Autonvuokraukset kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Jyväskylä, Keski-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jyväskylä, Suomi
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Jyväskylä, Suomi
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Jyväskylä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Jyväskylä

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Jyväskylä?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Jyväskylä löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä on 36 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jyväskylä?

Volkswagen Golf SportWagen ja Volkswagen Golf automallit kaupungissa Jyväskylä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf SportWagen vuokrahinnat kaupungissa Jyväskylä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 53 €/päivä ja alhaisimmillaan 46 €/päivä. Volkswagen Golf vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 56 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 32 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Jyväskylä, Keski-Suomi
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

40 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Ford Ka
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Ford Fiesta
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

48 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Opel Astra
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Toyota Corolla
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Skoda Octavia

Tärkeää tietoa Jyväskylä autonvuokrauksesta

Useimmat autovuokraamot eivät ole Jyväskylässä tai muissa Suomen kaupungeissa asettaneet yleensä mitään tiettyä ikärajaa auton vuokraamiselle. Yleensä auton vuokraus Jyväskylässä on kuitenkin mahdollista vain niille täysikäisille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamot kiinnittävät siis huomiota kuskin ajokokemuksen pituuteen. Niin nuorien kuin iäkkäidenkin kuskien kannattaa varautua siihen, että autovuokraamot voivat periä heiltä lisämaksun. Esimerkiksi Europcar ja Hertz laskuttavat alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Toisaalta jotkut vuokraamot voivat pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä kuskeilta. Tarkka hintojen ja lisämaksujen vertailu kannattaa, sillä vuokrausehdoissa on vuokraamokohtaisia eroja. Nuori autoilija voi säästää pitkän pennin selvittämällä ikäänsä koskevat ekstramaksut etukäteen. Muista, että autovuokraamot perivät lisäkuskeista yleensä erillisen maksun. Kaikista kuskeista on siis ilmoitettava vuokraamolle etukäteen.

Noin 140 000 asukkaan Jyväskylä on liikenteeltään sujuva kaupunki, eli auton vuokraus on siellä yleensä turvallinen vaihtoehto. Keski-Suomen kaupungin kautta kulkee valtateitä Suomen eri osiin, ja liikenne voi olla kaupunkia ympäröivillä moottoriteillä hyvinkin vilkasta. GPS:n avulla selkeässä kaupungissa on kuitenkin helppoa suunnistaa mihin tahansa kaupunginosaan ja myös Jyväskylän lähialueille. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Moottoriteillä noudatetaan vuodenajasta riippuen 100:n tai 120:n kilometrin tuntinopeutta. Kuten muuallakin Suomessa, talviaikaan Jyväskylän liikenteessä on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Jyväskylän keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, kun taas keskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Vuokra-auto on helppo pysäköidä yhteen kaupungin monista parkkihalleista tai kadunvarsien parkkipaikoille. Jyväskylän keskustan alueella on kaksi pysäköintivyöhykettä. Vyöhykkeellä 1 tuntitaksa on noin 2 euroa. Vyöhykkeellä 2 ensimmäinen tunti maksaa noin 2 euroa, mutta sen jälkeen hinta alentuu asteittain noin 0,50 euroon tunnilta. Pysäköinnin päivähinta on päivästä ja alueesta riippuen 7–24 euroa. Monet Jyväskylän hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai alennushintaisen parkkipaikan. Kysy siis parkkeerausmahdollisuutta myös majoituspaikastasi.


Autonvuokraustarjoukset Jyväskylä, Keski-Suomi

Löydä kohteesta Jyväskylä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

45 € - 68 €

Kaikki autotyypit

98 € - 203 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 107 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Jyväskylä, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 76 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 213 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 156 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 204 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 142 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jyväskylä Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä, Suomen on 205 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Jyväskylä, Suomen on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 156 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jyväskylä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

40 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Ford Ka
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

12 heinä - 20 heinä
Volkswagen Polo

Jyväskylä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jyväskylä, Keski-Suomi

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Scandia Rent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Firent

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Jyväskylä

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Jyväskylä

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Wagon

Halvin vuokra-auto

34 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf SportWagen
Suosituin Jyväskylä autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Autounion Car Rental ja Hertz.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Jyväskylä viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Jyväskylä on 34 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 45 €/pvä.
Kohteen Jyväskylä suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf SportWagen. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Jyväskylä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jyväskylä

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Jyväskylä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jyväskylä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jyväskylä ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Jyväskylä huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Jyväskylä

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Jyväskylä

Aloita matkan suunnittelu - Jyväskylä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Jyväskylä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Jyväskylä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.