Autonvuokraus Jyväskylä, Suomi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Jyväskylä, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jyväskylä, Suomi
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Jyväskylä, Suomi
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Autonvuokraustarjoukset Jyväskylä, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pienet autot luokitellaan tyypillisesti joko economy-luokan autoksi, kompakteiksi tai keskikokoisiksi autoiksi. Pienempien autoluokkien hinnat ovat yleensä 52 €/päivä kaupungissa Jyväskylä. Löydät alapuolelta kuluvan viikon parhaat hinnat momondossa.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
48 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
70, Lentoasemantie
Chevrolet Sonic Sedan
48 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
50 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
Jyväskyla Airport
Citroen C2
50 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
50 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
Aholaidantie 2
Citroen C2
50 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
51 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
Jyväskyla Airport
Chevrolet Sonic Sedan
51 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
51 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
Aholaidantie 2
Chevrolet Sonic Sedan
51 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava
Mitsubishi Lancer
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
53 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Jyväskylä
70, Lentoasemantie
Mitsubishi Lancer
53 €/päivä
21. toukokuu - 23. toukokuu
Etsi vastaava

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Jyväskylä?

Kaikki

28 € - 89 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Jyväskylä, Suomi on tammikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 28 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti syyskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Jyväskylä voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Tietoja matkastasi kohteeseen Jyväskylä

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Jyväskylässä?

Useimmat autovuokraamot eivät ole Jyväskylässä tai muissa Suomen kaupungeissa asettaneet yleensä mitään tiettyä ikärajaa auton vuokraamiselle. Yleensä auton vuokraus Jyväskylässä on kuitenkin mahdollista vain niille täysikäisille kuskeille, joilla on ollut B-tason ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Autovuokraamot kiinnittävät siis huomiota kuskin ajokokemuksen pituuteen. Niin nuorien kuin iäkkäidenkin kuskien kannattaa varautua siihen, että autovuokraamot voivat periä heiltä lisämaksun. Esimerkiksi Europcar ja Hertz laskuttavat alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Toisaalta jotkut vuokraamot voivat pyytää lisämaksun myös iäkkäiltä kuskeilta. Tarkka hintojen ja lisämaksujen vertailu kannattaa, sillä vuokrausehdoissa on vuokraamokohtaisia eroja. Nuori autoilija voi säästää pitkän pennin selvittämällä ikäänsä koskevat ekstramaksut etukäteen. Muista, että autovuokraamot perivät lisäkuskeista yleensä erillisen maksun. Kaikista kuskeista on siis ilmoitettava vuokraamolle etukäteen.

Tärkeää tietoa Jyväskylän liikenteestä ja liikennesäännöistä

Noin 140 000 asukkaan Jyväskylä on liikenteeltään sujuva kaupunki, eli auton vuokraus on siellä yleensä turvallinen vaihtoehto. Keski-Suomen kaupungin kautta kulkee valtateitä Suomen eri osiin, ja liikenne voi olla kaupunkia ympäröivillä moottoriteillä hyvinkin vilkasta. GPS:n avulla selkeässä kaupungissa on kuitenkin helppoa suunnistaa mihin tahansa kaupunginosaan ja myös Jyväskylän lähialueille. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella 80. Moottoriteillä noudatetaan vuodenajasta riippuen 100:n tai 120:n kilometrin tuntinopeutta. Kuten muuallakin Suomessa, talviaikaan Jyväskylän liikenteessä on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Minne voin parkkeerata Jyväskylässä?

Jyväskylän keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, kun taas keskustan ulkopuolelta parkkipaikan voi löytää ilmaiseksi. Vuokra-auto on helppo pysäköidä yhteen kaupungin monista parkkihalleista tai kadunvarsien parkkipaikoille. Jyväskylän keskustan alueella on kaksi pysäköintivyöhykettä. Vyöhykkeellä 1 tuntitaksa on noin 2 euroa. Vyöhykkeellä 2 ensimmäinen tunti maksaa noin 2 euroa, mutta sen jälkeen hinta alentuu asteittain noin 0,50 euroon tunnilta. Pysäköinnin päivähinta on päivästä ja alueesta riippuen 7–24 euroa. Monet Jyväskylän hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai alennushintaisen parkkipaikan. Kysy siis parkkeerausmahdollisuutta myös majoituspaikastasi.

Nähtävyyksiä Jyväskylässä ja sen lähellä

Jos toiveissasi on pyöriä lomallasi Jyväskylän keskustassa, ei vuokra-auto yleensä ole tarpeen. Palvelut ja monet nähtävyyksistä, esimerkiksi Harjun alue näkötorneineen sekä Kauppakatu, sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Auton vuokraus Jyväskylässä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Jyväskylän seudun luontokohteisiin sekä lähikyliin ja -kaupunkeihin. Myös arkkitehti Alvar Aallon kohteet sijaitsevat melko laajalla alueella ympäri kaupunkia. Autolla pääset tutkimaan helposti Jyväskylän lähialueilla sijaitsevia kauniita pieniä maalaiskirkkoja, esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa Petäjäveden vanhaa kirkkoa. Vuokra-auto kuljettaa sinut myös alueen hienoimpien retkeilyreittien äärelle. Esimerkiksi Laajavuoren alue Jyväskylän lähettyvillä tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kesäisin ja lumiseen aikaan hyvät talviurheilumahdollisuudet. Mikäli etsit upeita maisemia, vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi Laukaan Hyypäänvuoren reitille, jonne on Jyväskylästä reilun 35 minuutin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vaikka Jyväskylän autovuokraamoiden vuokrahintoihin kuuluu yleensä vakuutus, ei se välttämättä ole tarpeisiisi nähden riittävä. Vuokraamoiden vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus, joka voi olla korkeimmillaan jopa tuhansia euroja. Tämä merkitsee, että esimerkiksi kolaritilanteessa asiakas voi joutua vakuutuksesta huolimatta maksamaan pitkän pennin autolle aiheutuneista vaurioista. Omavastuun voi kuitenkin minimoida tai poistaa erilaisilla lisämaksuilla. Lisämaksu tai -vakuutus varmistaa sen, että vaikka joutuisit esimerkiksi kolariin tai auto varastettaisiin, vältyt omavastuuosuuden maksamiselta. Lisävakuutus onkin hyvä vaihtoehto etenkin kokemattomille kuskeille. Lue tarkkaan vuokrayhtiön vakuutuksen ehdot. Kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot eivät välttämättä sisälly vuokrahintaan kuuluvaan vakuutuspakettiin.

Mistä auton nouto ja palautus Jyväskylässä onnistuu?

Auton vuokraus Jyväskylässä on helppoa esimerkiksi Jyväskylän lentokentältä. Auton vuokraaminen onnistuu myös keskustassa sijaitsevan Matkakeskuksen eli kaupungin päärautatieaseman tuntumasta. Joitakin autovuokraamoita on myös keskustan ulkopuolella. Lentokentällä matkailijoita palvelevat ainakin Budget, Europcar, Avis, Sixt ja Hertz. Kentältä autonsa noutavien kannattaa ehdottomasti tehdä varaus etukäteen, sillä lentoaseman vuokraamoista osa on auki vain etukäteisvarauksella. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan ja noutamaan auton haluamastasi paikasta. Isoimmat autovuokraamot tarjoavat toimitus- ja hakupalvelun lisämaksusta. Muussa tapauksessa auto yleensä palautetaan samaan pisteeseen kuin mistä se on noudettukin, jos et sovi toisin autovuokraamon kanssa. Isoimmat autovuokraamoketjut sallivat auton palauttamisen jopa toiseen kaupunkiin. Yhdensuuntaisesta vuokrauksesta on kuitenkin maksettava erillinen maksu. Auton tankissa on hyvä olla sama määrä polttoainetta kuin vuokraushetkellä, sillä vuokraamo voi periä myös tankkauksesta lisämaksun.

(Tiedot tarkistettu 21.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Jyväskylä, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tampere Tampere-Pirkkala lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Jyväskylä

Tänä vuonna ajankohtana huhtikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 271 vuokra-autohakua kohteeseen Jyväskylä.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Jyväskylä noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Jyväskylä noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis, Sixt ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Jyväskylä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Jyväskylä, Suomi?

49 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jyväskylä ajankohtana toukokuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 29 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 24 € ja 30 € välille.

Missä Jyväskylä autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Jyväskylä on halvinta, kun käytät vuokraamon Budget yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 19 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 37 €/päivä.

Peritäänkö Jyväskylä, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Jyväskylä vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Jyväskylä, kuten Avis, Sixt ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kuinka monta Scandia Rent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Jyväskylä?

5 toimipaikkaa löytyy kaupungista Jyväskylä, Suomi. Näistä Scandia Rent vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 167 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, Suomi?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Jyväskylä, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jyväskylä ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Jyväskylä huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Jyväskylä kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Jyväskylä.


Autonvuokraukset kaupungin Jyväskylä lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Jyväskylä

Lentolippu varattuna kohteeseen Jyväskylä? Aloita matkan suunnittelu!