Autonvuokraukset kohteessa Split, Split-Dalmatia

Haussa halpa vuokra-auto Split, Split-Dalmatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Split, Kroatia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Split, Kroatia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Split

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Split

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Split?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Split löytyvät yleensä Rhodium kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRhodium, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Split on 11 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Split?

Opel Corsa ja Volkswagen up! automallit kaupungissa Split ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Opel Corsa vuokrahinnat kaupungissa Split voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 37 €/päivä ja alhaisimmillaan 10 €/päivä. Volkswagen up! vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 32 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 11 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Split, Split-Dalmatia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Split, Split-Dalmatia
Edullinen16 €/pvä
Pienikokoinen16 €/pvä
Keskikokoinen26 €/pvä
Standardi53 €/pvä
Pieni tila-auto104 €/pvä
Mini23 €/pvä
Premium-maasturi55 €/pvä
Keskikokoinen maasturi24 €/pvä
Pienikokoinen farmari25 €/pvä
Pienikokoinen maasturi26 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Split autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Splitissä?

Auton vuokraus Splitissä onnistuu myös nuorilta kuljettajilta, sillä vuokraamisen alaikäraja on 18 vuotta. Ikärajat tosin vaihtelevat autotyypistä riippuen. Vuokraajalta myös edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Monissa autovuokraamoissa on käytäntönä, että alle 25-vuotiaiden tulee maksaa lisämaksu. Osassa yrityksiä kuljettajalla tulee olla myös luottokortti. Suomalaiseen hintatasoon tottuneille Splitin autonvuokraushinnat ovat edullisia, jopa halpoja. Hintaan vaikuttavat tietysti monet seikat, kuten auton koko ja taso sekä varustelut. Oman oikeusturvan vuoksi kannattaa valokuvata vuokra-auto sekä vuokraushetkellä että palautuksen yhteydessä ja säilyttää näitä kuvia myös jonkin aikaa matkan jälkeen.

Tärkeää tietoa Splitin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, joten Splitissä ajaminen voi tuntua aluksi jopa hieman vaaralliselta. Erityisesti maanteillä voi joutua kohtaamaan reilua ylinopeutta ajavia kanssakuljettajia sekä uhkarohkeita ohituksia. Oma liikennenopeus kannattaa kuitenkin pitää rauhallisena. Auton vuokraus Splitissä on siinä mielessä kätevä ratkaisu, että monia suurkaupunkeja vaivaavista pysäköintiongelmista ei tarvitse kaupungissa kärsiä. Kaupungissa on hyvät pysäköintialueet. Pysäköintivyöhykkeitä on neljä, ja niillä kaikilla on omat pysäköintisääntönsä. Niitä kannattaa todellakin noudattaa, sillä pahimmassa tapauksessa sääntöjen rikkojan auto voidaan hinata pois. Parkkipaikkoja on sekä valvottuja että valvomattomia. Valvotut pysäköintipaikat ovat luonnollisestikin turvallisempia, mutta joka tapauksessa: älä jätä arvotavaroita autoon! Ajaminen aivan kaupungin keskustassa voi olla haasteellista, sillä tietyt osat ovat autoliikenteeltä suljettuja. Monesti kannattaakin valita hyvä parkkipaikka hieman keskustan ulkopuolelta ja kävellä sieltä keskustaan. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60, moottoriliikenneteillä 100 ja moottoriteillä 130 kilometriä tunnissa. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina kellonaikoina lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Auton lisävarusteissa tulee olla heijastavat liivit sekä kuljettajalle että matkustajille. Varaudu siihen, että tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa voi joutua maksamaan tietullimaksun. Heti tielle saapuessasi saat maksulipukkeen ja maksat maksun tieltä poistuessasi.

Nähtävyyksiä Splitissä ja sen lähellä

Split on aurinkoinen, reilun 220 000 asukkaan kaupunki, jossa pääsee nauttimaan hiekkarannoista sekä historiallisesta ympäristöstä. Kaupungin merkittävin nähtävyys on nykyisin kirkkona toimiva Diocletianuksen palatsi, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Splitissä voi tutustua myös esimerkiksi merimuseoon, kuvataidegalleriaan, tiedemuseoon ja eläintarhaan. Kaupungin sisällä pääsee matkustamaan linja-autoilla ja takseilla. Kaupungissa on satama ja lautoilla pääsee kätevästi muihin satamakaupunkeihin sekä saarille. Vuokra-autoa ei saa ottaa mukaan lautoille. Vuokra-auto helpottaa Splitin lähiympäristössä liikkumista, ja näin saat erilaisia näkökulmia Kroatiaan. Maaseutu, rannikko ja kansallispuistot ovat taatusti näkemisen arvoisia. Moottoriteitä on Kroatiassa yli 1 200 kilometriä, joten kunnon road tripkin onnistuu. Yhteydet moottoriteille on merkitty selkeästi. Esimerkiksi moottoritieltä A1 pääsee Zagrebiin ja Zadariin. Lähtiessäsi Splitistä muualle Kroatiaan huomioi, että teiden kunto vaihtelee jonkin verran. Maaseudulla, vuoristossa sekä pienillä teillä tiet voivat olla hyvinkin huonokuntoisia, joten oma liikennenopeus kannattaa pitää maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu juuri omiin tarpeisiisi. Jos suuntaat vuoristoisille teille, etenkin talviaikaan, nelivetoinen auto voi olla hyvä valinta. Kapeilla teillä alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Linja-autoja on väistettävä aina. Kaupungeissa ja moottoriteillä pärjää yleensä vallan mainiosti myös pienemmällä autolla. Kroatiasta on helppo tehdä retkiä myös naapurimaihin: Italiaan, Sloveniaan, Unkariin, Bosnia-Hertsegovinaan ja Montenegroon. Tällöin tulee selvittää hyvissä ajoin, mitä auton vuokrausehdoissa sanotaan. Osa autovuokraamoista ei salli auton viemistä ulkomaille. Osa perii lisämaksun ja osa vaatii vain ilmoituksen rajanylityksestä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kroatiassa vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten auto- ja maakohtaisiin ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen auton vuokrausta. Auton vuokraaminen tapahtuu Kroatiassa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tarkista vakuutusasiat autovuokraamosta tai jos haluat oman luottokorttiyhtiösi järjestävän vakuutussuojan, ota yhteyttä yhtiöön jo ennen matkaa. Jos haluat matkustaa myös naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle, sillä rajanylityksistä voi tulla lisämaksuja myös vakuutukseen.

Voiko Splitissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Splitissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. EU-maissa myönnetyt asiakirjat ovat käypiä myös Kroatiassa.

Mistä auton nouto ja palautus Splitissä onnistuu?

Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa käyttämältäsi autovuokraamolta. Yleensä auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Split, Split-Dalmatia

Löydä kohteesta Split juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 46 €

Kaikki autotyypit

7 € - 129 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Split, Kroatian on tammikuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 54 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Split, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 64 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Split, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 25 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Split, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 57 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Split, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Split Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 74 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Split, Kroatian on syyskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split, Kroatian on 70 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Split, Kroatian on kesäkuuta. Hinta on 87 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 131 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

12 loka - 15 loka
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

12 loka - 15 loka
Opel Astra
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

12 loka - 15 loka
Volkswagen Polo

Split autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Split, Split-Dalmatia

Last Minute

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

4,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

CarWiz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Mack

6 sijaintia

Global Rent A Car

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

ROKO RAC

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Split

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Split

Suosituin vuokraamo

DriveCyprus

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Opel Corsa
Suosituin Split autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on DriveCyprus. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Avia Rent A Car ja Rhodium.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Split viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Split on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 25 €/pvä.
Kohteen Split suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Corsa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Split suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Split

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Split - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Split, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Split, Kroatia?

22 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split ajankohtana lokakuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 22 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 8 € ja keskihinta on 32 €.

Peritäänkö Split, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Split sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Last Minute, Avis ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Split lokakuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Split kuukauden lokakuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. lokakuu ajan lämpötilat kohteessa Split ovat keskimäärin 11 °C ja vettä tulee 111 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Split maksaa keskimäärin 16 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Split, Kroatia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Split on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Split taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Split alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Split, Kroatia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Split sademäärä on 66 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Split parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Split samanlainen kuin muualla Split-Dalmatia alueella?

Ilmasto alueella Split-Dalmatia kuukauden syyskuu aikana on yleensä 18 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 73 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Split lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Split hinnat?

autoa Split hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Split?

100 toimijaa on valittavissa autoa Split syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Split?

Eri maissa, myös kohteessa Split, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Split?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Split. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Split

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Split

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Split

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Split

Tutustu alueen Kroatian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kroatian

Aloita matkan suunnittelu - Split


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Split?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Split momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Split?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Split suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Split, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Split, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Split momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Split.

Löytyykö kohteesta Split autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Split vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Split vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Split, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.