Autonvuokraukset kohteessa Hämeenlinna, Kanta-Häme

Haussa halpa vuokra-auto Hämeenlinna, Kanta-Häme? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hämeenlinna, Suomi
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Hämeenlinna, Suomi
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hämeenlinna

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hämeenlinna

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hämeenlinna?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hämeenlinna löytyvät yleensä Firent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna on 39 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hämeenlinna?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Hämeenlinna on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Fiesta. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Hämeenlinna keskimääräiseen hintaan 52 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 20 € per päivä. Mallin Ford Fiesta vuokraaminen kaupungissa Hämeenlinna maksaa yleensä keskimäärin 63 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 25 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Hämeenlinna, Kanta-Häme autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Hämeenlinna, Kanta-Häme
Edullinen37 €/pvä
Pienikokoinen39 €/pvä
Keskikokoinen55 €/pvä
Mini38 €/pvä
Tila-auto126 €/pvä
Pienikokoinen farmari49 €/pvä
Standardi farmari72 €/pvä
Keskikokoinen farmari81 €/pvä
Keskikokoinen maasturi115 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Hämeenlinna autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Hämeenlinnassa?

Autonvuokraus Hämeenlinnassa on mahdollista lähes kaiken ikäisille kuskeille. Valtaosa Hämeenlinnan autovuokraamoista vaatii kuitenkin asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemuksen. Käytännössä tämä merkitsee, että ikäraja on 19 vuotta, sillä ajokortin on oltava voimassa täydet 12 kk ennen auton vuokrausta. 19 vuoden ikärajaa noudattavat etenkin suuret, kansainväliset autovuokraamoketjut. Pienet autovuokraamot voivat olla Hämeenlinnassa joustavampia kuskin iän suhteen. Auton vuokraus onnistuu aina vain voimassa olevan ajokortin ja henkilöllisyystodistuksen kera. Ota siis molemmat mukaan vuokraamoon, kun lähdet noutamaan autoasi. Ikään liittyvät pakolliset lisämaksut kannattaa ottaa huomioon heti vuokra-autojen hintavertailua tehdessä, sillä ne voivat nostaa vuokra-auton hintaa selvästi. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös yläikäraja seniori-ikäisille kuskeille. Auton vuokraaminen on edullisinta yleensä vain yhdellä kuskilla. Sopimukseen kirjattavista lisäkuskeista Hämeenlinnan vuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Hämeenlinnassa

Matkailijat pääsevät yleensä helposti Hämeenlinnan rauhallisen liikenteen rytmiin. Kaupunki on melko helppo ajettava vuokra-autoilijalle. Hämeenlinnan nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä aina ajajan paikalle istuessa. Hämeenlinnan ydinkeskustan kaduilla ja taajama-alueiden asutetuilla kaduilla nopeusrajoitus on tavallisesti 30 tai 40 km/h. Seuraa siis merkintöjä teiden varsilla. Suuremmilla kaupunkiteillä ja -kaduilla nopeusrajoitus on hieman korkeampi, 50 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolella rajoitukset nousevat 60 km/h ja sen yli, teistä riippuen. Rattiin ei voi nousta Hämeenlinnassa, kuten ei muuallakaan Suomessa, alkoholia nauttineena, sillä rattijuopumuksen promilleraja on tiukka 0,5 promillea. Muista pitää myös ajovalot päällä vuorokaudenajasta riippumatta. Päivällä ajoon riittävät huomiovalot, mutta pimeän tullen myös takavalot on sytytettävä. Jos haluat pysäköidä Hämeenlinnassa ilmaiseksi, kannattaa auto parkkeerata hieman keskustan ulkopuolelle. Hämeenlinnan ydinkeskustassa pysäköinti on valtaosilla parkkipaikoista maksullista. Maksullinen pysäköintiaika on arkisin kello 8:00–18:00 sekä lauantaisin kello 8:00–16:00. Muina aikoina auton voi jättää esimerkiksi kadunvarsien parkkipaikoille ilmaiseksi. Keskustan parkkipaikoilla pysäköinti maksaa noin 1,60 EUR tunnilta. Parkkiajan voi maksaa paitsi pysäköintiautomaatteihin, myös matkapuhelinsovelluksilla. Pidä myös pysäköintikiekko mukana, sillä se on monilla Hämeenlinnan parkkipaikoilla tarpeen.

Nähtävyyksiä Hämeenlinnassa ja sen lähellä

Hämeenlinnan keskusta on melko pieni, ja esimerkiksi viikonloppulomaa kaupungin ytimessä viettäville vuokra-auto ei ole välttämättä tarpeen. Esimerkiksi suosittuun Hämeen linnaan pääsee keskustan hotelleista kävellen. Jos viihdyt kaupungissa pidemmän loman, majoitut keskustan ulkopuolella tai haluat tutkia lähiseutujen mielenkiintoisia vierailupaikkoja, autonvuokraus Hämeenlinnassa on erinomainen vaihtoehto. Piipahda keskustan ulkopuolella esimerkiksi Parolan tankkimuseossa. Myös Vanajanlinna ravintoloineen ja luonnonkauniine ympäristöineen on suosittu vierailukohde Hämeenlinnan lähituntumassa. Vanajanlinnassa on myös hotelli. Autolla pääset kätevästi Aulangon alueelle, jossa on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, golfiin ja luonnosta nauttimiseen. Luontomatkailijoita kutsuu myös Torronsuon kansallispuisto, jonne on Hämeenlinnasta ajomatkaa alle tunti. Jos kaipaat lomaasi suuremman kaupungin säpinää, automatka Tampereella kestää vain alkaen noin 50 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vaikka Hämeenlinna on melko helppo autoilukaupunki, auton vuokrauksessa kannattaa silti huomioida tarkkaan myös vuokrapakettiin kuuluvat vakuutukset. Kaikki Hämeenlinnassa toimivat autovuokraamot sisällyttävät lähtöhintaan perustason vakuutuksen, jota voi kohentaa erilaisin lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolarivakuutus kuuluu yleensä automaattisesti vuokra-auton vakuutuksiin, varkausvakuutus on taas usein hankittava erikseen. Tarkista myös vakuutuksen omavastuuosuus. Jos joudut Hämeenlinnassa onnettomuuteen, jää vakuutuksen omavastuu aina sinun, auton vuokraajan, kustannettavaksi. Etenkin kokemattomien kuskien kannattaa siis puntaroida, kannattaako omavastuuosuutta pienentää lisämaksulla. Yleensä omavastuuosuus on mahdollista myös poistaa kokonaan.

Voiko Hämeenlinnassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Hämeenlinnassa autoilu onnistuu suomalaisella ajokortilla sekä myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi vuokra-autoa noutaessasi.

Mistä auton nouto ja palautus Hämeenlinnassa onnistuu?

Autonvuokraus Hämeenlinnassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Hämeenlinnan keskustassa, jossa sijaitsevat esimerkiksi Hertzin ja Europcarin toimipisteet, sekä juna-aseman lähistöllä. Jos saavut kaupunkiin junalla, vuokraa auto vaivattomasti rautatieaseman lähikortteleista. Tavallisesti autovuokraamojen asiakkaat noutavat itse autonsa Hämeenlinnan vuokraamoiden toimipisteistä ja palauttavat ne sinne vuokra-ajan päätyttyä. Näin nouto ja palautus eivät aiheuta asiakkaalle minkäänlaisia lisäkuluja. Jos toivot vuokra-auton toimitusta esimerkiksi hotelliisi Hämeenlinnassa, on se yleensä järjestettävissä lisämaksusta. Samalla periaatteella myös auton palautus onnistuu niin, että autovuokraamo itse noutaa auton sovitusta paikasta. Monet Hämeenlinnan vuokraamoista mahdollistavat myös yhdensuuntaisen vuokrauksen. Jos siis haluat jatkaa matkaasi Hämeenlinnasta johonkin muuhun Suomen kaupunkiin, voit yleensä palauttaa vuokra-auton myös määränpäähäsi. Ehtona on tosin tavallisesti se, että autovuokraamolla on kohdekaupungissa toimipiste. Muista lisätä erilaiset palautuksista ja noudoista syntyvät lisäkulut autonvuokrauksen kokonaishintaan, mikäli aiot käyttää näitä erityispalveluita.


Autonvuokraustarjoukset Hämeenlinna, Kanta-Häme

Löydä kohteesta Hämeenlinna juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

42 € - 86 €

Kaikki autotyypit

53 € - 158 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna, Suomen on 63 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hämeenlinna, Suomen on lokakuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hämeenlinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hämeenlinna Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna, Suomen on 92 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hämeenlinna, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hämeenlinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hämeenlinna Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna, Suomen on 84 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hämeenlinna, Suomen on heinäkuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hämeenlinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hämeenlinna, Suomen on 122 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hämeenlinna, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 94 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hämeenlinna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hämeenlinna Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

5 loka - 19 loka
Toyota Yaris
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

4 loka - 18 loka
Ford Ka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

5 loka - 19 loka
Toyota Corolla

Hämeenlinna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hämeenlinna, Kanta-Häme

Firent

2 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hämeenlinna

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

37 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hämeenlinna viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hämeenlinna on 37 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 51 €/pvä.
Kohteen Hämeenlinna suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Economy Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Hämeenlinna suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hämeenlinna

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hämeenlinna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hämeenlinna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Hämeenlinna, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana lokakuu kohteessa Hämeenlinna on noin 213 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 213 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Hämeenlinna tähän mennessä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Hämeenlinna ajankohtana lokakuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hämeenlinna, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Hämeenlinna on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Hämeenlinna taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Hämeenlinna alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hämeenlinna hinnat?

autoa Hämeenlinna hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hämeenlinna?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Hämeenlinna osiossa on 12 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hämeenlinna?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Hämeenlinna. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hämeenlinna?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Hämeenlinna. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hämeenlinna

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hämeenlinna

Aloita matkan suunnittelu - Hämeenlinna


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hämeenlinna on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hämeenlinna?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hämeenlinna antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hämeenlinna, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Hämeenlinna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hämeenlinna momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Hämeenlinna.

Löytyykö kohteesta Hämeenlinna autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Hämeenlinna.

Voinko etsiä Hämeenlinna vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Hämeenlinna.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hämeenlinna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.