Autonvuokraukset Itävallassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Itävallassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Wien, Itävalta
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
pe 3/2
Keskipäivä
pe 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Itävalta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Itävalta
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

131 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Astra Sports Tourer
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

118 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

112 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Toyota Corolla
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

93 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Ford Fiesta
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

113 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Mokka
Mercedes-Benz E-Class
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa

228 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Mercedes-Benz E-Class
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

102 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Corsa
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

113 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Crossland X
Opel Vivaro
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

201 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Vivaro

Itävalta autonvuokraustiedot

Itävalta on monipuolinen matkakohde, josta löytyy niin kauniita vuoristomaisemia kuin upeita kulttuurielämyksiä. Valintasi mukaan voit lähteä niin laskettelu- ja vaelluslomalle, tutustumaan autenttisiin pikkukyliin kuin ihanalle kaupunkireissullekin. Autoilu on Itävallassa hyvä vaihtoehto maassa liikkumiseen. Tästä pitää huolen jo se, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Käytössä on oikeanpuoleinen liikenne, ja turvavöiden käyttö on pakollista. Alle 13-vuotiaiden tulee olla ajon aikana lastenistuimessa. Promillerajakin on samalla tasolla kuin Suomessa. Alkoholi ja ajaminen eivät toki sovi koskaan yhteen – eivät myöskään Itävallassa. Maan tiestökin on pääasiallisesti hyvässä kunnossa. Maan moottoriteillä ja joillakin pikateillä on käytössä tiemaksu. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että viikonloppuisin ja öisin rekoilla ja kuorma-autoilla on yleinen ajokielto, jolloin teillä on tavallista vapaampaa ajaa. Kun haluat vuokrata auton Itävallassa, autonvuokraus onnistuu kätevästi momondon kautta. Voit hoitaa sen valmiiksi samalla. kun tilaat lennot ja matkat – näin kaikki on valmiina Itävaltaan saapuessasi ja voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Kun haluat löytää halvat vuokra-autot, on vuokra-autojen vertailu momondon avulla tähän hyvä ratkaisu.

Autonvuokraus Itävallassa ei edellytä meiltä suomalaisilta mitään sen erityisempiä asiakirjoja. Riittää kun sinulla on vain voimassa oleva suomalainen ajokortti. Kun haluat vuokrata auton, sinun tarvitsee tavallisesti olla vähintään 19-vuotias. Ajokorttisi tulee lisäksi olla vähintään vuoden vanha. Varaudu myös siihen, että jos olet alle 26-vuotias, autonvuokraus voi tulla sinulle hieman tavallista hintavammaksi. Useat autovuokraamot perivät nimittäin nuoren kuskin lisämaksua. Tätä kompensoi se, että halvat vuokra-autot eivät ole onneksi maassa kiven alla. Vuokra-autojen vertailu on aina suositeltavaa, jotta löydät sen edullisimman vaihtoehdon, joka sopii myös omiin ja mahdollisten matkakumppaniesi tarpeisiin. Autoa vuokratessasi muista myös hoitaa vakuutusasiat kuntoon. Vakuutussuojan kattavuus vaihtelee eri vakuutusten välillä, ja kannattaa miettiä jo edeltä käsin, millaisen vakuutusturvan haluat. Muista myös, että vakuutuspapereiden tulee olla aina vuokra-autossa mukana. Jos haluat ottaa suomalaisen ajokortin lisäksi matkaan myös kansainvälisen ajokortin, sellaisen saa tilattua Autoliitosta.

Autonvuokraus Itävallassa on kätevä vaihtoehto, olit sitten suuntaamassa kaupunkilomalle, kiertelemään idyllisiä maalaiskyliä tai matkaamassa upeille Alpeille. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että paikallisia ruuhkiakin voi esiintyä. Esimerkiksi Alpeille johtavat moottoritiet voivat ruuhkautua sesonkiaikoihin matkailijoiden suunnatessa lomanviettoon. Osa valitseekin moottoriteiden sijaan pienten alppikylien läpi kulkevat reitit. Ne kun tarjoavat myös ihania ja idyllisiä maisemia. Myös isoissa kaupungeissa, kuten Wienissä voi olla sekä liikenneruuhkia että ongelmia pysäköintipaikkojen löytämisessä. Erityisesti Wienistä ulos suuntautuvat moottoritiet voivat ruuhkautua. Jos et halua viettää lomaasi ruuhkissa kököttäen, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina niin paljon kuin mahdollista. Lisäksi kannattaa huomioida, että Wienissä pysäköinti on lähes aina maksullista joka päivä aamusta iltaan. Pääsääntöisesti kadunvarsipysäköintiaika on rajattu kahteen tuntiin. Pysäköintilippuja lyhytaikaiseen pysäköintiin voi ostaa esimerkiksi kioskeista ja huoltoasemilta. Parkkihallit ovat toki yksi vaihtoehto, mutta ne ovat melko tyyriitä. Monet suosivatkin pysäköintiä laitakaupungin Park & Ride -alueille, joilta pääsee kätevästi ja edullisesti keskustaan julkisella liikenteellä.

Itävalta on täynnä upeita ajoreittejä, joissa pääsee näkemään luontoa ja monenlaisia nähtävyyksiä. Autoilijoiden kannattaa huomata, että kaikki maan moottoritiet, samoin kuin jotkin pikateistä ovat maksullisia. Maksun merkiksi auton tuulilasiin kiinnitetään tarra. Ravintoloita ja huoltoasemia on maassa hyvin tarjolla, ja maittavaa ruokaa saa hyvinkin kohtuulliseen hintaan. Kylissä ruokakaupat voivat kuitenkin sulkeutua suomalaisittain hyvin aikaisin. Voit valita luonnonkauniin ajoreittisi omien mieltymystesi mukaisesti, mutta esimerkiksi "korkea alppitie", eli Großglockner Hochalpenstrasse, on yksi maailmankuuluista nähtävyyksistä. Tie on avoinna vain päiväsaikaan ja se on maksullinen. Sen varrella olevat näyttelyt kuuluvat pääsymaksuun hintaan. Tien varrelta löytyy myös lukuisia ravintoloita, pikkuputiikkeja ja kahviloita. Reitti päättyy näköalapaikalle, jossa on torni, ja suurimman elämyksen reitillä tarjoavat ehdottomasti upeat maisemat. Ajaminen jyrkällä, mutkaisella ja vuorten ympäröimällä Großglockner Hochalpenstrassella on kokemus, joka jää taatusti mieleen. Kaunertal on puolestaan kaunis ja idyllinen tirolilainen alppilaakso, josta lähtee jäätikkötie nimeltään Kaunertaler Gletscherstraße. Maksullinen tie nousee tuhansien metrien korkeuteen, ja sen varrella pääsee ihastelemaan esimerkiksi vesiputouksia, patoa ja tekojärveä. Korkealla tien päässä on laskettelurinne ja ravintola.


Autonvuokraustarjoukset Itävalta

Löydä kohteesta Itävalta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 89 €

Kaikki autotyypit

23 € - 143 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Itävalta on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Itävalta on marraskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Itävalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Itävalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Itävalta Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Itävalta on 64 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Itävalta on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Itävalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Itävalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Itävalta Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Itävalta on 87 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Itävalta on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Itävalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Itävalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Itävalta on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Itävalta on joulukuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Itävalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Itävalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Itävalta Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Itävalta on 79 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Itävalta on helmikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Itävalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Itävalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Itävalta Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

93 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Toyota Yaris
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

102 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

112 €/pvä

2 Touko - 4 Touko
Toyota Corolla

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Itävalta autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Ischgl-hiihtokeskus485,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Ischgl-hiihtokeskus221,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Ischgl-hiihtokeskus83,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Itävalta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Itävalta

Autonvuokraus Itävalta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Itävalta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

GREEN MOTION on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Itävalta hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 34 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Itävalta on 34 € per päivä.

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Itävalta suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon GREEN MOTION kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistämme valitsi GREEN MOTION vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 2,6 / 10 5 arvostelujen perusteella.

Yhteensä 63 toimipisteillä ympäri Itävalta, Sunnycars on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Harkitse vierailevasi kaupungissa Wien, joka on maan Itävalta suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 11 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Maassa Itävalta autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Itävalta on saanut teiden laatupisteiksi 6,1 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Itävalta sijan 6/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Itävalta sisällä.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Itävalta - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Itävalta lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Itävaltasisällä on 16. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Itävalta kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Compact. Arviolta 19 % käyttäjistämme valitsi Compact viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 28 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini maassa Itävalta maksoi 1,56 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Itävalta muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,32 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,71 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Itävalta

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Itävalta

Autonvuokraukset kaupungin Itävalta suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Itävalta lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Itävalta


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Itävalta, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Itävalta, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Itävalta tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Itävalta.

Kyllä, kohteesta Itävalta löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Itävalta, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.