Autonvuokraukset Virossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Virossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tallinna, Viro
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Viro

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Viro

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Viro?

Right Cars tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Viro. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/päivä, kun varaus tapahtuu Right Cars kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Right Cars kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 47 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Viro?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Viro suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Right Cars kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 36 % käyttäjistämme valitsi Right Cars vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 5,6 / 10 1 arvostelun perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Viro?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Viro, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että GREEN MOTION vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 9 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi GREEN MOTION vuokra-auton? Tallinna on suosituin kaupunki maassa Viro, ja sieltä löytyy 8 GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Viro?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Viro kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 36 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 33 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Viro autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Viro
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Volkswagen Golf
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Astra
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

15 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

26 €/pvä

15 kesä - 21 kesä
Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

30 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Astra Sports Tourer

Viro autonvuokraustiedot

Virossa on muutamia Suomesta poikkeavia asioita ja sääntöjä. Liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta niin tiukasti kuin Suomessa, mikä saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Lisäksi Viron tieverkosta on ajoittain huonossa kunnossa, joten varsinkin vuokra-autolla ajaessa kannattaa huomioida ajoteiden kunto, ettei vuokra-autoon tulisi vahinkoja. Ylinopeudesta voi saada sakkoja niin nopeuskameravalvonnan kautta kuin poliisinkin toimesta. Virossa ylinopeussakon summa lasketaan ylinopeuden kilometrimäärä kerrottuna kolmella. Pidä mielessä, että Virosta lähetetään sakkoja myös Suomeen – nopeusrajoituksista ja muista liikennesäännöistä kannattaa siis pitää kiinni myös naapurimaassa. Alkoholin alaisena ei kannata ajaa, sillä Virossa rattijuopumuksen promilleraja on alhaisempi kuin Suomessa ja sakot kovia. Pahimmassa tapauksessa voi jopa menettää ajo-oikeuden. Jos puhut puhelua ajaessa, muista aina käyttää handsfree-laitetta, sillä puhelimen käsittely ajon aikana on lain vastaista.

Jos haluat vuokrata auton Virossa, sinun on oltava yleensä vähintään 21-vuotias. Osa autovuokraamoista vaatii kuljettajalta jopa 26 vuoden ikää. Lisäksi vuokraamot voivat veloittaa nuorilta kuljettajilta lisämaksun, ja nuorille kuskeille on tarjolla vain rajoitettu valikoima vuokra-autoja. Tarvitset vuokra-autoa noutaessa aina virallisen henkilöllisyystodistuksen, joten henkilökortti tai passi kannattaa pitää mukana ajokortin lisäksi. Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Virossakin, mutta ajokortin on oltava ollut voimassa ainakin yhden vuoden. Virossa autonvuokraus vaatii tavallisesti myös luottokortin, josta onnistuu katevarauksen varaaminen takuumaksuun. Tämän takia luottokortin tulee olla auton vuokraajan, eli kuljettajan, nimissä. Yleisimmät luottokortit käyvät useimmissa autovuokraamoissa. Vuokra-autohintoihin sisältyvät pakolliset vakuutukset, ja lisävakuutuksia voi ottaa lisäpalveluna. Vuokra-auton vakuutuksissa voi olla eroja eri autovuokraamojen välillä, joten tutustu valitsemasi vuokraamon vakuutusehtoihin. momondon kautta löydät helposti halvat vuokra-autot selkeänä listana – näin vuokra-autojen vertailu on helppoa. Voit myös suodattimien avulla valita itsellesi mieluisat vuokra-auton ominaisuudet. Vuokra-autoa ajaessa kannattaa autossa pitää mukana auton vuokrasopimus, vakuutuspaperit, rekisteriote ja tietenkin myös ajokortti.

Virossa on eniten liikennettä Harjumaan kunnassa ja erityisesti sen pääkaupungissa Tallinnassa. Myös Tartumaan kunnassa on vilkasta liikennettä, ja siellä sijaitseekin Viron toiseksi suurin kaupunki, Tartto. Muita vilkasliikenteisiä kaupunkeja ovat esimerkiksi Narva ja Pärnu. Isoissa kaupungissa kannattaa varata aikaa parkkeeraamiseen. Tallinnassa parkkimaksun suuruus riippuu siitä, mille vyöhykkeelle auto ajetaan parkkiin. Vyöhykkeitä on yhteensä neljä ja kalleinta on Tallinnan keskustassa. Parkkimaksun voi maksaa tekstiviestillä tai ihan perinteisesti parkkimittariin. Tallinnassa parkkimaksun voi maksaa myös kätevästi soveluksella, jonne lisätään maksukortin tiedot. Tarton kaupungissa on niin ikään eri vyöhykkeitä, joiden perusteella parkkimaksun suuruus määräytyy. Parkkimaksu maksetaan kuitenkin vain arkisin toimistoaikoina. Parkkimaksun voi maksaa parkkimittariin kolikoilla tai maksukortilla. Tarjolla on myös tekstiviestimaksu ja verkkomaksu nettisivun kautta. Myös Tartossa on mahdollista maksaa samalla applikaatiolla kuin Tallinnassakin. Virossa on vuoden ympäri useita tapahtumia, jolloin paikalla on enemmän kävijöitä ja liikenne on tällöin vilkkaampaa. Pärnun kaupungissa on esimerkiksi Oopperapäivät heinäkuussa. Tallinnan Pride-viikko pidetään elokuussa.


Autonvuokraustarjoukset Viro

Löydä kohteesta Viro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 47 €

Kaikki autotyypit

32 € - 89 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Viro on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 47 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 77 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Viro on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 71 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Viro on joulukuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 45 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Viro on tammikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Focus

Viro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Viro

GREEN MOTION

9 sijaintia

ADDCAR RENTAL

8 sijaintia

keddy by Europcar

8 sijaintia

Sunnycars

7 sijaintia

Europcar

6 sijaintia

Sixt

6 sijaintia

Carsrent

5 sijaintia

Hertz

5 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Viro autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Viron Kansallisooppera3,4 km
Katariinankuja3,7 km
Tallinnan kaupunginmuseo3,8 km
Kaarli Kirik3,8 km
Pyhän Hengen Kirkko3,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Pärnun ranta127,8 km
Viron Kansallisooppera167,6 km
Kaarli Kirik167,9 km
Katariinankuja168,0 km
Tallinnan kaupunginmuseo168,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Pärnun ranta117,5 km
Kaarli Kirik185,1 km
Viron Kansallisooppera185,9 km
Pyhän Hengen Kirkko185,9 km
Katariinankuja186,0 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Viro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Viro

Autonvuokraus Viro

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Viro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Viro laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Vuodesta 2019 lähtien Viro on rankattu 48/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Viro sai tieverkoston laatupisteiksi 4,5, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Viro

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Viro

Aloita matkan suunnittelu - Viro


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Viro, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Viro antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.