Autonvuokraukset Albaniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Albaniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tirana, Albania
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Tirana, Albania
pe 2/6
Keskipäivä
pe 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Albania

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Albania

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Albania?

Maan Albania sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä Final Rentals vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta Final Rentals saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 19 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Albania sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 39 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Albania?

Sixt on suosituin autovuokraamo kohteessa Albania, jossa 47 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Sixt on myös 8 arvostelua ja pisteitä 5,9 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Albania?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on eniten autonvuokrauspisteitä Albania alueella. Yritykseltä löytyy 27 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Tirana on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Tirana löytyy myös 10 SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen keskusta.

Autonvuokraustarjoukset Albania

Löydä kohteesta Albania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 59 €

Kaikki autotyypit

9 € - 87 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Albania on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Albania on maaliskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Albania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Albania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Albania on 31 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Albania on maaliskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Albania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Albania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Albania on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Albania on helmikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Albania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Albania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Albania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Albania

SURPRICE CAR RENTAL

27 sijaintia

Sunnycars

16 sijaintia

GREEN MOTION

13 sijaintia

SICILY BY CAR

9 sijaintia

ADDCAR RENTAL

8 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

8 sijaintia

CarWiz

7 sijaintia

Sixt

7 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Albania suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Albania

Autonvuokraus Albania

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Albania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Albania laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Albania on sijoittunut sijalle 52 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Albania sai pisteeksi 4,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Albania

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Albania

Aloita matkan suunnittelu - Albania


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Albania voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Albania, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.