Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Split, Split-Dalmatia

Haussa halpa vuokra-auto Split, Split-Dalmatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Split, Kroatia
5. huhtikuu — 12. huhtikuu
Split, Kroatia
pe 5/4
Keskipäivä
pe 12/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Split

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Split

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Split?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Split löytyvät yleensä Rhodium kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRhodium, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Split on 11 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Split?

Suzuki Swift ja Opel Astra Sports Tourer automallit kaupungissa Split ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Suzuki Swift vuokrahinnat kaupungissa Split voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 27 €/päivä ja alhaisimmillaan 3 €/päivä. Opel Astra Sports Tourer vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 57 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 13 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Split, Split-Dalmatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Split, Split-Dalmatia
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen9 €/pvä
Keskikokoinen17 €/pvä
Standardi38 €/pvä
Mini8 €/pvä
Tila-auto66 €/pvä
Keskikokoinen maasturi11 €/pvä
Pienikokoinen maasturi13 €/pvä
Pienikokoinen farmari13 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Split autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Splitissä?

Auton vuokraus Splitissä onnistuu myös nuorilta kuljettajilta, sillä vuokraamisen alaikäraja on 18 vuotta. Ikärajat tosin vaihtelevat autotyypistä riippuen. Vuokraajalta myös edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Monissa autovuokraamoissa on käytäntönä, että alle 25-vuotiaiden tulee maksaa lisämaksu. Osassa yrityksiä kuljettajalla tulee olla myös luottokortti. Suomalaiseen hintatasoon tottuneille Splitin autonvuokraushinnat ovat edullisia, jopa halpoja. Hintaan vaikuttavat tietysti monet seikat, kuten auton koko ja taso sekä varustelut. Oman oikeusturvan vuoksi kannattaa valokuvata vuokra-auto sekä vuokraushetkellä että palautuksen yhteydessä ja säilyttää näitä kuvia myös jonkin aikaa matkan jälkeen.

Tärkeää tietoa Splitin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, joten Splitissä ajaminen voi tuntua aluksi jopa hieman vaaralliselta. Erityisesti maanteillä voi joutua kohtaamaan reilua ylinopeutta ajavia kanssakuljettajia sekä uhkarohkeita ohituksia. Oma liikennenopeus kannattaa kuitenkin pitää rauhallisena. Auton vuokraus Splitissä on siinä mielessä kätevä ratkaisu, että monia suurkaupunkeja vaivaavista pysäköintiongelmista ei tarvitse kaupungissa kärsiä. Kaupungissa on hyvät pysäköintialueet. Pysäköintivyöhykkeitä on neljä, ja niillä kaikilla on omat pysäköintisääntönsä. Niitä kannattaa todellakin noudattaa, sillä pahimmassa tapauksessa sääntöjen rikkojan auto voidaan hinata pois. Parkkipaikkoja on sekä valvottuja että valvomattomia. Valvotut pysäköintipaikat ovat luonnollisestikin turvallisempia, mutta joka tapauksessa: älä jätä arvotavaroita autoon! Ajaminen aivan kaupungin keskustassa voi olla haasteellista, sillä tietyt osat ovat autoliikenteeltä suljettuja. Monesti kannattaakin valita hyvä parkkipaikka hieman keskustan ulkopuolelta ja kävellä sieltä keskustaan. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60, moottoriliikenneteillä 100 ja moottoriteillä 130 kilometriä tunnissa. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina kellonaikoina lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Auton lisävarusteissa tulee olla heijastavat liivit sekä kuljettajalle että matkustajille. Varaudu siihen, että tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa voi joutua maksamaan tietullimaksun. Heti tielle saapuessasi saat maksulipukkeen ja maksat maksun tieltä poistuessasi.

Nähtävyyksiä Splitissä ja sen lähellä

Split on aurinkoinen, reilun 220 000 asukkaan kaupunki, jossa pääsee nauttimaan hiekkarannoista sekä historiallisesta ympäristöstä. Kaupungin merkittävin nähtävyys on nykyisin kirkkona toimiva Diocletianuksen palatsi, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Splitissä voi tutustua myös esimerkiksi merimuseoon, kuvataidegalleriaan, tiedemuseoon ja eläintarhaan. Kaupungin sisällä pääsee matkustamaan linja-autoilla ja takseilla. Kaupungissa on satama ja lautoilla pääsee kätevästi muihin satamakaupunkeihin sekä saarille. Vuokra-autoa ei saa ottaa mukaan lautoille. Vuokra-auto helpottaa Splitin lähiympäristössä liikkumista, ja näin saat erilaisia näkökulmia Kroatiaan. Maaseutu, rannikko ja kansallispuistot ovat taatusti näkemisen arvoisia. Moottoriteitä on Kroatiassa yli 1 200 kilometriä, joten kunnon road tripkin onnistuu. Yhteydet moottoriteille on merkitty selkeästi. Esimerkiksi moottoritieltä A1 pääsee Zagrebiin ja Zadariin. Lähtiessäsi Splitistä muualle Kroatiaan huomioi, että teiden kunto vaihtelee jonkin verran. Maaseudulla, vuoristossa sekä pienillä teillä tiet voivat olla hyvinkin huonokuntoisia, joten oma liikennenopeus kannattaa pitää maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu juuri omiin tarpeisiisi. Jos suuntaat vuoristoisille teille, etenkin talviaikaan, nelivetoinen auto voi olla hyvä valinta. Kapeilla teillä alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Linja-autoja on väistettävä aina. Kaupungeissa ja moottoriteillä pärjää yleensä vallan mainiosti myös pienemmällä autolla. Kroatiasta on helppo tehdä retkiä myös naapurimaihin: Italiaan, Sloveniaan, Unkariin, Bosnia-Hertsegovinaan ja Montenegroon. Tällöin tulee selvittää hyvissä ajoin, mitä auton vuokrausehdoissa sanotaan. Osa autovuokraamoista ei salli auton viemistä ulkomaille. Osa perii lisämaksun ja osa vaatii vain ilmoituksen rajanylityksestä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kroatiassa vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten auto- ja maakohtaisiin ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen auton vuokrausta. Auton vuokraaminen tapahtuu Kroatiassa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tarkista vakuutusasiat autovuokraamosta tai jos haluat oman luottokorttiyhtiösi järjestävän vakuutussuojan, ota yhteyttä yhtiöön jo ennen matkaa. Jos haluat matkustaa myös naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle, sillä rajanylityksistä voi tulla lisämaksuja myös vakuutukseen.

Voiko Splitissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Splitissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. EU-maissa myönnetyt asiakirjat ovat käypiä myös Kroatiassa.

Mistä auton nouto ja palautus Splitissä onnistuu?

Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa käyttämältäsi autovuokraamolta. Yleensä auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Split, Split-Dalmatia

Löydä kohteesta Split juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

13 € - 49 €

Kaikki autotyypit

13 € - 96 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Split, Kroatian on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 35 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Split, Kroatian on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 52 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Split, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Split, Kroatian on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 61 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Split, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

27 huhti - 3 Touko
Opel Corsa
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

27 huhti - 3 Touko
Ford Ka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

27 huhti - 3 Touko
Opel Astra

Split autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Split, Split-Dalmatia

Last Minute

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

ADDCAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

4,0

CarWiz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Mack

6 sijaintia

Global Rent A Car

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Split

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Split

Suosituin vuokraamo

DriveCyprus

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Class Compact SUV
Suosituin Split autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on DriveCyprus. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Goldcar Rental SP ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Split viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Split on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Split suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact SUV. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Suzuki Swift.

Vuokraa auto läheltä kohteen Split suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Split
Radisson Blu Resort & Spa, Split

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Put Trstenika 19, Split, Croatia

2,6 km kaupungin keskustasta

Le Méridien Lav, Split

Le Méridien Lav, Split

Grljevacka, 2A, Podstrana, Split, Croatia

8,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Ambasador

Hotel Ambasador

18 Trumbiceva Obala, Split, Croatia

0,6 km kaupungin keskustasta

Heritage Jupiter Luxury Hotel

Heritage Jupiter Luxury Hotel

Grabovceva sirina 1, Split, Croatia

0,1 km kaupungin keskustasta

Amphora Hotel

Amphora Hotel

Setaliste Pape Ivana Pavla II 51, Split, Croatia

3,3 km kaupungin keskustasta

Hotel Cvita

Hotel Cvita

Ulica Antuna Mihanovica 42F, Split, Croatia

1,8 km kaupungin keskustasta

Marvie Hotel & Health

Marvie Hotel & Health

Periciceva 1, Split, Croatia

1,5 km kaupungin keskustasta

Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska Ulica 6, Split, Croatia

0,2 km kaupungin keskustasta

Art Hotel

Art Hotel

Ulica Sloboda 41, Split, Croatia

1,0 km kaupungin keskustasta

Boutique Hotel Luxe

Boutique Hotel Luxe

K. Zvonimira 6, Split, Croatia

0,4 km kaupungin keskustasta

Hotel Park

Hotel Park

Hatzeov perivoj 3, Split, Croatia

0,9 km kaupungin keskustasta

Atrium Hotel

Atrium Hotel

Domovinskog Rata 49A, Split, Croatia

1,1 km kaupungin keskustasta

Galeria Valeria Seaside Downtown - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Galeria Valeria Seaside Downtown - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Solurat 3, Split, Croatia

0,5 km kaupungin keskustasta

Plaza Marchi Old Town - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Plaza Marchi Old Town - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Ulica Mihovilova Širina 1, Split, Croatia

0,1 km kaupungin keskustasta

Hostel Spinut

Hostel Spinut

Spinutska 39, Split, Croatia

1,5 km kaupungin keskustasta

Time Boutique Hotel

Time Boutique Hotel

35 Vukovarska Ul., Split, Croatia

0,9 km kaupungin keskustasta

Central Square Heritage Hotel

Central Square Heritage Hotel

Ulica Kraj Svete Marije 1, Split, Croatia

0,2 km kaupungin keskustasta

Hotel As

Hotel As

Kopilica 8a, Split, Croatia

1,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Split - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Split, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Split, Kroatia?

13 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 13 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 6 € ja keskihinta on 41 €.

Peritäänkö Split, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Split sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Last Minute, Avis ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Split, Kroatia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Split on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Split taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Split alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Split, Kroatia kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Split sademäärä on 65 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Split parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Split samanlainen kuin muualla Split-Dalmatia alueella?

Ilmasto alueella Split-Dalmatia kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 79 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Split lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Split hinnat?

autoa Split hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Split?

102 toimijaa on valittavissa autoa Split maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Split?

Eri maissa, myös kohteessa Split, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Split?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Split. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Split?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Split momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Split?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Split suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Split, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Split, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Split momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Split.

Löytyykö kohteesta Split autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Split vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Split vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Split, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Split


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 5/4
Keskipäivä
pe 12/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.