Autonvuokraukset kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Jyväskylä, Keski-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jyväskylä, Suomi
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Jyväskylä, Suomi
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

70 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

65 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Mégane
Renault Trafic
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

190 €/pvä

13 elo - 20 elo
Renault Trafic
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

48 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mercedes-Benz A-Class

Autonvuokraustarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi

Löydä kohteesta Jyväskylä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

49 € - 66 €

Kaikki autotyypit

55 € - 147 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Jyväskylä, Suomen on elokuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Jyväskylä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 86 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Jyväskylä, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Jyväskylä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 95 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 130 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Jyväskylä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Fiat 500

Jyväskylä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jyväskylä, Keski-Suomi
5 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Jyväskylä autonvuokraustiedot

Useimmat autovuokraamot eivät ole Jyväskylässä tai muissa Suomen kaupungeissa asettaneet yleensä mitään tiettyä ikärajaa auton vuokraamiselle. Yleensä auton vuokraus Jyväskylässä on kuitenkin mahdollista vain niille täysikäisille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamot kiinnittävät siis huomiota kuskin ajokokemuksen pituuteen. Niin nuorien kuin iäkkäidenkin kuskien kannattaa varautua siihen, että autovuokraamot voivat periä heiltä lisämaksun. Esimerkiksi Europcar ja Hertz laskuttavat alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Toisaalta jotkut vuokraamot voivat pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä kuskeilta. Tarkka hintojen ja lisämaksujen vertailu kannattaa, sillä vuokrausehdoissa on vuokraamokohtaisia eroja. Nuori autoilija voi säästää pitkän pennin selvittämällä ikäänsä koskevat ekstramaksut etukäteen. Muista, että autovuokraamot perivät lisäkuskeista yleensä erillisen maksun. Kaikista kuskeista on siis ilmoitettava vuokraamolle etukäteen.

Noin 140 000 asukkaan Jyväskylä on liikenteeltään sujuva kaupunki, eli auton vuokraus on siellä yleensä turvallinen vaihtoehto. Keski-Suomen kaupungin kautta kulkee valtateitä Suomen eri osiin, ja liikenne voi olla kaupunkia ympäröivillä moottoriteillä hyvinkin vilkasta. GPS:n avulla selkeässä kaupungissa on kuitenkin helppoa suunnistaa mihin tahansa kaupunginosaan ja myös Jyväskylän lähialueille. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Moottoriteillä noudatetaan vuodenajasta riippuen 100:n tai 120:n kilometrin tuntinopeutta. Kuten muuallakin Suomessa, talviaikaan Jyväskylän liikenteessä on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Jyväskylän keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, kun taas keskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Vuokra-auto on helppo pysäköidä yhteen kaupungin monista parkkihalleista tai kadunvarsien parkkipaikoille. Jyväskylän keskustan alueella on kaksi pysäköintivyöhykettä. Vyöhykkeellä 1 tuntitaksa on noin 2 euroa. Vyöhykkeellä 2 ensimmäinen tunti maksaa noin 2 euroa, mutta sen jälkeen hinta alentuu asteittain noin 0,50 euroon tunnilta. Pysäköinnin päivähinta on päivästä ja alueesta riippuen 7–24 euroa. Monet Jyväskylän hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai alennushintaisen parkkipaikan. Kysy siis parkkeerausmahdollisuutta myös majoituspaikastasi.

Jos toiveissasi on pyöriä lomallasi Jyväskylän keskustassa, ei vuokra-auto yleensä ole tarpeen. Palvelut ja monet nähtävyyksistä, esimerkiksi Harjun alue näkötorneineen sekä Kauppakatu, sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Auton vuokraus Jyväskylässä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Jyväskylän seudun luontokohteisiin sekä lähikyliin ja -kaupunkeihin. Myös arkkitehti Alvar Aallon kohteet sijaitsevat melko laajalla alueella ympäri kaupunkia. Autolla pääset tutkimaan helposti Jyväskylän lähialueilla sijaitsevia kauniita pieniä maalaiskirkkoja, esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa Petäjäveden vanhaa kirkkoa. Vuokra-auto kuljettaa sinut myös alueen hienoimpien retkeilyreittien äärelle. Esimerkiksi Laajavuoren alue Jyväskylän lähettyvillä tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kesäisin ja lumiseen aikaan hyvät talviurheilumahdollisuudet. Mikäli etsit upeita maisemia, vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi Laukaan Hyypäänvuoren reitille, jonne on Jyväskylästä reilun 35 minuutin ajomatka.

Vaikka Jyväskylän autovuokraamoiden vuokrahintoihin kuuluu yleensä vakuutus, ei se välttämättä ole tarpeisiisi nähden riittävä. Vuokraamoiden vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus, joka voi olla korkeimmillaan jopa tuhansia euroja. Tämä merkitsee, että esimerkiksi kolaritilanteessa asiakas voi joutua vakuutuksesta huolimatta maksamaan pitkän pennin autolle aiheutuneista vaurioista. Omavastuun voi kuitenkin minimoida tai poistaa erilaisilla lisämaksuilla. Lisämaksu tai -vakuutus varmistaa sen, että vaikka joutuisit esimerkiksi kolariin tai auto varastettaisiin, vältyt omavastuuosuuden maksamiselta. Lisävakuutus onkin hyvä vaihtoehto etenkin kokemattomille kuskeille. Lue tarkkaan vuokrayhtiön vakuutuksen ehdot. Kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot eivät välttämättä sisälly vuokrahintaan kuuluvaan vakuutuspakettiin.

Auton vuokraus Jyväskylässä on helppoa esimerkiksi Jyväskylän lentokentältä. Auton vuokraaminen onnistuu myös keskustassa sijaitsevan Matkakeskuksen eli kaupungin päärautatieaseman tuntumasta. Joitakin autovuokraamoita on myös keskustan ulkopuolella. Lentokentällä matkailijoita palvelevat ainakin Budget, Europcar, Avis, Sixt ja Hertz. Kentältä autonsa noutavien kannattaa ehdottomasti tehdä varaus etukäteen, sillä lentoaseman vuokraamoista osa on auki vain etukäteisvarauksella. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan ja noutamaan auton haluamastasi paikasta. Isoimmat autovuokraamot tarjoavat toimitus- ja hakupalvelun lisämaksusta. Muussa tapauksessa auto yleensä palautetaan samaan pisteeseen kuin mistä se on noudettukin, jos et sovi toisin autovuokraamon kanssa. Isoimmat autovuokraamoketjut sallivat auton palauttamisen jopa toiseen kaupunkiin. Yhdensuuntaisesta vuokrauksesta on kuitenkin maksettava erillinen maksu. Auton tankissa on hyvä olla sama määrä polttoainetta kuin vuokraushetkellä, sillä vuokraamo voi periä myös tankkauksesta lisämaksun.


Vuokraa auto läheltä kohteen Jyväskylä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jyväskylä

Autonvuokraus Jyväskylä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jyväskylä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Jyväskylä on halvinta, kun käytät vuokraamon Sixt yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 29 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 36 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jyväskylä ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Jyväskylä huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Jyväskylä

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Jyväskylä

Aloita matkan suunnittelu - Jyväskylä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Jyväskylä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Jyväskylä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Jyväskylä autoillle.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Jyväskylä.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Jyväskylä.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Jyväskylä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.