Autonvuokraukset kentällä Maarianhamina Mariehamn lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Maarianhamina Mariehamn lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Maarianhamina, Suomi - Mariehamn (MHQ)
3. huhtikuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Maarianhamina, Suomi - Mariehamn (MHQ)
ma 3/4
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Maarianhamina Mariehamn lentokenttä autonvuokraustiedot

Tarkista ajoissa ennen matkaa, että sinulta löytyy kaikki auton vuokraamiseen vaadittavat asiakirjat. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaa passi tai virallinen henkilökortti. Tämän lisäksi tarvitset voimassa olevan, kotimaassasi myönnetyn ajokortin. On tärkeää huomata, että ajokortin on tullut olla voimassa ainakin vuoden verran, ja tämän säännön mukaisesti auton vuokraajan tulee olla vähintään 19 vuoden ikäinen. Nuori ikä saattaa vaikuttaa myös autonvuokran hintaan, mikä kannattaa varmistaa erikseen. Edellä mainittujen asiakirjojen lisäksi sinulta tullaan pyytämään varausta varten luottokortti. Kortilta tehdään katevaraus, joka palautetaan sinulle sitten takaisin, kun olet palauttanut auton hyvässä kunnossa takaisin toimipisteelle. Luottokorttimaksun lisäksi voit halutessasi suorittaa vuokra-auton maksun myös käteisellä, mutta autovuokraamo vaatii silti pääkuskin nimissä olevan luottokortin tiedot varaukseen. Käteisellä maksaessa on hyvä varautua odottelemaan hieman, sillä maksu tehdään auton palautuksen yhteydessä, ja auto tarkastetaan ennen kuin voit siirtyä suorittamaan maksun.

Maarianhaminan lentokentän autovuokraamot tarjoavat kattavasti lisäpalveluja asiakkailleen. Useimmiten auton hintaan sisältyy vakuutus, mutta tämä on tietysti hyvä tarkistaa aina erikseen. Muista mainita vuokrauksen yhteydessä, jos autoa tulee ajamaan useampi henkilö – lisäkuskin kirjaaminen on maksullinen palvelu. Jos matkaseurueeseesi kuuluu lapsia, voit vuokrata auton mukana turvaistuimet sekä vauvalle että taaperoikäiselle. Autoon on mahdollista vuokrata lisävarusteena myös GPS-navigaattori, joka helpottaa vierailukohteidesi löytämistä. Lisää turvaa ja mielenrauhaa matkaan tuo tiepalvelu, jonka voit halutessasi hankkia vuokra-auton kylkeen. Autonvuokraus Maarianhaminasta voi tulle kyseeseen myös silloin, kun aiot jatkaa matkaa Ruotsin puolelle (tai muihin maihin). Muista kuitenkin ilmoittaa tästä etukäteen, sillä rajanylitys vuokra-autolla kuuluu maksullisiin lisäpalveluihin. Palvelut ovat käytettävissä pääosin vain toimistojen aukioloaikoina, mutta voit tiedustella mahdollisista poikkeuksista suoraan vuokraamoilta. Käytössäsi on myös maksuton internetyhteys. Käynti autovuokraamoiden palvelutiskeille on esteetön.


0

Maarianhamina Mariehamn lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Maarianhamina Mariehamn lentokenttä

Europcar

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Avis

1 sijainti

Shouqi

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Maarianhaminan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Maarianhaminan

Tutustu alueen Maarianhaminan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Maarianhaminan

Aloita matkan suunnittelu - Maarianhamina Mariehamn lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Maarianhamina Mariehamn lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Maarianhamina Mariehamn lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Maarianhamina Mariehamn lentokenttä tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Maarianhamina Mariehamn lentokenttä.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Maarianhamina Mariehamn lentokenttä.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Maarianhamina Mariehamn lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.