Autonvuokraus Split - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Split? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Split, Croacia1. lokakuu — 4. lokakuu
Split, Croacia
to 10/1
Keskipäivä
su 10/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Split?

Kaikki

8 € - 40 €

Economy

6 € - 33 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Split on tammikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 8 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Split voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Split: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Split
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 15 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Split

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Splitissä?

Auton vuokraus Splitissä onnistuu myös nuorilta kuljettajilta, sillä vuokraamisen alaikäraja on 18 vuotta. Ikärajat tosin vaihtelevat autotyypistä riippuen. Vuokraajalta myös edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Monissa autovuokraamoissa on käytäntönä, että alle 25-vuotiaiden tulee maksaa lisämaksu. Osassa yrityksiä kuljettajalla tulee olla myös luottokortti. Suomalaiseen hintatasoon tottuneille Splitin autonvuokraushinnat ovat edullisia, jopa halpoja. Hintaan vaikuttavat tietysti monet seikat, kuten auton koko ja taso sekä varustelut. Oman oikeusturvan vuoksi kannattaa valokuvata vuokra-auto sekä vuokraushetkellä että palautuksen yhteydessä ja säilyttää näitä kuvia myös jonkin aikaa matkan jälkeen.

Tärkeää tietoa Splitin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, joten Splitissä ajaminen voi tuntua aluksi jopa hieman vaaralliselta. Erityisesti maanteillä voi joutua kohtaamaan reilua ylinopeutta ajavia kanssakuljettajia sekä uhkarohkeita ohituksia. Oma liikennenopeus kannattaa kuitenkin pitää rauhallisena. Auton vuokraus Splitissä on siinä mielessä kätevä ratkaisu, että monia suurkaupunkeja vaivaavista pysäköintiongelmista ei tarvitse kaupungissa kärsiä. Kaupungissa on hyvät pysäköintialueet. Pysäköintivyöhykkeitä on neljä, ja niillä kaikilla on omat pysäköintisääntönsä. Niitä kannattaa todellakin noudattaa, sillä pahimmassa tapauksessa sääntöjen rikkojan auto voidaan hinata pois. Parkkipaikkoja on sekä valvottuja että valvomattomia. Valvotut pysäköintipaikat ovat luonnollisestikin turvallisempia, mutta joka tapauksessa: älä jätä arvotavaroita autoon! Ajaminen aivan kaupungin keskustassa voi olla haasteellista, sillä tietyt osat ovat autoliikenteeltä suljettuja. Monesti kannattaakin valita hyvä parkkipaikka hieman keskustan ulkopuolelta ja kävellä sieltä keskustaan. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60, moottoriliikenneteillä 100 ja moottoriteillä 130 kilometriä tunnissa. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina kellonaikoina lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Auton lisävarusteissa tulee olla heijastavat liivit sekä kuljettajalle että matkustajille. Varaudu siihen, että tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa voi joutua maksamaan tietullimaksun. Heti tielle saapuessasi saat maksulipukkeen ja maksat maksun tieltä poistuessasi.

Nähtävyyksiä Splitissä ja sen lähellä

Split on aurinkoinen, reilun 220 000 asukkaan kaupunki, jossa pääsee nauttimaan hiekkarannoista sekä historiallisesta ympäristöstä. Kaupungin merkittävin nähtävyys on nykyisin kirkkona toimiva Diocletianuksen palatsi, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Splitissä voi tutustua myös esimerkiksi merimuseoon, kuvataidegalleriaan, tiedemuseoon ja eläintarhaan. Kaupungin sisällä pääsee matkustamaan linja-autoilla ja takseilla. Kaupungissa on satama ja lautoilla pääsee kätevästi muihin satamakaupunkeihin sekä saarille. Vuokra-autoa ei saa ottaa mukaan lautoille. Vuokra-auto helpottaa Splitin lähiympäristössä liikkumista, ja näin saat erilaisia näkökulmia Kroatiaan. Maaseutu, rannikko ja kansallispuistot ovat taatusti näkemisen arvoisia. Moottoriteitä on Kroatiassa yli 1 200 kilometriä, joten kunnon road tripkin onnistuu. Yhteydet moottoriteille on merkitty selkeästi. Esimerkiksi moottoritieltä A1 pääsee Zagrebiin ja Zadariin. Lähtiessäsi Splitistä muualle Kroatiaan huomioi, että teiden kunto vaihtelee jonkin verran. Maaseudulla, vuoristossa sekä pienillä teillä tiet voivat olla hyvinkin huonokuntoisia, joten oma liikennenopeus kannattaa pitää maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu juuri omiin tarpeisiisi. Jos suuntaat vuoristoisille teille, etenkin talviaikaan, nelivetoinen auto voi olla hyvä valinta. Kapeilla teillä alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Linja-autoja on väistettävä aina. Kaupungeissa ja moottoriteillä pärjää yleensä vallan mainiosti myös pienemmällä autolla. Kroatiasta on helppo tehdä retkiä myös naapurimaihin: Italiaan, Sloveniaan, Unkariin, Bosnia-Hertsegovinaan ja Montenegroon. Tällöin tulee selvittää hyvissä ajoin, mitä auton vuokrausehdoissa sanotaan. Osa autovuokraamoista ei salli auton viemistä ulkomaille. Osa perii lisämaksun ja osa vaatii vain ilmoituksen rajanylityksestä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kroatiassa vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten auto- ja maakohtaisiin ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen auton vuokrausta. Auton vuokraaminen tapahtuu Kroatiassa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tarkista vakuutusasiat autovuokraamosta tai jos haluat oman luottokorttiyhtiösi järjestävän vakuutussuojan, ota yhteyttä yhtiöön jo ennen matkaa. Jos haluat matkustaa myös naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle, sillä rajanylityksistä voi tulla lisämaksuja myös vakuutukseen.

Voiko Splitissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Splitissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. EU-maissa myönnetyt asiakirjat ovat käypiä myös Kroatiassa.

Mistä auton nouto ja palautus Splitissä onnistuu?

Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa käyttämältäsi autovuokraamolta. Yleensä auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Split kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Split lentokenttä autonvuokrauspistettä

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Put Trstenika 19

14.5 km lentokentältä

Le Méridien Lav, Split

Grljevacka, 2A, Podstrana

20.0 km lentokentältä

Atrium Hotel

Domovinskog Rata 49A

12.3 km lentokentältä

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Put Trstenika 19

14.5 km lentokentältä

Le Méridien Lav, Split

Grljevacka, 2A, Podstrana

20.0 km lentokentältä

Atrium Hotel

Domovinskog Rata 49A

12.3 km lentokentältä

Hotel Park

Hatzeov perivoj 3

12.7 km lentokentältä

Heritage Jupiter Luxury Hotel

Grabovceva sirina 1

11.9 km lentokentältä

Metropole Luxury Rooms

Kavanjinova 14

11.5 km lentokentältä

Deluxe Rooms Tramonto

Podgorska ulica 1

11.4 km lentokentältä

Dioklecijan Hotel & Residence

Kranjceviceva 45

13.3 km lentokentältä

Heritage Palace Varos

Bilanova 16

11.5 km lentokentältä

Marvie Hotel & Health

Periciceva 1

13.5 km lentokentältä

Bb Residence

Šibenska 13

12.7 km lentokentältä

Hotel Cvita

Ul. Antuna Mihanovica 42F

10.4 km lentokentältä

Boban Luxury Suites

Ulica Petra Hektorovića 49

13.3 km lentokentältä

Briig Boutique Hotel

Prilaz brace Kaliterna 1

12.6 km lentokentältä

Guesthouse Laura

Slaviceva Ul. 1

11.8 km lentokentältä

Hotel Fanat

Pape Ivana Pavla II 36

15.2 km lentokentältä

The View Luxury Rooms

Kralja Zvonimira 14

12.4 km lentokentältä

Hotel Globo

Lovretska 18

11.6 km lentokentältä


Autonvuokraus Split

708on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Split kuun syyskuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Split noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Split noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja National. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Split. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Split autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Split sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Split lokakuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Split kuukauden lokakuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. lokakuu ajan lämpötilat kohteessa Split ovat keskimäärin 11 °C ja vettä tulee 111 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Split maksaa keskimäärin 25 €/päivä.

Kuinka monta Mack autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Split?

Mack autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Split. Sen 3 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 119 € vuokratessasi auton kaupungissa Split.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Split?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Split on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Split taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Split alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatia


Lentolippu varattuna kohteeseen Split? Aloita matkan suunnittelu!

Split

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Split

Etsi hotelleja kohteessa Split
Split

Halvat lennot Split

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Split