Autonvuokraukset Belgiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Belgiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bryssel, Belgia
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Belgia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Belgia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Belgia?

Tällä hetkellä Belgia halvin autovuokraamo on Alamo, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 18 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Alamo auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 52 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Belgia?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Belgia, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Free2Move vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 54 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Belgia sisällä, harkitse Bryssel valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Free2Move vuokraamolla on 2 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Belgia?

Mitä autonvuokraukseen maassa Belgia tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Pienikokoinen. Itse asiassa 36 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 53 € päivässä.

Parhaat tarjoukset Belgia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Belgia
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

16 loka - 19 loka
Opel Crossland X
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

16 loka - 19 loka
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

16 loka - 19 loka
Opel Corsa
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

39 €/pvä

16 loka - 19 loka
Volkswagen Tiguan
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

41 €/pvä

16 loka - 19 loka
Opel Astra Sports Tourer
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

16 loka - 19 loka
Toyota Avensis
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

16 loka - 19 loka
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

16 loka - 19 loka
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

44 €/pvä

16 loka - 19 loka
Volkswagen Tiguan

Belgia autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Belgian ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus on Belgiassa hyvä ratkaisu, sillä se helpottaa pienen maan tutkimista. Autoilijan on kuitenkin hyvä pitää mielessä muutamia tärkeitä liikennelakeja ja -sääntöjä. Belgiasta löytyy erinomaisia moottoriteitä, jotka ovat hyvin valaistuja, eikä niissä tarvitse maksaa tietulleja. Kun ajat Belgiassa, oikealta tulevilla autoilla on aina etusija – paitsi moottoriteillä. Kaupunkialueilla ei saa tööttäillä kuin hätätilanteissa. Muista aina antaa tietä julkisille kulkuvälineille, raitiovaunuille sekä busseilla. Belgiassa kuten Suomessakin kaikkia matkustajia koskee turvavyöpakko, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa. Liikennepoliiseilla on oikeus puhalluttaa kuski, jos heillä on epäilys rattijuopumuksesta. Muista myös, että puhelinta ei saa käyttää ajaessa lainkaan. Vaikka käytössäsi olisi hands free, älä selaa kännykkää ajon aikana. Sakot puhelimen käsittelystä ratissa vaihtelevat sadoista euroista tuhansiin euroihin. Joissakin tapauksissa on myös ajokortti takavarikoitu välittömästi. Ylipäätään Belgian sakkosanktiot voivat yllättää ulkomaalaiset kuskit suuruudellaan.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Belgiassa?

Jos autonvuokraus Belgiassa kiinnostaa, sinun on oltava vähintään 21- vuotias. Autovuokraamot vuokraavat autoja vain kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan ainakin vuoden. Haluamastasi ajoneuvosta ja -luokasta riippuen ikäraja voi olla korkeampikin, ja alle 25- vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat autovuokraamoittain, joten ennen matkaa kannattaa tehdä vuokra-autovertailu. Jos haluat vuokrata auton, se kannattaa varata ennen matkaa – näin varmistat, että saat mahdollisimman halvat vuokra-autot käyttöösi. Ota mukaasi sekä Suomen ajokortti että mieluiten myös kansainvälinen ajokortti, ja pidä vuokra-autossa aina mukanasi vuokrasopimusta. Autosta tulee aina löytyä heijasteliivi sekä varoituskolmio. Vuokra-autoilijoilla on Belgian lain mukaan oltava kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat suuresti, joten tarkista vakuutusten tiedot ennen varauksen tekemistä. Yleensä lähtöhinnat sisältävät palo- ja vastuuvakuutuksen, ja voit halutessasi ottaa lisävakuutuksia kolareita tai varkautta varten. Esimerkiksi luottokorttien matkavakuutuksen eivät välttämättä kata vuokra-autojen onnettomuuksia, joten asia kannattaa aina tarkistaa erikseen. Belgiasta pääsee helposti käymään muissa maissa, Saksassa, Hollannissa tai Ranskassa, mutta muista mainita asiasta autovuokraamolle etukäteen. Vuokra-autojen viemiseen Belgian rajojen ulkopuolelle voi olla tarkkoja ehtoja. Yleensä myös vuokrauksen hinta tässä tapauksessa nousee hieman.

Millä Belgian alueilla on eniten liikennettä?

Bryssel on kruunattu useampana vuonna Belgian ruuhkaisimmaksi kaupungiksi. Perässä tulevat Antwerpen ja Moniin kaupunki. Tieliikenteen määrä on kaiken kaikkiaan lisääntymään päin Belgiassa. Belgia on pieni maa, jossa harvoin muutetaan työn perässä kaupungista toiseen. Niinpä belgialaiset mieluummin ajavat toiselle puolelle maata töihin. Bryssel kuuluu myös Euroopan ruuhkaisimpiin kaupunkeihin, ja kaupungissa ajoa kannattaa välttää. Brysselistä löytyy toimiva julkisen liikenteen verkosto, joka kattaa koko kaupungin. Jos olet jo vuokrannut auton, mutta haluat vierailla Belgian pääkaupungissa, kannattaa vuokra-auto jättää kauas kaupungin keskustasta. Pääset keskustaan kätevästi vaikkapa metrolla. Brysselin keskusta on täysin autoton, joten pääset liikkumaan siellä parhaiten kävellen. Pysäköinti on isoissa kaupungeissa melko kallista. Kun pysäköit auton parkkihalleihin, tarkista aina sen sulkeutumisaika, sillä jotkut pysäköintialueet menevät kiinni yöksi, etkä pääse enää autollesi.

Mitkä ovat Belgian parhaat luonnonkauniit tiet?

Belgiassa autonvuokraus todella kannattaa, jos haluaa nähdä muutakin kuin liikenteen täyttämät kaupungit. Kaupunkien ulkopuolella riittää hienoja automatkakohteita tutkittaviksi. Tour de Bulge -reitti vie sinut toisen maailmansodan vaiheisiin, sillä jotkin sodan taistelukohteista löytyvät reitiltä. Aloita Trois Pontsin pohjoispuolelta. Seuraa tietä N68 Schmieden rajakaupunkiin. Jatka sitten N7-tietä lyhyellä kiertoteillä Luxemburgin läpi ja ota N12-tie takaisin Belgian Houffalizen kaupunkiin. Pyyhkäiset Boeurin läpi ennen kuin käännyt N30-tietä etelään Bastognen ikoniseen taistelukaupunkiin. Muista käydä Mardasonin muistomerkillä matkalla itään. Näyttävä Château de Bouillon -linna lepää Semois-laakson suojassa, idyllisessä ympäristössä, jota ympäröi vehreä maaseutu. Matka Rue Bois Jeanilta joenuomaa ja laaksoa pitkin linnaan on upea. Se tarjoaa ikonisia näkymiä ja belgialaisesta arkkitehtuuria. Ardennesin vanha pato tarjoilee puolestaan vierailijoilleen viehättävät näkymät maaseudulle ja henkeäsalpaavia historiallisia maisemia. Voit ajaa halutessasi myös Lounais-Ranskaan kurkistamaan keskiaikaista linnaa ja Hiergesin kylää. Jatka sieltä Bouilloniin nähdäksesi upeat näkymät 700-luvun linnoitukseen.


Autonvuokraustarjoukset Belgia

Löydä kohteesta Belgia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 72 €

Kaikki autotyypit

54 € - 110 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Belgia on tammikuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Belgia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 84 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Belgia on helmikuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Belgia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 46 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Belgia on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Belgia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Belgia on kesäkuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Belgia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Belgia on 90 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Belgia on lokakuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 88 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Belgia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Belgia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Belgia Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

16 loka - 19 loka
Toyota Yaris
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

41 €/pvä

16 loka - 19 loka
Opel Astra Sports Tourer
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

16 loka - 19 loka
Opel Corsa

Belgia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Belgia

Free2Move

54 sijaintia

keddy by Europcar

39 sijaintia

Sunnycars

34 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

29 sijaintia

Europcar

28 sijaintia

Avis

26 sijaintia

Budget

20 sijaintia

Hertz

16 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Belgia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Belgia

Autonvuokraus Belgia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Belgia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Belgia?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Belgia. Jos matkustat kohteeseen Belgia maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Belgia?

Vuoden 2019 tietojen mukaan Belgia on rankattu 30 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 5,1/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Belgia?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Belgia. Maassa Belgia asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Belgia on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 16 vuotta.

Kuinka paljon maassa Belgia maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Belgia 1,88 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Belgia, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,33 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,93 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Belgia hinnat?

autoa Belgia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Belgia?

lokakuuta 2023 alkaen 305 toimijaa on valittavissa autoa Belgia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Belgia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Belgia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Belgia?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Belgia. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Belgia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Belgia

Autonvuokraukset kaupungin Belgia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Belgia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Belgia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Belgia?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Belgia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Belgia?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Belgia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Belgia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Belgia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Belgia momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Belgia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Belgia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Belgia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Belgia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Belgia vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Belgia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.