Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Portugalissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Portugalissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Portugali autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Portugali
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Toyota Yaris
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Hyundai i10
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Toyota Corolla
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Opel Corsa
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

27 kesä - 4 heinä
Toyota Yaris
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

9 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Volkswagen Golf SportWagen
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

27 kesä - 4 heinä
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

27 kesä - 4 heinä
Toyota Corolla

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Portugali

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Portugali

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Portugali?

Tällä hetkellä Portugali halvin autovuokraamo on Ace, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 7 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Ace auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 28 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Portugali?

Klass Wagen on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Portugali, kun 39 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Klass Wagen on suosittu myös heidän 25 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,7/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Portugali sisältä ei välttämättä löydy yhtään Klass Wagen toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Portugali?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Portugali, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 175 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Free2Move vuokra-auton? Lissabon on suosituin kaupunki maassa Portugali, ja sieltä löytyy 10 Free2Move autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Portugali?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Portugali kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 34 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 16 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Autonvuokraustarjoukset Portugali

Löydä kohteesta Portugali juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

9 € - 29 €

Kaikki autotyypit

13 € - 49 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 17 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Portugali on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 38 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Portugali on helmikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 90 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Portugali on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 66 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Portugali on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Portugali Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 76 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Portugali on huhtikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 60 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 98 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Portugali on maaliskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 73 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 69 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Portugali on 41 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Portugali on huhtikuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Portugali, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Portugali voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Toyota Yaris
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Hyundai i10
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

17 kesä - 25 kesä
Toyota Corolla

Portugali autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Portugali

Free2Move

175 sijaintia

Sunnycars

157 sijaintia

keddy by Europcar

139 sijaintia

Europcar

97 sijaintia

Guerin

92 sijaintia

Hertz

69 sijaintia

Firefly

61 sijaintia

Master Kings

58 sijaintia

Autonvuokraus Portugali

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Portugali, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Portugali?

Portugali maassa kuljettajat ajavat oikealla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Portugali?

Yhteensä 137 maasta Portugali on sijoittunut sijalle 5 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Portugali sai pisteeksi 6,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Portugali?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Portugali. Maassa Portugali asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Portugali maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Portugali bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,75 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Egypti, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,27 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,96 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Portugali hinnat?

autoa Portugali hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Portugali?

toukokuuta 2024 alkaen 2 034 toimijaa on valittavissa autoa Portugali osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Portugali?

Eri maissa, myös kohteessa Portugali, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Portugali?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Portugali. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Portugali?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Portugali. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Portugali?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Portugali suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Portugali, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Portugali, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Portugali momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Portugali.

Löytyykö kohteesta Portugali autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Portugali löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Portugali vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Portugali vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Portugali

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Portugali