Autonvuokraukset Portugalissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Portugalissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Lissabon, Portugali
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Portugali autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Portugali
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

49 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Astra
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Ford Focus Wagon
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Adam
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

221 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Toyota Corolla
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Chevrolet Spark
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

170 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Corsa
Volkswagen Sharan
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

186 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen Sharan
BMW 1 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

88 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
BMW 1 Series

Portugali autonvuokraustiedot

Portugalin liikenne on suomalaisittain tuttua monella tapaa: maassa on oikeanpuoleinen liikenne, turvavöiden ja -istuinten käyttäminen on pakollista ja esimerkiksi matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä, ellei käytettävissä ole hands free -kuulokkeita tai -järjestelmää. Sen sijaan meille erikoisempia ovat Portugalissa laajasti käytössä olevat tietullit. Tietulleja löytyy tietyiltä moottoriteiltä ja kahdelta sillalta, jotka yhdistävät Lissabonin Tagus-joen toiseen puoleen. Yleensä tietullin voi maksaa joko manuaalisesti tai elektronisesti, mutta joillakin moottoriteillä ainoastaan elektroniset maksut ovat mahdollisia. Toinen Portugalin tieliikenteen erikoisuus on se, että useampikaistaisissa liikenneympyröissä tulee ajaa sisemmällä, eli vasemmanpuoleisella kaistalla niin kauan, kunnes on poistumassa seuraavasta liittymästä. Vain hitaasti kulkevat liikennevälineet, kuten hevoset ja rattaat tai raskasta kuormaa kuljettavat ajoneuvot, saavat tehdä poikkeuksen sääntöön. Portugalin poliisi valvoo tieliikennelainsäädännön noudattamista sekä henkilökohtaisesti että siviilipoliisiautojen ja tutkien avulla. Portugalissa poliisit ovat koulutettuja ja usein kielitaitoisia, joten pystyt asioimaan heidän kanssaan sujuvasti myös englanniksi, oman kielitaitosi puitteissa. Poliisi tunnetaan asiallisesta mutta tiukasta lainvalvonnasta, joten sakkojen välttämiseksi on syytä noudattaa nopeusrajoituksia ja muita sääntöjä.

Portugalissa voi saada ajokortin 18-vuotiaana. Jotkin autovuokraamot sallivat autonvuokrauksen Portugalissa 18 vuotta täyttäneille, mutta perivät näiltä usein niin sanottua nuoren kuljettajan lisää. Halvat vuokra-autot saattavat siis jäädä nuoremmilla kuskeilla vain haaveeksi. Vasta hieman varttuneemmat ja oletettavasti kokeneemmat kuljettajat, kuten 23- tai toisinaan esimerkiksi 25-vuotiaat, voivat vuokrata auton ilman lisämaksua. Jotkin vuokraamot ilmoittavat autonvuokrauksen yläikärajaksi 80 vuotta, mutta kaikissa vuokraamoissa ei vastaavaa ikärajaa tunneta. Auton vuokraamista varten tarvitsee yleensä mukaansa voimassa olevan ajokortin, passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen sekä luottokortin. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät sekä autonvuokrauksen maksua että vuokrauksen ajaksi maksukortilta pidätettävää vakuutta varten myös debit-kortin. Tarvittavat vakuutukset sisältyvät yleensä auton vuokrahintaan, mutta asia on hyvä varmistaa etukäteen tai viimeistään vuokrauksen yhteydessä, jotta tien päällä ei tule yllätyksiä. Huomaathan, että osalla Portugalin moottoriteistä perityt tietullit eivät useinkaan sisälly auton vuokrahintaan. Vuokra-autojen vertailu mielellään jo ennen matkaa auttaa pääsemään perille vuokrauksen ehdoista ja välttymään yllätyksiltä. Portugalissa autoa kuljettavalla on oltava mukanaan voimassa oleva, kuvallinen ajokortti tai kansainvälinen ajokortti, virallinen henkilötodistus, kuten passi, ja auton rekisteriote sekä todistus voimassa olevasta vakuutuksesta, joka kattaa kolmannen osapuolen vahingot Ajokortin ja passin lisäksi on siis hyvä pitää auton vuokraukseen liittyvät asiakirjat mukana tien päällä.

Portugalissa ruuhkaan saattaa joutua yleensä vain suurimmissa kaupungeissa ja moottoriteillä viikonloppuisin. Tietullit ja etenkin monilla moottoriteillä tietulleissa käytettävät autojen elektroniset tunnistusjärjestelmät auttavat vähentämään ruuhkia ja nopeuttamaan matkantekoa ympäri maata. Yksittäisistä kohteista pahimmat ruuhkat löytyvät Lissabonin ja Porton metropolialueilta. Näissä kaupungeissa liikkuakseen kannattaakin pysäköidä vuokra-auto ja liikkua kaupunkialueella muilla kulkuneuvoilla. Maan pääkaupunki ja suurin kaupunki Lissabon on myös sokkeloisten katujen kaupunki, mikä osaltaan vaikeuttaa kaupunkiin tottumattoman turistin liikkumista autolla. Lissabonin joukkoliikenneverkoston avulla sitä vastoin pystyy siirtymään helposti ja edullisesti melkeinpä minne tahansa kaupungissa. Joukkoliikennejärjestelmään kuuluu muun muassa raitiovaunuja, metrojunia, busseja ja paikallisjunia – ja lyhyet matkat voi taittaa vaikkapa jalkaisin nähtävyyksiä katsellen. Kukapa estää myöskään turvautumasta tarvittaessa esimerkiksi taksiin? Ota huomioon, että aivan Lissabonin keskustassa on vain vähän pysäköintimahdollisuuksia, joten auto kannattaa jättää hieman kauemmaksi. Myös maan toiseksi suurin kaupunki Porto on tunnettu hyvästä joukkoliikenteestään. Koska tämä kaupunki Douro-joen rannalla on myös kaunis ja tarjoaa runsaasti nähtävää, on useita hyviä syitä pysäköidä auto ja liikkua muita liikennevälineitä käyttäen tai jalkapatikassa.

Portugalissa riittää automatkailijalle runsaasti valinnanvaraa. Hyvän kuvan Portugalista saa esimerkiksi matkaamalla maan läpi sen sisäosissa kulkevaa kansallista valtatietä numero kaksi (National Road 2) pitkin. Reitti lähtee pohjoisessa Chavesista aivan naapurimaa Espanjan rajan tuntumasta ja päättyy etelässä Algarven alueelle ja siellä tarkemmin ottaen Faron kaupunkiin Atlantin rannikolla. Ajomatkan aikana voi tutustua Portugalin luontoon ja kulttuuriin sen koko laajuudessa. Tämä Portugalin pisimmän tien tittelin saanut reitti yhdistää toisiinsa tyypillisiä portugalilaiskyliä, ikivanhoja kaupunkeja ja nykyaikaisempia asumiskeskittymiä ja lopulta turisteja vilisevän Algarven alueen ja meren. Toinen varteen otettava vaihtoehto on matkustaa pitkin jopa maailman parhaaksi tieksi joskus sanottua tietä 222 (N222), joka kulkee Koillis-Portugalissa maan itäosista lännen suuntaan. Tie vie Peso de Reguasta Pinhaoon, ja reitti on kuuluisa etenkin siitä, että se kulkee tunnetun viinialueen läpi Douron laaksossa. Viineillekin nimensä antanut Douron laakso on maailman ensimmäinen rekisteröity viininviljelyalue, ja siellä on tuotettu viiniä jo yli 2000 vuotta. Kohde on päässyt kuuluisalle UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle "kehittyvänä kulttuurimaisemana".


Autonvuokraustarjoukset Portugali

Löydä kohteesta Portugali juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 74 €

Kaikki autotyypit

11 € - 245 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 32 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Portugali on helmikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 57 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Portugali on tammikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 118 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Portugali on joulukuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Portugali on helmikuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 139 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Portugali on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 46 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 86 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Portugali on marraskuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 68 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Portugali on syyskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Portugali. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Toyota Aygo
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Ford Ka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Astra

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Portugali autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Praia da Rocha191,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Praia da Rocha459,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Praia da Rocha51,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Portugali suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Portugali

Autonvuokraus Portugali

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Portugali, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Portugali halvin autovuokraamo on Record Go, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 10 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Record Go auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 46 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Portugali, kun 14 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 160 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,3/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Portugali sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Portugali, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Sunnycars vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 195 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Sunnycars vuokra-auton? Lissabon on suosituin kaupunki maassa Portugali, ja sieltä löytyy 10 Sunnycars autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Portugali maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Yhteensä 137 maasta Portugali on sijoittunut sijalle 5 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Portugali sai pisteeksi 6,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Portugali. Maassa Portugali asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Portugali kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 25 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 8 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikosta alkaen kohteessa Portugali bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,63 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,83 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituilla Portugali alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Portugali mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Portugali suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Portugali lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Portugali


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Portugali. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Portugali suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Portugali, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Portugali.

Kyllä, kohteesta Portugali löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Portugali vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.