Autonvuokraus Split - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Split? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

to 22.8.
12:00
pe 23.8.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset Split

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Split
Accent
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
7 EUR
8. lokakuuta - 17. lokakuuta
Split
Cesta Dr Franje Tudmana 1270
7 EUR
8. lokakuuta - 17. lokakuuta
Sportage
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
7 EUR
8. lokakuuta - 17. lokakuuta
Split
Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270
7 EUR
8. lokakuuta - 17. lokakuuta
Accent
tai vastaava Edullinen
2 1 2/4
10 EUR
7. syyskuuta - 19. syyskuuta
Split
Split Airport
10 EUR
7. syyskuuta - 19. syyskuuta

Autonvuokraus Split: parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Split goldcar
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Split goldcar
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Split goldcar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Split carwiz
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Split sixt
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Split goldcar
Maasturi
2 aikuista, 2 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Split

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
autoeurope Halvin AutoEurope AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
active Suosittu ACTIVE RENT A CAR ACTIVE RENT A CAR tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 2 toimipisteessä ympäri kaupunkia
global Eniten toimipaikkoja Global Rent A Car Global Rent A Car tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 4 toimipisteessä

Autovuokraamo Split: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Split
$self.agencySymbol
CarWiz
Erinomainen - 10,0 (1 arvostelu)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Dollar
Erinomainen - 10,0 (3 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
ORYX
Erinomainen - 10,0 (2 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Pulse Rent-a-Car
Erinomainen - 10,0 (1 arvostelu)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
AVAX
Erinomainen - 9,6 (2 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (43 554 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Rhodium
Erinomainen - 8,6 (2 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 807 arvostelua)
2 vuokraamoa

Autonvuokraus lentokentältä: Split

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Split lentokenttä
SPU

Auton vuokraus Splitissä

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Splitissä?

Auton vuokraus Splitissä onnistuu myös nuorilta kuljettajilta, sillä vuokraamisen alaikäraja on 18 vuotta. Ikärajat tosin vaihtelevat autotyypistä riippuen. Vuokraajalta myös edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Monissa autovuokraamoissa on käytäntönä, että alle 25-vuotiaiden tulee maksaa lisämaksu. Osassa yrityksiä kuljettajalla tulee olla myös luottokortti. Suomalaiseen hintatasoon tottuneille Splitin autonvuokraushinnat ovat edullisia, jopa halpoja. Hintaan vaikuttavat tietysti monet seikat, kuten auton koko ja taso sekä varustelut. Oman oikeusturvan vuoksi kannattaa valokuvata vuokra-auto sekä vuokraushetkellä että palautuksen yhteydessä ja säilyttää näitä kuvia myös jonkin aikaa matkan jälkeen.

Tärkeää tietoa Splitin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, joten Splitissä ajaminen voi tuntua aluksi jopa hieman vaaralliselta. Erityisesti maanteillä voi joutua kohtaamaan reilua ylinopeutta ajavia kanssakuljettajia sekä uhkarohkeita ohituksia. Oma liikennenopeus kannattaa kuitenkin pitää rauhallisena. Auton vuokraus Splitissä on siinä mielessä kätevä ratkaisu, että monia suurkaupunkeja vaivaavista pysäköintiongelmista ei tarvitse kaupungissa kärsiä. Kaupungissa on hyvät pysäköintialueet. Pysäköintivyöhykkeitä on neljä, ja niillä kaikilla on omat pysäköintisääntönsä. Niitä kannattaa todellakin noudattaa, sillä pahimmassa tapauksessa sääntöjen rikkojan auto voidaan hinata pois. Parkkipaikkoja on sekä valvottuja että valvomattomia. Valvotut pysäköintipaikat ovat luonnollisestikin turvallisempia, mutta joka tapauksessa: älä jätä arvotavaroita autoon! Ajaminen aivan kaupungin keskustassa voi olla haasteellista, sillä tietyt osat ovat autoliikenteeltä suljettuja. Monesti kannattaakin valita hyvä parkkipaikka hieman keskustan ulkopuolelta ja kävellä sieltä keskustaan. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60, moottoriliikenneteillä 100 ja moottoriteillä 130 kilometriä tunnissa. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina kellonaikoina lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Auton lisävarusteissa tulee olla heijastavat liivit sekä kuljettajalle että matkustajille. Varaudu siihen, että tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa voi joutua maksamaan tietullimaksun. Heti tielle saapuessasi saat maksulipukkeen ja maksat maksun tieltä poistuessasi.

Nähtävyyksiä Splitissä ja sen lähellä

Split on aurinkoinen, reilun 220 000 asukkaan kaupunki, jossa pääsee nauttimaan hiekkarannoista sekä historiallisesta ympäristöstä. Kaupungin merkittävin nähtävyys on nykyisin kirkkona toimiva Diocletianuksen palatsi, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Splitissä voi tutustua myös esimerkiksi merimuseoon, kuvataidegalleriaan, tiedemuseoon ja eläintarhaan. Kaupungin sisällä pääsee matkustamaan linja-autoilla ja takseilla. Kaupungissa on satama ja lautoilla pääsee kätevästi muihin satamakaupunkeihin sekä saarille. Vuokra-autoa ei saa ottaa mukaan lautoille. Vuokra-auto helpottaa Splitin lähiympäristössä liikkumista, ja näin saat erilaisia näkökulmia Kroatiaan. Maaseutu, rannikko ja kansallispuistot ovat taatusti näkemisen arvoisia. Moottoriteitä on Kroatiassa yli 1 200 kilometriä, joten kunnon road tripkin onnistuu. Yhteydet moottoriteille on merkitty selkeästi. Esimerkiksi moottoritieltä A1 pääsee Zagrebiin ja Zadariin. Lähtiessäsi Splitistä muualle Kroatiaan huomioi, että teiden kunto vaihtelee jonkin verran. Maaseudulla, vuoristossa sekä pienillä teillä tiet voivat olla hyvinkin huonokuntoisia, joten oma liikennenopeus kannattaa pitää maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu juuri omiin tarpeisiisi. Jos suuntaat vuoristoisille teille, etenkin talviaikaan, nelivetoinen auto voi olla hyvä valinta. Kapeilla teillä alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Linja-autoja on väistettävä aina. Kaupungeissa ja moottoriteillä pärjää yleensä vallan mainiosti myös pienemmällä autolla. Kroatiasta on helppo tehdä retkiä myös naapurimaihin: Italiaan, Sloveniaan, Unkariin, Bosnia-Hertsegovinaan ja Montenegroon. Tällöin tulee selvittää hyvissä ajoin, mitä auton vuokrausehdoissa sanotaan. Osa autovuokraamoista ei salli auton viemistä ulkomaille. Osa perii lisämaksun ja osa vaatii vain ilmoituksen rajanylityksestä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kroatiassa vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten auto- ja maakohtaisiin ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen auton vuokrausta. Auton vuokraaminen tapahtuu Kroatiassa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tarkista vakuutusasiat autovuokraamosta tai jos haluat oman luottokorttiyhtiösi järjestävän vakuutussuojan, ota yhteyttä yhtiöön jo ennen matkaa. Jos haluat matkustaa myös naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle, sillä rajanylityksistä voi tulla lisämaksuja myös vakuutukseen.

Voiko Splitissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Splitissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. EU-maissa myönnetyt asiakirjat ovat käypiä myös Kroatiassa.

Mistä auton nouto ja palautus Splitissä onnistuu?

Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa käyttämältäsi autovuokraamolta. Yleensä auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu.


Aloita matkan suunnittelu Split