rovaniemi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

42 € - 142 €

Kaikki autotyypit

63 € - 215 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 74 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 119 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 189 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 117 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 97 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rovaniemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 186 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Rovaniemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 111 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 153 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on elokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 84 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

21 €/pvä

6 huhti - 13 huhti
Opel Astra Sports Tourer
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

6 huhti - 13 huhti
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

6 huhti - 13 huhti
Volkswagen Golf

Rovaniemi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rovaniemi, Lappi

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,4

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,5

Value

5,5

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rovaniemi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rovaniemi

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Toyota Corolla Wagon
Suosituin Rovaniemi autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja Firent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rovaniemi viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rovaniemi on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 73 €/pvä.
Kohteen Rovaniemi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Corolla Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf SportWagen.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Rovaniemi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä2,4 km
Lappia-talo7,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä135,6 km
Lappia-talo138,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Lappia-talo95,8 km
Joulupukin Pajakylä102,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Rovaniemi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rovaniemi
Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village

Tähtikuja 2, Rovaniemi, Lapland, Finland

6,5 km kaupungin keskustasta

Santa's Hotel Santa Claus

Santa's Hotel Santa Claus

Korkalonkatu 29, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Juhannuskalliontie 2 Rovaniemi, Rovaniemi, Lapland, Finland

2,5 km kaupungin keskustasta

Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City

Koskikatu 23, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Antinmukka 4, Rovaniemi, Lapland, Finland

2,6 km kaupungin keskustasta

Scandic Pohjanhovi

Scandic Pohjanhovi

Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Lomavekarit

Lomavekarit

Rovaniemi, Lappi, Suomi

2,9 km kaupungin keskustasta

Motelli Rovaniemi

Motelli Rovaniemi

Kemintie 945, Rovaniemi, Lapland, Finland

8,9 km kaupungin keskustasta

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel

Pekankatu 9, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Scandic Polar

Scandic Polar

Valtakatu 23, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Santa's Igloos Arctic Circle

Santa's Igloos Arctic Circle

Joulumaankuja 8, Rovaniemi, Lapland, Finland

6,8 km kaupungin keskustasta

Arctic Resort Delight

Arctic Resort Delight

148 Vitikanpääntie, Rovaniemi, Lapland, Finland

2,9 km kaupungin keskustasta

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel

Valtakatu 18, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Golden Circle Suites

Golden Circle Suites

19 Korkalonkatu, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Arctic Treehouse Hotel

Arctic Treehouse Hotel

Tarvantie 3, Rovaniemi, Lapland, Finland

5,0 km kaupungin keskustasta

Hotel Aakenus

Hotel Aakenus

Koskikatu 47, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Hostel Café Koti

Hostel Café Koti

21 Valtakatu, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Koskikatu 4, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rovaniemi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rovaniemi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Rovaniemi, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana huhtikuu kohteessa Rovaniemi on noin 85 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 58 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Rovaniemi tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 25 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 45 € ympärillä.

Peritäänkö Rovaniemi, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rovaniemi sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rovaniemi. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rovaniemi huhtikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä yleensä 36 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Rovaniemi. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Rovaniemi. Standardi vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa keskimäärin 66 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Rovaniemi, Suomi?

Kun ajat Rovaniemi kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rovaniemi kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Rovaniemi?

Millainen sää on kohteessa Rovaniemi, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Rovaniemi kuukauden maaliskuu aikana on −6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 36 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Rovaniemi samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rovaniemi road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −7 °C ja sademäärän vastaavasti 23 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rovaniemi hinnat?

autoa Rovaniemi hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rovaniemi?

65 toimijaa on valittavissa autoa Rovaniemi maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rovaniemi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rovaniemi. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rovaniemi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rovaniemi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Rovaniemi?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Rovaniemi on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rovaniemi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rovaniemi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Rovaniemi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Rovaniemi tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Rovaniemi momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rovaniemi.

Löytyykö kohteesta Rovaniemi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Rovaniemi.

Voinko etsiä Rovaniemi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Rovaniemi autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Rovaniemi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.