Autonvuokraukset kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Keski-Pohjanmaa

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Kokkola-Pietarsaari, Keski-Pohjanmaa

Kokkola-Pietarsaari, Suomi
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Kokkola-Pietarsaari, Suomi
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kokkola-Pietarsaari, Keski-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Kokkola-Pietarsaari juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

47 € - 187 €

Kaikki autotyypit

49 € - 222 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Suomen on 89 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Suomen on heinäkuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kokkola-Pietarsaari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Suomen on 82 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Suomen on lokakuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kokkola-Pietarsaari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kokkola-Pietarsaari autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kokkola-Pietarsaari, Keski-Pohjanmaa

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Scandia Rent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Kokkola-Pietarsaari suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kokkola-Pietarsaari

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kokkola-Pietarsaari - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kokkola-Pietarsaari, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kokkola-Pietarsaari löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 39 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kokkola-Pietarsaari on 39 €/pvä.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kokkola-Pietarsaari kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Kokkola-Pietarsaari sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 8 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kokkola-Pietarsaari maksaa keskimäärin 213 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kokkola-Pietarsaari

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kokkola-Pietarsaari

Aloita matkan suunnittelu - Kokkola-Pietarsaari


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Kokkola-Pietarsaari. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kokkola-Pietarsaari, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.