Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Jyväskylä, Keski-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jyväskylä, Suomi
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Jyväskylä, Suomi
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Jyväskylä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Jyväskylä

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Jyväskylä?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Jyväskylä löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 28 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä on 35 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jyväskylä?

Volkswagen Golf SportWagen ja Skoda Octavia Combi automallit kaupungissa Jyväskylä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf SportWagen vuokrahinnat kaupungissa Jyväskylä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 79 €/päivä ja alhaisimmillaan 54 €/päivä. Skoda Octavia Combi vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 94 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 88 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi
Edullinen31 €/pvä
Pienikokoinen34 €/pvä
Mini29 €/pvä
Tila-auto134 €/pvä
Pienikokoinen farmari40 €/pvä
Keskikokoinen farmari67 €/pvä
Standardi farmari76 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Jyväskylä autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Jyväskylässä?

Useimmat autovuokraamot eivät ole Jyväskylässä tai muissa Suomen kaupungeissa asettaneet yleensä mitään tiettyä ikärajaa auton vuokraamiselle. Yleensä auton vuokraus Jyväskylässä on kuitenkin mahdollista vain niille täysikäisille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamot kiinnittävät siis huomiota kuskin ajokokemuksen pituuteen. Niin nuorien kuin iäkkäidenkin kuskien kannattaa varautua siihen, että autovuokraamot voivat periä heiltä lisämaksun. Esimerkiksi Europcar ja Hertz laskuttavat alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Toisaalta jotkut vuokraamot voivat pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä kuskeilta. Tarkka hintojen ja lisämaksujen vertailu kannattaa, sillä vuokrausehdoissa on vuokraamokohtaisia eroja. Nuori autoilija voi säästää pitkän pennin selvittämällä ikäänsä koskevat ekstramaksut etukäteen. Muista, että autovuokraamot perivät lisäkuskeista yleensä erillisen maksun. Kaikista kuskeista on siis ilmoitettava vuokraamolle etukäteen.

Tärkeää tietoa Jyväskylän liikenteestä ja liikennesäännöistä

Noin 140 000 asukkaan Jyväskylä on liikenteeltään sujuva kaupunki, eli auton vuokraus on siellä yleensä turvallinen vaihtoehto. Keski-Suomen kaupungin kautta kulkee valtateitä Suomen eri osiin, ja liikenne voi olla kaupunkia ympäröivillä moottoriteillä hyvinkin vilkasta. GPS:n avulla selkeässä kaupungissa on kuitenkin helppoa suunnistaa mihin tahansa kaupunginosaan ja myös Jyväskylän lähialueille. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Moottoriteillä noudatetaan vuodenajasta riippuen 100:n tai 120:n kilometrin tuntinopeutta. Kuten muuallakin Suomessa, talviaikaan Jyväskylän liikenteessä on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Minne voin parkkeerata Jyväskylässä?

Jyväskylän keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, kun taas keskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Vuokra-auto on helppo pysäköidä yhteen kaupungin monista parkkihalleista tai kadunvarsien parkkipaikoille. Jyväskylän keskustan alueella on kaksi pysäköintivyöhykettä. Vyöhykkeellä 1 tuntitaksa on noin 2 euroa. Vyöhykkeellä 2 ensimmäinen tunti maksaa noin 2 euroa, mutta sen jälkeen hinta alentuu asteittain noin 0,50 euroon tunnilta. Pysäköinnin päivähinta on päivästä ja alueesta riippuen 7–24 euroa. Monet Jyväskylän hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai alennushintaisen parkkipaikan. Kysy siis parkkeerausmahdollisuutta myös majoituspaikastasi.

Nähtävyyksiä Jyväskylässä ja sen lähellä

Jos toiveissasi on pyöriä lomallasi Jyväskylän keskustassa, ei vuokra-auto yleensä ole tarpeen. Palvelut ja monet nähtävyyksistä, esimerkiksi Harjun alue näkötorneineen sekä Kauppakatu, sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Auton vuokraus Jyväskylässä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Jyväskylän seudun luontokohteisiin sekä lähikyliin ja -kaupunkeihin. Myös arkkitehti Alvar Aallon kohteet sijaitsevat melko laajalla alueella ympäri kaupunkia. Autolla pääset tutkimaan helposti Jyväskylän lähialueilla sijaitsevia kauniita pieniä maalaiskirkkoja, esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa Petäjäveden vanhaa kirkkoa. Vuokra-auto kuljettaa sinut myös alueen hienoimpien retkeilyreittien äärelle. Esimerkiksi Laajavuoren alue Jyväskylän lähettyvillä tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kesäisin ja lumiseen aikaan hyvät talviurheilumahdollisuudet. Mikäli etsit upeita maisemia, vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi Laukaan Hyypäänvuoren reitille, jonne on Jyväskylästä reilun 35 minuutin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vaikka Jyväskylän autovuokraamoiden vuokrahintoihin kuuluu yleensä vakuutus, ei se välttämättä ole tarpeisiisi nähden riittävä. Vuokraamoiden vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus, joka voi olla korkeimmillaan jopa tuhansia euroja. Tämä merkitsee, että esimerkiksi kolaritilanteessa asiakas voi joutua vakuutuksesta huolimatta maksamaan pitkän pennin autolle aiheutuneista vaurioista. Omavastuun voi kuitenkin minimoida tai poistaa erilaisilla lisämaksuilla. Lisämaksu tai -vakuutus varmistaa sen, että vaikka joutuisit esimerkiksi kolariin tai auto varastettaisiin, vältyt omavastuuosuuden maksamiselta. Lisävakuutus onkin hyvä vaihtoehto etenkin kokemattomille kuskeille. Lue tarkkaan vuokrayhtiön vakuutuksen ehdot. Kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot eivät välttämättä sisälly vuokrahintaan kuuluvaan vakuutuspakettiin.

Mistä auton nouto ja palautus Jyväskylässä onnistuu?

Auton vuokraus Jyväskylässä on helppoa esimerkiksi Jyväskylän lentokentältä. Auton vuokraaminen onnistuu myös keskustassa sijaitsevan Matkakeskuksen eli kaupungin päärautatieaseman tuntumasta. Joitakin autovuokraamoita on myös keskustan ulkopuolella. Lentokentällä matkailijoita palvelevat ainakin Budget, Europcar, Avis, Sixt ja Hertz. Kentältä autonsa noutavien kannattaa ehdottomasti tehdä varaus etukäteen, sillä lentoaseman vuokraamoista osa on auki vain etukäteisvarauksella. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan ja noutamaan auton haluamastasi paikasta. Isoimmat autovuokraamot tarjoavat toimitus- ja hakupalvelun lisämaksusta. Muussa tapauksessa auto yleensä palautetaan samaan pisteeseen kuin mistä se on noudettukin, jos et sovi toisin autovuokraamon kanssa. Isoimmat autovuokraamoketjut sallivat auton palauttamisen jopa toiseen kaupunkiin. Yhdensuuntaisesta vuokrauksesta on kuitenkin maksettava erillinen maksu. Auton tankissa on hyvä olla sama määrä polttoainetta kuin vuokraushetkellä, sillä vuokraamo voi periä myös tankkauksesta lisämaksun.


Autonvuokraustarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi

Löydä kohteesta Jyväskylä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

53 € - 76 €

Kaikki autotyypit

61 € - 121 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 62 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 97 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 201 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on helmikuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 140 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 56 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 147 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Jyväskylä, Suomen on syyskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 119 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 174 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on helmikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 140 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 49 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

5 huhti - 14 huhti
Opel Adam
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

5 huhti - 14 huhti
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

5 huhti - 14 huhti
Toyota Yaris

Jyväskylä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jyväskylä, Keski-Suomi

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

1 sijainti

Sixt

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Scandia Rent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Jyväskylä

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Jyväskylä

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Wagon

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf SportWagen
Suosituin Jyväskylä autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Autounion Car Rental ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Jyväskylä viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Jyväskylä on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.
Kohteen Jyväskylä suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf SportWagen. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Octavia Combi.

Vuokraa auto läheltä kohteen Jyväskylä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jyväskylä
Forenom Hostel Jyväskylä

Forenom Hostel Jyväskylä

Kauppakatu 20, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Omena Hotel Jyväskylä

Omena Hotel Jyväskylä

Vapaudenkatu 57, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Greenstar Hotel Jyväskylä

Greenstar Hotel Jyväskylä

Heikinkatu 3, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,8 km kaupungin keskustasta

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori

Laajavuorentie 30, Jyväskylä, Central Finland, Finland

3,3 km kaupungin keskustasta

Time Hostel & Apartments

Time Hostel & Apartments

Vaasankatu 29, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Scandic Jyväskylä City

Scandic Jyväskylä City

Väinönkatu 3, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Time Rooms Sairaala Novan vieressä

Time Rooms Sairaala Novan vieressä

4 Hoitajantie, Jyväskylä, Central Finland, Finland

2,2 km kaupungin keskustasta

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lutakonaukio 10, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Outdoor Hostel Laajis

Outdoor Hostel Laajis

Laajavuorentie 15, Jyväskylä, Central Finland, Finland

3,1 km kaupungin keskustasta

Finlandia Hotel Alba

Finlandia Hotel Alba

Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä, Central Finland, Finland

1,1 km kaupungin keskustasta

Scandic Jyväskylä Station

Scandic Jyväskylä Station

Vapaudenkatu 73, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Boutique Hotel Yöpuu

Boutique Hotel Yöpuu

Yliopistonkatu 23, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Green Door Apartments

Green Door Apartments

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

0,7 km kaupungin keskustasta

Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra

Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä, Central Finland, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Harmooni Suites

Harmooni Suites

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

0,4 km kaupungin keskustasta

The Harbour Apartments

The Harbour Apartments

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

0,7 km kaupungin keskustasta

Time Apartments Ylistönmäki

Time Apartments Ylistönmäki

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

1,6 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Jyväskylä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jyväskylä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Jyväskylä, Suomi?

265 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 265 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 0 € ja 0 € välille.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Jyväskylä, Suomi?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jyväskylä ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Jyväskylä huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Opel Vivaro vuokra-autoja kaupungissa Jyväskylä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jyväskylä hinnat?

autoa Jyväskylä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jyväskylä?

27 toimijaa on valittavissa autoa Jyväskylä maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jyväskylä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jyväskylä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jyväskylä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jyväskylä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Jyväskylä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Jyväskylä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Jyväskylä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Jyväskylä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Jyväskylä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Jyväskylä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Jyväskylä momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Jyväskylä.

Löytyykö kohteesta Jyväskylä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Jyväskylä.

Voinko etsiä Jyväskylä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Jyväskylä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jyväskylä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Jyväskylä


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.