Autonvuokraus Hämeenlinna - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Hämeenlinna? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hämeenlinna, Suomi
8. maaliskuu — 15. maaliskuu
Sama palautus
Hämeenlinna, Suomi
ma 8/3
Keskipäivä
ma 15/3
Keskipäivä

Tietoja matkastasi kohteeseen Hämeenlinna

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Hämeenlinnassa?

Autonvuokraus Hämeenlinnassa on mahdollista lähes kaiken ikäisille kuskeille. Valtaosa Hämeenlinnan autovuokraamoista vaatii kuitenkin asiakkailtaan vähintään vuoden ajokokemuksen. Käytännössä tämä merkitsee, että ikäraja on 19 vuotta, sillä ajokortin on oltava voimassa täydet 12 kk ennen auton vuokrausta. 19 vuoden ikärajaa noudattavat etenkin suuret, kansainväliset autovuokraamoketjut. Pienet autovuokraamot voivat olla Hämeenlinnassa joustavampia kuskin iän suhteen. Auton vuokraus onnistuu aina vain voimassa olevan ajokortin ja henkilöllisyystodistuksen kera. Ota siis molemmat mukaan vuokraamoon, kun lähdet noutamaan autoasi. Ikään liittyvät pakolliset lisämaksut kannattaa ottaa huomioon heti vuokra-autojen hintavertailua tehdessä, sillä ne voivat nostaa vuokra-auton hintaa selvästi. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös yläikäraja seniori-ikäisille kuskeille. Auton vuokraaminen on edullisinta yleensä vain yhdellä kuskilla. Sopimukseen kirjattavista lisäkuskeista Hämeenlinnan vuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Hämeenlinnassa

Matkailijat pääsevät yleensä helposti Hämeenlinnan rauhallisen liikenteen rytmiin. Kaupunki on melko helppo ajettava vuokra-autoilijalle. Hämeenlinnan nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä aina ajajan paikalle istuessa. Hämeenlinnan ydinkeskustan kaduilla ja taajama-alueiden asutetuilla kaduilla nopeusrajoitus on tavallisesti 30 tai 40 km/h. Seuraa siis merkintöjä teiden varsilla. Suuremmilla kaupunkiteillä ja -kaduilla nopeusrajoitus on hieman korkeampi, 50 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolella rajoitukset nousevat 60 km/h ja sen yli, teistä riippuen. Rattiin ei voi nousta Hämeenlinnassa, kuten ei muuallakaan Suomessa, alkoholia nauttineena, sillä rattijuopumuksen promilleraja on tiukka 0,5 promillea. Muista pitää myös ajovalot päällä vuorokaudenajasta riippumatta. Päivällä ajoon riittävät huomiovalot, mutta pimeän tullen myös takavalot on sytytettävä. Jos haluat pysäköidä Hämeenlinnassa ilmaiseksi, kannattaa auto parkkeerata hieman keskustan ulkopuolelle. Hämeenlinnan ydinkeskustassa pysäköinti on valtaosilla parkkipaikoista maksullista. Maksullinen pysäköintiaika on arkisin kello 8:00–18:00 sekä lauantaisin kello 8:00–16:00. Muina aikoina auton voi jättää esimerkiksi kadunvarsien parkkipaikoille ilmaiseksi. Keskustan parkkipaikoilla pysäköinti maksaa noin 1,60 EUR tunnilta. Parkkiajan voi maksaa paitsi pysäköintiautomaatteihin, myös matkapuhelinsovelluksilla. Pidä myös pysäköintikiekko mukana, sillä se on monilla Hämeenlinnan parkkipaikoilla tarpeen.

Nähtävyyksiä Hämeenlinnassa ja sen lähellä

Hämeenlinnan keskusta on melko pieni, ja esimerkiksi viikonloppulomaa kaupungin ytimessä viettäville vuokra-auto ei ole välttämättä tarpeen. Esimerkiksi suosittuun Hämeen linnaan pääsee keskustan hotelleista kävellen. Jos viihdyt kaupungissa pidemmän loman, majoitut keskustan ulkopuolella tai haluat tutkia lähiseutujen mielenkiintoisia vierailupaikkoja, autonvuokraus Hämeenlinnassa on erinomainen vaihtoehto. Piipahda keskustan ulkopuolella esimerkiksi Parolan tankkimuseossa. Myös Vanajanlinna ravintoloineen ja luonnonkauniine ympäristöineen on suosittu vierailukohde Hämeenlinnan lähituntumassa. Vanajanlinnassa on myös hotelli. Autolla pääset kätevästi Aulangon alueelle, jossa on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, golfiin ja luonnosta nauttimiseen. Luontomatkailijoita kutsuu myös Torronsuon kansallispuisto, jonne on Hämeenlinnasta ajomatkaa alle tunti. Jos kaipaat lomaasi suuremman kaupungin säpinää, automatka Tampereella kestää vain alkaen noin 50 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vaikka Hämeenlinna on melko helppo autoilukaupunki, auton vuokrauksessa kannattaa silti huomioida tarkkaan myös vuokrapakettiin kuuluvat vakuutukset. Kaikki Hämeenlinnassa toimivat autovuokraamot sisällyttävät lähtöhintaan perustason vakuutuksen, jota voi kohentaa erilaisin lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolarivakuutus kuuluu yleensä automaattisesti vuokra-auton vakuutuksiin, varkausvakuutus on taas usein hankittava erikseen. Tarkista myös vakuutuksen omavastuuosuus. Jos joudut Hämeenlinnassa onnettomuuteen, jää vakuutuksen omavastuu aina sinun, auton vuokraajan, kustannettavaksi. Etenkin kokemattomien kuskien kannattaa siis puntaroida, kannattaako omavastuuosuutta pienentää lisämaksulla. Yleensä omavastuuosuus on mahdollista myös poistaa kokonaan.

Voiko Hämeenlinnassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Hämeenlinnassa autoilu onnistuu suomalaisella ajokortilla sekä myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi vuokra-autoa noutaessasi.

Mistä auton nouto ja palautus Hämeenlinnassa onnistuu?

Autonvuokraus Hämeenlinnassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Hämeenlinnan keskustassa, jossa sijaitsevat esimerkiksi Hertzin ja Europcarin toimipisteet, sekä juna-aseman lähistöllä. Jos saavut kaupunkiin junalla, vuokraa auto vaivattomasti rautatieaseman lähikortteleista. Tavallisesti autovuokraamojen asiakkaat noutavat itse autonsa Hämeenlinnan vuokraamoiden toimipisteistä ja palauttavat ne sinne vuokra-ajan päätyttyä. Näin nouto ja palautus eivät aiheuta asiakkaalle minkäänlaisia lisäkuluja. Jos toivot vuokra-auton toimitusta esimerkiksi hotelliisi Hämeenlinnassa, on se yleensä järjestettävissä lisämaksusta. Samalla periaatteella myös auton palautus onnistuu niin, että autovuokraamo itse noutaa auton sovitusta paikasta. Monet Hämeenlinnan vuokraamoista mahdollistavat myös yhdensuuntaisen vuokrauksen. Jos siis haluat jatkaa matkaasi Hämeenlinnasta johonkin muuhun Suomen kaupunkiin, voit yleensä palauttaa vuokra-auton myös määränpäähäsi. Ehtona on tosin tavallisesti se, että autovuokraamolla on kohdekaupungissa toimipiste. Muista lisätä erilaiset palautuksista ja noudoista syntyvät lisäkulut autonvuokrauksen kokonaishintaan, mikäli aiot käyttää näitä erityispalveluita. (Tarkistettu: 16/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Hämeenlinna kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Hämeenlinna

Ajankohtana maaliskuu tähän päivään mennessä, 25 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Hämeenlinna.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Hämeenlinna noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Hämeenlinna sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Hämeenlinna?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana huhtikuu kohteessa Hämeenlinna on noin 67 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 56 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Hämeenlinna tähän mennessä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Hämeenlinna ajankohtana huhtikuu oli 32 € – mutta jopa 32 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Hämeenlinna autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Europcar vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Hämeenlinna. Keskimääräisillä 72 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Europcar on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Hämeenlinna autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Hämeenlinna. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Hämeenlinna valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Firent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Hämeenlinna?

Kaupungista Hämeenlinna löytyy 2 toimipaikkaa, jotka Firent omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 39 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Hämeenlinna?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Hämeenlinna on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Hämeenlinna taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Hämeenlinna alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Hämeenlinna kuukauden maaliskuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Hämeenlinna.


Autonvuokraukset kaupungin Hämeenlinna lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Hämeenlinna

Lentolippu varattuna kohteeseen Hämeenlinna? Aloita matkan suunnittelu!