Autonvuokraus Itävalta

Autonvuokraus Itävalta - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Itävalta seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

to 27.1.
Keskipäivä
su 30.1.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Itävalta: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
50 € - 74 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA ITÄVALTA Wien 16 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Wien on yleensä halvinta maassa Itävalta, jossa hinta per yö on keskimäärin 50 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA ITÄVALTA Dornbirn 24% kalliimpi Kaupungissa Dornbirn on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Itävalta maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 74 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: ITÄVALTA Salzburg 68% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Salzburg kuin mistään muusta alueelta maan Itävalta sisällä.

Autovuokraamot maassa Itävalta

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Europcar
31 sijaintia
Wien 73 €/pvä
Salzburg 62 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Itävalta ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Graz

36 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Wien

39 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Innsbruck

37 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Salzburg

56 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Salzburg

41 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Wien

73 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Innsbruck

63 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Innsbruck

113 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Wien

140 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Innsbruck

90 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Wien

98 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Itävalta

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Itävalta ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Itävallan ainutlaatuiset liikennelait?

Itävalta on monipuolinen matkakohde, josta löytyy niin kauniita vuoristomaisemia kuin upeita kulttuurielämyksiä. Valintasi mukaan voit lähteä niin laskettelu- ja vaelluslomalle, tutustumaan autenttisiin pikkukyliin kuin ihanalle kaupunkireissullekin. Autoilu on Itävallassa hyvä vaihtoehto maassa liikkumiseen. Tästä pitää huolen jo se, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Käytössä on oikeanpuoleinen liikenne, ja turvavöiden käyttö on pakollista. Alle 13-vuotiaiden tulee olla ajon aikana lastenistuimessa. Promillerajakin on samalla tasolla kuin Suomessa. Alkoholi ja ajaminen eivät toki sovi koskaan yhteen – eivät myöskään Itävallassa. Maan tiestökin on pääasiallisesti hyvässä kunnossa. Maan moottoriteillä ja joillakin pikateillä on käytössä tiemaksu. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että viikonloppuisin ja öisin rekoilla ja kuorma-autoilla on yleinen ajokielto, jolloin teillä on tavallista vapaampaa ajaa. Kun haluat vuokrata auton Itävallassa, autonvuokraus onnistuu kätevästi momondon kautta. Voit hoitaa sen valmiiksi samalla. kun tilaat lennot ja matkat – näin kaikki on valmiina Itävaltaan saapuessasi ja voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Kun haluat löytää halvat vuokra-autot, on vuokra-autojen vertailu momondon avulla tähän hyvä ratkaisu.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Itävallassa?

Autonvuokraus Itävallassa ei edellytä meiltä suomalaisilta mitään sen erityisempiä asiakirjoja. Riittää kun sinulla on vain voimassa oleva suomalainen ajokortti. Kun haluat vuokrata auton, sinun tarvitsee tavallisesti olla vähintään 19-vuotias. Ajokorttisi tulee lisäksi olla vähintään vuoden vanha. Varaudu myös siihen, että jos olet alle 26-vuotias, autonvuokraus voi tulla sinulle hieman tavallista hintavammaksi. Useat autovuokraamot perivät nimittäin nuoren kuskin lisämaksua. Tätä kompensoi se, että halvat vuokra-autot eivät ole onneksi maassa kiven alla. Vuokra-autojen vertailu on aina suositeltavaa, jotta löydät sen edullisimman vaihtoehdon, joka sopii myös omiin ja mahdollisten matkakumppaniesi tarpeisiin. Autoa vuokratessasi muista myös hoitaa vakuutusasiat kuntoon. Vakuutussuojan kattavuus vaihtelee eri vakuutusten välillä, ja kannattaa miettiä jo edeltä käsin, millaisen vakuutusturvan haluat. Muista myös, että vakuutuspapereiden tulee olla aina vuokra-autossa mukana. Jos haluat ottaa suomalaisen ajokortin lisäksi matkaan myös kansainvälisen ajokortin, sellaisen saa tilattua Autoliitosta.

Millä Itävallan alueella on eniten liikennettä?

Autonvuokraus Itävallassa on kätevä vaihtoehto, olit sitten suuntaamassa kaupunkilomalle, kiertelemään idyllisiä maalaiskyliä tai matkaamassa upeille Alpeille. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että paikallisia ruuhkiakin voi esiintyä. Esimerkiksi Alpeille johtavat moottoritiet voivat ruuhkautua sesonkiaikoihin matkailijoiden suunnatessa lomanviettoon. Osa valitseekin moottoriteiden sijaan pienten alppikylien läpi kulkevat reitit. Ne kun tarjoavat myös ihania ja idyllisiä maisemia. Myös isoissa kaupungeissa, kuten Wienissä voi olla sekä liikenneruuhkia että ongelmia pysäköintipaikkojen löytämisessä. Erityisesti Wienistä ulos suuntautuvat moottoritiet voivat ruuhkautua. Jos et halua viettää lomaasi ruuhkissa kököttäen, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina niin paljon kuin mahdollista. Lisäksi kannattaa huomioida, että Wienissä pysäköinti on lähes aina maksullista joka päivä aamusta iltaan. Pääsääntöisesti kadunvarsipysäköintiaika on rajattu kahteen tuntiin. Pysäköintilippuja lyhytaikaiseen pysäköintiin voi ostaa esimerkiksi kioskeista ja huoltoasemilta. Parkkihallit ovat toki yksi vaihtoehto, mutta ne ovat melko tyyriitä. Monet suosivatkin pysäköintiä laitakaupungin Park & Ride -alueille, joilta pääsee kätevästi ja edullisesti keskustaan julkisella liikenteellä.

Mitkä ovat Itävallan parhaat luonnonkauniit tiet?

Itävalta on täynnä upeita ajoreittejä, joissa pääsee näkemään luontoa ja monenlaisia nähtävyyksiä. Autoilijoiden kannattaa huomata, että kaikki maan moottoritiet, samoin kuin jotkin pikateistä ovat maksullisia. Maksun merkiksi auton tuulilasiin kiinnitetään tarra. Ravintoloita ja huoltoasemia on maassa hyvin tarjolla, ja maittavaa ruokaa saa hyvinkin kohtuulliseen hintaan. Kylissä ruokakaupat voivat kuitenkin sulkeutua suomalaisittain hyvin aikaisin. Voit valita luonnonkauniin ajoreittisi omien mieltymystesi mukaisesti, mutta esimerkiksi "korkea alppitie", eli Großglockner Hochalpenstrasse, on yksi maailmankuuluista nähtävyyksistä. Tie on avoinna vain päiväsaikaan ja se on maksullinen. Sen varrella olevat näyttelyt kuuluvat pääsymaksuun hintaan. Tien varrelta löytyy myös lukuisia ravintoloita, pikkuputiikkeja ja kahviloita. Reitti päättyy näköalapaikalle, jossa on torni, ja suurimman elämyksen reitillä tarjoavat ehdottomasti upeat maisemat. Ajaminen jyrkällä, mutkaisella ja vuorten ympäröimällä Großglockner Hochalpenstrassella on kokemus, joka jää taatusti mieleen. Kaunertal on puolestaan kaunis ja idyllinen tirolilainen alppilaakso, josta lähtee jäätikkötie nimeltään Kaunertaler Gletscherstraße. Maksullinen tie nousee tuhansien metrien korkeuteen, ja sen varrella pääsee ihastelemaan esimerkiksi vesiputouksia, patoa ja tekojärveä. Korkealla tien päässä on laskettelurinne ja ravintola.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Itävalta?

  MEGADRIVE on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Itävalta hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 31 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Itävalta on 60 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Itävalta?

  Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Itävalta suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Europcar kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 33 % käyttäjistämme valitsi Europcar vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 8,2 / 10 33 arvostelujen perusteella.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Itävalta?

  Yhteensä 63 toimipisteillä ympäri Itävalta, Sunnycars on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Harkitse vierailevasi kaupungissa Wien, joka on maan Itävalta suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 11 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Itävalta?

  Maassa Itävalta autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Itävalta?

  Itävalta on saanut teiden laatupisteiksi 6,1 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Itävalta sijan 6/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Itävalta sisällä.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Itävalta?

  0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Itävalta - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Itävalta lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Itävaltasisällä on 16. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Itävalta?

  Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Itävalta kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Compact. Arviolta 25 % käyttäjistämme valitsi Compact viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 27 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

 • Kuinka paljon maassa Itävalta maksaa polttoaine?

  Bensiini maassa Itävalta maksoi 1,40 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Itävalta muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,29 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,28 € per litra.Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Itävalta

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Itävalta? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata
Autonvuokraus Itävalta
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00