Autonvuokraukset Belgiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Belgiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bryssel, Belgia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Belgia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Belgia
Audi A6
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

125 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Audi A6
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

115 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Toyota Fortuner
Land Rover Defender
tai vastaava Premium-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

129 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Land Rover Defender
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
BMW 3 Series
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

74 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

70 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

100 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

75 €/pvä

3 kesä - 7 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Belgia

Löydä kohteesta Belgia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 54 €

Kaikki autotyypit

11 € - 110 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 38 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Belgia on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Belgia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Belgia on kesäkuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Belgia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Opel Corsa
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

58 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

55 €/pvä

4 kesä - 8 kesä
Fiat 500

Belgia autonvuokraustiedot

Autonvuokraus on Belgiassa hyvä ratkaisu, sillä se helpottaa pienen maan tutkimista. Autoilijan on kuitenkin hyvä pitää mielessä muutamia tärkeitä liikennelakeja ja -sääntöjä. Belgiasta löytyy erinomaisia moottoriteitä, jotka ovat hyvin valaistuja, eikä niissä tarvitse maksaa tietulleja. Kun ajat Belgiassa, oikealta tulevilla autoilla on aina etusija – paitsi moottoriteillä. Kaupunkialueilla ei saa tööttäillä kuin hätätilanteissa. Muista aina antaa tietä julkisille kulkuvälineille, raitiovaunuille sekä busseilla. Belgiassa kuten Suomessakin kaikkia matkustajia koskee turvavyöpakko, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa. Liikennepoliiseilla on oikeus puhalluttaa kuski, jos heillä on epäilys rattijuopumuksesta. Muista myös, että puhelinta ei saa käyttää ajaessa lainkaan. Vaikka käytössäsi olisi hands free, älä selaa kännykkää ajon aikana. Sakot puhelimen käsittelystä ratissa vaihtelevat sadoista euroista tuhansiin euroihin. Joissakin tapauksissa on myös ajokortti takavarikoitu välittömästi. Ylipäätään Belgian sakkosanktiot voivat yllättää ulkomaalaiset kuskit suuruudellaan.

Jos autonvuokraus Belgiassa kiinnostaa, sinun on oltava vähintään 21- vuotias. Autovuokraamot vuokraavat autoja vain kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan ainakin vuoden. Haluamastasi ajoneuvosta ja -luokasta riippuen ikäraja voi olla korkeampikin, ja alle 25- vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat autovuokraamoittain, joten ennen matkaa kannattaa tehdä vuokra-autovertailu. Jos haluat vuokrata auton, se kannattaa varata ennen matkaa – näin varmistat, että saat mahdollisimman halvat vuokra-autot käyttöösi. Ota mukaasi sekä Suomen ajokortti että mieluiten myös kansainvälinen ajokortti, ja pidä vuokra-autossa aina mukanasi vuokrasopimusta. Autosta tulee aina löytyä heijasteliivi sekä varoituskolmio. Vuokra-autoilijoilla on Belgian lain mukaan oltava kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat suuresti, joten tarkista vakuutusten tiedot ennen varauksen tekemistä. Yleensä lähtöhinnat sisältävät palo- ja vastuuvakuutuksen, ja voit halutessasi ottaa lisävakuutuksia kolareita tai varkautta varten. Esimerkiksi luottokorttien matkavakuutuksen eivät välttämättä kata vuokra-autojen onnettomuuksia, joten asia kannattaa aina tarkistaa erikseen. Belgiasta pääsee helposti käymään muissa maissa, Saksassa, Hollannissa tai Ranskassa, mutta muista mainita asiasta autovuokraamolle etukäteen. Vuokra-autojen viemiseen Belgian rajojen ulkopuolelle voi olla tarkkoja ehtoja. Yleensä myös vuokrauksen hinta tässä tapauksessa nousee hieman.

Bryssel on kruunattu useampana vuonna Belgian ruuhkaisimmaksi kaupungiksi. Perässä tulevat Antwerpen ja Moniin kaupunki. Tieliikenteen määrä on kaiken kaikkiaan lisääntymään päin Belgiassa. Belgia on pieni maa, jossa harvoin muutetaan työn perässä kaupungista toiseen. Niinpä belgialaiset mieluummin ajavat toiselle puolelle maata töihin. Bryssel kuuluu myös Euroopan ruuhkaisimpiin kaupunkeihin, ja kaupungissa ajoa kannattaa välttää. Brysselistä löytyy toimiva julkisen liikenteen verkosto, joka kattaa koko kaupungin. Jos olet jo vuokrannut auton, mutta haluat vierailla Belgian pääkaupungissa, kannattaa vuokra-auto jättää kauas kaupungin keskustasta. Pääset keskustaan kätevästi vaikkapa metrolla. Brysselin keskusta on täysin autoton, joten pääset liikkumaan siellä parhaiten kävellen. Pysäköinti on isoissa kaupungeissa melko kallista. Kun pysäköit auton parkkihalleihin, tarkista aina sen sulkeutumisaika, sillä jotkut pysäköintialueet menevät kiinni yöksi, etkä pääse enää autollesi.

Belgiassa autonvuokraus todella kannattaa, jos haluaa nähdä muutakin kuin liikenteen täyttämät kaupungit. Kaupunkien ulkopuolella riittää hienoja automatkakohteita tutkittaviksi. Tour de Bulge -reitti vie sinut toisen maailmansodan vaiheisiin, sillä jotkin sodan taistelukohteista löytyvät reitiltä. Aloita Trois Pontsin pohjoispuolelta. Seuraa tietä N68 Schmieden rajakaupunkiin. Jatka sitten N7-tietä lyhyellä kiertoteillä Luxemburgin läpi ja ota N12-tie takaisin Belgian Houffalizen kaupunkiin. Pyyhkäiset Boeurin läpi ennen kuin käännyt N30-tietä etelään Bastognen ikoniseen taistelukaupunkiin. Muista käydä Mardasonin muistomerkillä matkalla itään. Näyttävä Château de Bouillon -linna lepää Semois-laakson suojassa, idyllisessä ympäristössä, jota ympäröi vehreä maaseutu. Matka Rue Bois Jeanilta joenuomaa ja laaksoa pitkin linnaan on upea. Se tarjoaa ikonisia näkymiä ja belgialaisesta arkkitehtuuria. Ardennesin vanha pato tarjoilee puolestaan vierailijoilleen viehättävät näkymät maaseudulle ja henkeäsalpaavia historiallisia maisemia. Voit ajaa halutessasi myös Lounais-Ranskaan kurkistamaan keskiaikaista linnaa ja Hiergesin kylää. Jatka sieltä Bouilloniin nähdäksesi upeat näkymät 700-luvun linnoitukseen.


Vuokraa auto läheltä kohteen Belgia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Belgia

Autonvuokraus Belgia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Belgia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Belgia halvin autovuokraamo on Hertz, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 69 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Hertz auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 69 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Tällä hetkellä maan Belgia suosituin vuokraamo on Hertz. 39 käyttäjää on antanut vuokraamolle Hertz asiakasarviopisteet 7,9/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Hertz kohteessa Belgia vietetyn loman ajaksi.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Belgia, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 54 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Belgia sisällä, harkitse Bryssel valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Free2Move vuokraamolla on 2 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Belgia. Jos matkustat kohteeseen Belgia maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Belgia on rankattu 30 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 5,1/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Belgia. Maassa Belgia asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Belgia on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 16 vuotta.

Mitä autonvuokraukseen maassa Belgia tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Compact. Itse asiassa 21 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 46 € päivässä.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Belgia 1,95 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Belgia, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,30 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Belgia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Belgia

Autonvuokraukset kaupungin Belgia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Belgia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Belgia


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Belgia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Belgia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Belgia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Belgia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Voit erityisesti suodattaa Belgia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Belgia vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.