Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Rovaniemi, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Rovaniemi, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rovaniemi, Suomi
18. April — 25. April
Rovaniemi, Suomi
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Rovaniemi, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rovaniemi, Lappi
Edullinen21 €/pvä
Pienikokoinen22 €/pvä
Keskikokoinen24 €/pvä
Mini28 €/pvä
Tila-auto82 €/pvä
Pienikokoinen farmari20 €/pvä
Pienikokoinen maasturi37 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Rovaniemi, Lappi

Löydä kohteesta Rovaniemi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

37 € - 144 €

Kaikki autotyypit

58 € - 218 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 75 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 121 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 189 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 119 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 115 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rovaniemi, Suomen on lokakuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 185 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Rovaniemi, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 112 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 153 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Rovaniemi, Suomen on elokuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 85 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rovaniemi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

20 €/pvä

16 Apr - 23 Apr
Opel Astra Sports Tourer
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

16 Apr - 23 Apr
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

16 Apr - 23 Apr
Toyota Corolla

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rovaniemi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rovaniemi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rovaniemi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rovaniemi löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi on 31 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rovaniemi?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Rovaniemi on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota Corolla Wagon. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Rovaniemi keskimääräiseen hintaan 75 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Mallin Toyota Corolla Wagon vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa yleensä keskimäärin 52 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä.

Rovaniemi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rovaniemi, Lappi

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rovaniemi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rovaniemi

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Rovaniemi autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja Sixt.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rovaniemi viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rovaniemi on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 48 €/pvä.
Kohteen Rovaniemi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Corolla Wagon.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rovaniemi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rovaniemi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Rovaniemi, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana toukokuu kohteessa Rovaniemi on noin 96 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 38 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Rovaniemi tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 18 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 28 € ympärillä.

Peritäänkö Rovaniemi, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rovaniemi sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rovaniemi. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rovaniemi toukokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä yleensä 59 mm cm toukokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Rovaniemi. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut toukokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Rovaniemi. Standardi vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa keskimäärin 152 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Rovaniemi, Suomi?

Kun ajat Rovaniemi kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rovaniemi kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Qashqai vuokra-autoja kaupungissa Rovaniemi?

Millainen sää on kohteessa Rovaniemi, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Rovaniemi kuukauden huhtikuu aikana on −1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 31 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Rovaniemi samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rovaniemi road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −2 °C ja sademäärän vastaavasti 25,5 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rovaniemi hinnat?

autoa Rovaniemi hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rovaniemi?

66 toimijaa on valittavissa autoa Rovaniemi huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rovaniemi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rovaniemi. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rovaniemi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rovaniemi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Rovaniemi?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Rovaniemi on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rovaniemi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rovaniemi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Rovaniemi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Rovaniemi tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Rovaniemi momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rovaniemi.

Löytyykö kohteesta Rovaniemi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Rovaniemi.

Voinko etsiä Rovaniemi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Rovaniemi autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Rovaniemi

Suositut vuokra-autotyypit Rovaniemellä