Autonvuokraus Portugali

Autonvuokraus Portugali - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Portugali seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ti 14.12.
Keskipäivä
pe 17.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Portugali: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
18 € - 35 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA PORTUGALI Ponta Delgada 26 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Ponta Delgada on yleensä halvinta maassa Portugali, jossa hinta per yö on keskimäärin 18 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA PORTUGALI Arcos (Azores) 45% kalliimpi Kaupungissa Arcos (Azores) on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Portugali maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 35 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: PORTUGALI Lissabon 86% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Lissabon kuin mistään muusta alueelta maan Portugali sisällä.

Autovuokraamot maassa Portugali

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Sixt
34 sijaintia
Lissabon 40 €/pvä
Porto 69 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Portugali ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Faro

10 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Lissabon

20 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Porto

21 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Funchal

27 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ponta Delgada

23 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Portimão

57 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Faro

21 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Lissabon

59 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Funchal

50 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Porto

59 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Ponta Delgada

25 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Porto

18 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Lissabon

31 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Funchal

31 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Faro

58 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Funchal

86 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Lissabon

104 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Porto

96 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Funchal

89 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Lissabon

107 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Porto

98 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Portugali

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Portugali ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Portugalissa ainutlaatuiset liikennelait?

Portugalin liikenne on suomalaisittain tuttua monella tapaa: maassa on oikeanpuoleinen liikenne, turvavöiden ja -istuinten käyttäminen on pakollista ja esimerkiksi matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä, ellei käytettävissä ole hands free -kuulokkeita tai -järjestelmää. Sen sijaan meille erikoisempia ovat Portugalissa laajasti käytössä olevat tietullit. Tietulleja löytyy tietyiltä moottoriteiltä ja kahdelta sillalta, jotka yhdistävät Lissabonin Tagus-joen toiseen puoleen. Yleensä tietullin voi maksaa joko manuaalisesti tai elektronisesti, mutta joillakin moottoriteillä ainoastaan elektroniset maksut ovat mahdollisia. Toinen Portugalin tieliikenteen erikoisuus on se, että useampikaistaisissa liikenneympyröissä tulee ajaa sisemmällä, eli vasemmanpuoleisella kaistalla niin kauan, kunnes on poistumassa seuraavasta liittymästä. Vain hitaasti kulkevat liikennevälineet, kuten hevoset ja rattaat tai raskasta kuormaa kuljettavat ajoneuvot, saavat tehdä poikkeuksen sääntöön. Portugalin poliisi valvoo tieliikennelainsäädännön noudattamista sekä henkilökohtaisesti että siviilipoliisiautojen ja tutkien avulla. Portugalissa poliisit ovat koulutettuja ja usein kielitaitoisia, joten pystyt asioimaan heidän kanssaan sujuvasti myös englanniksi, oman kielitaitosi puitteissa. Poliisi tunnetaan asiallisesta mutta tiukasta lainvalvonnasta, joten sakkojen välttämiseksi on syytä noudattaa nopeusrajoituksia ja muita sääntöjä.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Portugalissa?

Portugalissa voi saada ajokortin 18-vuotiaana. Jotkin autovuokraamot sallivat autonvuokrauksen Portugalissa 18 vuotta täyttäneille, mutta perivät näiltä usein niin sanottua nuoren kuljettajan lisää. Halvat vuokra-autot saattavat siis jäädä nuoremmilla kuskeilla vain haaveeksi. Vasta hieman varttuneemmat ja oletettavasti kokeneemmat kuljettajat, kuten 23- tai toisinaan esimerkiksi 25-vuotiaat, voivat vuokrata auton ilman lisämaksua. Jotkin vuokraamot ilmoittavat autonvuokrauksen yläikärajaksi 80 vuotta, mutta kaikissa vuokraamoissa ei vastaavaa ikärajaa tunneta. Auton vuokraamista varten tarvitsee yleensä mukaansa voimassa olevan ajokortin, passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen sekä luottokortin. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät sekä autonvuokrauksen maksua että vuokrauksen ajaksi maksukortilta pidätettävää vakuutta varten myös debit-kortin. Tarvittavat vakuutukset sisältyvät yleensä auton vuokrahintaan, mutta asia on hyvä varmistaa etukäteen tai viimeistään vuokrauksen yhteydessä, jotta tien päällä ei tule yllätyksiä. Huomaathan, että osalla Portugalin moottoriteistä perityt tietullit eivät useinkaan sisälly auton vuokrahintaan. Vuokra-autojen vertailu mielellään jo ennen matkaa auttaa pääsemään perille vuokrauksen ehdoista ja välttymään yllätyksiltä. Portugalissa autoa kuljettavalla on oltava mukanaan voimassa oleva, kuvallinen ajokortti tai kansainvälinen ajokortti, virallinen henkilötodistus, kuten passi, ja auton rekisteriote sekä todistus voimassa olevasta vakuutuksesta, joka kattaa kolmannen osapuolen vahingot Ajokortin ja passin lisäksi on siis hyvä pitää auton vuokraukseen liittyvät asiakirjat mukana tien päällä.

Millä Portugalin alueella on eniten liikennettä?

Portugalissa ruuhkaan saattaa joutua yleensä vain suurimmissa kaupungeissa ja moottoriteillä viikonloppuisin. Tietullit ja etenkin monilla moottoriteillä tietulleissa käytettävät autojen elektroniset tunnistusjärjestelmät auttavat vähentämään ruuhkia ja nopeuttamaan matkantekoa ympäri maata. Yksittäisistä kohteista pahimmat ruuhkat löytyvät Lissabonin ja Porton metropolialueilta. Näissä kaupungeissa liikkuakseen kannattaakin pysäköidä vuokra-auto ja liikkua kaupunkialueella muilla kulkuneuvoilla. Maan pääkaupunki ja suurin kaupunki Lissabon on myös sokkeloisten katujen kaupunki, mikä osaltaan vaikeuttaa kaupunkiin tottumattoman turistin liikkumista autolla. Lissabonin joukkoliikenneverkoston avulla sitä vastoin pystyy siirtymään helposti ja edullisesti melkeinpä minne tahansa kaupungissa. Joukkoliikennejärjestelmään kuuluu muun muassa raitiovaunuja, metrojunia, busseja ja paikallisjunia – ja lyhyet matkat voi taittaa vaikkapa jalkaisin nähtävyyksiä katsellen. Kukapa estää myöskään turvautumasta tarvittaessa esimerkiksi taksiin? Ota huomioon, että aivan Lissabonin keskustassa on vain vähän pysäköintimahdollisuuksia, joten auto kannattaa jättää hieman kauemmaksi. Myös maan toiseksi suurin kaupunki Porto on tunnettu hyvästä joukkoliikenteestään. Koska tämä kaupunki Douro-joen rannalla on myös kaunis ja tarjoaa runsaasti nähtävää, on useita hyviä syitä pysäköidä auto ja liikkua muita liikennevälineitä käyttäen tai jalkapatikassa.

Mitkä ovat Portugalin parhaat luonnonkauniit tiet?

Portugalissa riittää automatkailijalle runsaasti valinnanvaraa. Hyvän kuvan Portugalista saa esimerkiksi matkaamalla maan läpi sen sisäosissa kulkevaa kansallista valtatietä numero kaksi (National Road 2) pitkin. Reitti lähtee pohjoisessa Chavesista aivan naapurimaa Espanjan rajan tuntumasta ja päättyy etelässä Algarven alueelle ja siellä tarkemmin ottaen Faron kaupunkiin Atlantin rannikolla. Ajomatkan aikana voi tutustua Portugalin luontoon ja kulttuuriin sen koko laajuudessa. Tämä Portugalin pisimmän tien tittelin saanut reitti yhdistää toisiinsa tyypillisiä portugalilaiskyliä, ikivanhoja kaupunkeja ja nykyaikaisempia asumiskeskittymiä ja lopulta turisteja vilisevän Algarven alueen ja meren. Toinen varteen otettava vaihtoehto on matkustaa pitkin jopa maailman parhaaksi tieksi joskus sanottua tietä 222 (N222), joka kulkee Koillis-Portugalissa maan itäosista lännen suuntaan. Tie vie Peso de Reguasta Pinhaoon, ja reitti on kuuluisa etenkin siitä, että se kulkee tunnetun viinialueen läpi Douron laaksossa. Viineillekin nimensä antanut Douron laakso on maailman ensimmäinen rekisteröity viininviljelyalue, ja siellä on tuotettu viiniä jo yli 2000 vuotta. Kohde on päässyt kuuluisalle UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle "kehittyvänä kulttuurimaisemana".

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Portugali?

Tällä hetkellä Portugali halvin autovuokraamo on Autorent Car Rental, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 5 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Autorent Car Rental auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 28 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Portugali?

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Portugali, kun 12 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 192 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,6/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Portugali sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Portugali?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Portugali, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Sunnycars vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 181 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Sunnycars vuokra-auton? Lissabon on suosituin kaupunki maassa Portugali, ja sieltä löytyy 10 Sunnycars autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Portugali?

Portugali maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Portugali?

Yhteensä 137 maasta Portugali on sijoittunut sijalle 5 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Portugali sai pisteeksi 6,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Portugali?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Portugali. Maassa Portugali asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Portugali?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Portugali kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 28 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 6 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Kuinka paljon maassa Portugali maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Portugali bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,72 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,30 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,33 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraus Eurooppa muilla alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän maan mielenkiintoisista alueista
Autonvuokraus Portugali
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00