Autonvuokraukset Slovakiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Slovakiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Košice, Slovakia
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Košice, Slovakia
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Slovakia autonvuokraustiedot

Slovakiassa on muutamia Suomen liikennelaista poikkeavia lakeja. Auton ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on aina huono ajatus, mutta Slovakiassa rattijuopumukseen syyllistyy, jos veressä on yhtään alkoholia. Jos puhallat yli nollan puhallustestissä, syyllistyt siis rattijuopumukseen. Lapsen pituudesta riippumatta alle 12-vuotiaan pitää aina istua auton takapenkillä. Jokaisessa autossa pitää myös olla heijastinliivi ja ensiapupakkaus saatavilla. Autolla ajaessa pitää autossa aina olla ajovalot päällä. Jos aiot vuokrata auton, muista tarkastaa, että osaat laittaa ajovalot päälle. Talvirenkailla ajetaan silloin, kuin sää niitä vaatii. Erillistä talvirengasaikaa ei ole laissa määritelty. Raitiovaunuilla ja busseilla on aina etuajo-oikeus kääntyessään. Moottoriteillä ajaessa auton tuulilasiin tarvitsee lisämaksutarran. Erilaiset ajoon liittymättömät, keskittymistä häiritsevät asiat on kielletty kuskilta. Ajon aikana ei saa esimerkiksi syödä tai puhua puhelimeen ilman hands free -järjestelmää. Poliisi voi pysäyttää auton tarkastusta varten ja myös sakottaa tarpeen tullen rikkeistä. Yleisesti ottaen Slovakiassa moottoriteiden nopeusrajoitus on hiukan suurempi kuin Suomen moottoriteillä. Kaupungeissa voi ajaa maksimissaan samaa nopeutta kuin Suomenkin taajama-alueailla.

Auton ajamiseen Slovakiassa käy suomalainen ajokortti, mutta Euroopan ulkopuolelta matkustavat tarvitsevat kansainvälisen ajokortin, jolla voi ajaa Slovakiassa maksimissaan kolme kuukautta. Kumpi tahansa kansainvälisestä ajokortista käy Slovakiassa ajamiseen. Kansainvälisen ajokortin lisäksi mukana pitää olla oman maan ajokortti. Autonvuokrausta tehdessä pitää olla vähintään 21-vuotias ja useisiin autovuokraamoihin hyväksytään vain sellaiset ajokortit, jotka ovat olleet ainakin vuoden voimassa. Osa autovuokraamoista vaativat, että ajokortti on ollut vähintään kahden vuoden ajan voimassa. Autonvuokraus alle 25-vuotiailta vaatii lisäksi lisämaksua nuorena kuskina ajamisesta. Ikäraja voi kuitenkin vaihdella autovuokraamoittain ja erityisesti eri automallien mukaan. Kalliimmat automerkit vaativat yleensä vuokraajalta korkeampaa ikää. Koska ikäraja on autovuokraamokohtainen, kannattaa tutustua eri vuokraamoihin. Henkilöllisyys pitää myös todistaa autoa vuokratessa, eli mukana pitää olla myös henkilökortti tai passi. Monet autovuokraamot vaativat auton vuokraajan nimissä olevaa luottokorttia, mutta osa vuokraamoista kelpuuttaa myös pankkikortin. Molemmat kortit ovat siis sitä varten, että autovuokraamo voi ottaa kortilta katevarauksen auton takuumaksua varten. Katevaraus vapautetaan kortille takaisin, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana.

Eniten liikennettä Slovakiassa on maan lounaisosassa sijaitsevassa pääkaupungissa Bratislavassa, joka on asukasluvultaan maan suurin kaupunki. Bratislavasta lähtevät moottoritiet yhdistävät kaupungin suoraan Tšekin Brnoon, Unkarin Budapestiin ja Itävallan Wieniin. Liikenteen solmukohtana Bratislavassa on runsaasti autoliikennettä. Kaupungissa on myös julkisia liikennevälineitä hyvin tarjolla – ja ne ovatkin hyvä vaihtoehto, jos pysähdysajat ovat pitkiä. Bratislavan keskustassa on suuria maanalaisia parkkipaikkoja, ja niitä suositellaankin erityisesti turistien käyttöön. Tienvarsipysäköiminen on Bratislavassa oma taiteenlajinsa. Jos sitä ei kunnolla osaa, voi auton renkaasta löytyä pian rengaslukko tai auto on ehkä hinattu kokonaan pois paikalta. Košice on maan toiseksi suurin kaupunki, mutta liikenne siellä on melko rauhallista. Parkkipaikkoja on myös riittävästi tarjolla, ja parkin voi maksaa myös luottokortilla tai applikaatiolla. Julkinen liikenne on Košicessa hyvin suunniteltu ja huokean hintaista. Slovakiassa on vuoden mittaan useita tapahtumia, jotka voivat tukkia liikennettä. Jos suunnittelet autoilua, ota niistä selvää ennen matkaasi.

Tatravuoret ovat ehdottomasti yksi Slovakian tärkeimmistä luontonähtävyyksistä, ja tie sinne kulkee läpi Slovakian kauniin luonnon. Tatravuorille ajaa Bratislavasta suhteellisen nopeasti pitkin tietä E58. Vuoret ovat hyvä päiväretkikohde. Alueella sijaitsee lukuisia vaellus- ja kiipeilyreittejä, ja näkymät vuorelta ovat henkeäsalpaavan upeat. Matkan varrella on huoltoasemia ja perillä on valikoima ravintoloita tarjolla. Jos Bratislavasta lähtee tietä E58 pitkin ja kääntyy tielle E77, pääsee Slovak Paradiseen. Siellä on vuoriston lisäksi luolia, vesiputouksia ja upeita näköalapaikkoja. Slovak Paradisen lähettyvillä on pieni Popradin kaupunki, jossa on muutamia hyviä ruokaravintoloita. Dobšinskán jääluolat ovat myös eksoottinen luonnonkohde. Jäälauttoja sisältävät luolat, joihin on kaiverrettu käytävät jään läpi, tekevät vaikutuksen. Tähän mielenkiintoiseen kohteeseen ajaa Bratislavasta muutaman tunnin. Valitse Bratislavasta tie E58, käänny tielle E77 ja sitten tielle 66. Matkan varrella on huoltoasemia ja ravintoloita. Jos haluat nähdä Slovakian kauniit vuoret ja luolat omaan tahtiin, autonvuokraus on harkitsemisen arvoista. momondon kautta voit löytää halvat vuokra-autot, ja sivustolla on helppo vertailla erilaisia vaihtoehtoja.


Vuokraa auto läheltä kohteen Slovakia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Slovakia

Autonvuokraus Slovakia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Slovakia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Budget on maan Slovakia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Budget vuokra-auton tekevät sen usein 13 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 13 € per päivä, kun teet Budget vuokra-autovarauksen.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Slovakia on Budget. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 35 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 8,4 / 10. 100 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Budget kohteessa Slovakia vietetyn loman ajaksi.

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Slovakia alueella. Yritykseltä löytyy 15 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Slovakia sisällä, harkitse Bratislava valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 6 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Slovakia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Slovakia on sijoittunut sijalle 66 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Slovakia sai pisteeksi 4 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,00‰ maassa Slovakia. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Slovakia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Maahan Slovakia matkustavat valitsevat yleensä Economy vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 47 % käyttäjistämme on vuokrannut Economy Slovakia matkan ajaksi keskimääräiseen 11 € per päivä hintaan.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,73 € per litra bensiinistä maassa Slovakia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos et halua vuokrata autoa maasta Slovakia, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,29 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,71 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Slovakia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Slovakia

Aloita matkan suunnittelu - Slovakia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Slovakia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Slovakia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Slovakia tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Slovakia momondo-sivustolla.

Kyllä, kohteesta Slovakia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Slovakia autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.