Autonvuokraukset kohteessa Split, Split-Dalmatia

Haussa halpa vuokra-auto Split, Split-Dalmatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Split, Kroatia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Split, Kroatia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Split, Split-Dalmatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Split, Split-Dalmatia
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

78 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Renault Mégane
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

84 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Bentley Arnage
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Ford EcoSport
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Split, Split-Dalmatia

Löydä kohteesta Split juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 56 €

Kaikki autotyypit

4 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Split, Kroatian on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 33 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Split, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 62 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Split, Kroatian on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 29 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Split, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 54 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Split, Kroatian on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 71 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Split, Kroatian on syyskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 81 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Split, Kroatian on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 104 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Split. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
Fiat 500

Split autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Split, Split-Dalmatia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,7

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

3,9
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Split autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Splitissä onnistuu myös nuorilta kuljettajilta, sillä vuokraamisen alaikäraja on 18 vuotta. Ikärajat tosin vaihtelevat autotyypistä riippuen. Vuokraajalta myös edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Monissa autovuokraamoissa on käytäntönä, että alle 25-vuotiaiden tulee maksaa lisämaksu. Osassa yrityksiä kuljettajalla tulee olla myös luottokortti. Suomalaiseen hintatasoon tottuneille Splitin autonvuokraushinnat ovat edullisia, jopa halpoja. Hintaan vaikuttavat tietysti monet seikat, kuten auton koko ja taso sekä varustelut. Oman oikeusturvan vuoksi kannattaa valokuvata vuokra-auto sekä vuokraushetkellä että palautuksen yhteydessä ja säilyttää näitä kuvia myös jonkin aikaa matkan jälkeen.

Kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, joten Splitissä ajaminen voi tuntua aluksi jopa hieman vaaralliselta. Erityisesti maanteillä voi joutua kohtaamaan reilua ylinopeutta ajavia kanssakuljettajia sekä uhkarohkeita ohituksia. Oma liikennenopeus kannattaa kuitenkin pitää rauhallisena. Auton vuokraus Splitissä on siinä mielessä kätevä ratkaisu, että monia suurkaupunkeja vaivaavista pysäköintiongelmista ei tarvitse kaupungissa kärsiä. Kaupungissa on hyvät pysäköintialueet. Pysäköintivyöhykkeitä on neljä, ja niillä kaikilla on omat pysäköintisääntönsä. Niitä kannattaa todellakin noudattaa, sillä pahimmassa tapauksessa sääntöjen rikkojan auto voidaan hinata pois. Parkkipaikkoja on sekä valvottuja että valvomattomia. Valvotut pysäköintipaikat ovat luonnollisestikin turvallisempia, mutta joka tapauksessa: älä jätä arvotavaroita autoon! Ajaminen aivan kaupungin keskustassa voi olla haasteellista, sillä tietyt osat ovat autoliikenteeltä suljettuja. Monesti kannattaakin valita hyvä parkkipaikka hieman keskustan ulkopuolelta ja kävellä sieltä keskustaan. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60, moottoriliikenneteillä 100 ja moottoriteillä 130 kilometriä tunnissa. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina kellonaikoina lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Auton lisävarusteissa tulee olla heijastavat liivit sekä kuljettajalle että matkustajille. Varaudu siihen, että tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa voi joutua maksamaan tietullimaksun. Heti tielle saapuessasi saat maksulipukkeen ja maksat maksun tieltä poistuessasi.

Split on aurinkoinen, reilun 220 000 asukkaan kaupunki, jossa pääsee nauttimaan hiekkarannoista sekä historiallisesta ympäristöstä. Kaupungin merkittävin nähtävyys on nykyisin kirkkona toimiva Diocletianuksen palatsi, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Splitissä voi tutustua myös esimerkiksi merimuseoon, kuvataidegalleriaan, tiedemuseoon ja eläintarhaan. Kaupungin sisällä pääsee matkustamaan linja-autoilla ja takseilla. Kaupungissa on satama ja lautoilla pääsee kätevästi muihin satamakaupunkeihin sekä saarille. Vuokra-autoa ei saa ottaa mukaan lautoille. Vuokra-auto helpottaa Splitin lähiympäristössä liikkumista, ja näin saat erilaisia näkökulmia Kroatiaan. Maaseutu, rannikko ja kansallispuistot ovat taatusti näkemisen arvoisia. Moottoriteitä on Kroatiassa yli 1 200 kilometriä, joten kunnon road tripkin onnistuu. Yhteydet moottoriteille on merkitty selkeästi. Esimerkiksi moottoritieltä A1 pääsee Zagrebiin ja Zadariin. Lähtiessäsi Splitistä muualle Kroatiaan huomioi, että teiden kunto vaihtelee jonkin verran. Maaseudulla, vuoristossa sekä pienillä teillä tiet voivat olla hyvinkin huonokuntoisia, joten oma liikennenopeus kannattaa pitää maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu juuri omiin tarpeisiisi. Jos suuntaat vuoristoisille teille, etenkin talviaikaan, nelivetoinen auto voi olla hyvä valinta. Kapeilla teillä alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Linja-autoja on väistettävä aina. Kaupungeissa ja moottoriteillä pärjää yleensä vallan mainiosti myös pienemmällä autolla. Kroatiasta on helppo tehdä retkiä myös naapurimaihin: Italiaan, Sloveniaan, Unkariin, Bosnia-Hertsegovinaan ja Montenegroon. Tällöin tulee selvittää hyvissä ajoin, mitä auton vuokrausehdoissa sanotaan. Osa autovuokraamoista ei salli auton viemistä ulkomaille. Osa perii lisämaksun ja osa vaatii vain ilmoituksen rajanylityksestä.

Kroatiassa vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten auto- ja maakohtaisiin ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen auton vuokrausta. Auton vuokraaminen tapahtuu Kroatiassa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tarkista vakuutusasiat autovuokraamosta tai jos haluat oman luottokorttiyhtiösi järjestävän vakuutussuojan, ota yhteyttä yhtiöön jo ennen matkaa. Jos haluat matkustaa myös naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle, sillä rajanylityksistä voi tulla lisämaksuja myös vakuutukseen.

Splitissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. EU-maissa myönnetyt asiakirjat ovat käypiä myös Kroatiassa.

Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa käyttämältäsi autovuokraamolta. Yleensä auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Split suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Split

Autonvuokraus Split

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Split, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

77 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 36 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 17 € ja keskihinta on 59 €.

Suurin osa kaupungissa Split sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Rhodium, Enterprise ja Avantcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Paras tapa nauttia kaupungin Split nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Split on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 28 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Split maksaa keskimäärin 84 €/päivä.

Avantcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Split, Kroatia. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 26 € vuokratessasi auton kaupungissa Split, Kroatia.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Split on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Split taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Split alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Split sademäärä on 62 mm ja keskilämpötila 17 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Split parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Split-Dalmatia kuukauden toukokuu aikana on yleensä 15 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 70 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Split lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Split

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Split

Aloita matkan suunnittelu - Split


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Split momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Split suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Split, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Split.

Voit erityisesti suodattaa Split vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Split, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.