Autonvuokraukset kohteessa Rovaniemi, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Rovaniemi, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rovaniemi, Suomi
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Rovaniemi, Suomi
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Rovaniemi, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Rovaniemi, Lappi
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

10 maalis - 17 maalis
Ford Focus Wagon
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

30 maalis - 5 huhti
Toyota Corolla
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Volkswagen Polo
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

30 maalis - 5 huhti
Opel Astra
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

68 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Toyota Avensis
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

35 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Opel Astra Sports Tourer
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Opel Mokka
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Nissan Qashqai

Tärkeää tietoa Rovaniemi autonvuokrauksesta

Rovaniemen autovuokraamoissa asiakkaille ei yleensä ole määritelty tarkkaa ikärajaa. Sen sijaan monet vuokraajat vaativat asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemusta. Kuka tahansa yli 18-vuotias B-ajokortin omaava voi vuokrata auton, jos hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuokrausehdoissa voi kuitenkin olla eroja, joten vuokraamoiden tarkka vertailu kannattaa autoa valitessa. Pääsääntöisesti auton vuokraus tulee nuorille ja iäkkäille kuskeille hieman kalliimmaksi kuin muille kuskeille. Rovaniemellä ja muualla Suomessa alle 25-vuotialta kuskeilta peritään lähes aina nuoren kuskin lisämaksu autoa vuokratessa. Samoin iäkkäiltä, noin 70-tuotiailta kuskeilta voidaan periä lisämaksu. Kaikki vuokra-auton kuskit on aina kirjattava sopimukseen, eli jokaisen autoa ajavan henkilön ikä ja ajokokemus on annettava autovuokraamon tietoon.

Auton vuokraus Rovaniemellä on liikenteen puolesta melko riskitöntä, sillä reilun 63 000 asukkaan kaupungissa liikenne on rauhallista. Kaupungin ydinkeskustassa nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa, ja monilla asuinalueilla 30–40 kilometriä tunnissa. Isoimmilla teillä taajamissa rajoitus on 50 kilometriä tunnissa ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Rovaniemen ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajettaessa kannattaa olla silmät tarkkana, sillä porot ovat yleinen näky Rovaniemen seudulla ja muualla Lapissa. Poronhoitoalueiden halki kulkeville teille on laitettu poroista varoittavia liikennemerkkejä. Kesäisin poroja on liikenteessä enemmän kuin talvella. Rovaniemen seudulla ei kannata koskaan ajaa kaasu pohjassa, vaan matkanteolle on varattava aikaa. Pidä turvaväli edellä oleviin autoihin, ja jos tiellä on poroja, anna niiden ylittää tie rauhassa. Aja ohi hitaasti, kun tilanne niin sallii. Jos vastaantulevat autot väläyttelevät sinulle valoja, voi se johtua tiellä nähdyistä poroista. Myös Pohjois-Suomen sääolot ovat etenkin talvisin autoilijoille haastavat, sillä päivän valoisa aika kestää vain joitakin tunteja ja lunta sekä jäätä on teillä paljon. Noudata nopeusrajoituksia ja ota aina ratissa ollessasi huomioon sääolosuhteet.

Rovaniemellä parkkitilaa on hyvin tarjolla niin erillisillä parkkialueilla kuin katujenkin varsilla, eli auton vuokraaminen ei ole ongelma keskustassakaan yöpyville. Keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, keskustan ulkopuolella taas ilmaista. Pysäköintimaksu on kaikilla keskustan tienvarsipaikoilla sama, eli hinta on aina noin 1,40 euroa tunnilta. Ohjeet pysäköinnin maksuun saat maksuautomaatista, ja pysäköinnin maksu onnistuu kätevästi myös älypuhelimella. Muista kysyä majapaikastasi, tarjoavatko he asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan.

Rovaniemen seudulla riittää valtavasti koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Auton vuokraus Rovaniemellä on hyvä vaihtoehto, sillä mielenkiintoiset vierailukohteet levittäytyvät kaupungissa ja sen lähiympäristössä laajalle alueelle. Henkilöautolla liikkuminen onnistuu joustavasti myös keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Lapin upeista revontulista pääset nauttimaan parhaiten kaukana kaupungin valoista. Rovaniemelle matkaavien joulun ystävien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Joulupukin pajakylässä, keskustan ulkopuolella. Pajakylässä voit halutessasi majoittua igluhotellissa tai hypätä husky-valjakon kyytiin. Vieraile myös pohjoisella napapiirillä, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometriä keskustan ulkopuolella. Talviurheilun ystävien kannattaa suunnata joko Rovaniemelle Ounasvaaran hiihtokeskukseen tai Pyhätunturille, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin automatkan päässä Rovaniemeltä. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai kahdeksi, ja pääset myös tutustumaan lähempää Lapin upeaan tunturiluontoon. Vaelluspolkuja löytyy esimerkiksi Pyhä-Luoston kansallispuistosta.

Vuokra-auton hintaan kuuluu Rovaniemellä lähes poikkeuksetta jonkinlainen kuskin aiheuttamat vahingot kattava vakuutus. Se ei kuitenkaan välttämättä ole riittävä kaikille kuskeille. Jos Lapin teillä ajaminen jännittää esimerkiksi talven lumisten säiden aikaan, kiinnitä huomiota etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen. Vuokra-autoihin sisältyvä vakuutus korvaa vahingot yleensä vasta asiakkaan maksamasta omavastuuosuudesta ylöspäin. Vuokraamosta ja vahingosta riippuen asiakkaan omavastuu voi vaihdella sadoista tuhansiin euroihin, joten kolari voi tulla joka tapauksessa kuskille kalliiksi. Jos haluat minimoida rahalliset riskit ja istua rattiin rauhallisin mielin, tiedustele autovuokraamolta erilaisia lisävakuutuksia, joilla voit pienentää omavastuuosuutta esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Lue tarkkaan myös muut vakuutuksen ehdot.

Saat vuokra-auton allesi Rovaniemellä helposti kaupungin lentokentältä. Monilla suurilla autovuokraamoketjuilla – kuten Budgetilla, Avisilla, Europcarilla, Finn-Rentillä, Hertzillä, Sixtilä, Scandia Rentillä ja Green Motionilla – on toimipiste lentoasemalla. Jos matkustat kaupunkiin suosituimpien lomakuukausien ulkopuolella, saattaa osa autovuokraamoista olla avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Auton varaamista ei siis kannata jättää viime hetkeen. Auton vuokraus Rovaniemellä onnistuu myös keskustassa, jossa toimivat on ainakin Sixt, Avis ja Hertz. Jos et pääse noutamaan autoasi autovuokraamon asiakaspalvelupisteestä, voivat vuokraamot yleensä toimittaa auton lisämaksusta mihin tahansa haluamaasi paikkaan. Myös auton nouto onnistuu erillisestä maksusta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan kuitenkin samaan asiakaspalvelupisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos haluat ajaa toiseen kaupunkiin ja palauttaa auton sinne, on se etenkin suurimpien vuokraamoiden kohdalla yleensä mahdollista. Niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta peritään kuitenkin erillinen maksu.


Autonvuokraustarjoukset Rovaniemi, Lappi

Löydä kohteesta Rovaniemi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 78 €

Kaikki autotyypit

63 € - 175 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 156 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 96 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 84 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 152 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 93 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rovaniemi Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi, Suomen on 124 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Rovaniemi, Suomen on toukokuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rovaniemi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rovaniemi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Ford Fiesta
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

35 €/pvä

25 maalis - 1 huhti
Opel Astra Sports Tourer

Rovaniemi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rovaniemi, Lappi

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

9,5

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

ADDCAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Sunnycars

6 sijaintia

Europcar

4 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rovaniemi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rovaniemi

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

33 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Rovaniemi autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Firent ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rovaniemi viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rovaniemi on 33 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.
Kohteen Rovaniemi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact Wagon.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Rovaniemi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä2,4 km
Lappia-talo7,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä135,6 km
Lappia-talo138,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Lappia-talo95,8 km
Joulupukin Pajakylä102,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Rovaniemi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rovaniemi

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rovaniemi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rovaniemi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana helmikuu kohteessa Rovaniemi on noin 83 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 37 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Rovaniemi tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 28 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 51 € ympärillä.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rovaniemi löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 27,28/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rovaniemi on 44,21/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rovaniemi sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rovaniemi. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Rovaniemi helmikuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Rovaniemi, jossa sataa ajankohtana helmikuu yleensä 36 mm cm ja jossa keskilämpötila on −6 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Rovaniemi maksaa keskimäärin 54 €/päivä.

Kun ajat Rovaniemi kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rovaniemi kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Rovaniemi kuukauden tammikuu aikana on −12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 42 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rovaniemi road triplle alueelle Lappi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −12 °C ja sademäärän vastaavasti 36 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Rovaniemi

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Rovaniemi

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Rovaniemi

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rovaniemi

Aloita matkan suunnittelu - Rovaniemi


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Rovaniemi on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rovaniemi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Rovaniemi tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rovaniemi.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Rovaniemi.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Rovaniemi autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.