Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Virossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Virossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Viro autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Viro
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Volkswagen Golf
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

27 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Volvo V40
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Toyota Avensis
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

33 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

33 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Opel Astra Sports Tourer

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Viro

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Viro

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Viro?

Thrifty tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Viro. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/päivä, kun varaus tapahtuu Thrifty kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Thrifty kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 47 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Viro?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Viro suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon GREEN MOTION kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 56 % käyttäjistämme valitsi GREEN MOTION vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 8,0 / 10 4 arvostelujen perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Viro?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Viro, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että keddy by Europcar vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 10 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi keddy by Europcar vuokra-auton? Tallinna on suosituin kaupunki maassa Viro, ja sieltä löytyy 4 keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Viro?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Viro kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Pienikokoinen. Arviolta 34 % käyttäjistämme valitsi Pienikokoinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 33 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Autonvuokraustarjoukset Viro

Löydä kohteesta Viro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

19 € - 53 €

Kaikki autotyypit

29 € - 77 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 30 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Viro on maaliskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 52 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Viro on marraskuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 72 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Viro on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Viro Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 86 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Viro on 55 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Viro on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Viro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Viro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 kesä - 8 kesä
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Toyota Corolla

Viro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Viro

keddy by Europcar

10 sijaintia

GREEN MOTION

9 sijaintia

ADDCAR RENTAL

8 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

Sixt

6 sijaintia

Carsrent

5 sijaintia

Hertz

5 sijaintia

Prime Car Rent

5 sijaintia

Autonvuokraus Viro

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Viro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Viro?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Viro laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Viro?

Vuodesta 2019 lähtien Viro on rankattu 48/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Viro sai tieverkoston laatupisteiksi 4,5, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Viro?

0,20‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Viro - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,20‰ on maan Viro lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Viro alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Viro maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Viro oli 1,78 € per litra. Sen sijaan maassa Egypti on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,27 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,97 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Viro hinnat?

autoa Viro hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Viro?

toukokuuta 2024 alkaen 104 toimijaa on valittavissa autoa Viro osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Viro?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Viro. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Viro?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Viro. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Viro?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Viro, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Viro?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Viro antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Viro, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Viro, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Viro momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Viro.

Löytyykö kohteesta Viro autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Viro löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Viro vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Viro.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Viro

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Viro

Etsi autonvuokrausta näistä suosituista kaupungeista Virossa