Autonvuokraus Kokkola-Pietarsaari, Suomi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Kokkola-Pietarsaari, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kokkola-Pietarsaari, Suomi
16. huhtikuu — 23. huhtikuu
Sama palautus
Kokkola-Pietarsaari, Suomi
pe 16/4
Keskipäivä
pe 23/4
Keskipäivä

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kokkola-Pietarsaari, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Vaasa lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kokkola-Pietarsaari

Tähän mennessä ajankohtana huhtikuu on momondossa ollut 9 vuokra-autohakua kohteessa Kokkola-Pietarsaari.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kokkola-Pietarsaari noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kokkola-Pietarsaari. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Kokkola-Pietarsaari autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Kokkola-Pietarsaari on halvinta, kun käytät vuokraamon Hertz yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 37 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 57 €/päivä.

Peritäänkö Kokkola-Pietarsaari, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Kokkola-Pietarsaari olevat suositut autovuokraamot, kuten Sixt, Hertz ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Kokkola-Pietarsaari, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Kokkola-Pietarsaari?

Kaupungissa Hertz on 2 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 57 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kokkola-Pietarsaari, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kokkola-Pietarsaari on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kokkola-Pietarsaari taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kokkola-Pietarsaari alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Kokkola-Pietarsaari, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kokkola-Pietarsaari on 2 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kokkola-Pietarsaari.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Kokkola-Pietarsaari kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Kokkola-Pietarsaari autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kokkola-Pietarsaari vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Ford Focus Wagon tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Kokkola-Pietarsaari samanlainen kuin muualla Keski-Pohjanmaa alueella?

Ilmasto alueella Keski-Pohjanmaa kuukauden huhtikuu aikana on yleensä 2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kokkola-Pietarsaari lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Kokkola-Pietarsaari? Aloita matkan suunnittelu!