Autonvuokraukset kohteessa Hämeenlinna, Kanta-Häme

Haussa halpa vuokra-auto Hämeenlinna, Kanta-Häme? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hämeenlinna, Suomi
30. kesäkuu — 7. heinäkuu
Sama palautus
Hämeenlinna, Suomi
to 30/6
Keskipäivä
to 7/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Hämeenlinna, Kanta-Häme autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hämeenlinna, Kanta-Häme
Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Hyundai Accent
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Renault Mégane
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

127 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Toyota Avensis Touring Sports
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Hyundai Accent

Autonvuokraustarjoukset Hämeenlinna, Kanta-Häme

Löydä kohteesta Hämeenlinna juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 102 €

Kaikki autotyypit

39 € - 220 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna, Suomen on 52 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hämeenlinna, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hämeenlinna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hämeenlinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hämeenlinna Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Daihatsu Sirion
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Hyundai Accent
Hyundai Accent
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

29 kesä - 6 heinä
Hyundai Accent

Hämeenlinna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hämeenlinna, Kanta-Häme
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hämeenlinna

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna

Suosituin vuokraamo

Firent

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Hyundai i10
Suosituin Hämeenlinna autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Firent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja Autounion Car Rental.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hämeenlinna viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hämeenlinna on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 65 €/pvä.
Kohteen Hämeenlinna suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i10. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Tärkeää tietoa Hämeenlinna autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Hämeenlinnassa on mahdollista lähes kaiken ikäisille kuskeille. Valtaosa Hämeenlinnan autovuokraamoista vaatii kuitenkin asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemuksen. Käytännössä tämä merkitsee, että ikäraja on 19 vuotta, sillä ajokortin on oltava voimassa täydet 12 kk ennen auton vuokrausta. 19 vuoden ikärajaa noudattavat etenkin suuret, kansainväliset autovuokraamoketjut. Pienet autovuokraamot voivat olla Hämeenlinnassa joustavampia kuskin iän suhteen. Auton vuokraus onnistuu aina vain voimassa olevan ajokortin ja henkilöllisyystodistuksen kera. Ota siis molemmat mukaan vuokraamoon, kun lähdet noutamaan autoasi. Ikään liittyvät pakolliset lisämaksut kannattaa ottaa huomioon heti vuokra-autojen hintavertailua tehdessä, sillä ne voivat nostaa vuokra-auton hintaa selvästi. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös yläikäraja seniori-ikäisille kuskeille. Auton vuokraaminen on edullisinta yleensä vain yhdellä kuskilla. Sopimukseen kirjattavista lisäkuskeista Hämeenlinnan vuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun.

Matkailijat pääsevät yleensä helposti Hämeenlinnan rauhallisen liikenteen rytmiin. Kaupunki on melko helppo ajettava vuokra-autoilijalle. Hämeenlinnan nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä aina ajajan paikalle istuessa. Hämeenlinnan ydinkeskustan kaduilla ja taajama-alueiden asutetuilla kaduilla nopeusrajoitus on tavallisesti 30 tai 40 km/h. Seuraa siis merkintöjä teiden varsilla. Suuremmilla kaupunkiteillä ja -kaduilla nopeusrajoitus on hieman korkeampi, 50 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolella rajoitukset nousevat 60 km/h ja sen yli, teistä riippuen. Rattiin ei voi nousta Hämeenlinnassa, kuten ei muuallakaan Suomessa, alkoholia nauttineena, sillä rattijuopumuksen promilleraja on tiukka 0,5 promillea. Muista pitää myös ajovalot päällä vuorokaudenajasta riippumatta. Päivällä ajoon riittävät huomiovalot, mutta pimeän tullen myös takavalot on sytytettävä. Jos haluat pysäköidä Hämeenlinnassa ilmaiseksi, kannattaa auto parkkeerata hieman keskustan ulkopuolelle. Hämeenlinnan ydinkeskustassa pysäköinti on valtaosilla parkkipaikoista maksullista. Maksullinen pysäköintiaika on arkisin kello 8:00–18:00 sekä lauantaisin kello 8:00–16:00. Muina aikoina auton voi jättää esimerkiksi kadunvarsien parkkipaikoille ilmaiseksi. Keskustan parkkipaikoilla pysäköinti maksaa noin 1,60 EUR tunnilta. Parkkiajan voi maksaa paitsi pysäköintiautomaatteihin, myös matkapuhelinsovelluksilla. Pidä myös pysäköintikiekko mukana, sillä se on monilla Hämeenlinnan parkkipaikoilla tarpeen.

Hämeenlinnan keskusta on melko pieni, ja esimerkiksi viikonloppulomaa kaupungin ytimessä viettäville vuokra-auto ei ole välttämättä tarpeen. Esimerkiksi suosittuun Hämeen linnaan pääsee keskustan hotelleista kävellen. Jos viihdyt kaupungissa pidemmän loman, majoitut keskustan ulkopuolella tai haluat tutkia lähiseutujen mielenkiintoisia vierailupaikkoja, autonvuokraus Hämeenlinnassa on erinomainen vaihtoehto. Piipahda keskustan ulkopuolella esimerkiksi Parolan tankkimuseossa. Myös Vanajanlinna ravintoloineen ja luonnonkauniine ympäristöineen on suosittu vierailukohde Hämeenlinnan lähituntumassa. Vanajanlinnassa on myös hotelli. Autolla pääset kätevästi Aulangon alueelle, jossa on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, golfiin ja luonnosta nauttimiseen. Luontomatkailijoita kutsuu myös Torronsuon kansallispuisto, jonne on Hämeenlinnasta ajomatkaa alle tunti. Jos kaipaat lomaasi suuremman kaupungin säpinää, automatka Tampereella kestää vain alkaen noin 50 min.

Vaikka Hämeenlinna on melko helppo autoilukaupunki, auton vuokrauksessa kannattaa silti huomioida tarkkaan myös vuokrapakettiin kuuluvat vakuutukset. Kaikki Hämeenlinnassa toimivat autovuokraamot sisällyttävät lähtöhintaan perustason vakuutuksen, jota voi kohentaa erilaisin lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolarivakuutus kuuluu yleensä automaattisesti vuokra-auton vakuutuksiin, varkausvakuutus on taas usein hankittava erikseen. Tarkista myös vakuutuksen omavastuuosuus. Jos joudut Hämeenlinnassa onnettomuuteen, jää vakuutuksen omavastuu aina sinun, auton vuokraajan, kustannettavaksi. Etenkin kokemattomien kuskien kannattaa siis puntaroida, kannattaako omavastuuosuutta pienentää lisämaksulla. Yleensä omavastuuosuus on mahdollista myös poistaa kokonaan.

Hämeenlinnassa autoilu onnistuu suomalaisella ajokortilla sekä myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi vuokra-autoa noutaessasi.

Autonvuokraus Hämeenlinnassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Hämeenlinnan keskustassa, jossa sijaitsevat esimerkiksi Hertzin ja Europcarin toimipisteet, sekä juna-aseman lähistöllä. Jos saavut kaupunkiin junalla, vuokraa auto vaivattomasti rautatieaseman lähikortteleista. Tavallisesti autovuokraamojen asiakkaat noutavat itse autonsa Hämeenlinnan vuokraamoiden toimipisteistä ja palauttavat ne sinne vuokra-ajan päätyttyä. Näin nouto ja palautus eivät aiheuta asiakkaalle minkäänlaisia lisäkuluja. Jos toivot vuokra-auton toimitusta esimerkiksi hotelliisi Hämeenlinnassa, on se yleensä järjestettävissä lisämaksusta. Samalla periaatteella myös auton palautus onnistuu niin, että autovuokraamo itse noutaa auton sovitusta paikasta. Monet Hämeenlinnan vuokraamoista mahdollistavat myös yhdensuuntaisen vuokrauksen. Jos siis haluat jatkaa matkaasi Hämeenlinnasta johonkin muuhun Suomen kaupunkiin, voit yleensä palauttaa vuokra-auton myös määränpäähäsi. Ehtona on tosin tavallisesti se, että autovuokraamolla on kohdekaupungissa toimipiste. Muista lisätä erilaiset palautuksista ja noudoista syntyvät lisäkulut autonvuokrauksen kokonaishintaan, mikäli aiot käyttää näitä erityispalveluita.


Vuokraa auto läheltä kohteen Hämeenlinna suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hämeenlinna

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hämeenlinna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hämeenlinna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana heinäkuu kohteessa Hämeenlinna on noin 87 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 87 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Hämeenlinna tähän mennessä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Hämeenlinna ajankohtana heinäkuu oli 56 € – mutta jopa 49 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Firent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Hämeenlinna. Keskimääräisillä 59 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Firent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Hämeenlinna on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Hämeenlinna taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Hämeenlinna alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hämeenlinna

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hämeenlinna

Aloita matkan suunnittelu - Hämeenlinna


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hämeenlinna on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hämeenlinna antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Hämeenlinna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Hämeenlinna.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Hämeenlinna.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Hämeenlinna.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.