Autonvuokraukset Slovakiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Slovakiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bratislava, Slovakia
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Bratislava, Slovakia
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Slovakia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Slovakia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Slovakia?

Tietojemme mukaan Budget on maan Slovakia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Budget vuokra-auton tekevät sen usein 36 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 13 € per päivä, kun teet Budget vuokra-autovarauksen.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Slovakia?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Slovakia on Budget. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 20 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 8,2 / 10. 60 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Budget kohteessa Slovakia vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Slovakia?

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Slovakia alueella. Yritykseltä löytyy 15 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Slovakia sisällä, harkitse Bratislava valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 6 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Slovakia?

Maahan Slovakia matkustavat valitsevat yleensä Keskikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 50 % käyttäjistämme on vuokrannut Keskikokoinen Slovakia matkan ajaksi keskimääräiseen 34 € per päivä hintaan.

Parhaat tarjoukset Slovakia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Slovakia
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
Vauxhall Mokka
BMW 2 Series Active Tourer
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

78 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
BMW 2 Series Active Tourer
Volkswagen Sharan
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

118 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
Volkswagen Sharan
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

136 €/pvä

10 kesä - 17 kesä
Vauxhall Mokka

Slovakia autonvuokraustiedot

Slovakiassa on muutamia Suomen liikennelaista poikkeavia lakeja. Auton ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on aina huono ajatus, mutta Slovakiassa rattijuopumukseen syyllistyy, jos veressä on yhtään alkoholia. Jos puhallat yli nollan puhallustestissä, syyllistyt siis rattijuopumukseen. Lapsen pituudesta riippumatta alle 12-vuotiaan pitää aina istua auton takapenkillä. Jokaisessa autossa pitää myös olla heijastinliivi ja ensiapupakkaus saatavilla. Autolla ajaessa pitää autossa aina olla ajovalot päällä. Jos aiot vuokrata auton, muista tarkastaa, että osaat laittaa ajovalot päälle. Talvirenkailla ajetaan silloin, kuin sää niitä vaatii. Erillistä talvirengasaikaa ei ole laissa määritelty. Raitiovaunuilla ja busseilla on aina etuajo-oikeus kääntyessään. Moottoriteillä ajaessa auton tuulilasiin tarvitsee lisämaksutarran. Erilaiset ajoon liittymättömät, keskittymistä häiritsevät asiat on kielletty kuskilta. Ajon aikana ei saa esimerkiksi syödä tai puhua puhelimeen ilman hands free -järjestelmää. Poliisi voi pysäyttää auton tarkastusta varten ja myös sakottaa tarpeen tullen rikkeistä. Yleisesti ottaen Slovakiassa moottoriteiden nopeusrajoitus on hiukan suurempi kuin Suomen moottoriteillä. Kaupungeissa voi ajaa maksimissaan samaa nopeutta kuin Suomenkin taajama-alueailla.

Auton ajamiseen Slovakiassa käy suomalainen ajokortti, mutta Euroopan ulkopuolelta matkustavat tarvitsevat kansainvälisen ajokortin, jolla voi ajaa Slovakiassa maksimissaan kolme kuukautta. Kumpi tahansa kansainvälisestä ajokortista käy Slovakiassa ajamiseen. Kansainvälisen ajokortin lisäksi mukana pitää olla oman maan ajokortti. Autonvuokrausta tehdessä pitää olla vähintään 21-vuotias ja useisiin autovuokraamoihin hyväksytään vain sellaiset ajokortit, jotka ovat olleet ainakin vuoden voimassa. Osa autovuokraamoista vaativat, että ajokortti on ollut vähintään kahden vuoden ajan voimassa. Autonvuokraus alle 25-vuotiailta vaatii lisäksi lisämaksua nuorena kuskina ajamisesta. Ikäraja voi kuitenkin vaihdella autovuokraamoittain ja erityisesti eri automallien mukaan. Kalliimmat automerkit vaativat yleensä vuokraajalta korkeampaa ikää. Koska ikäraja on autovuokraamokohtainen, kannattaa tutustua eri vuokraamoihin. Henkilöllisyys pitää myös todistaa autoa vuokratessa, eli mukana pitää olla myös henkilökortti tai passi. Monet autovuokraamot vaativat auton vuokraajan nimissä olevaa luottokorttia, mutta osa vuokraamoista kelpuuttaa myös pankkikortin. Molemmat kortit ovat siis sitä varten, että autovuokraamo voi ottaa kortilta katevarauksen auton takuumaksua varten. Katevaraus vapautetaan kortille takaisin, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana.

Eniten liikennettä Slovakiassa on maan lounaisosassa sijaitsevassa pääkaupungissa Bratislavassa, joka on asukasluvultaan maan suurin kaupunki. Bratislavasta lähtevät moottoritiet yhdistävät kaupungin suoraan Tšekin Brnoon, Unkarin Budapestiin ja Itävallan Wieniin. Liikenteen solmukohtana Bratislavassa on runsaasti autoliikennettä. Kaupungissa on myös julkisia liikennevälineitä hyvin tarjolla – ja ne ovatkin hyvä vaihtoehto, jos pysähdysajat ovat pitkiä. Bratislavan keskustassa on suuria maanalaisia parkkipaikkoja, ja niitä suositellaankin erityisesti turistien käyttöön. Tienvarsipysäköiminen on Bratislavassa oma taiteenlajinsa. Jos sitä ei kunnolla osaa, voi auton renkaasta löytyä pian rengaslukko tai auto on ehkä hinattu kokonaan pois paikalta. Košice on maan toiseksi suurin kaupunki, mutta liikenne siellä on melko rauhallista. Parkkipaikkoja on myös riittävästi tarjolla, ja parkin voi maksaa myös luottokortilla tai applikaatiolla. Julkinen liikenne on Košicessa hyvin suunniteltu ja huokean hintaista. Slovakiassa on vuoden mittaan useita tapahtumia, jotka voivat tukkia liikennettä. Jos suunnittelet autoilua, ota niistä selvää ennen matkaasi.


0

Slovakia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Slovakia

Avis

15 sijaintia

keddy by Europcar

9 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

MEGADRIVE

5 sijaintia

BUCHBINDER

4 sijaintia

EDENcars

4 sijaintia

Global Rent A Car

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Slovakia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Slovakia

Autonvuokraus Slovakia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Slovakia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Slovakia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Slovakia on sijoittunut sijalle 66 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Slovakia sai pisteeksi 4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Slovakia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Slovakia

Aloita matkan suunnittelu - Slovakia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Slovakia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Slovakia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.