Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Slovakiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Slovakiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 28/6
Fri 5/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Slovakia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Slovakia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Slovakia?

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Slovakia alueella. Yritykseltä löytyy 16 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Slovakia sisällä, harkitse Bratislava valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 6 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Slovakia?

Maahan Slovakia matkustavat valitsevat yleensä Pienikokoinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 34 % käyttäjistämme on vuokrannut Pienikokoinen Slovakia matkan ajaksi keskimääräiseen 26 € per päivä hintaan.

Autonvuokraustarjoukset Slovakia

Löydä kohteesta Slovakia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

10 € - 38 €

Kaikki autotyypit

10 € - 56 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovakia on 14 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Slovakia on maaliskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovakia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovakia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Slovakia on 15 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Slovakia on maaliskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Slovakia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Slovakia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Slovakia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Slovakia

Avis

16 sijaintia

keddy by Europcar

10 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

MEGADRIVE

5 sijaintia

BUCHBINDER

4 sijaintia

DISCOUNT.QUEBEC

4 sijaintia

EDENcars

4 sijaintia

Autonvuokraus Slovakia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Slovakia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Slovakia?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Slovakia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Slovakia?

Yhteensä 137 maasta Slovakia on sijoittunut sijalle 66 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Slovakia sai pisteeksi 4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Slovakia?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,00‰ maassa Slovakia. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Slovakia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Slovakia maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,62 € per litra bensiinistä maassa Slovakia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos et halua vuokrata autoa maasta Slovakia, harkitse sen vuokraamista Egypti. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,27 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 3,00 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Slovakia hinnat?

autoa Slovakia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Slovakia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Slovakia osiossa on 114 kesäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Slovakia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Slovakia. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Slovakia?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Slovakia. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Slovakia?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Slovakia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Slovakia?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Slovakia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Slovakia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Slovakia tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Slovakia momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Slovakia momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Slovakia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Slovakia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Slovakia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Slovakia autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Slovakia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 28/6
Keskipäivä
Fri 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Slovakia

Etsi autonvuokrausta näistä suosituista kaupungeista Slovakiassa