Autonvuokraukset Virossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Virossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tallinna, Viro
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Viro autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Viro
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

68 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Nissan Kicks
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

40 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

41 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mercedes-Benz A-Class

Autonvuokraustarjoukset Viro

Löydä kohteesta Viro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 50 €

Kaikki autotyypit

27 € - 97 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Viro on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Viro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Viro on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Viro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 76 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Viro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Viro on syyskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Viro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 62 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Viro on joulukuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Viro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte

Viro autonvuokraustiedot

Virossa on muutamia Suomesta poikkeavia asioita ja sääntöjä. Liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta niin tiukasti kuin Suomessa, mikä saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Lisäksi Viron tieverkosta on ajoittain huonossa kunnossa, joten varsinkin vuokra-autolla ajaessa kannattaa huomioida ajoteiden kunto, ettei vuokra-autoon tulisi vahinkoja. Ylinopeudesta voi saada sakkoja niin nopeuskameravalvonnan kautta kuin poliisinkin toimesta. Virossa ylinopeussakon summa lasketaan ylinopeuden kilometrimäärä kerrottuna kolmella. Pidä mielessä, että Virosta lähetetään sakkoja myös Suomeen – nopeusrajoituksista ja muista liikennesäännöistä kannattaa siis pitää kiinni myös naapurimaassa. Alkoholin alaisena ei kannata ajaa, sillä Virossa rattijuopumuksen promilleraja on alhaisempi kuin Suomessa ja sakot kovia. Pahimmassa tapauksessa voi jopa menettää ajo-oikeuden. Jos puhut puhelua ajaessa, muista aina käyttää handsfree-laitetta, sillä puhelimen käsittely ajon aikana on lain vastaista.

Jos haluat vuokrata auton Virossa, sinun on oltava yleensä vähintään 21-vuotias. Osa autovuokraamoista vaatii kuljettajalta jopa 26 vuoden ikää. Lisäksi vuokraamot voivat veloittaa nuorilta kuljettajilta lisämaksun, ja nuorille kuskeille on tarjolla vain rajoitettu valikoima vuokra-autoja. Tarvitset vuokra-autoa noutaessa aina virallisen henkilöllisyystodistuksen, joten henkilökortti tai passi kannattaa pitää mukana ajokortin lisäksi. Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Virossakin, mutta ajokortin on oltava ollut voimassa ainakin yhden vuoden. Virossa autonvuokraus vaatii tavallisesti myös luottokortin, josta onnistuu katevarauksen varaaminen takuumaksuun. Tämän takia luottokortin tulee olla auton vuokraajan, eli kuljettajan, nimissä. Yleisimmät luottokortit käyvät useimmissa autovuokraamoissa. Vuokra-autohintoihin sisältyvät pakolliset vakuutukset, ja lisävakuutuksia voi ottaa lisäpalveluna. Vuokra-auton vakuutuksissa voi olla eroja eri autovuokraamojen välillä, joten tutustu valitsemasi vuokraamon vakuutusehtoihin. momondon kautta löydät helposti halvat vuokra-autot selkeänä listana – näin vuokra-autojen vertailu on helppoa. Voit myös suodattimien avulla valita itsellesi mieluisat vuokra-auton ominaisuudet. Vuokra-autoa ajaessa kannattaa autossa pitää mukana auton vuokrasopimus, vakuutuspaperit, rekisteriote ja tietenkin myös ajokortti.

Virossa on eniten liikennettä Harjumaan kunnassa ja erityisesti sen pääkaupungissa Tallinnassa. Myös Tartumaan kunnassa on vilkasta liikennettä, ja siellä sijaitseekin Viron toiseksi suurin kaupunki, Tartto. Muita vilkasliikenteisiä kaupunkeja ovat esimerkiksi Narva ja Pärnu. Isoissa kaupungissa kannattaa varata aikaa parkkeeraamiseen. Tallinnassa parkkimaksun suuruus riippuu siitä, mille vyöhykkeelle auto ajetaan parkkiin. Vyöhykkeitä on yhteensä neljä ja kalleinta on Tallinnan keskustassa. Parkkimaksun voi maksaa tekstiviestillä tai ihan perinteisesti parkkimittariin. Tallinnassa parkkimaksun voi maksaa myös kätevästi soveluksella, jonne lisätään maksukortin tiedot. Tarton kaupungissa on niin ikään eri vyöhykkeitä, joiden perusteella parkkimaksun suuruus määräytyy. Parkkimaksu maksetaan kuitenkin vain arkisin toimistoaikoina. Parkkimaksun voi maksaa parkkimittariin kolikoilla tai maksukortilla. Tarjolla on myös tekstiviestimaksu ja verkkomaksu nettisivun kautta. Myös Tartossa on mahdollista maksaa samalla applikaatiolla kuin Tallinnassakin. Virossa on vuoden ympäri useita tapahtumia, jolloin paikalla on enemmän kävijöitä ja liikenne on tällöin vilkkaampaa. Pärnun kaupungissa on esimerkiksi Oopperapäivät heinäkuussa. Tallinnan Pride-viikko pidetään elokuussa.

Viron kauniissa maisemissa ajaminen on kokemisen arvoinen elämys. Tallinnasta lähtee kaunis E20-tie Narvaan päin. Sen varrella on paljon kokemuksen arvoisia paikkoja, esimerkiksi Lahemaan kansallispuisto Itämeren äärellä. Kun tietä ajaa vielä eteenpäin, päätyy Ontikan jyrkänteillä sijaitsevalle rannalle. Tältä rannalta etelään matkatessa päätyy Viron korkeimman, monta kymmentä metriä korkean vesiputouksen luokse. Matkan varrella on huoltoasemia ja ravintoloita. Tallinnasta lähtee myös tie E67, joka kulkee Soomaan kansallispuiston ohi. Soomaan kansallispuisto on suojeltu suoerämaa ja suosittu melontakohde. Siellä on myös erikoinen vaellusreitti, jonka maastossa voi nähdä majavia. E67-tien varrella tulee säännöllisesti huoltoasemia vastaan, mutta ravintoloita on vain muutama reitin varrella. Tallinnasta lähtee myös tie E263, jota seuraamalla pääsee Tarton kaupunkiin. Tämän tien varrella on Alam-Pedjan luonnonsuojelualue, joka on Viron suurimpia luonnonsuojelualueita. Alue on monien harvinaisten eläimien ja kasvien elinympäristöä. Alueella on paljon mutkittelevia joenuomia, joihin voi tutustua vuokraamalla kanootin. Tämänkin tien varrelle on siroteltu huoltoasemia ja ravintoloita, joten nälkä tai polttoaineen puute ei pääse yllättämään.


Vuokraa auto läheltä kohteen Viro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Viro

Autonvuokraus Viro

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Viro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Right Cars tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Viro. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 €/päivä, kun varaus tapahtuu Right Cars kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Right Cars kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 33 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Viro, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että ADDCAR RENTAL vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 8 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi ADDCAR RENTAL vuokra-auton? Tallinna on suosituin kaupunki maassa Viro, ja sieltä löytyy 8 ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Viro laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Vuodesta 2019 lähtien Viro on rankattu 48/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Viro sai tieverkoston laatupisteiksi 4,5, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

0,20‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Viro - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,20‰ on maan Viro lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Viro alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Viro kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 26 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 19 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Viro oli 1,99 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,79 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Viro

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Viro

Aloita matkan suunnittelu - Viro


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Viro, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Viro antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Viro, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Viro.

Kyllä, kohteesta Viro löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Viro.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.