Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Jyväskylä, Keski-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi
Edullinen27 €/pvä
Pienikokoinen29 €/pvä
Mini25 €/pvä
Tila-auto112 €/pvä
Pienikokoinen farmari35 €/pvä
Keskikokoinen farmari71 €/pvä
Standardi farmari72 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Jyväskylä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Jyväskylä

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Jyväskylä?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Jyväskylä löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 24 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä on 33 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jyväskylä?

Volkswagen Golf ja Volkswagen up! automallit kaupungissa Jyväskylä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf vuokrahinnat kaupungissa Jyväskylä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 48 €/päivä ja alhaisimmillaan 24 €/päivä. Volkswagen up! vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 63 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 33 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi

Löydä kohteesta Jyväskylä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

51 € - 92 €

Kaikki autotyypit

61 € - 120 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 65 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on toukokuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 95 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 184 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on heinäkuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 164 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 52 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 148 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Jyväskylä, Suomen on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 120 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 140 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Jyväskylä, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 121 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Opel Adam
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Volkswagen Polo

Jyväskylä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jyväskylä, Keski-Suomi

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

1 sijainti

Sixt

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Scandia Rent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Jyväskylä

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Jyväskylä

Suosituin vuokraamo

keddy by Europcar

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Economy

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Class Compact Wagon
Suosituin Jyväskylä autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on keddy by Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Jyväskylä viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Jyväskylä on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 46 €/pvä.
Kohteen Jyväskylä suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Jyväskylä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jyväskylä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Jyväskylä, Suomi?

46 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 41 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 31 € ja 31 € välille.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Jyväskylä, Suomi?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jyväskylä ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Jyväskylä huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen Multivan vuokra-autoja kaupungissa Jyväskylä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jyväskylä hinnat?

autoa Jyväskylä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jyväskylä?

27 toimijaa on valittavissa autoa Jyväskylä toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jyväskylä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jyväskylä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jyväskylä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jyväskylä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Jyväskylä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Jyväskylä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Jyväskylä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Jyväskylä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Jyväskylä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Jyväskylä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Jyväskylä momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Jyväskylä.

Löytyykö kohteesta Jyväskylä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Jyväskylä.

Voinko etsiä Jyväskylä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Jyväskylä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jyväskylä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Jyväskylä